Idete u Hrvatsku da vas biju...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Idete u Hrvatsku da vas biju...
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/654769/hrvatska-letovanje-genocid-ustase/vest
2020-04-21
Re: Idete u Hrvatsku da vas biju...
ne bih prihvatio da srbija
udje u nato i eu dokle god parlament eu ne donese kompromisnu rezoluciju o ndh drzavi.
ali to informbirovci ne mogu da ostvare.
to su oni,
koji nude srbiju
rusiji i kenjaju o prijateljstvu sa rusijom, kinom, iranom itd.
udje u nato i eu dokle god parlament eu ne donese kompromisnu rezoluciju o ndh drzavi.
to su oni,
koji nude srbiju
rusiji i kenjaju o prijateljstvu sa rusijom, kinom, iranom itd.
2020-04-21
pixi.... wrote:ne bih prihvatio da srbija
to su oni koji nude srbiju
rusiju i kenjaju o prijateljstvu sa rusijom, kinom, iranom itd.
Sve je već rečeno kad je u pitanju NDH, uključujući s kažnjavanjem krivaca za zločine.
Današnje generacije u Hrvatskoj su redom mlađe od 95, odnosno 99 godina, pa se ih
ne može dovoditi u vezu sa zločinima NDH.
AV je izravno uključen u zločine srpske države za vrijeme zadnjeg rata.
Rezolucija bi se mogla donijeti samo o tome, ito u slučaju ako Hrvatska ne spriječi
ulazak Srbije u EU. Dok god AV bude na čelu rusofilske Srbije šanse za to su nikakve
tako da ni Hrvatskoj neće trebati ništa činiti po tom pitanju.
Ima dovoljno drugih država, koje će to učiniti umjesto Hrvatske, ako bude potrebno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Probudi se i pomiriši kavu. Nitko vas, bre, ne zarezuje ni za suvu šljivu. Čitav normalan svijet zna za vaše neutemeljene velikosrpske tendencije koje ste višestruko potkrijepili vojnom agresijom na susjedne države, genocidom i etničkim čišćenjem. Dok se vama malo ne raščisti u glavi, a na to ćemo se o-ho-ho načekati, možete da nam ga duvate A sad: - Dvojka! iliti kao što su to radio-telegrafisti u JNA govorili: Ti-ti-taa-taa-taa!pixi.... wrote:https://www.alo.rs/vesti/drustvo/654769/hrvatska-letovanje-genocid-ustase/vest
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
U SFRJ se govorilo i o tim logorima, islo se na ekskurzije, ali se nije dopustalo sirenje mrznje
A Srbi se s time nisu mirili, htjeli du svim silama da koriste to u nacionalistike svrhe I da sve Hrvate tretiraju kao ustase
E pa to sad imaju ali malo drukcije nego su mislili prije 35 godina
Ne znam sta misle postici tim stalnim jasenovackim presingom. Sve sto su postigli je to da su sve Hrvate doveli do toga da zahvaljuju Bogu Svevisnjem sto su ih se rijesili
Ne znam, glupo im je ovo
Incidente medjunacionalne mozes na prste nabrojat godisnje, ali oni ih izmisljaju ako ih nema
A ako se neki dogodi onda se to napuhuje do nebesa
Mislim da bi mediji u Hrvatskoj trebali ignorirati Srbiju i sve u vezi nje.
A Srbi se s time nisu mirili, htjeli du svim silama da koriste to u nacionalistike svrhe I da sve Hrvate tretiraju kao ustase
E pa to sad imaju ali malo drukcije nego su mislili prije 35 godina
Ne znam sta misle postici tim stalnim jasenovackim presingom. Sve sto su postigli je to da su sve Hrvate doveli do toga da zahvaljuju Bogu Svevisnjem sto su ih se rijesili
Ne znam, glupo im je ovo
Incidente medjunacionalne mozes na prste nabrojat godisnje, ali oni ih izmisljaju ako ih nema
A ako se neki dogodi onda se to napuhuje do nebesa
Mislim da bi mediji u Hrvatskoj trebali ignorirati Srbiju i sve u vezi nje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa vidim da ima srpslih turista (i hrpa sezonaca) i ove sezone nisam čuo o niti jednom incidentu tu u Istri
Jovanka je tepala Titu: - Moj ustašaRingo10 wrote:U SFRJ se govorilo i o tim logorima, islo se na ekskurzije, ali se nije dopustalo sirenje mrznje
A Srbi se s time nisu mirili, htjeli du svim silama da koriste to u nacionalistike svrhe I da sve Hrvate tretiraju kao ustase...
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Probudi se i pomiriši kavu. Nitko vas, bre, ne zarezuje ni za suvu šljivu. Čitav normalan svijet zna za vaše neutemeljene velikosrpske tendencije koje ste višestruko potkrijepili vojnom agresijom na susjedne države, genocidom i etničkim čišćenjem. Dok se vama malo ne raščisti u glavi, a na to ćemo se o-ho-ho načekati, možete da nam ga duvate A sad: - Dvojka! iliti kao što su to radio-telegrafisti u JNA govorili: Ti-ti-taa-taa-taa!pixi.... wrote:https://www.alo.rs/vesti/drustvo/654769/hrvatska-letovanje-genocid-ustase/vest
ne znam zasto se hrvati uopste cimaju na ndh.
Normalno da cemo tu temu loziti zbog nas,
da buduce generacije
upoznaju svet koji ih
okruzuje.
2020-04-21
kod vas dolaze nemocnimarcellus wrote:a gdje bi vi radije išli da vas biju?
lako je sa njima
to su neuspesni da se
dokopaju cruzera i zapada.
2020-04-21
kao ono,
idem malo da prosetam
pa kako bude
ako ne, ko ga jebe
vracam se...
to je original komentar
kod vecine :)
idem malo da prosetam
pa kako bude
ako ne, ko ga jebe
vracam se...
to je original komentar
kod vecine :)
2020-04-21
pixi.... wrote:kod vas dolaze nemocnimarcellus wrote:a gdje bi vi radije išli da vas biju?
lako je sa njima
to su neuspesni da se
tjah, od 91. nas zapada nejač
kad konačno šaljete prave dečke? Naši čekaju svake godine u kninu da ispunite ono obećanje o "dogodine", ćorak...
reci za teslu da je hrvat
a pobiti sve tesle osim nikole
jer nije bio dostupan
jezivo brutalno
samo cekamo da krenete sa blokada
nasih pregovora sa eu
a la fr.predlog
jer nije bio dostupan
jezivo brutalno
nasih pregovora sa eu
a la fr.predlog
2020-04-21
marcellus wrote:pixi.... wrote:kod vas dolaze nemocnimarcellus wrote:a gdje bi vi radije išli da vas biju?
lako je sa njima
to su neuspesni da se
tjah, od 91. nas zapada nejač
kad konačno šaljete prave dečke? Naši čekaju svake godine u kninu da ispunite ono obećanje o "dogodine", ćorak...
ajde ne kenjaj
2020-04-21
Vi Srbi sanjate taj svoj Jasenovac tvrđe nego Leonardo diCaprio mrtvu suprugu u filmu "Inception". Rezultat? Čitav normalan svijet vas doživljava kao genocidne negativce. Ameri vas izbombardirali, uzeli van Kosovo, amenovali etničko čišćenje Olujom, ali vi nikako da se probudite. Pa dobro onda, kad već tako mazohistički uživate u lupanju glavom u betonski zid, samo naprijed, mi se nećemo miješatipixi.... wrote:ne znam zasto se hrvati uopste cimaju na ndh.zganci_i_jetrica wrote:Probudi se i pomiriši kavu. Nitko vas, bre, ne zarezuje ni za suvu šljivu. Čitav normalan svijet zna za vaše neutemeljene velikosrpske tendencije koje ste višestruko potkrijepili vojnom agresijom na susjedne države, genocidom i etničkim čišćenjem. Dok se vama malo ne raščisti u glavi, a na to ćemo se o-ho-ho načekati, možete da nam ga duvate A sad: - Dvojka! iliti kao što su to radio-telegrafisti u JNA govorili: Ti-ti-taa-taa-taa!pixi.... wrote:https://www.alo.rs/vesti/drustvo/654769/hrvatska-letovanje-genocid-ustase/vest
Normalno da cemo tu temu loziti zbog nas,
da buduce generacije
upoznaju svet koji ih
okruzuje.
2021-06-05
Ovdje u tekstu ima puno paušalnih ocjena i gadljivog dodvoravanja vlasti.
Ima i nepatvorenog govora mržnje prema cijelim jednom narodu i susjednoj državi.
Alo! konzumirati u minimalnim dozama, prognoza, horoskop i čitulje.
Ima i nepatvorenog govora mržnje prema cijelim jednom narodu i susjednoj državi.
niels-
2021-04-26
pixi.... wrote:reci za teslu da je hrvat
jer nije bio dostupan
jezivo brutalno
nasih pregovora sa eu
a la fr.predlog
Pregovori Srbije oko ulaska u EU su nepostojeći, i to već godinama. Za to se najviše uprla vlast Srbije, jer pregovori i članstvo znače kontrolu trošenja novca, transparentnost i vrijednosti.
To su stvari za koje SNS, sučelje SANU i SPC, ne žele ni čuti.
U svakom slučaju, pregovori su uvijek teški, i uz najbolju volju sa svih strana.
niels-
2021-04-26
Revolver žurnalizam srpskog šovinizma je nanio mnogo zla narodima Jugoslavije. Sad si tom taktikom samo mogu pucati u noguniels wrote:Ovdje u tekstu ima puno paušalnih ocjena i gadljivog dodvoravanja vlasti.
2021-06-05
niels likes this post
Revolver zurnalizam...zanimljiv naziv
Pogledam srpske medije tu I tamo...Jasenovac i ustase ne skidaju sa dnevnog reda
Ne kontam sta je cilj tog presinga....Mozda stalno podgrijavanje tenzija...ne znam
Ali nisam primijetio da to ima prevelikog odjeka u srpskoj javnosti...
Pogledam srpske medije tu I tamo...Jasenovac i ustase ne skidaju sa dnevnog reda
Ne kontam sta je cilj tog presinga....Mozda stalno podgrijavanje tenzija...ne znam
Ali nisam primijetio da to ima prevelikog odjeka u srpskoj javnosti...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvati biju ilegalne migrante nemilosrdno, mnogo ih biju....
» ameri prete oće da vas biju
» Moderno drustvo
» Ustaše biju srpsku nejač na Kosovu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» ameri prete oće da vas biju
» Moderno drustvo
» Ustaše biju srpsku nejač na Kosovu
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
Page 1 of 2