Pederski bal u Kelnu
Page 1 of 1
Pederski bal u Kelnu
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=981682
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Pederski bal u Kelnu
Bolesti teška li si, sad još kad im je legaliziralo brakove sad će bit jahanja
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jahanja će biti,ali ne zbogf legalizacije brakova,već zbog opće pederizacije društva zapadnoga.RayMabus wrote:Bolesti teška li si, sad još kad im je legaliziralo brakove sad će bit jahanja
Ako se ovako nastavi ja vjerujem da će ljudi koji vole jebati žene biti etiketirani kao nastranjaci i manijaci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Jahanja će biti,ali ne zbogf legalizacije brakova,već zbog opće pederizacije društva zapadnoga.RayMabus wrote:Bolesti teška li si, sad još kad im je legaliziralo brakove sad će bit jahanja
Ako se ovako nastavi ja vjerujem da će ljudi koji vole jebati žene biti etiketirani kao nastranjaci i manijaci.
Ja već godinama pišem po forumu da su jedina dva svjetska pokreta koji će ostvariti svoje ciljeve onaj islamistički i gay pokret.
2014-04-22
a što ako su ta dva projekta pisana u istom uredujastreb wrote:Ja već godinama pišem po forumu da su jedina dva svjetska pokreta koji će ostvariti svoje ciljeve onaj islamistički i gay pokret.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Vrlo moguće. Truli zapad je pogodovao napretku i jednog i drugog.mutava baštarda wrote:a što ako su ta dva projekta pisana u istom uredujastreb wrote:Ja već godinama pišem po forumu da su jedina dva svjetska pokreta koji će ostvariti svoje ciljeve onaj islamistički i gay pokret.
2014-04-22
Similar topics
» Macron- pederski potez
» Uklonjene zastave sa ljiljanima u Kelnu
» hrabri sirijci spasili čast amerikanki u kelnu...
» Januš: pojedinačni incidenti u kelnu nisu razlog da zaustavite migraciju
» Udruga "Suverenisti" porucuje: "Birajte s jedne strane feminizirani i pederski zapad te zlosretni 'region' ili prirodno okruzje Hrvatske 'Visegradska skupina' tj srednja Europa"
» Uklonjene zastave sa ljiljanima u Kelnu
» hrabri sirijci spasili čast amerikanki u kelnu...
» Januš: pojedinačni incidenti u kelnu nisu razlog da zaustavite migraciju
» Udruga "Suverenisti" porucuje: "Birajte s jedne strane feminizirani i pederski zapad te zlosretni 'region' ili prirodno okruzje Hrvatske 'Visegradska skupina' tj srednja Europa"
Page 1 of 1