umro bago
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: umro bago
Dobro,pustimo sad to.marcellus wrote:Ono što, smatram, novinar ne bi smio raditi je gurati sebe u prvi plan, ispred gosta, i polemizirati s njim. Bago je uvijek smatrao da je bitniji od gosta. To nije profesionalno.
Reci ti nama,kao novinar,ima li kakvih informacija o okolnostima smrti i motivima eventualnog samoubojstva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne, samo što se zna iz medija
ili se ubio ili je pao pijan s balkona ili ga je neko gurnuo, vjerojatno prvo ili drugo
ili se ubio ili je pao pijan s balkona ili ga je neko gurnuo, vjerojatno prvo ili drugo
Ugledni novinar NOVE TV Mislav Bago pronađen je ispod svoje zgrade mrtav. Sinoć se održao tulum u Marticevoj ulici u Zagrebu, navodno je bilo svega od narkotika a uzrok smrti je nesretni slučaj. Bago je pao ili se ubio. Obavljen je ocevid i krim istraga. Njegov prijatelj se sa njim posljednji dopisivao o bolovima u bubrezima i kicmi, a Bago ga je tjesio porukama. Isti prijatelj je danas iznio nekoliko prijatelja da se Bago ubio. No i izvori nam to potvrduju iz MUP-a. Svi mediji znaju istinu. Ako su mediji odabrali laž zbog poštivanja obitelji, smatramo da istina treba osvjestiti problematiku oko nas, ma tko to bio
2015-08-08
“Umro je Mislav Bago. Novinar, čovjek koji je svoju radnu karijeru počeo u Hrvatskoj narodnoj stranci u kojoj je radio kao administrator od 1992-1997. Kao predstojnik ureda Savke Dabčević Kučar bio sam mu nadređen od 1992-1995.
Bahat, bolesni egocentrik, neradnik, sklon zakulisnim igrama, lažov….
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Bago je bio loš čovjek koji je koristio moć novinarstva i mnoge nevine i dobre ljude uništio. Da mu Mate Granič nije rođeni tetak i da ga HDZ po rođačkoj liniji nije krajem 90-tih pogurao na HRT nikada taj alkoholičar ne bi bio novinar već bi žicao kunu za pivu ispred kvartovskog dućana.
2015-08-08
Ne znam od čega je umro ali ako je od srca, jetre ili slično… ne čudim se što ga je tijelo izdalo jer bio je kronični pijanac i narkoman.
Hrvatska je od danas ljepše mjesto za život da budem potpuno iskren bez obzira što će sada svi mediji i ‘struka” ga uzdizati na pijedestal uzorne “besmrtnosti”. Znamo da vrana vrani oči ne kopa! No ne želim mu suditi ali uvjeren sam da takve Bog ne prima u raj…
Hrvatska je od danas ljepše mjesto za život da budem potpuno iskren bez obzira što će sada svi mediji i ‘struka” ga uzdizati na pijedestal uzorne “besmrtnosti”. Znamo da vrana vrani oči ne kopa! No ne želim mu suditi ali uvjeren sam da takve Bog ne prima u raj…
2015-08-08
Novinar Mislav Bago ubio se u 50.godini života. Njegov život u znaku ovisnosti o alkoholu i drogama nije vrijedio pišljiva boba i svi oni koji ga sada oplakuju i veličaju nikada svojoj djeci ne bi poželjeli takav život i vrijednosti koje je promicao pa su bijedni licemjeri.
2015-08-08
https://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/bivsi-saborski-zastupnik-objavio-sokantan-tekst-o-mislavu-bagi/
“Umro je Mislav Bago. Novinar, čovjek koji je svoju radnu karijeru počeo u Hrvatskoj narodnoj stranci u kojoj je radio kao administrator od 1992-1997. Kao predstojnik ureda Savke Dabčević Kučar bio sam mu nadređen od 1992-1995.
Kod mene nema one ” O pokojniku sve najbolje…” jer Bago je bio loš čovjek koji je koristio moć novinarstva i mnoge nevine i dobre ljude uništio. Da mu Mate Granič nije rođeni tetak i da ga HDZ po rođačkoj liniji nije krajem 90-tih pogurao na HRT nikada taj alkoholičar ne bi bio novinar već bi žicao kunu za pivu ispred kvartovskog dućana.
Ne znam od čega je umro ali ako je od srca, jetre ili slično… ne čudim se što ga je tijelo izdalo jer bio je kronični pijanac i narkoman.
Hrvatska je od danas ljepše mjesto za život da budem potpuno iskren bez obzira što će sada svi mediji i ‘struka” ga uzdizati na pijedestal uzorne “besmrtnosti”. Znamo da vrana vrani oči ne kopa! No ne želim
mu suditi ali uvjeren sam da takve Bog ne prima u raj…
PS. Eto šalju mi poruke da se ubio sam. Skočio s zgrade. Iskompleksirana kukavica pijana i nadrogirana. Ni s vlastitim životom se nije znao nositi a drugima je znao soliti pamet!”, objavio je bivši saborski zastupnik.
Kod mene nema one ” O pokojniku sve najbolje…” jer Bago je bio loš čovjek koji je koristio moć novinarstva i mnoge nevine i dobre ljude uništio. Da mu Mate Granič nije rođeni tetak i da ga HDZ po rođačkoj liniji nije krajem 90-tih pogurao na HRT nikada taj alkoholičar ne bi bio novinar već bi žicao kunu za pivu ispred kvartovskog dućana.
Hrvatska je od danas ljepše mjesto za život da budem potpuno iskren bez obzira što će sada svi mediji i ‘struka” ga uzdizati na pijedestal uzorne “besmrtnosti”. Znamo da vrana vrani oči ne kopa! No ne želim
mu suditi ali uvjeren sam da takve Bog ne prima u raj…
PS. Eto šalju mi poruke da se ubio sam. Skočio s zgrade. Iskompleksirana kukavica pijana i nadrogirana. Ni s vlastitim životom se nije znao nositi a drugima je znao soliti pamet!”, objavio je bivši saborski zastupnik.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Ali uvijek naletiš na Šeksa ili Granića ili Mesića…ne more dete od 8 let bit razredni predsednik bez da neko od njih ne stoji iza njega.
niels-
2021-04-26
I nije mi jasno, kad je Bandić umro, s guštom su ga poparali. Ok, Bandić je bio korumpirani krimos, i tak, al imel je obitelj, decu…
O Bagi šute kak zaliveni.
Da mi je Matijanić bil frend od frenda od frenda il sused koji me nije pozdravljal ili kumica s placa, ja bih ga osobno otpeljao u bolnicu i ne bih izašao dok ga ne bih videl na kisiku i da mu je bolje.
Da mi je Bago bil nećak od bivšeg kolege, i da sam znal da mu nije dobro, držal bi ga na telefonskoj liniji kak znam i umijem, dok ne dođe Vrapče prijevozna firma.
I nisam nikakav heroj, ni dobrica.
Normalan sam čovjek, tak sam odgojen, tak se ophodim s ljudima i oni prema meni.
Da mi je Matijanić bil frend od frenda od frenda il sused koji me nije pozdravljal ili kumica s placa, ja bih ga osobno otpeljao u bolnicu i ne bih izašao dok ga ne bih videl na kisiku i da mu je bolje.
Da mi je Bago bil nećak od bivšeg kolege, i da sam znal da mu nije dobro, držal bi ga na telefonskoj liniji kak znam i umijem, dok ne dođe Vrapče prijevozna firma.
Normalan sam čovjek, tak sam odgojen, tak se ophodim s ljudima i oni prema meni.
niels-
2021-04-26
n_razbojnik likes this post
Pa to je to, ali sad kad ih nema signaliziranje vrlina na najjace..."nas Mislav, nitko ni pretpostaviti nije mogao"...ma,i ja bih se ubio da drugujem s tom istom zgadijom koja sad objavljuje citulje u redakcijamaniels wrote:I nije mi jasno, kad je Bandić umro, s guštom su ga poparali. Ok, Bandić je bio korumpirani krimos, i tak, al imel je obitelj, decu…
2014-04-15
Zar vas dva zbilja vjerujete u to što govorite ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ima al samo unutar njihovog vlastitog staklenog zvona. Ne čuju i ne vide izvanka nikoga.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Sumnjam da ćete čuti ako je točno da je napravio samoubojstvo. Tamo di ti idu tamo nema slike nema tona.Speare Shaker wrote:Mislavu sa ovoga svijeta mogu poručiti ono što je on off the phone poručio časnoj u zadnjoj rečenici gornjeg kratkog razgovora.
U paklu?
Po kršćanskom nauku ima i slike i tona i u tome je onima koji završavaju tamo njihova najveća patnja.
Ma samo kažem pošto vidim da je netko spomenuo da je samoubojstvo.
Čuju i vide sve, i baš je to 1 od izvora njihove patnje.
Ipak, najveći je potpuna blokada njihove komunikacije s Bogom.
I da, samoubojice ne idu automatski u pakao, za razliku od ubojica koji se nisu pokajali za svoj zločin, a i čisto tehnički gledano se samoubojstvo može počiniti na razne načine pa i one koje ostavljaju dovoljno vremena za konačno prethodno pokajanje zbog tog čina.
Uostalom, po nekom temeljnom kršćanskom učenju, u konačnici se čovjek uvijek može nadati pa i pouzdati u Božju apsolutnu ljubav i dobrotu.
Kad ste se vratili iz pakla ili imate izravnu otvorenu vezu s menadžmentom ?
Harry Potter zvuči dosta uvjerljivije od ovog što ste nadrobili,pa da u današnjem modernom vremenu netko vjeruje u te bajke.
Hipotetički,taj nekakav bog ako je nekad i postojao,do sad je već uginuo a raj i pakao samo su stanje uma i refleksija čovjekovog mentalnog zdravlja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
IL Risorto wrote:Zar vas dva zbilja vjerujete u to što govorite ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ima al samo unutar njihovog vlastitog staklenog zvona. Ne čuju i ne vide izvanka nikoga.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Sumnjam da ćete čuti ako je točno da je napravio samoubojstvo. Tamo di ti idu tamo nema slike nema tona.Speare Shaker wrote:Mislavu sa ovoga svijeta mogu poručiti ono što je on off the phone poručio časnoj u zadnjoj rečenici gornjeg kratkog razgovora.
U paklu?
Po kršćanskom nauku ima i slike i tona i u tome je onima koji završavaju tamo njihova najveća patnja.
I da, samoubojice ne idu automatski u pakao, za razliku od ubojica koji se nisu pokajali za svoj zločin, a i čisto tehnički gledano se samoubojstvo može počiniti na razne načine pa i one koje ostavljaju dovoljno vremena za konačno prethodno pokajanje zbog tog čina.
Uostalom, po nekom temeljnom kršćanskom učenju, u konačnici se čovjek uvijek može nadati pa i pouzdati u Božju apsolutnu ljubav i dobrotu.
Objašnjavam zainteresiranima što kršćanski nauk promišlja o tome, čisto da mu u svojem neznanju ne pripisuju ono što ne zastupa ili bar ne zastupa danas nego je zastupao prije stoljeće i pol, kao što je to svojevremeno učinio Richard Dawkins.
Ako ti to nije pravo, slobodno se žali upravi vodovoda.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:IL Risorto wrote:Zar vas dva zbilja vjerujete u to što govorite ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ima al samo unutar njihovog vlastitog staklenog zvona. Ne čuju i ne vide izvanka nikoga.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Sumnjam da ćete čuti ako je točno da je napravio samoubojstvo. Tamo di ti idu tamo nema slike nema tona.Speare Shaker wrote:Mislavu sa ovoga svijeta mogu poručiti ono što je on off the phone poručio časnoj u zadnjoj rečenici gornjeg kratkog razgovora.
U paklu?
Objašnjavam zainteresiranima što kršćanski nauk promišlja o tome, čisto da mu u svojem neznanju ne pripisuju ono što ne zastupa ili bar ne zastupa danas nego je zastupao prije stoljeće i pol, kao što je to svojevremeno učinio Richard Dawkins.
Ako ti to nije pravo, slobodno se žali upravi vodovoda.
I da, logično je da je Dawkins alergičan na kršćanstvo, jer on definitivno nije samo znanstvenik nego i vjernik u neku svoju osobnu verziju panteizma, pa je i logično da apstraktni (ne rigidni - poput judaističkog i islamskog monoteizma) kršćanki monoteizam (kud ćeš apstraktnijeg pojma od Trojstva) smatra nekom vrstom najoštrijeg rivala njegovim teološkim uvjerenjima ilitiga vjerom.
Guest- Guest
IL Risorto wrote:
Kad ste se vratili iz pakla ili imate izravnu otvorenu vezu s menadžmentom ?
Harry Potter zvuči dosta uvjerljivije od ovog što ste nadrobili,pa da u današnjem modernom vremenu netko vjeruje u te bajke.
Evo, danas si mogao gledati na HTV3 odličnu epizodu O filozofiji gdje je bila riječ o najznamenitijem filozofu 20. stoljeća.
Prvi je dio svojeg života posvetio pokušaju da doslovce ubije svaku raspravu o svim pojmovima kojima ne barata znanost i čiju realnost nije moguće provjeriti znanstvenim metodama.
Ne samo da bi na taj način obezvrijedio šire značenje i ulogu jezika u međuljudskoj komunikaciji, jer jezik nema samo ulogu opisivanja znanstveno utvrđene realnosti nego i značajnu ulogu u ljudskoj komunikaciji općenito i u opisivanju apstraktnih pojmova poput morala, ljepote, ljubavi ili mudrosti, a također i u jačanju procesa apstrahiranja kod ljudi, a slabljenjem istog bi bi bio doveden u pitanje i opstanak čovječanstva, jer je sposobnost apstrahiranja i njegovo neprestalno poboljšanje i jačanje jedan od temeljnih alata evolucijskog prilagođavanja kod čovjeka odnosno evolucije same.
Tko se snažno protivi takvoj ulozi jezika, zapravo se zalaže za genocid ako ne i uništavanja cijelog čovječanstva i ljudske vrste općenito.
To je L.W. shvatio, makar naknadno i zato je drugi dio svojeg života i filozofijskog rada posvetio opovrgavanju gluposti koje je nadrobio u prvom dijelu.
Čime je zapravo priznao vlastite zablude i pogreške i time dokazao svoju punu veličinu u tom filozofijskom smislu.
Nekako sam uvjeren, ali nadam se da sam ipak u krivu, da se tebi takav proces neće dogoditi.
Last edited by Speare Shaker on 21/8/2022, 15:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
IL Risorto wrote:
Dokaži putem znanstvenih metoda da je riječ o bajkama.
Ne možeš?
Znaš zašto ne možeš?
Zato što se znanost ne može baviti svojim metodama spoznajom Boga, raja, pakla, čistilišta i sličnih pojmova.
Jer svi oni zamišljeno ilitiga u vjeri postoje u vječnosti, što je po definiciji stvarnost izvan okvira nama spoznatljivih prostorno-vremenskih okvira, što znači i izvan domene spoznaje znanosti.
Kad je već tako, a jeste, na koji način misliš dokazati da je riječ o bajkama?
Nema tog načina u realnom svijetu. Možeš samo iznijeti svoja uvjerenja i suprostaviti ih kršćanskim uvjerenjima i ništa viš od toga.
Tko je od ta 2 sustava mišljenja (ne, takvi stavovi uopće nisu neka tvoja osobna posebnost, jer ih dijeliš sa antiteističkim, prije svega marksističkim ideologijama) u pravu odnosno bliži postojećoj realnosti, nije uopće moguće utvrditi putem znanosti.
Zapravo, njihovu točnost nije uopće moguće utvrditi unutar prostorno-vremenskih ograničenja nama poznatoga svijeta.
Guest- Guest
marcellus wrote:
pao pijan s balkona
Snažna asocijacija na bivšu SDP-ovu ministricu kulture (da, u vladi aktualnog predsjednika Milanovića) Andreu Zlatar Violić.
Guest- Guest
Hm,zanimljivo,zašto si tako uvjeren,navodno,moguće je preobraćenje čak do zadnjeg trenutko sve dok ne izdahneš.Speare Shaker wrote:Nekako sam uvjeren, ali nadam se da sam ipak u krivu, da se tebi takav proces neće dogoditi.
2015-07-23
Pa to je suludo,zašto bi bilo tko trebao dokazivat da nešto ne postoji,gdje bi tomu bio kraj ?Speare Shaker wrote:
Dokaži putem znanstvenih metoda da je riječ o bajkama.
Osim toga,sve kad bi postojala znanstvena metoda koja bi se bavila preljevanjem iz šupljeg u prazno,te ponudila neke čvrste dokaze koji bi opovrgnuli postojanje nekakvog višeg bića,zar ti misliš da bi to promjenilo nešto,te da bi vjernici prihvatili takvo nešto,ili bi smatrali kako je to još jedna opsjenjarska smicalica Sotone.
2015-07-23
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:
pao pijan s balkona
Snažna asocijacija na bivšu SDP-ovu ministricu kulture (da, u vladi aktualnog predsjednika Milanovića) Andreu Zlatar Violić.
je ona se strmopizdila tamo negdje u arboretum trsteno i polomila hrast koji je tamo još od Cezara i koji je preživio i četničko bombardiranje i pijanog šofera dubrovačkog "Libertasa" koji se busom zakucao u njega, otprilike
Page 3 of 5