Kako je klinac Ahmetović pobijedio “silnu” diplomaciju Hrvatske: Evo tko je zakazao a nikako nije smio
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako je klinac Ahmetović pobijedio “silnu” diplomaciju Hrvatske: Evo tko je zakazao a nikako nije smio
mentalitet wrote:Hektorović wrote:Ahmetović jednim potezom ogolio čitavu Hrvatsku diplomaciju kao nakupinu nesposobnih uhljeba.
Kako mozesh svom vlastitom narodu bacatii prashinu u ochi??Shto ne kazesh da taj malii nema veze sam sa sobom nego izvrshava ono shto Njemachka trazi.Problem vas hrvata iz BiiH je shto ne mozete da shvatite da vas je Njemachka ii USA skoristile kao korisne budale.
Milanović: Bojim se njemačkih vizija. Jedino su ruske opasnije
https://www.youtube.com/watch?v=qQ9EysCsSzg
Točno.
I bez tog malog balije znamo odavno koju politiku Njemačka (i ostali na zapadu) gura u BiH.
Ali jebaj ga, danke Dojčland i strateškim partnerima i saveznicima se uvlačiti u dupe, to je naša rvacka diplomacija.
Bljuv.
Službenik- Posts : 3259
2022-02-24
Re: Kako je klinac Ahmetović pobijedio “silnu” diplomaciju Hrvatske: Evo tko je zakazao a nikako nije smio
nasa diplomacija nije podbacila u njemackoj ili briselu..podbacila je u haagu kad je presudjen uzp..a cim je presudjen uzp da ne znam kakav si diplomat sa takvim teretom na ledjima tesko sto mozes napraviti..i to znaju plenki i ovi oko njega...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gospa pomogne
Gospine poruke
Poruka, 25. lipanj 2022
„Draga djeco! Radujem se s vama i zahvaljujem vam na svakoj žrtvi i molitvi koju ste prikazali na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da bi Duh Sveti djelovao u vama i preko vas. Dječice, ja sam s vama i u ovim danima kad se sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikada do sada. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“
Gospine poruke
Poruka, 25. lipanj 2022
„Draga djeco! Radujem se s vama i zahvaljujem vam na svakoj žrtvi i molitvi koju ste prikazali na moje nakane. Dječice, ne zaboravite da ste važni u mom planu spasenja čovječanstva. Vratite se Bogu i molitvi da bi Duh Sveti djelovao u vama i preko vas. Dječice, ja sam s vama i u ovim danima kad se sotona bori za rat i mržnju. Podjela je jaka i zlo djeluje u čovjeku kao nikada do sada. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Da, samo nece nitko stati u hrvatskoj ide sve na zapad.epikur37 wrote:Mi ulazimo u Euro zonu i Šengen a uskoro i u OECD.
Neka konfrontacija s našim nadređenim ne dolazi u obzir, ni po inteesu ni po mentalitetu.
Hrvatsko pitanje u BiH je davno utrženo i na tome se politički dobro profitiralo, matica se je osigurala, dobro pozicionirala i utvrdila.
I ne postoji nekakav poseban interes prema BiH i hrvatskom pitanju tamo. Kako u narodu tako i u politici. Nema tu mjesta nikakvom lobiranju, pretjerani angažman po tom pitanju kaznit će i samo biračko tijelo.
Prema tome, dragi Hrvati u BiH, preselite ovamo u matičnu državu u koju je i utkan vaš politički i ljudski kapital. Matičnu i jedinu hrvatsku nacionalnu državu, koja je u međuvremenu stasala u posve lijepo mjesto za živjet.
To tamo je izgubljena bitka, hrvatska nacionalna manjina u bih je nešto što je perspektivno a i odgovornost i veza koju sama RH može podnijeti.
Nemoze hrvatska puniti demografsku rupu s BiH vise nikada, tamo presušilo i neće nitko u Hrvatsku više.
Mi se po pitanju BiH slažemo, odavno slično pišemo.
Izvjesno je da će u skoroj budućnosti Hrvatska imati dva nova susjeda na granicama.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
epikur37 likes this post
Za što su Srbe sve opužili i za genocid čak...vuksadinare wrote:nasa diplomacija nije podbacila u njemackoj ili briselu..podbacila je u haagu kad je presudjen uzp..a cim je presudjen uzp da ne znam kakav si diplomat sa takvim teretom na ledjima tesko sto mozes napraviti..i to znaju plenki i ovi oko njega...
2015-09-09
newuser wrote:Da, samo nece nitko stati u hrvatskoj ide sve na zapad.epikur37 wrote:Mi ulazimo u Euro zonu i Šengen a uskoro i u OECD.
Neka konfrontacija s našim nadređenim ne dolazi u obzir, ni po inteesu ni po mentalitetu.
Hrvatsko pitanje u BiH je davno utrženo i na tome se politički dobro profitiralo, matica se je osigurala, dobro pozicionirala i utvrdila.
I ne postoji nekakav poseban interes prema BiH i hrvatskom pitanju tamo. Kako u narodu tako i u politici. Nema tu mjesta nikakvom lobiranju, pretjerani angažman po tom pitanju kaznit će i samo biračko tijelo.
Prema tome, dragi Hrvati u BiH, preselite ovamo u matičnu državu u koju je i utkan vaš politički i ljudski kapital. Matičnu i jedinu hrvatsku nacionalnu državu, koja je u međuvremenu stasala u posve lijepo mjesto za živjet.
