Januš: pojedinačni incidenti u kelnu nisu razlog da zaustavite migraciju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Januš: pojedinačni incidenti u kelnu nisu razlog da zaustavite migraciju
http://www.jutarnji.hr/nova-europska-imigrantska-kriza/1497636/
"Bijes zbog napada koji je izvela mala skupina izbjeglica na građane EU jača islamofobiju i ksenofobični nacionalizam."
2015-08-06
Re: Januš: pojedinačni incidenti u kelnu nisu razlog da zaustavite migraciju
ovaj put ga je iz nekog meni neshvatljivog razloga propustio spomenuti, i njega i ruse
"...narušit će schengenski sustav slobode kretanja ..." hahah majkumujebem pa nije Šengen kretanje od Karaćija do Berlina već unutar Europe, jojjj Putine ubij ovo đubre
Kermit-
2014-04-17
Stvarno, u slijedeće feljtonu iz septičke jame Putin, Orban i sada mrski Poljaci će biti vučeni po blato a kako i dolikuje liberalnim neprijateljimamarcellus wrote:ovaj put ga je iz nekog meni neshvatljivog razloga propustio spomenuti, i njega i ruse
Kermit-
2014-04-17
koliko fobija su izmislili, Jalnuš je i ovaj put dokazao da svaki idiot može ući u CIA-u, a tekst je ono CK SK BiH Kakanjmarcellus wrote:"Bijes zbog napada koji je izvela mala skupina izbjeglica na građane EU jača islamofobiju i ksenofobični nacionalizam."
Kermit-
2014-04-17
Ili su slijepi ili se slijepima prave. U tijeku je najveci povijesni proces u Europi od seobe naroda (veci i od svjetskih ratova). Mijenja se demografska struktura i karakter jednog kontinenta, unistava se predominantno krscansko drustvo a sve garnirano histericnom pro-imigranantskom kampanjom, liberalnim fasizmom koji je stvorio omertu i zataskavanje straha koji se siri Europom.
Ne mislim da je ovo nuzno djelo masonerije, ali je svakako masonski koncept. Drustvo sa svjetonazorom i vrijednostima, nacionalno, rasno i religijski homogeno je tesko upravljivo, stoga divide et impera.
Ne mislim da je ovo nuzno djelo masonerije, ali je svakako masonski koncept. Drustvo sa svjetonazorom i vrijednostima, nacionalno, rasno i religijski homogeno je tesko upravljivo, stoga divide et impera.
Guest- Guest
kolerik wrote:Ili su slijepi ili se slijepima prave. U tijeku je najveci povijesni proces u Europi od seobe naroda (veci i od svjetskih ratova). Mijenja se demografska struktura i karakter jednog kontinenta, unistava se predominantno krscansko drustvo a sve garnirano histericnom pro-imigranantskom kampanjom, liberalnim fasizmom koji je stvorio omertu i zataskavanje straha koji se siri Europom.
Slično sam napisao jučer, nevjerojatno je u što se krenulo....epohalno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inace, pomalo se probija kroz zavjesu lazi.marcellus wrote:"Bijes zbog napada koji je izvela mala skupina izbjeglica na građane EU jača islamofobiju i ksenofobični nacionalizam."
Ulicama Europe su zavladala sustavna silovanja i maltretiranja domaceg stanovnistva. Koji jesu degenerirali do neprepoznatljivosti narocito u Njemackoj i Svedskoj, ali jebiga to nije razlog da ih se ugnjetava i siluje.
Porast seksualnih napada 100% u odnosu na 2014, a i onda su prednjacili mladi Arapi, Svedska je postala metropola silovanja. To nije slucajno kao ni sutnja "elita" a najjadniji su kao i inace ispali drotovi. Stavi navijacki sal, pa ce ti kosti pretresti. Njih ne smiju ni pogledati.
Guest- Guest
Europljanke se moraju nauciti suzivotu sa drukcijima.
