Kiss: "U zagrebačku Arenu stižu sotonisti"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kiss: "U zagrebačku Arenu stižu sotonisti"
Šta kaj god? Jesi glup ili slijep? Ili oboje?epikur37 wrote:kaj god, rijetko dobar bend koji baš razbija, nisam ih do sada gledao ali uvijek nabriju čovjekazganci_i_jetrica wrote:Pa naravno da se pališ kad su ljuti (doduše salonski) komunisti. Iako sumnjam da ti to možeš pojmiti.epikur37 wrote:Nu ja sam još prije dva mjeseca kupio kartu za jesenski RATM :)
Ali jebeno su dobar bend u živo.
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
Ma RATM je salonska, komercijalna avangarda.
Evo malo pravog metala.
Evo malo pravog metala.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kiss je vrh koncerta, tj vise show uz glazbu i to nelosu. Bilo kako bilo , gledao sam ih poodavno, mislio sam da je to sibanje mrtvog konja no ugodno su me iznenadili. bio je to vatromet, let po lajni zategnutoj preko cijelog stadiona a varnice prste iz gitare. Zvuk fenomenalan, scena takodjer. Sve u svemu odradili su do zadnjeg centa. Starci se nisu stedjeli i napravili su rusvaj. Nisam neki strastveni Kiss-ovac ali imaju par stvari a koncert je pravi dozivljaj. Naravno ovo je sve osobni dozivljaj.
2014-04-14
abraham wrote:Kiss je vrh koncerta, tj vise show uz glazbu i to nelosu. Bilo kako bilo , gledao sam ih poodavno, mislio sam da je to sibanje mrtvog konja no ugodno su me iznenadili. bio je to vatromet, let po lajni zategnutoj preko cijelog stadiona a varnice prste iz gitare. Zvuk fenomenalan, scena takodjer. Sve u svemu odradili su do zadnjeg centa. Starci se nisu stedjeli i napravili su rusvaj. Nisam neki strastveni Kiss-ovac ali imaju par stvari a koncert je pravi dozivljaj. Naravno ovo je sve osobni dozivljaj.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
vrlo lako moguća buduća scena iz HDZ-ovog stožera u izbornoj noći nakon objave rezultataabraham wrote:Kiss je vrh koncerta, tj vise show uz glazbu i to nelosu. Bilo kako bilo , gledao sam ih poodavno, mislio sam da je to sibanje mrtvog konja no ugodno su me iznenadili. bio je to vatromet, let po lajni zategnutoj preko cijelog stadiona a varnice prste iz gitare. Zvuk fenomenalan, scena takodjer. Sve u svemu odradili su do zadnjeg centa. Starci se nisu stedjeli i napravili su rusvaj. Nisam neki strastveni Kiss-ovac ali imaju par stvari a koncert je pravi dozivljaj. Naravno ovo je sve osobni dozivljaj.
vili40-
2015-08-02
zganci_i_jetrica wrote:Šta kaj god? Jesi glup ili slijep? Ili oboje?epikur37 wrote:kaj god, rijetko dobar bend koji baš razbija, nisam ih do sada gledao ali uvijek nabriju čovjekazganci_i_jetrica wrote:Pa naravno da se pališ kad su ljuti (doduše salonski) komunisti. Iako sumnjam da ti to možeš pojmiti.epikur37 wrote:Nu ja sam još prije dva mjeseca kupio kartu za jesenski RATM :)
Ali jebeno su dobar bend u živo.
Pa znam za njihovu ikonografiju i aktivizam u jednu ruku, ali...ali što s tim?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:Ma RATM je salonska, komercijalna avangarda.
Evo malo pravog metala.
abre dabre :)
da, o ukusima se ne raspravlja
svojedobrno je marcelo stavljao neki tehno na koji se furao...gospode bože :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
???????debotoijusto wrote:abraham wrote:Kiss je vrh koncerta, tj vise show uz glazbu i to nelosu. Bilo kako bilo , gledao sam ih poodavno, mislio sam da je to sibanje mrtvog konja no ugodno su me iznenadili. bio je to vatromet, let po lajni zategnutoj preko cijelog stadiona a varnice prste iz gitare. Zvuk fenomenalan, scena takodjer. Sve u svemu odradili su do zadnjeg centa. Starci se nisu stedjeli i napravili su rusvaj. Nisam neki strastveni Kiss-ovac ali imaju par stvari a koncert je pravi dozivljaj. Naravno ovo je sve osobni dozivljaj.
2014-04-14
nemam pojma kako ste povezali Kisss i adz.... Bilo kako bilo Kiss je stariji od adzja ali ce adz trajati dulje. Nazalost. Izgubio sam nadu da ce se tu nesta bitnije promijeniti. Posteno gledajuci alternative su katastrofa. Bilo kako bilo od adzja nisam niti cu imati koristi niti nesta ugodnoga sa kiss sam se druzio par sati sa drustvom koje volim i dobro smo se zabavljali. Ogromna razlika.vili40 wrote:vrlo lako moguća buduća scena iz HDZ-ovog stožera u izbornoj noći nakon objave rezultataabraham wrote:Kiss je vrh koncerta, tj vise show uz glazbu i to nelosu. Bilo kako bilo , gledao sam ih poodavno, mislio sam da je to sibanje mrtvog konja no ugodno su me iznenadili. bio je to vatromet, let po lajni zategnutoj preko cijelog stadiona a varnice prste iz gitare. Zvuk fenomenalan, scena takodjer. Sve u svemu odradili su do zadnjeg centa. Starci se nisu stedjeli i napravili su rusvaj. Nisam neki strastveni Kiss-ovac ali imaju par stvari a koncert je pravi dozivljaj. Naravno ovo je sve osobni dozivljaj.
2014-04-14
ma tako usput sam se prisjetio HDZ-ovih proslava koje bi u budućnosti još trebalo dotjerati a Kiss bi im mogao biti nadahnućeabraham wrote:nemam pojma kako ste povezali Kisss i adz.... Bilo kako bilo Kiss je stariji od adzja ali ce adz trajati dulje. Nazalost. Izgubio sam nadu da ce se tu nesta bitnije promijeniti. Posteno gledajuci alternative su katastrofa. Bilo kako bilo od adzja nisam niti cu imati koristi niti nesta ugodnoga sa kiss sam se druzio par sati sa drustvom koje volim i dobro smo se zabavljali. Ogromna razlika.vili40 wrote:vrlo lako moguća buduća scena iz HDZ-ovog stožera u izbornoj noći nakon objave rezultataabraham wrote:Kiss je vrh koncerta, tj vise show uz glazbu i to nelosu. Bilo kako bilo , gledao sam ih poodavno, mislio sam da je to sibanje mrtvog konja no ugodno su me iznenadili. bio je to vatromet, let po lajni zategnutoj preko cijelog stadiona a varnice prste iz gitare. Zvuk fenomenalan, scena takodjer. Sve u svemu odradili su do zadnjeg centa. Starci se nisu stedjeli i napravili su rusvaj. Nisam neki strastveni Kiss-ovac ali imaju par stvari a koncert je pravi dozivljaj. Naravno ovo je sve osobni dozivljaj.
vili40-
2015-08-02
nekad je to bilo inepikur37 wrote:dzango wrote:Jebote ko još ide na koncert jebenog KISS-a?
a baš...idiotski, jeftini stil i cirkusarija za priglupe metalce 80-ih.
2014-04-16
Bilo kako bilo , na koncerte idu oni koji imaju volju i novce i mogu odvojiti vrijeme za nesta sta vole. Jos ako je drustvo dobro.... gdje ces bolje. Prosli mjesec sam pogledao Van Morisson. Rekoh ajde da pogledam starinu dok jos imam priliku. Atmosfera opustena. Iako sam star bio sam medju mladjima. Produkcija savrsena. Scena , sve smisljenjo i uradjeno top. Van stari kenjac je izasao i poceo. Jedna pjesma za drugom. Kao da mu je 30 a ne skoro 80. Ekipa vrsnjaci koji izgledaju kao balkanski vozaci autobusa. Prateci glas da se smrznes. Lagano njihanje, ples, osmijeh na vecini lica, ugodna, prohladna ljetna noc. E sada , sta ce netko ici gledati Van-a???? Zasto ce netko putovati??? Zasto ce netko probati druge kuhinje osim kupusa i graha??????Zasto???????
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Halid Bešlić napunio zagrebačku Arenu, slušalo ga 20 tisuća ljudi
» Komunisti, marksisti, fašisti.........& sotonisti
» Srpski sotonisti iskasapili psića
» Saša Matić napunio ZG Arenu
» Bajaga nije napunio ZG Arenu
» Komunisti, marksisti, fašisti.........& sotonisti
» Srpski sotonisti iskasapili psića
» Saša Matić napunio ZG Arenu
» Bajaga nije napunio ZG Arenu