Ruska invazija na Ukrajinu
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Haubice 122mm, D30Eroo wrote:Za to vrijeme: Bayraktarovo šamaranje ...sve po planu.
Donjeck je mjesto za skladištenje municije...po danu je skladište, a po noći "bavovna",
ili "hlopok", što bi rekli Rusi.
ili "hlopok", što bi rekli Rusi.
Ne mislim da se za Donjeck troši Lucky, ima i jeftinih načina i sredstava, na primjer Pz 2000.
Horlivka...35 km sjeveroistočno od Donjecka, na samoj liniji bojišnice.
Još dva skladišta municije u ovom dijelu su dignuta u zrak...Razdoline i Komsomolske.
Još dva skladišta municije u ovom dijelu su dignuta u zrak...Razdoline i Komsomolske.
Razdoline + Komsomolske (20-ak km od ruske granice, a 40 km od linije fronta).
Ovaj dio "Lucky" kontrolira o'šale, s lokacije izvan ruske artljerije.
Ovaj dio "Lucky" kontrolira o'šale, s lokacije izvan ruske artljerije.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Da ne bi bilo da ja lažem kad isto tvrdim...
Hoće reć, mala bara puno krokodila, a usto još i sa Čenima moraju dijeliti prostor i tržište...
Kako su se samo usudili ovi Banderovci gađat donjecku administraciju...
Nevjerojatni su mi ovi ljudi i njihov način razmišljanja.
Dok sami s termobaričkim bombama prže cijele gradove,
uključujući i civile i civilne objekte, naravno.
Nevjerojatni su mi ovi ljudi i njihov način razmišljanja.
Dok sami s termobaričkim bombama prže cijele gradove,
uključujući i civile i civilne objekte, naravno.
Meni je jasno, nisam siguran da je baš svima...
Nešto slično sam vidio nedavno i ispratio događanja nakon toga.
Nešto slično sam vidio nedavno i ispratio događanja nakon toga.
Eroo wrote:Meni je jasno, nisam siguran da je baš svima...
Blago tebi.
crvenkasti-
2014-04-17
Tko danas vodi ?
Moš i prispavat ovo do proljeća ioanko je to samo gađanje raketicama jedni druge.
Moš i prispavat ovo do proljeća ioanko je to samo gađanje raketicama jedni druge.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Bakir Izetbegović primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Juliana Reillyja.
Na sastanku je razgovarano o odnosima Bosne i Hercegovine i Velike Britanije, te o mogućnostima daljeg razvijanja tih odnosa.
Posebna pažnja posvećena je provedbi socio-ekonomskih reformi u Bosni i Hercegovini i stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta i ekonomske stabilnosti, što bi omogućilo i veći priliv stranih investicija, naročito iz Ujedinjenog Kraljevstva. U tom kontekstu je istaknuta potreba ubrzanog formiranja vlasti na svim nivoima nakon Općih izbora, kako bi se pažnja u potpunosti posvetila reformskim procesima.
Također je razgovarano o unapređenju funkcionalnosti institucija i uklanjanju postojećih blokada i opstrukcija.
U dijelu razgovora koji se odnosio na izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH, Izetbegović je istaknuo neophodnost provedbe relevantnih presuda Evropskog suda za ljudska prava i Ustavnog suda BiH, te da se razgovori na tu temu trebaju nastaviti odmah nakon održavanja Općih izbora i potpune provedbe izbornih rezultata.
Sagovornici su razmijenili mišljenja o agresiji Rusije na Ukrajinu, te o utjecaju tog sukoba na stabilnost Zapadnog Balkana, a naročito Bosne i Hercegovine.
Na sastanku je razgovarano o odnosima Bosne i Hercegovine i Velike Britanije, te o mogućnostima daljeg razvijanja tih odnosa.
Posebna pažnja posvećena je provedbi socio-ekonomskih reformi u Bosni i Hercegovini i stvaranju povoljnijeg poslovnog ambijenta i ekonomske stabilnosti, što bi omogućilo i veći priliv stranih investicija, naročito iz Ujedinjenog Kraljevstva. U tom kontekstu je istaknuta potreba ubrzanog formiranja vlasti na svim nivoima nakon Općih izbora, kako bi se pažnja u potpunosti posvetila reformskim procesima.
Također je razgovarano o unapređenju funkcionalnosti institucija i uklanjanju postojećih blokada i opstrukcija.
U dijelu razgovora koji se odnosio na izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH, Izetbegović je istaknuo neophodnost provedbe relevantnih presuda Evropskog suda za ljudska prava i Ustavnog suda BiH, te da se razgovori na tu temu trebaju nastaviti odmah nakon održavanja Općih izbora i potpune provedbe izbornih rezultata.
Sagovornici su razmijenili mišljenja o agresiji Rusije na Ukrajinu, te o utjecaju tog sukoba na stabilnost Zapadnog Balkana, a naročito Bosne i Hercegovine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu