Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin "
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin "
mentalitet wrote:Valjda nakon Bahmuta krenuti prema Lavovu americhki.Sravni sve sa zemljom i proshetaj cucka na sranje bez bojazni da ce netko pucati na tebe.
Takvi kao ti će doživjeti isto kao i Hitlerovi nacisti. Neće biti nikoga da vas brani ili sažaljeva.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
I Rostov, i Soči...a centar Koban: cijelu istočnu obalu Azovskog i Crnog mora će se morati vratiti Ukrajini.Ringo10 wrote:Ma koju svoju zemlju
Njihova je samo Zapadna Ukrajina, sve ostalo su.komunisti oteli od Rusije
Karata je "velikoruska" i na njoj se vidi koji su to povjesni ukrajinski teritorije. To što su Ukrajince
posprdno nazivali "Malorusima" nije im bio od pomoći. Veliki ukrajinski narod se postavio na noge
i danas veoma uspješno šamara svoje tlačitelje.
Slava Ukrajini! Herojima slava!
Eroo wrote:mentalitet wrote:Valjda nakon Bahmuta krenuti prema Lavovu americhki.Sravni sve sa zemljom i proshetaj cucka na sranje bez bojazni da ce netko pucati na tebe.
Takvi kao ti će doživjeti isto kao i Hitlerovi nacisti. Neće biti nikoga da vas brani ili sažaljeva.
Chovjeche,chitash li ti sebe?Poznajesh li koliko toliko ako nishta blizu povijest Europe.Pa ovo shto ti zagovarash (ubijanje nechije kcerke zbog toga shto joj otac tako razmishlja) mije radio nii Hitler.Mene nitko ne treba zazaljevati u nekom ratu niti bi ja nekoga sazalijevao.Samo pichkice poput tebe bi to trazile.Sve vishe sam uvjeren da ssii radio u nekom statistichkom uredu.Jebiga ,isprichavam se shto tee analiiziram ali josh takvu budalu nisam ssreo u zivotu pa mii je to inspirativno::::::))))
Last edited by mentalitet on 22/8/2022, 21:22; edited 1 time in total
Šandor Winnetou dislikes this post
To si ti protumačio na svoj način...a da ju je u konačnici ubio vlastiti otac to je i budali jasno.mentalitet wrote:Eroo wrote:mentalitet wrote:Valjda nakon Bahmuta krenuti prema Lavovu americhki.Sravni sve sa zemljom i proshetaj cucka na sranje bez bojazni da ce netko pucati na tebe.
Chovjeche,chitash li ti sebe?Poznajesh li koliko toliko ako nishta blizu povijest Europe.Pa ovo shto ti zagovarash (ubijanje nechije kcerke zbog toga shto joj otac tako razmishlja) mije radio nii Hitler.Mene nitko ne treba zazaljevati u nekom ratu niti bi ja nekoga sazalijevao.Samo pichkice poput tebe bi to trazile.
Eroo je kreten
Nikakva Ukrajina nije postojala do 1922 godine
Kakav Kuban Rostov i kurcipalci
Nikakva Ukrajina nije postojala do 1922 godine
Kakav Kuban Rostov i kurcipalci
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eroo wrote:To si ti protumačio na svoj način...a da ju je u konačnici ubio vlastiti otac to je i budali jasno.mentalitet wrote:Eroo wrote:mentalitet wrote:Valjda nakon Bahmuta krenuti prema Lavovu americhki.Sravni sve sa zemljom i proshetaj cucka na sranje bez bojazni da ce netko pucati na tebe.
Chovjeche,chitash li ti sebe?Poznajesh li koliko toliko ako nishta blizu povijest Europe.Pa ovo shto ti zagovarash (ubijanje nechije kcerke zbog toga shto joj otac tako razmishlja) mije radio nii Hitler.Mene nitko ne treba zazaljevati u nekom ratu niti bi ja nekoga sazalijevao.Samo pichkice poput tebe bi to trazile.
