A nama je tako obično za ovim našim jelom -skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: A nama je tako obično za ovim našim jelom -skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu
Povremeno da....a nastanjen ovdje,gore poslovno...Eva wrote:Si ti u Štajerskoj kad imaš toliko buća?v_vlado wrote:Grah prodan....sad tražim kupce za bučino ulje i toga ima ....sa 10 hektara lijepo rodilo.....lani oko 5 tona koštica.....Eva wrote:Vlado hoće prodat svoj grah, pa traži Hlebince na forumu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: A nama je tako obično za ovim našim jelom -skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu
Grah je grah ,na svim jezicima i kad izlazi ima istu duhu.....Yehudi wrote:Ionako je falša tema, lažna.
Nasov spominje -naše jelo- za kojim su
kao poludili Japanci dok originalni tekst nema
veze sa naslovom.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
dobar je grah..al dva, tri puta godišnje. težak je nekako
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» A je'l?On bi samo tako u Jasenovac,a nama ne da u Stajicevo
» Njemacki europarlamentarac Suici:Kako ste u 20 godina od stana 60 kvadrata dosli do tako impresivne imovine.Podijelite taj recept sa nama'
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Kao i obično marčelo je imao pravo
» debil vučić skroz prolupao
» Njemacki europarlamentarac Suici:Kako ste u 20 godina od stana 60 kvadrata dosli do tako impresivne imovine.Podijelite taj recept sa nama'
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Kao i obično marčelo je imao pravo
» debil vučić skroz prolupao
Page 3 of 3