ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin "

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin " - Page 6 Empty Re: Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin "

Post by Eroo 22/8/2022, 21:10

mentalitet wrote:Valjda nakon Bahmuta krenuti prema Lavovu americhki.Sravni sve sa zemljom i proshetaj cucka na sranje bez bojazni da ce netko pucati na tebe.

Takvi kao ti će doživjeti isto kao i Hitlerovi nacisti.  Neće biti nikoga da vas brani ili sažaljeva.

Eroo

2016-07-22

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin " - Page 6 Empty Re: Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin "

Post by Eroo 22/8/2022, 21:16

Ringo10 wrote:Ma koju svoju zemlju
Njihova je samo Zapadna Ukrajina, sve ostalo su.komunisti oteli od Rusije
I Rostov, i Soči...a centar Koban: cijelu istočnu obalu Azovskog i Crnog mora će se morati vratiti Ukrajini.
Karata je "velikoruska" i na njoj se vidi koji su to povjesni ukrajinski teritorije. To što su Ukrajince
posprdno nazivali "Malorusima" nije im bio od pomoći. Veliki ukrajinski narod se postavio na noge
i danas veoma uspješno šamara svoje tlačitelje.
Slava Ukrajini! Herojima slava!

Ubijena ćerka A.Dugina - "Raspućin " - Page 6 1611

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mentalitet 22/8/2022, 21:20

Eroo wrote:
mentalitet wrote:Valjda nakon Bahmuta krenuti prema Lavovu americhki.Sravni sve sa zemljom i proshetaj cucka na sranje bez bojazni da ce netko pucati na tebe.

Takvi kao ti će doživjeti isto kao i Hitlerovi nacisti.  Neće biti nikoga da vas brani ili sažaljeva.

Chovjeche,chitash li ti sebe?Poznajesh li koliko toliko ako nishta blizu povijest Europe.Pa ovo shto ti zagovarash (ubijanje nechije kcerke zbog toga shto joj otac tako razmishlja) mije radio nii Hitler.Mene nitko ne treba zazaljevati u nekom ratu niti bi ja nekoga sazalijevao.Samo pichkice poput tebe bi to trazile.Sve vishe sam uvjeren da ssii radio u nekom statistichkom uredu.Jebiga ,isprichavam se shto tee analiiziram ali josh takvu budalu nisam ssreo u zivotu pa mii je to inspirativno::::::))))

Last edited by mentalitet on 22/8/2022, 21:22; edited 1 time in total

2020-07-05

Šandor Winnetou dislikes this post

Back to top Go down

Post by Eroo 22/8/2022, 21:22

mentalitet wrote:
Eroo wrote:

Chovjeche,chitash li ti sebe?Poznajesh li koliko toliko ako nishta blizu povijest Europe.Pa ovo shto ti zagovarash (ubijanje nechije kcerke zbog toga shto joj otac tako razmishlja) mije radio nii Hitler.Mene nitko ne treba zazaljevati u nekom ratu niti bi ja nekoga sazalijevao.Samo pichkice poput tebe bi to trazile.
To si ti protumačio na svoj način...a da ju je u konačnici ubio vlastiti otac to je i budali jasno.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/8/2022, 21:27

Eroo je kreten
Nikakva Ukrajina nije postojala do 1922 godine
Kakav Kuban Rostov i kurcipalci
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by mentalitet 22/8/2022, 21:31

Eroo wrote:
mentalitet wrote:
Eroo wrote:

Chovjeche,chitash li ti sebe?Poznajesh li koliko toliko ako nishta blizu povijest Europe.Pa ovo shto ti zagovarash (ubijanje nechije kcerke zbog toga shto joj otac tako razmishlja) mije radio nii Hitler.Mene nitko ne treba zazaljevati u nekom ratu niti bi ja nekoga sazalijevao.Samo pichkice poput tebe bi to trazile.
To si ti protumačio na svoj način...a da ju je u konačnici ubio vlastiti otac to je i budali jasno.

