jos malo krkanluka
Page 1 of 1
jos malo krkanluka
BENZINSKU postaju na Manjači nedaleko od Banje Luke svečano je danas otvorio srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sa sedmoricom svećenika Srpske pravoslavne crkve koji su blagoslovili pumpu.
I ne samo da je Dodik otvorio pumpu, pripremljeno je slavlje na samoj benzinskoj crpki pa su tako samo par metara od agregata za točenje goriva postavljeni dugi stolovi i šator, kao na vašaru. Odmah pored agregata za gorivo postavljeni su visoki stolovi na kojima su uzvanici konzumirali iće i piće.
Istovremeno se na ražnju vrtio bik, a na benzinsku su doveli i pjevača.
Na posebno izdvojenom stolu, tik uz zatvoreni dio benzinske, sjedio je Dodik i u jednom trenutku održao govor.
Benzinskoj je poželio dobre poslovne rezultate, a ljude je pozvao "da prođu tuda i naspu gorivo" uz opasku: "Moramo jedni drugima pomagat'."
"Ja ću vam sam' jednu stvar reći, Republika Srpska je stabilna i sigurna. Ne može nam ni'ko ništa, jači smo od sudbine", rekao je Dodik i dobio gromoglasni aplauz na benzinskoj.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-dodik-i-sedam-popova-svecano-otvorili-benzinsku/2382945.aspx
I ne samo da je Dodik otvorio pumpu, pripremljeno je slavlje na samoj benzinskoj crpki pa su tako samo par metara od agregata za točenje goriva postavljeni dugi stolovi i šator, kao na vašaru. Odmah pored agregata za gorivo postavljeni su visoki stolovi na kojima su uzvanici konzumirali iće i piće.
Istovremeno se na ražnju vrtio bik, a na benzinsku su doveli i pjevača.
Na posebno izdvojenom stolu, tik uz zatvoreni dio benzinske, sjedio je Dodik i u jednom trenutku održao govor.
Benzinskoj je poželio dobre poslovne rezultate, a ljude je pozvao "da prođu tuda i naspu gorivo" uz opasku: "Moramo jedni drugima pomagat'."
"Ja ću vam sam' jednu stvar reći, Republika Srpska je stabilna i sigurna. Ne može nam ni'ko ništa, jači smo od sudbine", rekao je Dodik i dobio gromoglasni aplauz na benzinskoj.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-dodik-i-sedam-popova-svecano-otvorili-benzinsku/2382945.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: jos malo krkanluka
[size=87]Oporba u Republici Srpskoj žestoko napala Dodika zbog Pelješkog mosta: ‘Vjerujemo da je danas sretan‘[/size]
Mediji u BiH u utorak su opširno izvjestili o otvaranju Pelješkog mosta, no posebnih reagiranja i komentara nije bilo - uz iznimku ironične čestitke koju su iz oporbe u Republici Srpskoj uputili članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.
"Čestitam Miloradu Dodiku na otvaranju Pelješkog mosta. Vjerujem da je danas sretan, kao i njegovi nalogodavci iz Zagreba", napisala je dopredsjednica Partije demokratskog progresa (PDP) Jelena Trivić na svom Facebook profilu.
Trivić će Dodiku na izborima u listopadu biti glavna konkurencija u utrci za poziciju predsjednika Republike Srpske, a svojom je porukom aludirala na pisanje Jutarnjeg lista koji je objavio kako je Dodik s hrvatskom vladom napravio neku vrstu dogovora, odnosno trgovine, jer je vetom u Predsjedništvu BiH spriječio pokretanje tužbe BiH protiv Hrvatske pred međunarodnim sudovima zbog gradnje Pelješkog mosta.
Kako je Jutarnji već pisao, hrvatska je vlada zauzvrat pristala deblokirati izgradnju mosta preko Save koji spaja Hrvatsku i BiH kod Gradiške. Riječ je o projektu koji je godinama bio na čekanju, a u RS-u ga smatraju iznimno važnim zbog povezivanja s autocestom Zagreb-Lipovac.
Članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović bili su spremni podržati podizanje tužbe zbog gradnje Pelješkog mosta istrajavajući na tvrdnji kako on priječi pristup BiH otvorenome moru i ograničava pristup brodovima u Neumski zaljev.
Mediji u BiH u utorak gotovo da i ne spominju taj spor koji je godinama opterećivao odnose s Hrvatskom, a otvaranje Pelješkog mosta uglavnom opisuju kao projekt koji ima veliki prometni i turistički značaj od kojega bi korist mogao imati i Neum.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Khm,bash me ova tema podsjetila na jedan krkanluk kojemu sam i ja prisustvovao jer su me moji frendovi janjevci pozvali a pekao se vol.Dakle ,Hrvati su bili vec prije 30 godina veci krkani od srba koji samo kopiraju pretechu oca hrvatske nacije.Autor teme opet se ruga drugima i ima kratko pamcenje.No dobro ,mozda mu se moze oprostiti jer mozda josh nije bio u cacinim jajima.Ako je tako isprichavam se.No ovo mi je dalo jednu ideju za novu temu u kojoj ce posebno uzivati veliki rvati.
konjino...vol se uvijek pekao na sajmovima sto je tradicija sjevernog i istocnog dijela hrvatske bila te bosne..mentalitet wrote:Khm,bash me ova tema podsjetila na jedan krkanluk kojemu sam i ja prisustvovao jer su me moji frendovi janjevci pozvali a pekao se vol.Dakle ,Hrvati su bili vec prije 30 godina veci krkani od srba koji samo kopiraju pretechu oca hrvatske nacije.Autor teme opet se ruga drugima i ima kratko pamcenje.No dobro ,mozda mu se moze oprostiti jer mozda josh nije bio u cacinim jajima.Ako je tako isprichavam se.No ovo mi je dalo jednu ideju za novu temu u kojoj ce posebno uzivati veliki rvati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i HDZ-a s pocetka 90-ih... i krkana danasvuksadinare wrote:konjino...vol se uvijek pekao na sajmovima sto je tradicija sjevernog i istocnog dijela hrvatske bila te bosne..mentalitet wrote:Khm,bash me ova tema podsjetila na jedan krkanluk kojemu sam i ja prisustvovao jer su me moji frendovi janjevci pozvali a pekao se vol.Dakle ,Hrvati su bili vec prije 30 godina veci krkani od srba koji samo kopiraju pretechu oca hrvatske nacije.Autor teme opet se ruga drugima i ima kratko pamcenje.No dobro ,mozda mu se moze oprostiti jer mozda josh nije bio u cacinim jajima.Ako je tako isprichavam se.No ovo mi je dalo jednu ideju za novu temu u kojoj ce posebno uzivati veliki rvati.
da otvaranje benzinske postaje
da 7 muskaraca u haljinama
da ne moze nam nitko nista
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo ih je al' su **vna
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo ih je al' su **vna
Page 1 of 1