Nema publike za TRAM 11 ali za cajkare za izvoz
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nema publike za TRAM 11 ali za cajkare za izvoz
AssadNaPodmornici wrote:vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
međutim Splićani kada odu u ZG, to počne brutalno mrziti Split.. zato mi je i fora da imaju Tomaševića da im razjebe ZG malo, a mi imamo Puljka i Ivoševića, da uvedu red, nakon 8godina, Split će biti debelo ispred ZGa.. a onda će se hejteri vraćati nazad..
To je ko Komšić u Sarajevu, podilaženje večini kako bi te večina prihvatila.
Last edited by Hektorović on 24/7/2022, 01:37; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:imaju tramovci pravo sto nisu htjeli pjevati medju klosarijadom
Kad si ti to slušao njih dok se nisu pojavili u Bujici :D
Općenito ti zagrebački pokušaji hip-hopa su tragikomedija, nešto gore i od ZG pokušaja humora.
taman to.. imali su dvi hit pisme koje smo čuli kao klinci, to mi iz glave je vrućina gradskog asflta i kaj ima lima..
ekipa je brijala purgersku spiku, to baš ne prolazi u splitu, i najbitnije od svega zadnji album im je teško smeće..
da je split cajkaški grad i nije baš, iskreno cajke su se pun kurac žešće slušale tamo početkom 2000tih, tada si imao pun kurac cajkaških klubova ..
sada .. kurac.. čak bih rekao i manje od prosjeka RH
btw.. cajke uglavnom slušaju tkz "desničari HDZ/velike hrvati ekipa".. doslovno 90% slušatelja cajki sluša i thompsona i govore da su desničari itd..
I to od prije 20+ godina je bilo na neki način isforsirano od medija i kulturnih arbitera, jer eto hip-hop je kao napredan, urban, kul, bla bla...
Cajke ima najviše po Hercegovini.
2018-04-10
Tzv. selfhate...AssadNaPodmornici wrote:vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
međutim Splićani kada odu u ZG, to počne brutalno mrziti Split.. zato mi je i fora da imaju Tomaševića da im razjebe ZG malo, a mi imamo Puljka i Ivoševića, da uvedu red, nakon 8godina, Split će biti debelo ispred ZGa.. a onda će se hejteri vraćati nazad..
Psihijatrijsko stanje, poremećaj...
Tako i 'naši' koji odu za srbiju...
Za mjesec dana 'brekaju'...
Zaborave materinji jezik...
Isto je i s ovim sukobom u ukrajini...
Mrze ruse i rusiju jer je rusija sve ono što smo mi nekad bili, a više nismo...
Nemamo suverenitet, vojsku, još malo ni valutu...
Nemamo ništa, a oni imaju sve to...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Hektorović likes this post
ali ovo što sam rekao.. doslovno jebeno pravilo..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
To je ko Komšić u Sarajevu, podilaženje večini kako bi te većina prihvatila.
anyway, Tram11 ima smeće od glazbe pa neće nigdje prodati više od 15 karata..
drugo cajke u Splitu ništa posebno, rekao bih ispod RH prosjeka
treće Split kao "grad slučaj",ili 10-15 godina ako si završio ekonomiju, inžinjerstvo, ako si stvarno htio imati barem nekakvu karijeru morao si ići za ZG i povlačiti veze za upasti u neku državnu firmu, ili koju privatnu...
sada više nema nikakve potrebe za time.. imamo turizam, od sirotinjskog do luksuznog turizma, građevinski sektor, trgovinu, jaki IT sektor, čak i industriju nešto(i IT sektor je industrija) , van splita dosta OPGova sa domaćom hranom.. odličnu klimu.. more.. kakav ZG..
pogotovo sada kada se uvede malo reda , a ZG dobije woke neposobnu ekipu koja razjebe grad nakon što ga je bandić 20godina razjebavao.. bandić je imao u 20godina na raspolaganju toliko para , 20milijardi € jednom sam izračuna.. mogao je poslati misiju na mars.. ostavio grad u dugovima.. da je barem izgradio metro za jedan grad takve veličine.. je kurac.
