AV-ozbiljna(moja) tema
Page 30 of 30
Page 30 of 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: AV-ozbiljna(moja) tema
Eroo wrote:StRka na Pinku ili stOka na Pinku? Vjerojatno je autor mislio na oboje.
Eroo- Posts : 79084
2016-07-22
Evo za Eru i ostale srpske mutante u takozvanom hrvatskom nacionalnom korpusu.Mislim ono,ako bash hocete znati svoje porijeklo i kakvi ste bili.To isto vazi i za ostale srbe sa foruma .A tko ce ih najbolje poznavati osim njihovog pastira?Mada poznavajuci hrvate nishta ne bi dodao i oduzeo ni za njih.Kako reche Krleza Isti komad balege koju je kotach povijesti presjekao na pola::))
Pismo vladike Sergija koje sve objašnjava: Ko je prokleo Aleksandra Vučića
Srbima sloga nikad nije bila jača strana. Dok se drugi narodi sabiraju, da bi pred neprijateljem bili jači, mi se dijelimo, gubeći sopstvenu snagu na rasprave, optužbe i međusobne sukobe da bismo, izgleda, postali što lakši plijen onima koji bi da nas nema. Samo kod nas izdajnici govore o izdaji, petokolonaši o patriotizmu, nevjernici o vjeri, a o otadžbini oni koji žive na kritici otadžbine, Crkve i državne vlasti.
To je naš usud, dubina našeg nacionalnog ponora, ali i ogledalo stvarnosti u kojoj živimo. Zbog toga smo sa neprijateljima uvijek nekako izlazili na kraj, ali je Srbima, izgleda, najteže sa sobom. To je rat vječni, rana koja uvijek krvari, jer neprijateljsku ranu i prebolimo i oprostimo, ali onu bratsku teško ili nikako. Zbog toga se i pitam; ko li prokle Aleksandra Vučića, pa da, pored svih pritisaka sa zapadnih i istočnih strana, do onih koji dolaze od satelitske vlade Aljbina Kurtija, mora još da trpi udarce iznutra, od onih koji bi trebali biti njegovi, da ga ojačaju podrškom, bar dok je na čelu države? Nije lako voditi Srbe.
Nikada nije ni bilo. Karađorđu smo odsjekli glavu, a poslije ga veličali u pričama i pjesmama. Miloša Obrenovića smo prognali iz Srbije, oteli mu vlast, da bismo ga kasnije nazvali Milošem Velikim, jer je vidio ono što mi nismo umjeli, jer je znao ono što mi nismo znali. Ismijavali smo Vuka Karadžića, da bismo ga kasnije uzidali u temelj srpske prosvjete. Istorija nam se ponavlja! Svaki iole značajniji Srbin osuđen je na prokletstvo od onih za koje se borio, ali kasnije, kada vidimo da smo pogriješili, mi se ne mijenjamo, već čekamo novog vođu, da ga sapletemo, da mu zagorčamo put, namjere i htijenja.
Evo, danas se jasno vidi trag našeg posrtanja. Reče hrvatski predsjednik, urbi et orbi, da je Srbiji oteto Kosovo, te da to nije aneksija, nego otimanje. Rekao je Zoran Milanović javno ono što znaju i ptice na grani. Ipak, u glavama političkih oponenata, željnih vlasti po svaku cijenu, Adem Vuchiqi će i dalje biti izdajnik, onaj koji će izdati „oteto Kosovo“. Što bi rekao naš narod: „Ko nas je kleo nije dangubio"
Onima kojima je stalo do Kosova i Metohije kao do lanjskog snijega, optužuju predsjednika Vučića da će izdati ili da je već izdao ono što njima nije pošlo za rukom. Nevladine organizacije, zna se koje, „slobodni“ mediji, zna se koji, već pucaju po Aleksandru Vučiću, ali ovaj put rafalnom paljbom. Vučića još uvijek maše, ali istinu pogađaju. Ipak, ne daju se naivni Srbi lako prevariti. Zna Srbija, ali i svi oni kojima je stalo do Srbije, da Adem Vuchiqi nije izdajica i da neće izdati, jer mu je takav genetski kod. Ipak je on unuk Srbina kojeg su ubile ustaše. Takvi se ne pišu među izdajice, pa sam, što se toga tiče, miran i spokojan. Treba i Srbija da bude. U političkom trenutku koji je na korak do svjetskog rata, Aleksandar Adem Vuchiqi može Srbima reći da čini isto ono što je nekada rekao Sveti Stefan Štiljanović: „Plovimo posred neprijatelja, kao riba sred vode“. Naš nacionalni brod, ako budemo mudri, neće potopiti talasi uzburkanog mora, već možemo potonuti samo onda ako ga izbušimo iznutra. Srbi, nije kasno: Stanimo pod jedan barjak! Naš barjak: crven, plav i bijel!
