Srbin poginuo u akciji 'Oluja'
Page 1 of 1
Srbin poginuo u akciji 'Oluja'
https://m.vecernji.hr/showbiz/tragedija-na-snimanju-srpskog-filma-o-akciji-oluja-filmski-radnik-poginuo-na-setu-1602146
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srbin poginuo u akciji 'Oluja'
...sad Suljo mora potaracat filmsku ekipu jer je obecao da srbi nikad vise nece stradati zbog 'oluja'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Opet genosid sprocu srpska nejac
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ovi četnici šta šire lažnu propagandu su isti ko i oni koljači.
Znam ja koja je njihova "druga strana priće"...."Tko nas bre zavadi kad smo isti"...
E pa nismo isti. Vi ste nas napali.
Zato odjebite za sva vremena.
Znam ja koja je njihova "druga strana priće"...."Tko nas bre zavadi kad smo isti"...
Zato odjebite za sva vremena.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ovi četnici šta šire lažnu propagandu su isti ko i oni koljači.
I okupirali nas i to još od 1945.
Napravili su desetke vojarni po čitavoj Hrvatskoj koje smo s mukom morali oslobađati.
crvenkasti-
2014-04-17
O cemu je taj film? Mora da je neki dobar SciFi uz primjesu ekstremne kuknjave, nesto jos nevidjeno, jedva cekam.
omni-
2014-04-12
Hoce li poginuli pod zrtve Oluje ili Jasenovca? Ili na oba spiska
2014-04-14
Similar topics
» HRVAT POGINUO NA KOŠARAMA KAO NAJVEĆI SRBIN
» Srbin koji je vodio hrvatske vojnike u operaciji 'Oluja' - Milan Draca
» Senfova ekipa tocno u podne na Trgu Bana Jelacica odrzavaju skup potpore protjeranim i stradalim 'sugradjanima' u akciji Oluja
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Srbin koji je vodio hrvatske vojnike u operaciji 'Oluja' - Milan Draca
» Senfova ekipa tocno u podne na Trgu Bana Jelacica odrzavaju skup potpore protjeranim i stradalim 'sugradjanima' u akciji Oluja
» Ugledni Srbin sokirao Srbe te rekao:'Oluja je bila legitimna,Krajisnici zapoceli rat a Suljo javno priznao da mrzi Hrvate'
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
Page 1 of 1