Ochito sam ja glup kada ne mogu shvatiti da recimo ti neshto u toj tvojoj Zloveniji pishesh protiv nje i ubiiju ti unuke .Ti bi rekao ,nisu krive ubice nego moje mishljenje.Dobro vec sam shvatio da si izgubljen sluchaj pa mi nesho dodje zao da se sprdam sa bolesnm chovjekom.samo ti nastavi ako ce ti pomoci da ozdravish.
Znaci kad mi se ne svidja neciji politicki stav...ajmo bomba u auto i Bog te veselio
2015-09-24
aaaaahahahahamentalitet wrote:mortal wrote:ti ne znaš gledati na kartu svijetaRingo10 wrote:Ma koju svoju zemlju
Njihova je samo Zapadna Ukrajina, sve ostalo su.komunisti oteli od Rusije
ako misliš da Ukri moraju vvratiti to što navodiš neka nama vrate teritorij BiH
pogotovo RS, Vojvodinu...
Pa uzmi pushku krmachiice glupa pa vracaj .Shto bi ostalii hrvati ginuli za neshto shto imnikada nije u povijesti pripadalo.Po toj logici cijela Austro-Ukarska je bila vasha.Ajde recimo da vam kako kazesh vrate.Sa chime cesh to naseliti?Arapima?Sunce ti jebeem debilno,protjerali ste vishe od 500.000 tisuca hrvata iz vlastiite zemlje pa sada Slavonci mjesto da oru svoju zemlju razviijaju Irsku i chiste shupak schwapskoj starchadi.
tko ti kaže da neću
manje sehri i više poštuj
2014-04-16
Ringo ti si kao srbinRingo10 wrote:Znaci kad mi se ne svidja neciji politicki stav...ajmo bomba u auto i Bog te veselio
Po tvojoj logici rusi mogu tamaniti Ukre, a jedna Ukrajinka ne smije ubiti jednu Ruskinju
2014-04-16
Ubijanje u ratu je normalna stvar
Teroristicki atentati nisu normalna stvar
2015-09-24
jesu ako rat dolazi iz zemlje u kojoj je izvršen atentatRingo10 wrote:Ubijanje u ratu je normalna stvar
2014-04-16
Ako recimo Mujage krenu ubijati Hrvate u BiH i Hrvatska vojno intervenira je li to agresija?
Naravno da nije.
Naravno da nije.
2015-09-24
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=08&dd=22&nav_category=78&nav_id=2201013
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovde ce biti odmazde, pratimo...
2014-08-25
Tipovao sam na manju Atomsku bombu.
Mozda ne Atomska, ali neka manja kao signal ili nesto
slicno.
Poceli po Moskvi da ubijaju kljucne ljude.
Da su po Vasingtonu tako 1999, samleli bi Srbiju.
2014-08-25
Struka s druge strane, iznosi tvrdnje da ne postoji niti jedan dokaz da je famozni dugin 'idejni tvorac' operacije u ukrajini, da njegova politicka misao ima bilo kakav utjecaj na putina te da su se njih dvojica ikada uopće sreli...
Ali valjda bolje znaju na hrt- u, cnn-u i na indexu..
nećeSerbinho-3 wrote:
ne vrijedi ona više od putinovih generala
2014-04-16
Neće biti odmazde. Slijedi demontiranje vlasti u Rusiji.Serbinho-3 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Koja si ti budala.T. wrote:Struka s druge strane, iznosi tvrdnje da ne postoji niti jedan dokaz da je famozni dugin 'idejni tvorac' operacije u ukrajini, da njegova politicka misao ima bilo kakav utjecaj na putina te da su se njih dvojica ikada uopće sreli...
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» MOJA DUGINA OBITELJ
» ČoKolindina ćerka u Beogradu!
» trampova cerka stigla u beograd..
» Narucio prostitutku, dosla cerka, ubio se!
» Dugina četiri dana prije smrti napala talijanskog premijera Draghija
» ČoKolindina ćerka u Beogradu!
» trampova cerka stigla u beograd..
» Narucio prostitutku, dosla cerka, ubio se!
» Dugina četiri dana prije smrti napala talijanskog premijera Draghija
Page 6 of 6