To tamo je izgubljena bitka, hrvatska nacionalna manjina u bih je nešto što je perspektivno a i odgovornost i veza koju sama RH može podnijeti.
Nemoze hrvatska puniti demografsku rupu s BiH vise nikada, tamo presušilo i neće nitko u Hrvatsku više.
Izvjesno je da će u skoroj budućnosti Hrvatska imati dva nova susjeda na granicama.
Hrvatska je lijepa i ugodna za živjeti em je i nacionalna država Hrvata, u svojoj si zemlji.
Znači bolje doći ili ostati u Hrvatskoj nego se vucarati po Njemačkoj, Irskoj ili slično.
Ako se već ide dalje onda nikako Europa.
Da sam sada u 20-im, napustio bih kontinent bez puno dvojbe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:newuser wrote:Da, samo nece nitko stati u hrvatskoj ide sve na zapad.
Hrvatska je lijepa i ugodna za živjeti em je i nacionalna država Hrvata, u svojoj si zemlji.
Znači bolje doći ili ostati u Hrvatskoj nego se vucarati po Njemačkoj, Irskoj ili slično.
Mostar, Srednja Bosna i Zapadna Hercegovina nisu ništa lošiji za život od HR.
Štoviše Hercegovina je i bolja po mnogo čemu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:newuser wrote:Da, samo nece nitko stati u hrvatskoj ide sve na zapad.
Mostar, Srednja Bosna i Zapadna Hercegovina nisu ništa lošiji za život od HR.
Štoviše Hercegovina je i bolja po mnogo čemu.
Ne bih se složio, da su bolji od ostalih krajeva u BiH to da ali politička stabilnost, nacionalni okvir, ekonomska dinamika i eu integracie...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Ne bih se složio, da su bolji od ostalih krajeva u BiH to da ali politička stabilnost, nacionalni okvir, ekonomska dinamika i eu integracie...
Županije i Općine su sasvim ugodan politički okvir, dobre su komunikacije i još se grade bolje, ekonomska dinamika je jača od mnogih dijelova HR, život jeftiniji. EU integraciju imaš sa HR putovnicom.
Previše si defetistički.
2018-04-10
Štoviše ekonomija je bolja od one u Dalmaciji, koja uglavom osim Splita počiva na turizmu.
Mnogi rade po Hr tržištu.
Mnogi rade po Hr tržištu.
2018-04-10
A ti si glupan, koji ne vidi dalje od nosa...Hektorović wrote:Ahmetović jednim potezom ogolio čitavu Hrvatsku diplomaciju kao nakupinu nesposobnih uhljeba.
Šta je pobijedio i koji je rezultat toga?
Da si rekao da je pobijedio Juratovića, pa ajd...
a i to bi bilo netočno.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
A ne znam, ja bih ipak preporučio zapad. Ako se već seliš koji kiki ću u Hrvatskoj koja je što Hektorović kaže po mnogočemu lošija od nekih dijelova BiH izuzev ZG i tog dijela.epikur37 wrote:newuser wrote:Da, samo nece nitko stati u hrvatskoj ide sve na zapad.epikur37 wrote:Mi ulazimo u Euro zonu i Šengen a uskoro i u OECD.
2015-09-09
like anemično đubre, like njegovi puzavci.Hektorović wrote:Ahmetović jednim potezom ogolio čitavu Hrvatsku diplomaciju kao nakupinu nesposobnih uhljeba.
nikad se ta ekipa neće vruća vode napiti niti svoje dupe iz fotelje pomaknuti kako bi se borili za interese hrvata i hrvatske.
najbolji primjer takvog šalabajzera i indolentnog mužeka je anemično đubre osobno, logično je što onda nitko drugi ne smije kurcem mrdnuti jer bi se onda još jasnije vidjela sva bijeda anemičnog đubreta.
već sam više puta reka i sad ponavljam: u ex-yugi bi za takvu izdaju doživotno usitnjavao kamenje na golom otoku, ili bi ga izveli pred streljački stroj.
izdajnik samo takav.
sitting_bull-
2015-09-28
newuser wrote:A ne znam, ja bih ipak preporučio zapad. Ako se već seliš koji kiki ću u Hrvatskoj koja je što Hektorović kaže po mnogočemu lošija od nekih dijelova BiH izuzev ZG i tog dijela.
Pa zato sve manje ide seliti iz BiH u HR, ide se po njemačkoj i tako.
Nema labavo i bježanije
2018-04-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Je li Karmelino ubijen zato što je mandario onu što nije smio..?
» primio 50.000 kuna koje nije smio. On tvrdi da je žrtva komunista
» Ahmetović: ‘Komšić nije legitimni član Predsjedništva BiH, a u Milanoviću vidi prijetnju‘
» Grlic Radman o Zokiju:'Ja sam hrabro otisao u Rusiju a on ni sa 12 specijalaca nije smio u Bosnu'
» Je li Karmelino ubijen zato što je mandario onu što nije smio..?
» primio 50.000 kuna koje nije smio. On tvrdi da je žrtva komunista
» Ahmetović: ‘Komšić nije legitimni član Predsjedništva BiH, a u Milanoviću vidi prijetnju‘
» Grlic Radman o Zokiju:'Ja sam hrabro otisao u Rusiju a on ni sa 12 specijalaca nije smio u Bosnu'
Page 2 of 2