Netko (?) je razbio plocu heroju mucki ubijenom iz Domovinskog rata kod Hrvatske Kostajnice
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Netko (?) je razbio plocu heroju mucki ubijenom iz Domovinskog rata kod Hrvatske Kostajnice
vuksadinare wrote:...tamo moze doci samo mjesecar...ili lisica...da je grad ili koje vece mjesto jos ajd...ali dam se kladiti da do razbijanja za taj spomenik nije znalo 99,9 % hrvata..nisam ni ja do ovog slucaja razbijanja...mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...jedno je vukovar ovaj spomenik se nalazi u srpskom selu..i tu doista na tom dijelu nema hrvata..taj spomenik usput i nije na cesti vec od ceste kakvih 500 metara gdje mozes jedino doci pjeske...vozilima ne..i okolo su kuce u kojima srbi zive..ta vidjeli bi da netko razbija ploca i prijavili..pogotovo ako nije njihovRingo10 wrote:Ne možeš nikoga optužiti dok se ne nađe počiniteljvuksadinare wrote:bog te jebo nisi ti normalanRingo10 wrote:Ne mora znacit da je Srbin to uradio
Mozda je taj policajac za zivota nekome jebo zenu pa mu se ovaj tako sveti
Moze biti svasta
TAko je jednom neko oštetio spomenik braniteljima u Vukovaru pa ste svi graknuli na Srbe a onda se ispostavilo da je to uradila neka hrvatska budala kako bi svalio na Srbe
Ma taj je neki teshki naivac,sigurno je ishao to raditi u sred bjela dana da ga srbi vide a glup je,treba sachekati josh malo kada ce nova generacja rvata to sama raditi sa zadovoljstvom kao shto su rushili partzanske ploche spomenike.Sad ce netko napisat da je to nemoguce da ja samo sanjam!?Jebi ga mnog su misili kao ja da toga nece biti ,ali dodje tako vrijeme kada mlade boli kurac za partizane i takozvane domoljube.Neki dan bio u posjeti jednom frendu kojemu je doshla necakinja u posjetu (18 godina) kad tamo deru narodnjaci kao da si u Bosni.Pa rekoh, koj je ovo kurac ,niikada uu tvojoj kuc nsam chuo da se slusha ova glazba? Veli,jebi ga nova generacija.
Ako je tako onda je moja teorija ispravna jer se vdi iz tvojih informacija da vec sada 99.9% hrvata boli kurac za te ploche .Ali da tebe nije bilo taj "uzasni zlochin" bi ostao neotkriiven.Nema shto,zasluzan si za ochuvanje tekovina takozvanog domovinskog rata,kao shto je Tudjman bio zaduzen za ochuvanje partizanskh tekovina da bi ih na kraju popishao i posrao.Nema shto,ravan si njemu po svojim zaslugama.Budi ponosan uvijek na braniku od agenture.
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Re: Netko (?) je razbio plocu heroju mucki ubijenom iz Domovinskog rata kod Hrvatske Kostajnice
Domovinski rat nije takozvani, već službeni naziv.mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...tamo moze doci samo mjesecar...ili lisica...da je grad ili koje vece mjesto jos ajd...ali dam se kladiti da do razbijanja za taj spomenik nije znalo 99,9 % hrvata..nisam ni ja do ovog slucaja razbijanja...mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...jedno je vukovar ovaj spomenik se nalazi u srpskom selu..i tu doista na tom dijelu nema hrvata..taj spomenik usput i nije na cesti vec od ceste kakvih 500 metara gdje mozes jedino doci pjeske...vozilima ne..i okolo su kuce u kojima srbi zive..ta vidjeli bi da netko razbija ploca i prijavili..pogotovo ako nije njihovRingo10 wrote:Ne možeš nikoga optužiti dok se ne nađe počiniteljvuksadinare wrote:bog te jebo nisi ti normalanRingo10 wrote:Ne mora znacit da je Srbin to uradio
Moze biti svasta
TAko je jednom neko oštetio spomenik braniteljima u Vukovaru pa ste svi graknuli na Srbe a onda se ispostavilo da je to uradila neka hrvatska budala kako bi svalio na Srbe
Ma taj je neki teshki naivac,sigurno je ishao to raditi u sred bjela dana da ga srbi vide a glup je,treba sachekati josh malo kada ce nova generacja rvata to sama raditi sa zadovoljstvom kao shto su rushili partzanske ploche spomenike.Sad ce netko napisat da je to nemoguce da ja samo sanjam!?Jebi ga mnog su misili kao ja da toga nece biti ,ali dodje tako vrijeme kada mlade boli kurac za partizane i takozvane domoljube.Neki dan bio u posjeti jednom frendu kojemu je doshla necakinja u posjetu (18 godina) kad tamo deru narodnjaci kao da si u Bosni.Pa rekoh, koj je ovo kurac ,niikada uu tvojoj kuc nsam chuo da se slusha ova glazba? Veli,jebi ga nova generacija.
Ako je tako onda je moja teorija ispravna jer se vdi iz tvojih informacija da vec sada 99.9% hrvata boli kurac za te ploche .Ali da tebe nije bilo taj "uzasni zlochin" bi ostao neotkriiven.Nema shto,zasluzan si za ochuvanje tekovina takozvanog domovinskog rata,kao shto je Tudjman bio zaduzen za ochuvanje partizanskh tekovina da bi ih na kraju popishao i posrao.Nema shto,ravan si njemu po svojim zaslugama.Budi ponosan uvijek na braniku od agenture.
Guest- Guest
...nemoj o agenturi...mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...tamo moze doci samo mjesecar...ili lisica...da je grad ili koje vece mjesto jos ajd...ali dam se kladiti da do razbijanja za taj spomenik nije znalo 99,9 % hrvata..nisam ni ja do ovog slucaja razbijanja...mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...jedno je vukovar ovaj spomenik se nalazi u srpskom selu..i tu doista na tom dijelu nema hrvata..taj spomenik usput i nije na cesti vec od ceste kakvih 500 metara gdje mozes jedino doci pjeske...vozilima ne..i okolo su kuce u kojima srbi zive..ta vidjeli bi da netko razbija ploca i prijavili..pogotovo ako nije njihovRingo10 wrote:Ne možeš nikoga optužiti dok se ne nađe počiniteljvuksadinare wrote:bog te jebo nisi ti normalanRingo10 wrote:Ne mora znacit da je Srbin to uradio
Moze biti svasta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jucer je netko oštetio spomenik 50 palih boraca 13.prim.goranske divizije kod Veljuna,na glavnoj cesti.
Zar im 3000 srušenih i odtecenih spomenika nije bilo dovoljno?
Pali žari udbinski dizdare
I tvojoj će kuli reda doći.
Zar im 3000 srušenih i odtecenih spomenika nije bilo dovoljno?
Pali žari udbinski dizdare
I tvojoj će kuli reda doći.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Skice iz Domovinskog rata:Vinkovci vrata Hrvatske
» Heroj Domovinskog rata:Iskrivljuje se povijest,veliča NDH
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» jel ovo heroj domovinskog rata
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
» Heroj Domovinskog rata:Iskrivljuje se povijest,veliča NDH
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» jel ovo heroj domovinskog rata
» Dan antifašističke borbe u Splitu: "Mi veterani Domovinskog rata smo antifašisti"
Page 2 of 2