Pismo vladike Sergija koje sve objašnjava: Ko je prokleo Aleksandra Vučića
Srbima sloga nikad nije bila jača strana. Dok se drugi narodi sabiraju, da bi pred neprijateljem bili jači, mi se dijelimo, gubeći sopstvenu snagu na rasprave, optužbe i međusobne sukobe da bismo, izgleda, postali što lakši plijen onima koji bi da nas nema. Samo kod nas izdajnici govore o izdaji, petokolonaši o patriotizmu, nevjernici o vjeri, a o otadžbini oni koji žive na kritici otadžbine, Crkve i državne vlasti.
To je naš usud, dubina našeg nacionalnog ponora, ali i ogledalo stvarnosti u kojoj živimo. Zbog toga smo sa neprijateljima uvijek nekako izlazili na kraj, ali je Srbima, izgleda, najteže sa sobom. To je rat vječni, rana koja uvijek krvari, jer neprijateljsku ranu i prebolimo i oprostimo, ali onu bratsku teško ili nikako. Zbog toga se i pitam; ko li prokle Aleksandra Vučića, pa da, pored svih pritisaka sa zapadnih i istočnih strana, do onih koji dolaze od satelitske vlade Aljbina Kurtija, mora još da trpi udarce iznutra, od onih koji bi trebali biti njegovi, da ga ojačaju podrškom, bar dok je na čelu države? Nije lako voditi Srbe.
Nikada nije ni bilo. Karađorđu smo odsjekli glavu, a poslije ga veličali u pričama i pjesmama. Miloša Obrenovića smo prognali iz Srbije, oteli mu vlast, da bismo ga kasnije nazvali Milošem Velikim, jer je vidio ono što mi nismo umjeli, jer je znao ono što mi nismo znali. Ismijavali smo Vuka Karadžića, da bismo ga kasnije uzidali u temelj srpske prosvjete. Istorija nam se ponavlja! Svaki iole značajniji Srbin osuđen je na prokletstvo od onih za koje se borio, ali kasnije, kada vidimo da smo pogriješili, mi se ne mijenjamo, već čekamo novog vođu, da ga sapletemo, da mu zagorčamo put, namjere i htijenja.
Evo, danas se jasno vidi trag našeg posrtanja. Reče hrvatski predsjednik, urbi et orbi, da je Srbiji oteto Kosovo, te da to nije aneksija, nego otimanje. Rekao je Zoran Milanović javno ono što znaju i ptice na grani. Ipak, u glavama političkih oponenata, željnih vlasti po svaku cijenu, Adem Vuchiqi će i dalje biti izdajnik, onaj koji će izdati „oteto Kosovo“. Što bi rekao naš narod: „Ko nas je kleo nije dangubio"
Onima kojima je stalo do Kosova i Metohije kao do lanjskog snijega, optužuju predsjednika Vučića da će izdati ili da je već izdao ono što njima nije pošlo za rukom. Nevladine organizacije, zna se koje, „slobodni“ mediji, zna se koji, već pucaju po Aleksandru Vučiću, ali ovaj put rafalnom paljbom. Vučića još uvijek maše, ali istinu pogađaju. Ipak, ne daju se naivni Srbi lako prevariti. Zna Srbija, ali i svi oni kojima je stalo do Srbije, da Adem Vuchiqi nije izdajica i da neće izdati, jer mu je takav genetski kod. Ipak je on unuk Srbina kojeg su ubile ustaše. Takvi se ne pišu među izdajice, pa sam, što se toga tiče, miran i spokojan. Treba i Srbija da bude. U političkom trenutku koji je na korak do svjetskog rata, Aleksandar Adem Vuchiqi može Srbima reći da čini isto ono što je nekada rekao Sveti Stefan Štiljanović: „Plovimo posred neprijatelja, kao riba sred vode“. Naš nacionalni brod, ako budemo mudri, neće potopiti talasi uzburkanog mora, već možemo potonuti samo onda ako ga izbušimo iznutra. Srbi, nije kasno: Stanimo pod jedan barjak! Naš barjak: crven, plav i bijel!