živio je na račun centralizacije odlično nije napravio ništa..
i onda došao tomašević, on će uvesti reda.. smeće svugdje, ali zato ima gay klupica hahaha.
iskreno zvuči malo "rasistički" , ali cajke su uglavnom slušali ekipa u splitu iz vlajlanda i hercegovine (iako iman zanimljivo rodbinu iz vlajlanda, recimo moji stariji rođaci su svi slušali yu-rock , dok rodbina mojih godina i mlađi prešli na cajke i još ih drži).. međutim čak i to izašlo iz trenda , kako se takvi "asimilirali po splitu", tako i cajke pale doslovno..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:vuksadinare wrote:imaju tramovci pravo sto nisu htjeli pjevati medju klosarijadom
Kad si ti to slušao njih dok se nisu pojavili u Bujici :D
Općenito ti zagrebački pokušaji hip-hopa su tragikomedija, nešto gore i od ZG pokušaja humora.
taman to.. imali su dvi hit pisme koje smo čuli kao klinci, to mi iz glave je vrućina gradskog asflta i kaj ima lima..
ekipa je brijala purgersku spiku, to baš ne prolazi u splitu, i najbitnije od svega zadnji album im je teško smeće..
da je split cajkaški grad i nije baš, iskreno cajke su se pun kurac žešće slušale tamo početkom 2000tih, tada si imao pun kurac cajkaških klubova ..
sada .. kurac.. čak bih rekao i manje od prosjeka RH
btw.. cajke uglavnom slušaju tkz "desničari HDZ/velike hrvati ekipa".. doslovno 90% slušatelja cajki sluša i thompsona i govore da su desničari itd..
I to od prije 20+ godina je bilo na neki način isforsirano od medija i kulturnih arbitera, jer eto hip-hop je kao napredan, urban, kul, bla bla...
Cajke ima najviše po Hercegovini.
sada svatko ovdje sluša one "moderne klape".. to mi para uši gore od bilo kakve cajke..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Hektorović likes this post
AssadNaPodmornici wrote:anyway, Tram11 ima smeće od glazbe pa neće nigdje prodati više od 15 karata..
drugo cajke u Splitu ništa posebno, rekao bih ispod RH prosjeka
Al kužiš ekipa sad želi nametnuti spin kako je Split grad orjune, jugonostalgije,... bla bla. Posebno što bi Puljak mogao postati i ozbiljan igrač na nacionalnoj razini.
Ispada Tram 11 nije žestoko sranje i matori zagey luzeri nego genijalci koje proganja udba i splitski povampireni jugosloveni
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:sada svatko ovdje sluša one "moderne klape".. to mi para uši gore od bilo kakve cajke..
Stereotipno dosadno
No pristojno, barem nisu antitalent tragedija ko tramovci
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ma nista nije 20 000 ljudi vise nego na misi kovacu...ko slusa cajke...
2015-09-08
...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
2015-09-08
Split je lud grad. Nerkad je bija crven,a danas dominira nacionalizam.vuksadinare wrote:...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
Mada su Dalmoši oduvijek voljeli narodnjake,makar kao sekundarni izbor.
ono roker i metalac,ali mu narodnjak na nekoj privatnoj fešti nikad nije bija mrzak. naročito ovom dinarskom,vlaškom,da ne kažem pokatoličenom elementu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakav dibiduz...nemas pojma ti o dalmaciji i splitu..drzi se bolje strmicejastreb wrote:Split je lud grad. Nerkad je bija crven,a danas dominira nacionalizam.vuksadinare wrote:...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
ono roker i metalac,ali mu narodnjak na nekoj privatnoj fešti nikad nije bija mrzak. naročito ovom dinarskom,vlaškom,da ne kažem pokatoličenom elementu.
2015-09-08
Ne,ti imaš. Tvoj najveći glazbeni horizont jesu pizdarije sa narodnog radija.vuksadinare wrote:kakav dibiduz...nemas pojma ti o dalmaciji i splitu..drzi se bolje strmicejastreb wrote:Split je lud grad. Nerkad je bija crven,a danas dominira nacionalizam.vuksadinare wrote:...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
2014-04-22
nemas pojma...dalmatinci nikad do narodnjaka nisu drzali prije..mozda je poneko i slusao u globalu nikad...za slavoniju,liku,banovinu ta ti prica moze proci..i strmicujastreb wrote:Ne,ti imaš. Tvoj najveći glazbeni horizont jesu pizdarije sa narodnog radija.vuksadinare wrote:kakav dibiduz...nemas pojma ti o dalmaciji i splitu..drzi se bolje strmicejastreb wrote:Split je lud grad. Nerkad je bija crven,a danas dominira nacionalizam.vuksadinare wrote:...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
2015-09-08
Ovi iz Šibenika nisu. Recimo. Ili Dubrovčani,ali Zadrani i okolica,ili Zagora,oni jesu.vuksadinare wrote:nemas pojma...dalmatinci nikad do narodnjaka nisu drzali prije..mozda je poneko i slusao u globalu nikad...za slavoniju,liku,banovinu ta ti prica moze proci..i strmicujastreb wrote:Ne,ti imaš. Tvoj najveći glazbeni horizont jesu pizdarije sa narodnog radija.vuksadinare wrote:kakav dibiduz...nemas pojma ti o dalmaciji i splitu..drzi se bolje strmicejastreb wrote:Split je lud grad. Nerkad je bija crven,a danas dominira nacionalizam.vuksadinare wrote:...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
2014-04-22
A čak i grad Knin,nećeš vjerovat,ali oni su bili rokeri. I imali su u Jugi najviše po broju stanovnika rock grupa.