Vremenom ce prihvatiti novonastalu situaciju i poceti uzivati:)
Vremenom ce prihvatiti novonastalu situaciju i poceti uzivati:)
dijagram-
2015-08-09
asilovski wrote:koliko fobija su izmislili, Jalnuš je i ovaj put dokazao da svaki idiot može ući u CIA-u, a tekst je ono CK SK BiH Kakanjmarcellus wrote:"Bijes zbog napada koji je izvela mala skupina izbjeglica na građane EU jača islamofobiju i ksenofobični nacionalizam."
pamela gellar ima odličan izraz, "islamofauxbia"
asilovski wrote:Stvarno, u slijedeće feljtonu iz septičke jame Putin, Orban i sada mrski Poljaci će biti vučeni po blato a kako i dolikuje liberalnim neprijateljimamarcellus wrote:ovaj put ga je iz nekog meni neshvatljivog razloga propustio spomenuti, i njega i ruse
januš je kao poljak, čudi me kod njih obično nema puno izdajica, jesu pijanice i dobri su uglavnom za fizičke poslove jer su vrijedni ali drže jako do poljske
kolerik wrote:Ili su slijepi ili se slijepima prave. U tijeku je najveci povijesni proces u Europi od seobe naroda (veci i od svjetskih ratova). Mijenja se demografska struktura i karakter jednog kontinenta, unistava se predominantno krscansko drustvo a sve garnirano histericnom pro-imigranantskom kampanjom, liberalnim fasizmom koji je stvorio omertu i zataskavanje straha koji se siri Europom.
to je cijela poanta, dovuci kozojebe izvuci pedere na ulicu stvori stanje permanentnog unutarnjeg sukoba i onda vodi stado ovaca
U biti ne mora biti, tvorci ovoga žele sukob jer se sad već vidi niti par mjeseci od dolaska nekompatibilnost, nasilje te protureakcija, tako da već sada seoba naroda dovodi do sigurnog velikog sukoba, da ne govorim da emigracije nema na istok već isključivo na zapad Evrope.kolerik wrote:Ili su slijepi ili se slijepima prave. U tijeku je najveci povijesni proces u Europi od seobe naroda (veci i od svjetskih ratova). Mijenja se demografska struktura i karakter jednog kontinenta, unistava se predominantno krscansko drustvo a sve garnirano histericnom pro-imigranantskom kampanjom, liberalnim fasizmom koji je stvorio omertu i zataskavanje straha koji se siri Europom.
Kermit-
2014-04-17
ja bi prije reko da su iluminati, nekako mi više na njija vuče po stilu.kolerik wrote:Ili su slijepi ili se slijepima prave. U tijeku je najveci povijesni proces u Europi od seobe naroda (veci i od svjetskih ratova). Mijenja se demografska struktura i karakter jednog kontinenta, unistava se predominantno krscansko drustvo a sve garnirano histericnom pro-imigranantskom kampanjom, liberalnim fasizmom koji je stvorio omertu i zataskavanje straha koji se siri Europom.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
udba wrote:ja bi prije reko da su iluminati, nekako mi više na njija vuče po stilu.kolerik wrote:Ili su slijepi ili se slijepima prave. U tijeku je najveci povijesni proces u Europi od seobe naroda (veci i od svjetskih ratova). Mijenja se demografska struktura i karakter jednog kontinenta, unistava se predominantno krscansko drustvo a sve garnirano histericnom pro-imigranantskom kampanjom, liberalnim fasizmom koji je stvorio omertu i zataskavanje straha koji se siri Europom.
njiha, njizi
Ajde da vidimo pojedinačne incidente kad dođe karneval :)
Europa mora izbit u Malu Aziju i Mezopotamiju.asilovski wrote:
U biti ne mora biti, tvorci ovoga žele sukob jer se sad već vidi niti par mjeseci od dolaska nekompatibilnost, nasilje te protureakcija, tako da već sada seoba naroda dovodi do sigurnog velikog sukoba, da ne govorim da emigracije nema na istok već isključivo na zapad Evrope.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pederski bal u Kelnu
» Saudijska Arabija plaća Merkelici masovu migraciju u Europu
» Uklonjene zastave sa ljiljanima u Kelnu
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» hrabri sirijci spasili čast amerikanki u kelnu...
» Saudijska Arabija plaća Merkelici masovu migraciju u Europu
» Uklonjene zastave sa ljiljanima u Kelnu
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» hrabri sirijci spasili čast amerikanki u kelnu...
Page 1 of 2