Nema publike za TRAM 11 ali za cajkare za izvoz
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Nema publike za TRAM 11 ali za cajkare za izvoz
https://www.dalmacijadanas.hr/bilo-je-jako-zestoko-srpska-pjevacica-aleksandra-prijovic-nastupila-na-parku-mladezi-pogledajte-kako-mladi-pjevaju-u-glas-njezine-hitove/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nema publike za TRAM 11 ali za cajkare za izvoz
jadni moj splite
2015-09-08
...'ne nismo mi cajkaski grad'..ne niste
2015-09-08
fantasticna preobrazba grada u mahalu
2015-09-08
imaju tramovci pravo sto nisu htjeli pjevati medju klosarijadom
2015-09-08
prije nego sto se pocnu rugat i nasladjivat drugom nekao pogledaju svoje dvoriste...jos jedan teski uzvratni samar zbog ruganja..koji vec u nizu
2015-09-08
pozivaju se na ultru a na ultri bilo preko 90% stranaca...samo cajkare i ostarjeli miso kojeg vucaraju starog i bolesnog jer nemaju koga drugog...
2015-09-08
kao malis u splitu vladao je festival a mi imali mjesta za drugaciji izricajvuksadinare wrote:fantasticna preobrazba grada u mahalu
danas je ovo rezultat 30g. rada hrvastine i prstohvat globalizacije
Svoj nastup večeras je obilježio i popularni i svima poznati Željko Samardžić. Prije nastupa je dao izjavu za medije.
"Kad dolazim u Split tražim mendule jer mi je to najdraži slatkiš iz djetinjstva. Sutra ne ostajem, jer kao u moj pjesmi; 'Nekada u svakom drugom gradu...", kazao je između ostalog.
Naši reporteri su na ulazu susreli obožavateljice iz Pule. Kazale su da im je favorit večeri Aco Pejović.
"Došle smo iz Pule, samo zbog ovog festivala. Naš favorit je Aco Pejović i jedva čekamo njegov nastup", rekle su nam.
edukacija edukacija edukacija i jos malo edukacije a manje vjeronauka u skoli , recept poznat od stoljeca sedmog
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:kao malis u splitu vladao je festival a mi imali mjesta za drugaciji izricajvuksadinare wrote:fantasticna preobrazba grada u mahalu
danas je ovo rezultat 30g. rada hrvastine i prstohvat globalizacije
Svoj nastup večeras je obilježio i popularni i svima poznati Željko Samardžić. Prije nastupa je dao izjavu za medije.
"Kad dolazim u Split tražim mendule jer mi je to najdraži slatkiš iz djetinjstva. Sutra ne ostajem, jer kao u moj pjesmi; 'Nekada u svakom drugom gradu...", kazao je između ostalog.
Naši reporteri su na ulazu susreli obožavateljice iz Pule. Kazale su da im je favorit večeri Aco Pejović.
"Došle smo iz Pule, samo zbog ovog festivala. Naš favorit je Aco Pejović i jedva čekamo njegov nastup", rekle su nam.
edukacija edukacija edukacija i jos malo edukacije a manje vjeronauka u skoli , recept poznat od stoljeca sedmog
treba ih podrvrgnut terapiji frljicevih predstava
i performansu onog performera kojeg su gadali kamenjem u splitu
o jebem ti selo odakle si sljego,. jesi li ti uopce svjestan kakva su se djela radila u vrijeme kad je vjera bila mainstream
2014-04-19
Neće niko da ih sluša ili gleda i odmah optužbe za velikosrpstvo
A Aleksandra Prijović je iz Hrvatske iz Baranje ako se ne varam
A Aleksandra Prijović je iz Hrvatske iz Baranje ako se ne varam
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nek si idu u Srbiju slušat ta sranja, ako im se tram 11 ne sviđa.
Gamad četnička!
Gamad četnička!
crvenkasti-
2014-04-17
Jesu te Splićanke četnikuše, ali tko ih ne bi volio, kad su tako lijepe.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde budi iskren,tko osim Bujanca(mada sumnjam )još sluša ona dva bedaka čiji tekstovi su tako štupidni da zvuče kao da ih je pisalo dijete iz 2.osnovne???vuksadinare wrote:jadni moj splite
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sada gledam...masa tih pjevača nema veze sa neoturbofolkom.
Jedan Željko samardžić je nešto između narodnjaka i Čolića,više naginje popu. Aco Pejović nije turbo folk.
Prijovićka je onaj zdravi narodnjak,a za ove druge nisam čuo.
Jedan Željko samardžić je nešto između narodnjaka i Čolića,više naginje popu. Aco Pejović nije turbo folk.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gromoglasan aplauz koji je sinoć dočekao Aleksandru Prijović u Parku mladeži, bio je, pišu srpski mediji, jači od glazbe.
Poznata pjevačica nastupila je na Fusion festivalu u Splitu, a malo je reći da je publika bila oduševljena njenom pojavom. U trenutku kad je izašla na binu, aplauz koji ju je dočekao nadglasao je prve taktove, a sve se vidi i u snimkama koje je Prijović objavila na svome Instagram profilu.
Kako dalje piše Telegraf, Prijović je u Splitu napravila 'lom', a s njom je u glas pjevalo oko 20 tisuća posjetitelja.
Splićane je zagrijala hitom "Legitimno", a uspjela je otpjevati tek početak stiha kad ju je publika nadjačala. "Kakva noć u Splitu", poručila je na društvenoj mreži pjevačica vidno obuzeta emocijama.
Piše tamo : ako ste stariji od 40 za njih nikad niste čuli.
Prvi put čujem za ovu. Neke gluposti.
Poznata pjevačica nastupila je na Fusion festivalu u Splitu, a malo je reći da je publika bila oduševljena njenom pojavom. U trenutku kad je izašla na binu, aplauz koji ju je dočekao nadglasao je prve taktove, a sve se vidi i u snimkama koje je Prijović objavila na svome Instagram profilu.
Kako dalje piše Telegraf, Prijović je u Splitu napravila 'lom', a s njom je u glas pjevalo oko 20 tisuća posjetitelja.
Splićane je zagrijala hitom "Legitimno", a uspjela je otpjevati tek početak stiha kad ju je publika nadjačala. "Kakva noć u Splitu", poručila je na društvenoj mreži pjevačica vidno obuzeta emocijama.
Piše tamo : ako ste stariji od 40 za njih nikad niste čuli.
Prvi put čujem za ovu. Neke gluposti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:sada gledam...masa tih pjevača nema veze sa neoturbofolkom.
Jeftinija verzija Čolića.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:imaju tramovci pravo sto nisu htjeli pjevati medju klosarijadom
Kad si ti to slušao njih dok se nisu pojavili u Bujici :D
Općenito ti zagrebački pokušaji hip-hopa su tragikomedija, nešto gore i od ZG pokušaja humora.
2018-04-10
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:imaju tramovci pravo sto nisu htjeli pjevati medju klosarijadom
Kad si ti to slušao njih dok se nisu pojavili u Bujici :D
Općenito ti zagrebački pokušaji hip-hopa su tragikomedija, nešto gore i od ZG pokušaja humora.
taman to.. imali su dvi hit pisme koje smo čuli kao klinci, to mi iz glave je vrućina gradskog asflta i kaj ima lima..
ekipa je brijala purgersku spiku, to baš ne prolazi u splitu, i najbitnije od svega zadnji album im je teško smeće..
da je split cajkaški grad i nije baš, iskreno cajke su se pun kurac žešće slušale tamo početkom 2000tih, tada si imao pun kurac cajkaških klubova ..
sada .. kurac.. čak bih rekao i manje od prosjeka RH
btw.. cajke uglavnom slušaju tkz "desničari HDZ/velike hrvati ekipa".. doslovno 90% slušatelja cajki sluša i thompsona i govore da su desničari itd..
vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
međutim Splićani kada odu u ZG, to počne brutalno mrziti Split.. zato mi je i fora da imaju Tomaševića da im razjebe ZG malo, a mi imamo Puljka i Ivoševića, da uvedu red, nakon 8godina, Split će biti debelo ispred ZGa.. a onda će se hejteri vraćati nazad..
međutim Splićani kada odu u ZG, to počne brutalno mrziti Split.. zato mi je i fora da imaju Tomaševića da im razjebe ZG malo, a mi imamo Puljka i Ivoševića, da uvedu red, nakon 8godina, Split će biti debelo ispred ZGa.. a onda će se hejteri vraćati nazad..
AssadNaPodmornici wrote:vuk,debo i hrpa takvih spadaju u tipa ekipu koja je utekla iz STa u ZG i onda hejt po Splitu.. to mi nije jasno.. zadnje vrijeme se doselilo pun kurac ljudi iz ZGa u Split.. i svi govore ovdje mi je super, bolje, ali nitko ne udara hejt po ZGu...
To je ko Komšić u Sarajevu, podilaženje večini kako bi te večina prihvatila.
Last edited by Hektorović on 24/7/2022, 01:37; edited 1 time in total
2018-04-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU nema novca ni plana za izvoz ukrajinskog žita
» Tram 11 prodali 15 karata u Splitu pa lajkali komentar da je to jugočetnički grad
» rekao je, dobivši pljesak publike... kad ce rijeka zna li se sto ?
» Predsjednica (Re)publike održala niz bilateralnih sastanaka u Minhenu
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Tram 11 prodali 15 karata u Splitu pa lajkali komentar da je to jugočetnički grad
» rekao je, dobivši pljesak publike... kad ce rijeka zna li se sto ?
» Predsjednica (Re)publike održala niz bilateralnih sastanaka u Minhenu
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 1 of 3