Ajmo razvedeni, evo vam šaMse...ali ide ono "emsori bat nekst"!
mentalitet wrote:Evo za Eru i ostale srpske mutante u takozvanom hrvatskom nacionalnom korpusu.Mislim ono,ako bash hocete znati svoje porijeklo i kakvi ste bili.To isto vazi i za ostale srbe sa foruma .A tko ce ih najbolje poznavati osim njihovog pastira?Mada poznavajuci hrvate nishta ne bi dodao i oduzeo ni za njih.Kako reche Krleza Isti komad balege koju je kotach povijesti presjekao na pola::))
O majko Irudova...
Popio, pa šta...mislim da su mu rukave zakucali ekserima za stol...sigurno je sigurno.
Nedostaje mi u simku " I na kraju, j..em vam malter u *ičku, svima vama..."
Nije pijana, to joj je od rođenja...
Šandor Winnetou likes this post
Sad samo treba videti koliko drama ima draamaa i problem riješen.
Ko to izračuna ima Nobela...AV-drama ima vEEEliki broj draamaa. Ii koju litru usput. Ja tako mislim.
2016-07-22
Hartmann wrote:mentalitet wrote:Evo za Eru i ostale srpske mutante u takozvanom hrvatskom nacionalnom korpusu.Mislim ono,ako bash hocete znati svoje porijeklo i kakvi ste bili.To isto vazi i za ostale srbe sa foruma .A tko ce ih najbolje poznavati osim njihovog pastira?Mada poznavajuci hrvate nishta ne bi dodao i oduzeo ni za njih.Kako reche Krleza Isti komad balege koju je kotach povijesti presjekao na pola::))
O majko Irudova...
Ma Krlezu da bi razumio morash ga chitati,ali on nije popularan ni medju takozvanim hrvatima ni medju takozvanim srbima jer im je znao pljunuti istinu u lice.Kada je doshao do te spoznaje o govnetu nije mislio na one srbe i hrvate koji su vjekovima slobodarski narod i koji po svaku cijenu ne zeli da bude rob i sluga bilo kome.Medjutim,kako medju svakim narodom ima stoke sitnog zuba tako ima i medju hrvatima i srbima.Dodushe ,prateci od raspada YU situaciju na Balkanu skuzio sam da medju hrvatima je vecina stoke sitnog zuba dok je medju srbima manjina.E upravo ta srpska manjina i hrvatska vecina su govna koja su prepolovljena na pola kotachem povijesti.Ovaj nash shtakor bi rekao mutanti a ja dodao srpski koji su mutirali zbog sitne koristi u hrvate,a oni takozvani pravi hrvati su germanizirani te im je kao ukrajincima propagandom usadjeno u ono malo mozga da su germani shto oce reci da su skloni biti ono shto povijesno nisu .Upravo taj mentalitet Krleza nije podnosio kod hrvata pa ga je u svojim djelima profinjeno i sarkastichno ismijavao do srzi.Jebi ga ljudski je pozeljeti biti poseban ali je pederski i pokvareno to pozeljeti bez muke,nekako daje mukte bez truda ,lezi lebe da te jedem.E to je pravi izvor svih problema tih mutanata,a taj mentalitet je stvorio kamenjar gdje se ne treba truditi,stvarati,mozgati nego ukrasti,prevariti,izmishljati razne psine koje ce vodu voditi na njihov pogani izvor,manipulirati kao ovdje na forumu pa mi nije teshko provaliti odakle ti bolesnici dolaze sa Balkana.Rijetko cesh naci nekog slavonca ili vojvodjanina ili zagorca ili shumadinca da ima te kamenjarske osobine osim ako se nisu dotepli iz kamenjara i donijeli sa sobom taj lopovski mentalitet.Kao shto Djole onomad reche u svojoj pjesmi "Jebo vas voz koji vas je dovuko"Evo pogledaj par idiota sa foruma,oni u sebi nemaju nishta kreativno mada je kreativnost vaznija od inteligencije oni valjda u nedostatku i jednog i drugog u sebi ponavljaju kao papagaji neke parole koje pokupe bogte pitaj od kuda,ali vazno je da se ne razmishlja logichno jer se boje da ne dobiju rak mozga od razmishljanja.Necesh vjerovati ali u stvarnom zivotu kada sretnem nekog balkanca u USA znam odakle je chim izusti par rijechi ili samo podigne ruku prije nego neshto progovori.Taj govor tijela ih najvishe odaje pa sam ih u Zagrebu izbjegavao i nisam dozvoljavao da mi se priblize blizu na bilo koji nachin.A znaju biti fini ,praviti se kulturni i shirokogrudni dok zrtvu ne dovuku do panja kao kad ulove pile i odsijeku mu glavu tek nakon toga shto ispune svoj cilj koji je uvijek prevara,kradja i obmanjivanje tek nakon toga pokazu svoje lice.Ja mislim da je po njima napisana ona bajka za djecu "Vuk i crvenkapica".Uglavnom,onaj koji ih dobro poznaje i govori glasno o njima je najveci neprijatelj tih psihichkih bolesnika pa tako i ovdje najvishe napadaju mene i crvenkastog (koji na jedan fin i kulturan nachin otkriva pravo lice bolesnika),a opet ja koji nema zivce sa idiotima komunicirati na finjaka jer sam davno shvatio koji jezik razumiju pa se tim jezikom i najvishe sluzim dok im jebem mater bolesnu.Da tim idiotima napishesh biranim rijechima kakvi su ne bi ih doticalo (kao kad bi ja nekom ameru jebo sve po spisku na nashem jeziku on nishta ne bi kuzio i ne bi ga doticalo) a ovako kad im jebesh matereshinu prvo se shokiraju pa im treba par dana da dodju sebi i smisle neki odgovor,pa opet kada skuze da su u svakom polozaju podredjeni onda se kao fol povuku jer nece da imaju posla sa takvim likom i chekaju iza zasjede chitajuci svaku moju rijech pazljivo ne bi li nashli kakav nedostatak ili greshku.Po obichaju mene to bash zabavlja pa im slozim jednostavnu zamku u koju uvijek upadaju jer kako sam vec gore napisao,nesposobni su da neshto osobno kreiraju pa zato uglavnom ponavljaju tudje rijechi kao papagaji iako ponekada u njih ni sami ne vjeruju ali misle da ce po onoj germanskoj metodi sto puta ponovljena laz postati istina iznimno se trude da budu uvjerljivi,naravno ,to uvijek pali kod slichnih idiota pa se tako pronalaze i druze se u choporima kao hijene uvijek napadaju neku nevinu i slabu zrtvu,a kada nalete na lava onda saviju rep i skviche bjezeci od njega ::)))Jebi ga,chesto puta forum zna biti dosadan pa ako nishta morash sam sebi stvoriti zabavu urinirajuci po kamenjarima:::::)))Prati samo kako ce se javljati i shto ce napisati pa cesh po tome znati da su shvatili napisano ali ce reagirati sa dvije rijechi,i ne vishe od toga jer se boje da se josh vishe ne razobliche,a posebno ovaj mutant autor teme:::)))
Eroo wrote:Ko bi reka uvo doba lani....
Kupovanje vremena i tako 24 godine...Dokle više?
Ne vide da je vrijeme već iscurilo.
...OJXAAA..Eroo wrote:
Popio, pa šta...mislim da su mu rukave zakucali ekserima za stol...sigurno je sigurno.
Nedostaje mi u simku " I na kraju, j..em vam malter u *ičku, svima vama..."
2016-07-22
Šta se ovo dešava? U poslu sam i ne pratim...
2016-07-22
2016-07-22
Page 30 of 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema