Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dritan o Oluji : Da se nikad ne ponovi
Akcija Oluja je glupa ko cazzo.
Verujem da i Milosevic ima udela u istoj.
Hrvati ko Hrvati, pisu Istorijske greske.
Te Srbe je Milosevic vec otpisao i gledao je kako da
ih se otarasi.
Navukao HR da mu ih skinu sa dnevnog reda.
Pitanje meseca je bilo da prihvate mirnu reintegraciju.
Zatim eto ovih sa Olujom.
Tu nije samo HR, vec se gleda i na Zapad kao saucesnika.
Kasnije i njima zavuku lauferom iz jednog ugla u drugi sa
Kineskim cazzo.
Dritan se verovatno lose izrazio i nije do kraja zavrsio reci,
sto je mislio.
Zatim NATO 1999.
Srbi isto po Sarajevu, jos jedan potez mnogo glup.
Mudrost je najjace oruzje a mudrosti u te tri vojne
akcije, nije bilo.
Ista prica i za te Srbe, sto su po tim Slavonskim selima
terali Hrvate.
Balkanski pajseri, svoji su Heroji a ostali su sljam
Verujem da i Milosevic ima udela u istoj.
Hrvati ko Hrvati, pisu Istorijske greske.
Te Srbe je Milosevic vec otpisao i gledao je kako da
ih se otarasi.
Navukao HR da mu ih skinu sa dnevnog reda.
Pitanje meseca je bilo da prihvate mirnu reintegraciju.
Zatim eto ovih sa Olujom.
Tu nije samo HR, vec se gleda i na Zapad kao saucesnika.
Kasnije i njima zavuku lauferom iz jednog ugla u drugi sa
Kineskim cazzo.
Dritan se verovatno lose izrazio i nije do kraja zavrsio reci,
sto je mislio.
Zatim NATO 1999.
Srbi isto po Sarajevu, jos jedan potez mnogo glup.
Mudrost je najjace oruzje a mudrosti u te tri vojne
akcije, nije bilo.
Ista prica i za te Srbe, sto su po tim Slavonskim selima
terali Hrvate.
Balkanski pajseri, svoji su Heroji a ostali su sljam
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zašto ne Porfiriju a tebi da.
Evo sad ću ti objasnit.
Njega je instaliralo na tu poziciju i on se trudi ipak koliko toliko da ublaži negativnost među narodima.
Ti si premijer jedne države koji kaže drugoj nakon šta si potpisao taj ugovor jučer sa SPC kako je to loše taj datum i žao tih žrtava a ostalo tko jebe.
Čisti Vučic.
E SAD ĆU TI OTKINIT GLAVU.
Evo sad ću ti objasnit.
Njega je instaliralo na tu poziciju i on se trudi ipak koliko toliko da ublaži negativnost među narodima.
Ti si premijer jedne države koji kaže drugoj nakon šta si potpisao taj ugovor jučer sa SPC kako je to loše taj datum i žao tih žrtava a ostalo tko jebe.
Čisti Vučic.
E SAD ĆU TI OTKINIT GLAVU.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zatim glupi Zapad, tj. Klintonova Administracija.
Da mogu da ih pitam LIVE pred celom USA, pitao bih
da li im je Blow Job jedino, sto su znali raditi?
Sloba gleda da se otarasi onih, zbog Sankcija, oni daju
Zeleno svetlo HR.
Nije tu HR sama bila.
Kasnije kada analiziras, vidis da im inteligencija nije bila
jaca strana licnosti.
Sada Putin to sve koristi i na suvo ih seksa, nista vazelin.
Kada nemas mozga, tako je.
Kasnije ti Srbi sa HDZ u koaliciju.
Balkan, gde logike u nicemu nije bilo.
2014-08-25
Uvijek više volim kidati dijelove tijela onima koji pomažu glavnima onda se pravdaju kako nisu oni iako jesu nego glavnome.RayMabus wrote:Kad ja koji sam anđeo kažem da Porfiriju ne bi odsjekao šake a tebi da i to bez razmišljanja
E ONDA ZNAŠ GDJE SI
TI SI MRTAV ČOVJEK
To mi je fetiš.
Takve najviše volim klati i sakatiti.
2014-04-11
Ono nešto ko oni greysi otmičari pa kao nismo mi nego nas poslali reptili da otimamo ljude i kao mi smo žrtve.RayMabus wrote:Uvijek više volim kidati dijelove tijela onima koji pomažu glavnima onda se pravdaju kako nisu oni iako jesu nego glavnome.RayMabus wrote:Kad ja koji sam anđeo kažem da Porfiriju ne bi odsjekao šake a tebi da i to bez razmišljanja
E ONDA ZNAŠ GDJE SI
TI SI MRTAV ČOVJEK
To mi je fetiš.
Takve najviše volim klati i sakatiti.
Takvi su mi najdraži.
Ono kao nemoj me ubiti mi samo otimamo druge da bi i mi preživjeli.
JEL ?
MLJAC[/quote]
2014-04-11
Dritane ispeći ću ti ženu i dicu na ražnju
I obitelj tvoje braće i sestara i njihovu djecu ću ispeći na ražnju
GOTOVI STE SVI
CILA FAMILIJA
I obitelj tvoje braće i sestara i njihovu djecu ću ispeći na ražnju
GOTOVI STE SVI
CILA FAMILIJA
2014-04-11
Hoce li biti kakvog priloga, pomfrit, ketchup i tako to?
2014-08-25
RayMabus wrote:Šta se to po tom Dritanu ne bi smjelo baš dogodit a baš na ovaj datum ?
To šta Srbi pod vodstvom Beograda dignu oružanu pobunu negdje i onda kad ih netko istjera to je loše i žali te žrtve a žrtve koje su ovi pobili nikom ništa,
JEL TO ?
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/8/3/parastos-za-stotine-ubijenih-civila-tokom-oluje
JE LI TO PIZDA VAM MATERINA ?
Dritaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:
Hoce li biti kakvog priloga, pomfrit, ketchup i tako to?
Nisi ti za takve rasprave.
Pobjegao si od rata a to znači da nasilje ne voliš.
Ne volim ni ja al sam tehničar pa bi mi odsjecanje njegovih šaka bilo par minuta posla a njemu doživotno nema šaka na obje ruke.
Stvar je umu.
Ja znam zašto bi mu to napravio i nemam niti malo sumnje i sposoban sam za to.
Ti ne znaš i to ti se gadi.
Tu je razlika.
2014-04-11
Ne možete vi shvatit da ja uopće nisam za nasilje al da nekad inkarniranom smeću jednostavno moraš otkinit udove il ga ubiti kako bi nešto drugo bilo ok.
Za mene je kidanje udova takvima samo cap cap
Zadatak
NOVA DUŠA
Za mene je kidanje udova takvima samo cap cap
Zadatak
NOVA DUŠA
2014-04-11
Postoji ta mala grupica ljudi koja voli vlast i rado će napravit mržnju prema skupinama samo da oni isplivaju.
Ja bi udove kidao i onima koji su se inkranirali među Hrvate a počmu mi s ubijanjem ljudi samo zato jer su ti ljudi drukčiji od njih po nekom činu rođenja ( ne mentalno ).
Ako bi svome navodno svome koji tako šta propagira to napravio a šta vas tek čeka ?
Ja bi udove kidao i onima koji su se inkranirali među Hrvate a počmu mi s ubijanjem ljudi samo zato jer su ti ljudi drukčiji od njih po nekom činu rođenja ( ne mentalno ).
Ako bi svome navodno svome koji tako šta propagira to napravio a šta vas tek čeka ?
2014-04-11
Čak imam i zadršku kad su druge nacije u pitanju.
Smatram da ih njihovi tribaju sami eliminirat.
Tko će eliminirat ovog Goranca koji je navodno premijer CG a pola rodbine u Beogradu ?
Goranci neće.
Dakle.....
Smatram da ih njihovi tribaju sami eliminirat.
Tko će eliminirat ovog Goranca koji je navodno premijer CG a pola rodbine u Beogradu ?
Goranci neće.
Dakle.....
2014-04-11
Dakle mora ga likvidrati netko sa strane.
Pa eto ja sam mu je danas najavio kad je rekao daje ovaj datum užasan zločin.
Pa eto ja sam mu je danas najavio kad je rekao daje ovaj datum užasan zločin.
2014-04-11
Ako imate nekih problema ja ću vam dati adresu Boga.
Slobobodno se žalite njemu koji ionako sve zna.
Čim čuje spiritus novis a to je njegova kreacija samo će vam reči : Sorry dečki al to je moja kreacija.
Postoji razlog ZAŠTO je kreirana.
Slobobodno se žalite njemu koji ionako sve zna.
Čim čuje spiritus novis a to je njegova kreacija samo će vam reči : Sorry dečki al to je moja kreacija.
Postoji razlog ZAŠTO je kreirana.
2014-04-11
Možda ako se duboko ispričate za svu onu ubijenu djecu i civile po Hrvatskoj i BiH od strane srpske soldateske i da je to iskreno pa taj Bog kaže : Spiritus Novis STANI
A ako ne...
CAP CAP
Nema više šaka na rukama Dritana Abazovića
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM ?
A ako ne...
CAP CAP
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM ?
2014-04-11
Pa sad...RayMabus wrote:Možda ako se duboko ispričate za svu onu ubijenu djecu i civile po Hrvatskoj i BiH od strane srpske soldateske i da je to iskreno pa taj Bog kaže : Spiritus Novis STANI
A ako ne...
CAP CAP
U ČEMU JE VAŠ PROBLEM ?
IZBOR JE SAMO VAŠ.
2014-04-11
Član državnog predsjedništva Bosne i Hercegovine iz entiteta Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras na obilježavanju Dana sjećanja na stradale i prognane u oružanoj akciji “Oluja”, da Srbi jedino okupljeni i jedinstveni mogu očuvati sjećanje i pamćenje.
“Jednog dana kao rezultat svih stradanja morat će da dođe naše nacionalno jedinstvo. Teška je sudbina nas Srba, ali moramo da se okupimo i da znamo da neće više biti kolona ako nas bude branila Srbija. Nas su pobili Hrvati, otimali su nam imovinu”, rekao je Dodik u Novom Sadu, prenosi novinska agencija Beta.
Srbijanski dužnosnici nazvali su u četvrtak hrvatsku vojnu akciju “Oluju“ iz 1995. “zločinačkom operacijom“ i “etničkim čišćenjem“ hrvatskih Srba, iznova potvrđujući duboke razlike između Srbije koja tu operaciju smatra zločinom nad svojim sunarodnjacima i Hrvatske koja je slavi kao ratnu pobjedu i nacionalni blagdan.
U Srbiji se nizom skupova komemoriraju žrtve “Oluje”, uz ocjenu da će Hrvatska tu akciju slaviti, a Srbija tugovati za poginulima, ubijenim i nestalima tokom i nakon akcije kojom je hrvatska vojska i policija u avgustu 1995. oslobodila područja pod kontrolom pobunjenih lokalnih Srba.
‘Novi dom u Srbiji’
Dodik je rekao da svi ti ljudi pamte ne samo dan kada je počela “Oluja”, već i svoj zavičaj, iako su novi dom našli u Srbiji, i doprinijeli razvijanju svog novog kraja.
“Ne samo da ne možemo da zaboravimo, ne možemo da oprostimo činjenicu da su nemoćne kolone izbeglica, u kojima su bile žene, djeca, starci, bili bombardovani od strane njihovih aviona”, rekao je Dodik.
On je ukazao da „moramo da počnemo da slavimo život, ali i da kažemo da se zavjetujemo da ćemo nastaviti da gradimo nacionalni identitet, da nećemo odustati od onoga što čini srpsko nacionalno obilježje, te da nećemo zanemariti vjeru, pamćenje, jezik i pismo, ni zavičaj i tako prenijeti novim generacijama sjećanje na sve što se desilo“.
“To što je 150.000 Srba nestalo iz Sarajeva, hoće da nam kažu da su otišli dobrovoljno i da im ništa nije falilo. Bili su izbačeni i pobijeni, jednako kao i na nekim drugim mjestima. Srbi su iza sebe ostavljali izgrađene gradove. Srbi su milijarde uložili u Sarajevo. Knin je bio čisto srpski grad. Nema nigdje mjesta na prostoru bivše Jugoslavije da su Srbi takvo nešto učinili i da su Srbi organizovali logore“, ustvrdio je Dodik.
‘Državna politika Franje Tuđmana’
„Srbi ne treba da traže milostinju, pobijeni smo i nestali, jer to je bila državna politika Franje Tuđmana koji je rekao da Srbe treba tako udariti da se više nikada ne oporave. Nestali su Srbi iz Krajine, i kada su odlazili ostavili su otključane kuće, ali su ostavili zaključani srca i žive svoje zavičaje“.
Dodik je rekao da je prošli vijek – vijek srpskog stradanja.
U Novom Sadu na obilježavanju 27 godina od “Oluje” prisutni su i predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi, premijerka Srbije Ana Brnabić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministri u tehničkoj vladi Zlatibor Lončar i Aleksandar Vulin, kao i predsjednica bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović.
“Jednog dana kao rezultat svih stradanja morat će da dođe naše nacionalno jedinstvo. Teška je sudbina nas Srba, ali moramo da se okupimo i da znamo da neće više biti kolona ako nas bude branila Srbija. Nas su pobili Hrvati, otimali su nam imovinu”, rekao je Dodik u Novom Sadu, prenosi novinska agencija Beta.
Srbijanski dužnosnici nazvali su u četvrtak hrvatsku vojnu akciju “Oluju“ iz 1995. “zločinačkom operacijom“ i “etničkim čišćenjem“ hrvatskih Srba, iznova potvrđujući duboke razlike između Srbije koja tu operaciju smatra zločinom nad svojim sunarodnjacima i Hrvatske koja je slavi kao ratnu pobjedu i nacionalni blagdan.
U Srbiji se nizom skupova komemoriraju žrtve “Oluje”, uz ocjenu da će Hrvatska tu akciju slaviti, a Srbija tugovati za poginulima, ubijenim i nestalima tokom i nakon akcije kojom je hrvatska vojska i policija u avgustu 1995. oslobodila područja pod kontrolom pobunjenih lokalnih Srba.
‘Novi dom u Srbiji’
Dodik je rekao da svi ti ljudi pamte ne samo dan kada je počela “Oluja”, već i svoj zavičaj, iako su novi dom našli u Srbiji, i doprinijeli razvijanju svog novog kraja.
“Ne samo da ne možemo da zaboravimo, ne možemo da oprostimo činjenicu da su nemoćne kolone izbeglica, u kojima su bile žene, djeca, starci, bili bombardovani od strane njihovih aviona”, rekao je Dodik.
On je ukazao da „moramo da počnemo da slavimo život, ali i da kažemo da se zavjetujemo da ćemo nastaviti da gradimo nacionalni identitet, da nećemo odustati od onoga što čini srpsko nacionalno obilježje, te da nećemo zanemariti vjeru, pamćenje, jezik i pismo, ni zavičaj i tako prenijeti novim generacijama sjećanje na sve što se desilo“.
“To što je 150.000 Srba nestalo iz Sarajeva, hoće da nam kažu da su otišli dobrovoljno i da im ništa nije falilo. Bili su izbačeni i pobijeni, jednako kao i na nekim drugim mjestima. Srbi su iza sebe ostavljali izgrađene gradove. Srbi su milijarde uložili u Sarajevo. Knin je bio čisto srpski grad. Nema nigdje mjesta na prostoru bivše Jugoslavije da su Srbi takvo nešto učinili i da su Srbi organizovali logore“, ustvrdio je Dodik.
‘Državna politika Franje Tuđmana’
„Srbi ne treba da traže milostinju, pobijeni smo i nestali, jer to je bila državna politika Franje Tuđmana koji je rekao da Srbe treba tako udariti da se više nikada ne oporave. Nestali su Srbi iz Krajine, i kada su odlazili ostavili su otključane kuće, ali su ostavili zaključani srca i žive svoje zavičaje“.
Dodik je rekao da je prošli vijek – vijek srpskog stradanja.
U Novom Sadu na obilježavanju 27 godina od “Oluje” prisutni su i predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi, premijerka Srbije Ana Brnabić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, ministri u tehničkoj vladi Zlatibor Lončar i Aleksandar Vulin, kao i predsjednica bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović.
2014-04-11
Nisu vas nikakvi Hrvati pobili.
Vi ste sami sebe poblli kad ste digli oružje na iste.
Zahvalte SPC na istome koja još živi u feudalizmu srednjem vijeku.
Vi ste sami sebe poblli kad ste digli oružje na iste.
Zahvalte SPC na istome koja još živi u feudalizmu srednjem vijeku.
2014-04-11
Samo budala radi rat ispred svojih vrata.
SPC je produkt Grčke da upravlja Slavenima.
Isto ko i ovo u Ukrajini pa se tuću oko crkve jel Kijev pravosavna il Moskva.
Grčka je najebat ko žuti jer me nije podržala na onom sastanku EU.
ZAKLAT ĆU IH.
SPC je produkt Grčke da upravlja Slavenima.
Isto ko i ovo u Ukrajini pa se tuću oko crkve jel Kijev pravosavna il Moskva.
Grčka je najebat ko žuti jer me nije podržala na onom sastanku EU.
ZAKLAT ĆU IH.
2014-04-11
Ja sam vojno lice.
Prije svega.
Nema veze šta sam anđeo.
CG mi nije vratila brod.
Nisam glup.
Zato je i Đukanovic sad u problemu.
Ako mi ne vratiš brod ( školski brod Jadran ) to znači da misliš da mi možeš ukrast nešto i nikom niošta.
Zato u CG imamo šta imao.
RASULO.
Ja sam demon.
Prije svega.
Nema veze šta sam anđeo.
CG mi nije vratila brod.
Nisam glup.
Zato je i Đukanovic sad u problemu.
Ako mi ne vratiš brod ( školski brod Jadran ) to znači da misliš da mi možeš ukrast nešto i nikom niošta.
Zato u CG imamo šta imao.
RASULO.
Ja sam demon.
2014-04-11
Oteto prokleto.
Žale se kako im SPC uzima nekretnine u CG ( temeljni ugovor )a mrtvi ladni zapljene školski brod Jadran.
JEL ?
STVARNO ?
Žale se kako im SPC uzima nekretnine u CG ( temeljni ugovor )a mrtvi ladni zapljene školski brod Jadran.
JEL ?
STVARNO ?
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» Mate Kapović za Halter- da se ne ponovi 1933
Page 3 of 5