Događaj o kome se i danas priča među Kninjanima je nenajavljeni koncert Psihomodopopa u jednoj zadruzi,koji se pretvorio u općenarodno veselje i gdje su Gobac i ekipa sa domaćim Dalmatincima zaspali po podu.
Počasni građanin Knina je Bora Čorba,a i Baja je u duši roker.
Poslije Knina najrokerskiji grad u dalmaciji je bio Sinj.
I,da...Daleka obala su sve samo ne rokeri.
Događaj o kome se i danas priča među Kninjanima je nenajavljeni koncert Psihomodopopa u jednoj zadruzi,koji se pretvorio u općenarodno veselje i gdje su Gobac i ekipa sa domaćim Dalmatincima zaspali po podu.
2014-04-22
pala je prozivkaAssadNaPodmornici wrote:vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
prvo , kad sam otisao nije bilo izbora ono sto sam zelio radit u splitu bilo nemoguce krajem 90-ih
sad mogu zivit gdje god ima brza interneta pa mi split nije opcija za razmatranje , dakle nije "hejt" nego split preskup za kvalitet zivota koji nudi
ovo s cajkama umjesto tome bebica , figurativno , ne presudno no dodatno mi ne budi zelju za povratkom
https://slobodnadalmacija.hr/split/split-je-izgubio-cak-15-000-stanovnika-mladi-sociolog-drago-jukic-s-adresom-u-gradu-erlangenu-u-njemackoj-odgovara-zasto-je-dalmatinska-metropola-ovako-demografski-devastirana-1159257
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zagreb je jedini dobio stanovništvo radi centralizacije i ničega više. centralizacija te se doslelilo stotine tisuća ljudi iz bosne jre zbog centralizacije jedino ZG u cijeloj državi je do nazad 10-15godina imao neku perspektivu za život.. a i to danas u 2022 godini nije plus(centralizacija) , jer poslovi u državnom sektoru su sve slabiji i slabiji.. evo osijek zadnjih par godina ima odličan IT sektor, u Splitu se totalno okrenuli trendovi..grad nije preskup ako ces živjeti 15-20min autom od centra.. u ZGu nije problem 40minuta putovati u centar grada, a odmah u Splitu ako nisi na 10minuta pješice od centra "skupo je".. kupi u mravincima, ili tamo gornje sitno stan.. cijena manja nego u ZGu.. još možeš i dobiti pogled na grad
jastreb wrote:Ovi iz Šibenika nisu. Recimo. Ili Dubrovčani,ali Zadrani i okolica,ili Zagora,oni jesu.vuksadinare wrote:nemas pojma...dalmatinci nikad do narodnjaka nisu drzali prije..mozda je poneko i slusao u globalu nikad...za slavoniju,liku,banovinu ta ti prica moze proci..i strmicujastreb wrote:Ne,ti imaš. Tvoj najveći glazbeni horizont jesu pizdarije sa narodnog radija.vuksadinare wrote:kakav dibiduz...nemas pojma ti o dalmaciji i splitu..drzi se bolje strmicejastreb wrote:Split je lud grad. Nerkad je bija crven,a danas dominira nacionalizam.vuksadinare wrote:...smeca usrid splita pjevaju..pa kad su cajkare prije pjevale u splitu?..nokad..tko je pokusao noga u guzicu
2015-09-08
boze mojjastreb wrote:A čak i grad Knin,nećeš vjerovat,ali oni su bili rokeri. I imali su u Jugi najviše po broju stanovnika rock grupa.
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU nema novca ni plana za izvoz ukrajinskog žita
» Tram 11 prodali 15 karata u Splitu pa lajkali komentar da je to jugočetnički grad
» rekao je, dobivši pljesak publike... kad ce rijeka zna li se sto ?
» Predsjednica (Re)publike održala niz bilateralnih sastanaka u Minhenu
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Tram 11 prodali 15 karata u Splitu pa lajkali komentar da je to jugočetnički grad
» rekao je, dobivši pljesak publike... kad ce rijeka zna li se sto ?
» Predsjednica (Re)publike održala niz bilateralnih sastanaka u Minhenu
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 2 of 3