Ochito sam ja glup kada ne mogu shvatiti da recimo ti neshto u toj tvojoj Zloveniji pishesh protiv nje i ubiiju ti unuke .Ti bi rekao ,nisu krive ubice nego moje mishljenje.Dobro vec sam shvatio da si izgubljen sluchaj pa mi nesho dodje zao da se sprdam sa bolesnm chovjekom.samo ti nastavi ako ce ti pomoci da ozdravish.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/8/2022, 21:38

Znaci kad mi se ne svidja neciji politicki stav...ajmo bomba u auto i Bog te veselio
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by immortal 22/8/2022, 21:43

mentalitet wrote:
mortal wrote:
Ringo10 wrote:Ma koju svoju zemlju
Njihova je samo Zapadna Ukrajina, sve ostalo su.komunisti oteli od Rusije
ti ne znaš gledati na kartu svijeta
ako misliš da Ukri moraju vvratiti to što navodiš neka nama vrate teritorij BiH
pogotovo RS, Vojvodinu...

Pa uzmi pushku krmachiice glupa pa  vracaj .Shto bi ostalii hrvati ginuli za neshto shto im nikada nije u povijesti pripadalo.Po toj logici cijela Austro-Ukarska je bila vasha.Ajde recimo da vam kako kazesh vrate.Sa chime cesh to naseliti?Arapima?Sunce ti jebeem debilno,protjerali ste vishe od 500.000 tisuca hrvata iz vlastiite zemlje pa sada Slavonci mjesto da oru svoju zemlju razviijaju Irsku i chiste shupak schwapskoj starchadi.
aaaaahahahaha
tko ti kaže da neću
manje sehri i više poštuj

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 22/8/2022, 21:44

Ringo10 wrote:Znaci kad mi se ne svidja neciji politicki stav...ajmo bomba u auto i Bog te veselio
Ringo ti si kao srbin
Po tvojoj logici rusi mogu tamaniti Ukre, a  jedna Ukrajinka ne smije ubiti jednu Ruskinju

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/8/2022, 21:46

Ubijanje u ratu je normalna stvar
Teroristicki atentati nisu normalna stvar
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by immortal 22/8/2022, 21:53

Ringo10 wrote:Ubijanje u ratu je normalna stvar
Teroristicki atentati nisu normalna stvar
jesu ako rat dolazi iz zemlje u kojoj je izvršen atentat

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ringo10 22/8/2022, 22:20

Ako recimo Mujage krenu ubijati Hrvate u BiH i Hrvatska vojno intervenira je li to agresija?
Naravno da nije.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2022, 22:24

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=08&dd=22&nav_category=78&nav_id=2201013
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2022, 22:25

Ovde ce biti odmazde, pratimo...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 22/8/2022, 22:26

Tipovao sam na manju Atomsku bombu.

Mozda ne Atomska, ali neka manja kao signal ili nesto

slicno.

Poceli po Moskvi da ubijaju kljucne ljude.

Da su po Vasingtonu tako 1999, samleli bi Srbiju.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by T. 22/8/2022, 22:29

Struka s druge strane, iznosi tvrdnje da ne postoji niti jedan dokaz da je famozni dugin 'idejni tvorac' operacije u ukrajini, da njegova politicka misao ima bilo kakav utjecaj na putina te da su se njih dvojica ikada uopće sreli...
Ali valjda bolje znaju na hrt- u, cnn-u i na indexu..

2014-04-14

Back to top Go down

Post by immortal 22/8/2022, 22:58

Serbinho-3 wrote:
Ovde ce  biti odmazde, pratimo...
neće
ne vrijedi ona više od putinovih generala

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by red wolf 22/8/2022, 23:39

Serbinho-3 wrote:
Ovde ce  biti odmazde, pratimo...
Neće biti odmazde. Slijedi demontiranje vlasti u Rusiji.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by red wolf 22/8/2022, 23:40

T. wrote:Struka s druge strane, iznosi tvrdnje da ne postoji niti jedan dokaz da je famozni dugin 'idejni tvorac' operacije u ukrajini, da njegova politicka misao ima bilo kakav utjecaj na putina te da su se njih dvojica ikada uopće sreli...
Ali valjda bolje znaju na hrt- u, cnn-u i na indexu..
Koja si ti budala.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics