AV-ozbiljna(moja) tema
Page 14 of 30
Page 14 of 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: AV-ozbiljna(moja) tema
Kome to "nama", valjda njima. Koji naslov, jebate...
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Eroo wrote:
Kome to "nama", valjda njima. Koji naslov, jebate...
Nekoliko puta je prognozirao i svaki put promašio...evo i opet.
2016-07-22
Eroo wrote:
Pogrešni šaptači, jebiga...
Je l' rek'o 'oce l' bit' treceg?Jedini balkanac koji kaze pederu Makronu pushi kurac Zoranu Milanovicu,ionako je pola hrvata pederskog soja:::::)))
mentalitet wrote:Eroo wrote:
Pogrešni šaptači, jebiga...
Je l' rek'o 'oce l' bit' treceg?Jedini balkanac koji kaze pederu Makronu pushi kurac Zoranu Milanovicu,ionako je pola hrvata pederskog soja:::::)))
Zhinit naši voroženki jak rosa na sonci...
tako kaže ukrajinska himna.
Ajde da to zalijepim ovdje da ne otvaram novu temu a trebao bi recimo Hrvatski dug i kako je ulovljena u duznichko ropstvo.No to je meni jasno ali po obichaju i poznavajuci hrvatski mentalni sklop oni to kriju kao zmija noge pa onda spinaju Srbiju kako je previshe zaduzena da bi hrvatska stoka sitnog zuba manje stenjala ,jer shto je srbima loshije hrvatima je bolje.Tako razmishlja prosjechni Hrvat ,a to se najbolje vidi na ovome forumu .Kod normalnih ljudi narativ je baviti se sobom,svojom kucom a ne susjedom ,tako je nekada bilo u Hrvatskoj dok sam ja tamo zivio,a danas se bash bolesno bave drugima pa u tudjem oku vide trun a ne vide balvan.Guranjem pod tepih svojih problema nastala je planina smeca pa sve smrdi od njega ne samo u stvarnom Zagrebu nego i u virtualnoj Hrvatskoj.Kako je do toga doshlo ?Ne mogu tvrditi neshto jer dugo ne zivim tamo a o nechemu donositi svoje mishljenje putem medija je veoma teshko u danashnjem svijetu punom podmetanja i lazi.Medjutim,mogu naslutiti taj bolesni mentalitet koji vidim i ovdje.No da ne duzim ,pogledajte sami kako je Sinisha Mali odvalio shamarchinu Hrvatskoj,struchno i bez milosti.No meni je najgore od svega shto navodni neki novinarchici tipa ove budaletine sa foruma Marceliusa pishu takve ochigledne gluposti da je to za plakanje a ne za smijanje.Jad i bijeda hrvatskog novinarstva.No prosudite sami,jer donosim vijest sa omiljenog medija ovog zlovenca jer se on pravi mutav da to nije primijetio.Mada se nr treba praviti,vidi se sa marsa da je pametan ko ameba.
Mali: Srbija može Hrvatskoj da deli lekcije
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/mali-srbija-moze-hrvatskoj-da-deli-lekcije-2241326
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/mali-srbija-moze-hrvatskoj-da-deli-lekcije-2241326
Uredno ga servisira. Ima se i može se.mentalitet wrote:Ajde da to zalijepim ovdje da ne otvaram novu temu a trebao bi recimo Hrvatski dug i kako je ulovljena u duznichko ropstvo.
Causescu vratio dug i šta bi?
Tu si i ti negdje po mislenosti.
Dužna je taman onoliko koliko joj dozvoljavaju.mentalitet wrote:
Malo imaš, malo ti daju. Što imaš više više ti daju. Mali.
Eroo wrote:Dužna je taman onoliko koliko joj dozvoljavaju.mentalitet wrote:
Malo imaš, malo ti daju. Što imaš više više ti daju. Mali.
Upravo razmishljash onako kako duznichki robovlasnici zele,a to nije ni chudo jer tako razmishlja 90% hrvataNo dobro ,boli me kurac meni ni iz dhepa ni u dzepbarem ce moja mirovina kad odem u nju biti veca od hrvatskih tantijema.Hrvatska nema industriju,ono shto je imala morala je sama sjebati da bi mogla dobiti milostinju koju ce otplacivatti slijedecih pet generacija ako prezivi kao frzava.Oslanja se na turizam koji moze jednu godinu da zakaze i shto onda,plus toga kriju se informacije od hrvata da vecina onoga shto je bilo javno dobro i neshto vrijediloprodano je za 1 dolar strancima jer su oni tako namjestili ako Hrvatska zeli uzimati kredite.Voda je vec u stranim rukama vashek omiljenog zapada.Nikada necu zaboraviti kako su Schwabe uvjetovale Hrvatskoj da mora prodati PTT ako zeli da udje u EU,tako je bilo i sa INA-a .To su samo dva primjera kojih se sjecam dobro,a da ne govorim o hotelima na moru chiji su vlasnici stranci pa po logici zarade jedino ono shto gradjani hrvati zarade u maloj privredi ostaje Hrvatskoj a ostalo se slijeva u zapadne banke jer Hrvatska nema ni svoju banku.Ida ne navodim primjere jer ionako cesh izmisliti neshto da uvjerish sam sebe kako je sve bajno i kako nema problema.Nego moja intencija i nije bila dokazivanje koliko je Hrvatska u kurcu nego je glavna misao bila kako budale poput tebe gledaju u tudje dvorishte i vide dvije trule jabuke pa na tome grade teoriju kako je susjedu krepala krava .
Dakle.mene vishe interesira tvoj mentalitet i mentalitet vecine ovoga foruma,a to je da se bavite svjetskom politikom dok vam je kuca puna govana.Dodushe nauchnici su dokazali da onaj koji zivi u govnima onim stvarnim ili mentalnim gubi sposobnost prepoznavanja smrada pa se ponasha kao da ga nema.Kada mu netko drugi kaze da smrdi neshto po obichaju taj koji smrdi se zachudi i u stanju je braniti svoj smrad kao da ga nema.
Nego ovo ne bi ni pisao da vasha takozvana novinarska elita tvrdi da su Srbi u kurcu kako kazu prezaduzeni.Kod mene suod 2000 god.davali kredite shakom i kapom bez ucheshca i nije bilo vazno koliko zaradjujesh jer je to bio mamac za strane drzave koje su kupovale te zapise kao sigurno ulaganje pa su opljachkali pola svijeta a ovi shto su dobivali te kredite su ostali bez imovine i bili bacheni na ulicu.Svaki normalan chovjek zna da su banke od svoga postanka ledalne lopovske institucije koje se zato mora kontrolirati osim valjda u Hrvatskoj.Dakle daju vam kako kazesh toliko koliko mozete vracati a ako ne mozete onda vam daju kredit da bi otplatili onaj prvi.Ovo ne pishem zbog tebe nego zbog ljudi koji chitaju a ne javljaju se kao komentatori pa mislim da ne tipkam uzalud jer ce zasigurno nekome pomoci da progleda u kakvom je stanju njihova vukojebina i pomoci im da odu jer ako ostanu njihova djeca i unici a sigurno i praunuci biti duznichki robovi kojima nikad nece biti dizvoljeno zbog pohlepe njihovih roditelja i djedova da zive kao slobodni ljudi.Upoznao sam jednu zensku iz Zagreba koja je nemilice zivjela na kredit i pobjegao od nje kao djavo od tamjana.Tako svaki ozbiljan ulagach ili ti investitor bjezi od drzave koja se zaduzuje preko svojih granica .Pa ti vidi logiku svoju.Volio bih ili netko drugi od tvojih istomishljenika da mi navedesh makar jednu fabriku koja je otvorena u Hrvatskoj a da to nije Hrvatska financirala.Dakle makar jednog ozbiljnog investitora osim rusa koji su zbog odredjenih okolnosti i vashe "neovisnosti" prodali i ono malo shto im je preostalo u Hrvatskoj i to arapima bez znanja hrvatskih vlasti koja sada pizdi i traze istragu kako se to moglo dogoditi,valjda im krivo kako nisu dobili neku pinku od te prodaje.Ali da se vratimo na mentalni sklop stoke sitnog zuba pa chitaj i to sa tvoga omiljenog sajta.
Mali kaze::
"Zanimljivo je što je u Hrvatskoj danas vest kako je apsolutni iznos javnog duga u Srbiji 32,3 milijardi evra, na današnji dan tačno 53,7% BDP-a, kada je ta ista Hrvatska zadužena čak 45,7 milijardi evra, odnosno 74,3% BDP-a, na kraju drugog kvartala ove godine", napisao je.
U svojoj objavi, takođe je istakao da je u toku pandemije korona virusa tokom 2020. godine udeo javnog duga Hrvatske skočio na rekordnih 87.3% BDP-a, dok je Srbija održala udeo ispod 58%.
"U isto vreme, u evro zoni će, po projekcijama za kraj ove godine, prosek javnog duga iznositi 93,6%. Dakle, kada je reč o javnom dugu, Srbija ima bolji rezultat i od Hrvatske, a bolja je i od evropskog proseka. Preciznije, dug Hrvatske je, ako govorimo u apsolutnom iznosu, za oko 40% veći od našeg duga, ali njima je i dalje interesantnije da gledaju u naše, a ne u svoje dvorište", napisao je.
Zatim je prešao na regionalne pokazatelje.
"Hrvatska će 2023. godine morati da se zaduži 15% BDP-a, dok je Srbija na ispod 10% BDP-a. Ako govorimo o prinosu na obveznicama, ukoliko se posmatra relativni performans prinosa, obveznice Srbije na sekundarnom tržištu su imale značajniju redukciju prinosa u poređenju sa Hrvatskom", naveo je Mali.E sad onaj koji zna matematiku ne treba biti previshe pametan pa da shvati da se ovdje radi o spinanju sa hrvatske strane ili kako kazu u Sarajevu.Ono lopov udje u Bus i zadere se Drzite lopova,a radni narod se ulovi za lisnice pa ovaj zna koga treba rasteretiti imovine.
Južni tok, Turski tok, JANAF, Orban-skladište... nije valjda sve propalo?
Neka mu netko objasni da mi već imamo europsko tržište s energentima,
ito ne od jučer.
.
Eroo wrote:
Srpska vojska će se pokazati daleko jadnija i nespobnija od ruske.
Popušit će na svim poljima. Bit će puno mrtvih Srba. Povući će se iz južne i središnje Srbije.
Šiptari osvajaju Beograd.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako Hrvatska smanji proračun na nivo Srbije (ne manji!), za 3 godine vrati sav dug,mentalitet wrote:
Mali kaze::
"Zanimljivo je što je u Hrvatskoj danas vest kako je apsolutni iznos javnog duga u Srbiji 32,3 milijardi evra, na današnji dan tačno 53,7% BDP-a, kada je ta ista Hrvatska zadužena čak 45,7 milijardi evra, odnosno 74,3% BDP-a, na kraju drugog kvartala ove godine", napisao je.
a Srbija će do tada imati dug cca 40 milijardi €.
Neće. Ne idu Srbi rado u vojnike...I koji će im qratc Kosovo, sve da im se sami predaju?crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Srpska vojska će se pokazati daleko jadnija i nespobnija od ruske.
Popušit će na svim poljima. Bit će puno mrtvih Srba. Povući će se iz južne i središnje Srbije.
Šiptari osvajaju Beograd.
Ne želite si Kosovo natrag u srpski pravni sustav, jer bi vam se želja mogla ostvariti.
Samo si zamisli, vlast sastavljaju Albanci, premijer Albanac, a predsjednik također,
ako je vjerovati ovima šta kažu da je AV Šiptar.
Zar opet? Diži nešto, Migove, bilo što...
Ma šta korak...Zadnji put su to dokazali i u Hersonu. Brzi jesu, što jes jes...
2016-07-22
Page 14 of 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema