Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
neš ti vile, veću ima nižerangirani partijac iz 3. Maja u mojoj ulici
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
e moj dečko.... za lika iz brđana to je viletina, pogotovo ako je za džabe... jel treba naglas primijetiti da se radi o lastinu preletaču... ja ih znam 5-6 koji su tak se ušaltali pa ne ksi i ja ti mislimo koliki ih je broj... a sve za džaba...
2015-08-08
evo ti onda od jednog ministra kojem je to jedna od 6 nekretnina s kojima jadničak sdpejski raspolaže...
ta je bit će malo bolja, ali ipak je to ministar i poznati dugogodišnji tarlahan prazne slame... a ne ko ovaj odozgor klošar s kaldrme
ta je bit će malo bolja, ali ipak je to ministar i poznati dugogodišnji tarlahan prazne slame... a ne ko ovaj odozgor klošar s kaldrme
2015-08-08
ako je za džaba i kamp prikolica mi dvorac, to je drugomichaellcmacha wrote:e moj dečko.... za lika iz brđana to je viletina, pogotovo ako je za džabe... jel treba naglas primijetiti da se radi o lastinu preletaču... ja ih znam 5-6 koji su tak se ušaltali pa ne ksi i ja ti mislimo koliki ih je broj... a sve za džaba...
n_razbojnik-
2014-04-15
a za 10.15 godina i on će biti ugledni zagrebčanac, socdpatolog i nedaj bože ministar, pa će i njegova zasjati ko i od ovog jalovog, a i neće biti jedina.... a onda će i potleušica u brđanima koji sprat porast...n_razbojnik wrote:ako je za džaba i kamp prikolica mi dvorac, to je drugomichaellcmacha wrote:e moj dečko.... za lika iz brđana to je viletina, pogotovo ako je za džabe... jel treba naglas primijetiti da se radi o lastinu preletaču... ja ih znam 5-6 koji su tak se ušaltali pa ne ksi i ja ti mislimo koliki ih je broj... a sve za džaba...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa za džabe jednima uzmeš a drugima daš... treba samo pregledati šta je sve oduzeto kroz ovrhe unazad par godina i tko je to pokupovao i po kojoj cijeni. valjda ljudima neće biti čudno što se u zagreb doselila hrpa lastinih preletača koji su redom svi do jednog iz tamo nekih brđana... obrazac poznat od prije, a da im je rok trajanja potrajao malo bi oni ta humana preseljenja ubrzali manje humanim metodama.. tek tolko da vrate milo za drago...
2015-08-08
Nikola Grmoja se razmatra kao glavni kandidat na čelu novog
Ministarstva Useljeništva i Demografske Obnove
(popularno MUDO).
Ministarstva Useljeništva i Demografske Obnove
(popularno MUDO).
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
vili40 wrote:
Spomenuti list piše i kako Most ne pristaje na prijdlog HDZ-a da Vlada ima četiri potpredsjednika. Tako će potpredsjednci biti samo Tomislav Karamarko i Božo Petrov.
http://www.24sata.hr/politika/mandatar-oreskovic-odabrao-je-prva-tri-mostova-ministra-456608
kaj bu sada hrg?
ostal saborski zastupnik?
dobil ministarstvo kanalizacije i otpadnih voda na trgu žrtava???
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
» Orešković primio branitelje pa mu poručili: Hoćemo Brkića za našeg ministra
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Orešković primio branitelje pa mu poručili: Hoćemo Brkića za našeg ministra
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
Page 2 of 2