jel ovo heroj domovinskog rata
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
jel ovo heroj domovinskog rata
busovača zzzdravooo....
e pa mali jebo te onaj ko te okotio, al jebo te i onaj ko te je financirao svih ovih godina, a ja vam svima u paketu želim svakodnevni odlazak u ljekarnu, da vam duže traje makar i boljelo....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: jel ovo heroj domovinskog rata
baš pogledao... pa malo sprdanja sa masovnom grobnicom, dijete oca koji ni svoga groba nema
2014-04-15
i ta je balava mrcina primala tolike godine plaću da nam piša po kostima mrtve braće po oružju... ja se sve mislim da kad veći dio tih gadosti izađe u javnost da će se oni sami prijavljivat da idu u remetinec.... tamo će biti najsigurniji...
2015-08-08
da su ovo pustili par mjeseci ranije u eter...pa moglo je biti veselo ispred Minisrtarstva, ostavke bi se davale telefonskim putem
2014-04-15
o majku vam jebem
busovača zdravooo
ma to treba nogom
busovača zdravooo
ma to treba nogom
Epi kaže da je SDP za Hrvate u BiH, da je više za njih napravio nego iko i da svi ostali goli kurac u odnosu na njih koji su najboilji od najboljih.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovo je light verzija onoga što bi ja imao reći za tu stoku rogatu.marcellus wrote:koja su to govna primitivna
Guest- Guest
ovome se mali smrad smije....
pa jebemu....
pa jebemu....
2015-08-08
Kud njega nisu ubacili u jamu na Ovčari umjesto malog Kačićamichaellcmacha wrote:ovome se mali smrad smije....
pa jebemu....
Guest- Guest
21 mjesto je u tom uskom prostoru poharano i ljudu potamanjeni ko stoka, a mala mrcina se isprdava iz njihove sudbine....
2015-08-08
Mentalna svijest drugova koja na žalost nije prepoznata kod dobrog dijela pučanstva. Čekam reakcije ringa i epikura, da nam malo pokušaju opravdati boleštinu koja vlada u SDPu.michaellcmacha wrote:21 mjesto je u tom uskom prostoru poharano i ljudu potamanjeni ko stoka, a mala mrcina se isprdava iz njihove sudbine....
Guest- Guest
2015-08-08
ma ja ih ne čekam, pogotovo ne epikura... on je trebao ostati tamo i gnojiti, a ne pošteni hrvati.... mrcina podsmješljiva i podjebljiva ko i ovaj mali usranac.... ja dok sam živ s tom gamadi neću imati posla, a najbolje je da ni u kojem slučaju ne dijelimo mikro prostor, tek sad, plus kad i ostale gadosti izađu na vidjelo, će biti malo jasnije zašto sam tvrdio da se ne radi o neistomišljenicima nego o neprijateljima.... za mene je isti kurac boro rkman ili epikur....tre911 wrote:Mentalna svijest drugova koja na žalost nije prepoznata kod dobrog dijela pučanstva. Čekam reakcije ringa i epikura, da nam malo pokušaju opravdati boleštinu koja vlada u SDPu.michaellcmacha wrote:21 mjesto je u tom uskom prostoru poharano i ljudu potamanjeni ko stoka, a mala mrcina se isprdava iz njihove sudbine....
2015-08-08
n_razbojnik-
2014-04-15
....prijedor odgojio...to ti je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam kako to opisati....i onda da mi neko kaze da sa ovima treba radit za dobrobit hrvatske...i sad zamislite...ako ovi na snimci govore posprdno zako...kako o ubijenim hrvatima govore i misle terselicka i zoki pusic...samo zamislite...bolje ne....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Heroj Domovinskog rata:Iskrivljuje se povijest,veliča NDH
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Zašto na vojna učilišta ne idu predavati Heroji Domovinskog rata?
» Američki heroj iz rata u BiH imenovan za visokog dužnosnika u Pentagonu
» Na danasnji dan desio se najveci herojski cin Domovinskog rata ali i do danas:Cadjo
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Zašto na vojna učilišta ne idu predavati Heroji Domovinskog rata?
» Američki heroj iz rata u BiH imenovan za visokog dužnosnika u Pentagonu
» Na danasnji dan desio se najveci herojski cin Domovinskog rata ali i do danas:Cadjo
Page 1 of 4