Kiss: "U zagrebačku Arenu stižu sotonisti"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kiss: "U zagrebačku Arenu stižu sotonisti"
"Tko to dolazi u Arenu Zagreb? KISS je skraćenica za 'Kings In Satanic Service' (Kraljevi u službi Sotone). Producent te grupe Bob Ezrin četvoricu njenih članova nazvao je 'simbolima razbuktalog zla neobuzdane putenosti'. Gene Simmons, koji javno priznaje svoje zanimanje za kanibalizam, poznat je po tome da pohotno plazi svoj dugi jezik - što je stari poganski simbol štovanja demona"
https://www.index.hr/magazin/clanak/udruga-pravo-na-zivot-grupu-kiss-proglasila-sotonistima-neka-vas-bog-cuva-od-zla/2378557.aspx
A ovaj EsEsovački Schutzstaffel (ᛋᛋ) im nije zapeo za oko? Ili im nije smetalo?
https://www.index.hr/magazin/clanak/udruga-pravo-na-zivot-grupu-kiss-proglasila-sotonistima-neka-vas-bog-cuva-od-zla/2378557.aspx
A ovaj EsEsovački Schutzstaffel (ᛋᛋ) im nije zapeo za oko? Ili im nije smetalo?
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
Re: Kiss: "U zagrebačku Arenu stižu sotonisti"
Fore iz 70tih i nije 'kings' nego 'knights'. A AC/DC npr. je Antichrist Devil's Child :D
Katolibani na aparatima.
Katolibani na aparatima.
Toga bi trebalo na ražanj.zganci_i_jetrica wrote:Gene Simmons, koji javno priznaje svoje zanimanje za kanibalizam...
Pa dat pasima.
Guest- Guest
...ovi nece ni odrzati koncert kad markicka uzme pod svoje organizaciju prosvjeda..ni do arene nece stici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gdje je dokaz za to? Tako bi isto tako netko mogao i tebe neosnovano optužiti i zaključiti da bi ti trebalo baciti nogu na roštilj pa te onda natjerati da je pojedeš.cassanowa wrote:Toga bi trebalo na ražanj. Pa dat pasima.zganci_i_jetrica wrote:Gene Simmons, koji javno priznaje svoje zanimanje za kanibalizam...
2021-06-05
Katolibanka da će zaustaviti jedan od najvećih židovskih bendova svih vremena. Moš' mislitvuksadinare wrote:...ovi nece ni odrzati koncert kad markicka uzme pod svoje organizaciju prosvjeda..ni do arene nece stici
2021-06-05
Bože moj pa ja znan ljude koji su bili tamo šta će biti s njima sad
tko sluša taj KiSS to je slušala Marcova generacija aj još kada sam ja bia metalac možda tu i tamo je netko slušao KISS ali ekstremno rijetko..
sada ovi novi nemaju niti pojma za Kiss to se izbije na cajkama i ultri drogama
Jebote ko još ide na koncert jebenog KISS-a?
KISS su u 70-ima bili praktički nepoznati u Europi, dok su u USA bili (i ostali)AssadNaPodmornici wrote:tko sluša taj KiSS to je slušala Marcova generacija aj još kada sam ja bia metalac možda tu i tamo je netko slušao KISS ali ekstremno rijetko..
ultra/mega/giga/tera/peta/exa super-zvijezde.
2021-06-05
zivi bili pa vidjelizganci_i_jetrica wrote:Katolibanka da će zaustaviti jedan od najvećih židovskih bendova svih vremena. Moš' mislitvuksadinare wrote:...ovi nece ni odrzati koncert kad markicka uzme pod svoje organizaciju prosvjeda..ni do arene nece stici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odgovornotvrdim da taj film nikad nećeš gledati.vuksadinare wrote:zivi bili pa vidjelizganci_i_jetrica wrote:Katolibanka da će zaustaviti jedan od najvećih židovskih bendova svih vremena. Moš' mislitvuksadinare wrote:...ovi nece ni odrzati koncert kad markicka uzme pod svoje organizaciju prosvjeda..ni do arene nece stici
2021-06-05
https://www.index.hr/magazin/clanak/foto-legendarna-grupa-kiss-odusevila-publiku-u-zagrebackoj-areni/2378760.aspx
I treba vas jebat katolibane,na svakom koraku,gdje god se može.
I treba vas jebat katolibane,na svakom koraku,gdje god se može.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
AssadNaPodmornici wrote:tko sluša taj KiSS to je slušala Marcova generacija aj još kada sam ja bia metalac možda tu i tamo je netko slušao KISS ali ekstremno rijetko..
Pa KISS su uvijek bili show komercijala za velike Arene i klince. Simmons zna vrtiti lovu i kuži što je marketing. Nikad nisu niti pokušavali biti nekakvi umjetnici.
Markićka im odradila besplatanu reklamu, Haha.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Molitva protiv Sotone – za prepoznati neprijatelja
Pravedni Oče, molim te da mi pomogneš vidjeti Neprijatelja kada napada, tako da ga mogu prepoznati kada to čini. Znam da se borim protiv nevidljivog neprijatelja koji je jači od mene. Borim se, ne protiv krvi i mesa, već protiv sila tame i vladara zla, protiv poglavarstva, protiv kozmičkih sila koje djeluju u sadašnjem vremenu.Shvaćam da se borim protiv duhovnih sila zla u nebeskim mjestima (Efežanima 6,12). Hvala ti, Bože, što mi jamčiš oružje koje mi je potrebno danas i svakog dana, uključujući i oklop pravednosti koji daješ, pojas istine, štit vjere, kacigu spasenja i mač Duha koji je Tvoja Riječ (Efežanima 6,13-17). U moćno Isusovo ime molim. Amen.
Guest- Guest
zganci_i_jetrica wrote:KISS su u 70-ima bili praktički nepoznati u Europi, dok su u USA bili (i ostali)AssadNaPodmornici wrote:tko sluša taj KiSS to je slušala Marcova generacija aj još kada sam ja bia metalac možda tu i tamo je netko slušao KISS ali ekstremno rijetko..
Hard Rock varijanta WWF wrestlinga, okrenuti tadašnjem američkom senzibilitetu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dzango wrote:Jebote ko još ide na koncert jebenog KISS-a?
a baš...idiotski, jeftini stil i cirkusarija za priglupe metalce 80-ih.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:zganci_i_jetrica wrote:KISS su u 70-ima bili praktički nepoznati u Europi, dok su u USA bili (i ostali)AssadNaPodmornici wrote:tko sluša taj KiSS to je slušala Marcova generacija aj još kada sam ja bia metalac možda tu i tamo je netko slušao KISS ali ekstremno rijetko..
Hard Rock varijanta WWF wrestlinga, okrenuti tadašnjem američkom senzibilitetu.
senzibiliteta i hurca, al aj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Halid Bešlić napunio zagrebačku Arenu, slušalo ga 20 tisuća ljudi
» Komunisti, marksisti, fašisti.........& sotonisti
» Srpski sotonisti iskasapili psića
» Saša Matić napunio ZG Arenu
» Bajaga nije napunio ZG Arenu
» Komunisti, marksisti, fašisti.........& sotonisti
» Srpski sotonisti iskasapili psića