A nama je tako obično za ovim našim jelom -skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: A nama je tako obično za ovim našim jelom -skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu
Kaj s prepelicjim?jastreb wrote:Dočim ne volim grah sa suhim rebarcima gdje nonstop nailazim na komadiće kostiju.
Jebote pa svinjska su rebra, svinjska. Ne mogu ti se motat po tanjuru.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: A nama je tako obično za ovim našim jelom -skroz su poludjeli u New Yorku i Japanu
Ja ga volim a ni kćer se ne buni. Radim ga na razne načine.maggie13 wrote:Ne jedem grah..prije sam ga jela,ali rijetlo..nisam ljubitelj (sad ce graholjupci poludjeti) :D
Trinity-
2014-04-17
A jesi razmažen.jastreb wrote:Dočim ne volim grah sa suhim rebarcima gdje nonstop nailazim na komadiće kostiju.
Trinity-
2014-04-17
S krumpirom?Trinity wrote:Ja ga volim a ni kćer se ne buni. Radim ga na razne načine.maggie13 wrote:Ne jedem grah..prije sam ga jela,ali rijetlo..nisam ljubitelj (sad ce graholjupci poludjeti) :D
Tjesteninom?
2014-12-30
v_vlado wrote:Nema ljubitelja graha ,a ovako važna vijest.....em ti novinarstvo.....
Vlasnik restorana ‘Jimmy’s No. 43’ koji se nalazi u New Yorku, svake godine organizira natjecanje u pripremanju cassouleta, francuske varijante prebranca.
-----------------------------------------------------------
Niakve veze sa našim prebrancem, ni u tekstu ni inače.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Najbolji grah je u planinarskom domu na Oštrcu.
Guest- Guest
Najbolji grah je,a to 100% nisi probala,vojnički grah.Eva wrote:Najbolji grah je u planinarskom domu na Oštrcu.
Što veći lonac to je bolji.
Nadalje,poznato je pravilo da je grah drugi dan bolji,nego kad ga jedeš odmah kuhanog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Grah,gra,fažol,pasulj,fižol...ima li još naziva?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
S ričetomveber wrote:S krumpirom?Trinity wrote:Ja ga volim a ni kćer se ne buni. Radim ga na razne načine.maggie13 wrote:Ne jedem grah..prije sam ga jela,ali rijetlo..nisam ljubitelj (sad ce graholjupci poludjeti) :D
Tjesteninom?
Guest- Guest
Grah šalata s bućinim uljem, mmm mljac
Guest- Guest
Zato se znaci siri otrovni oblak nad Zagrebom ?v_vlado wrote:Marcel je legenda a ako radi tako dobar grah,svaka čast....veber wrote:Marcel radi najbolji grah.
Doslovce, nisam jeo bolji.
Moramo pazit da nam ga ne otmu japanci....
Neki dan me peklo za oci kako kandise s m o G ...
To je znaci to . Prdez marcelkomarcellusov ha ? :kidd:
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Koja si ti glupa krava, to je za ne povjerovat.
Najobicniju temu zagadis.
Najobicniju temu zagadis.
2014-12-30
To i hocu
Znam. To se jos zove zloba i zlonamjernost.
2014-12-30
Ionako je falša tema, lažna.
Nasov spominje -naše jelo- za kojim su
kao poludili Japanci dok originalni tekst nema
veze sa naslovom.
Nasov spominje -naše jelo- za kojim su
kao poludili Japanci dok originalni tekst nema
veze sa naslovom.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vlado hoće prodat svoj grah, pa traži Hlebince na forumu.
Guest- Guest
Grah prodan....sad tražim kupce za bučino ulje i toga ima ....sa 10 hektara lijepo rodilo.....lani oko 5 tona koštica.....Eva wrote:Vlado hoće prodat svoj grah, pa traži Hlebince na forumu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
posto vidim znanaca ...pitanje kako napraviti ovakav grah ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Si ti u Štajerskoj kad imaš toliko buća?v_vlado wrote:Grah prodan....sad tražim kupce za bučino ulje i toga ima ....sa 10 hektara lijepo rodilo.....lani oko 5 tona koštica.....Eva wrote:Vlado hoće prodat svoj grah, pa traži Hlebince na forumu.
Guest- Guest
Povremeno da....a nastanjen ovdje,gore poslovno...Eva wrote:Si ti u Štajerskoj kad imaš toliko buća?v_vlado wrote:Grah prodan....sad tražim kupce za bučino ulje i toga ima ....sa 10 hektara lijepo rodilo.....lani oko 5 tona koštica.....Eva wrote:Vlado hoće prodat svoj grah, pa traži Hlebince na forumu.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» A je'l?On bi samo tako u Jasenovac,a nama ne da u Stajicevo
» Njemacki europarlamentarac Suici:Kako ste u 20 godina od stana 60 kvadrata dosli do tako impresivne imovine.Podijelite taj recept sa nama'
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Kao i obično marčelo je imao pravo
» debil vučić skroz prolupao
» Njemacki europarlamentarac Suici:Kako ste u 20 godina od stana 60 kvadrata dosli do tako impresivne imovine.Podijelite taj recept sa nama'
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Kao i obično marčelo je imao pravo
» debil vučić skroz prolupao
Page 2 of 3