Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema
Jbt. strelkov i arestovich...AssadNaPodmornici wrote:Zanimljivo je ono što se dešava na makrorazini. Arestovič kojeg često citiram daje svoj izvještaj.
Evo ti arestovich, ovaj duge plave kose...
Pratiš li ikoga normalnoga?
The duran, the new atlas, scott ritter, col doug macgregor...
Ljude s vojnim i obavještajnim iskustvima...
Ukrajinci ne pokreću nikakve ofanzive...
Rusi u međuvremenu uzimaju bakhmut...
Da se ne bi pričalo o tome i uništenju ukrajinske vojske u donbasu, priča se o fantomskim protuofanzivama i 4 rupe u asfaltu na jednom mostu...
Kada su 4 rupe na nekom mostu bili prekretnica u nekom sukobu?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Očito da 4 rupe na asfaltu su zatvorile najveći most, tako da Rusi već napravili pontonski most.
Sinoć je bilo rokanja sa obje strane dalekometnom artiljeriom..
Nešto gori u Ilovasku debelo u pozadini..
Hersonska regija
I Nova Hakovka(Hersonska regija), lijep orkestar za uši
Rusi pokrenuli napad po potezu od Sjeverska do Adivke(Donjeck oblast)
Sinoć je bilo rokanja sa obje strane dalekometnom artiljeriom..
Nešto gori u Ilovasku debelo u pozadini..
Hersonska regija
I Nova Hakovka(Hersonska regija), lijep orkestar za uši
Rusi pokrenuli napad po potezu od Sjeverska do Adivke(Donjeck oblast)
Navodno UKR napad na vojnu bazu u Rusiji
I još jedna stvar navodno su Ukr pogodili kasarnu sa svojim zarobljenim vojnicima na teritoriju pod kontrolom Rusa :/
E da po telegramu kruži snimka gdje Ruski vojnik (azijat) kastrira Ukr zarobljenika.. Već u Americi govore da je ovo razlog da UA dobije balističke rakete
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
i trebaju rusi osjetiti na svojoj guzici da je rat pizda im materina.AssadNaPodmornici wrote:
Navodno UKR napad na vojnu bazu u Rusiji
I još jedna stvar navodno su Ukr pogodili kasarnu sa svojim zarobljenim vojnicima na teritoriju pod kontrolom Rusa :/
E da po telegramu kruži snimka gdje Ruski vojnik (azijat) kastrira Ukr zarobljenika.. Već u Americi govore da je ovo razlog da UA dobije balističke rakete
Što se tiče kastriranja što očekivati od silnih mujaga u rus vojsci??? pa njihove metode su nadaleko poznate jer dolaze iz religije mira i tolerancije
AssadNaPodmornici likes this post
Rusija vizualno potvrđeno izgubila 900 tenkova.
inače ovo je daleko najbolji izvor informacija što možete saznati, jer UKR ministarstvo obrane piše fantazije kao i Rusko ministarstvo obrane.
Ovo je ekipa ljudi (nisu baš amateri većina su ili bivši vojnici ili entuzijasti oko tehnike) koji proučavaju svaku sliku, video što se pojavi na internetu, i onda indetificiraju gubitke.
Tu i tamo im se zalomi neki duplikat(pa ga maknu), naravno nije svaki uništeni tenk snimljen, iako vrlo moguće većina.. moguće da je tu i tamo neki duplikat.
tako da je daleko najbolji izvor informacija o reicmo gubicima Ruskima(ali i UKR) u ovom ratu što mi obični smrtnici na internetu možemo naći.
Od Strelkova update na fronti;
https://wartranslated.com/igor-girkin-frontline-update-as-of-29-july-2022/
Rusi ostvaruju manji taktički uspjeh na istočnoj fronti. Trenutno od informacija koje je on dobio Ukrainci imaju veće gubitke od Rusa. Međutim obrana Ukrainaca nigdje nije skršena totalno , uglavnom se uspješno povlače na rezervne položaje. Jutros su Ukrainci izveli više napada na njihova skladišta oružja(te snimke smo vidjeli moj dodatak)
Još moj dodatak od njega jučer što je napisao.
On očekuje da će vjerojatno Rusi potisnuti Ukraince sa te prve crte obrane, ali to će biti opet taktička nikako strateška pobjeda. Strateška pobjeda bi bila da naprave prodore u stilu crvene armije, i naprave okruženje nekoliko UKR brigada i to bi utjecalo na tijek rata.
Po njemu zabijanje na ukopane UKR položaje je greška.
Što se tiče Hersonske fronte prema Strelkovi minimalni pomaci u korist Ukrainaca, uglavnom artiljerijska razmjena sa obje strane.
--------------------
Ukrainci sa druge strane tvrde da su Rusi gađali barake sa zarobljenim Azovcima, da su Ukrainci znali za tu lokaciju (svi su znali) i nema šanse da bi je ciljali.
Da nitko od Ruskih vojnika koji su čuvali tu 200 ili više UKR zarobljenika nije ozljeđen, da su se jednostavno povukli i onda zasuli Ukrainske zarobljenike da bi optužili Ukrainsku vojsku i da će im se osvetiti itd itd..
---Aj ti budi pametan što je istina.-- tu istinu vjerojatno nećemo nikada saznati osim ako se ne pojave neki bolji dokazi, ili svjedočanstva
Primjetite neo-poganski pozdrav Zelenskog i ranjenog UKR vojnika. Ukrainska vojska je neka mješavina kršćanstva i poganskih slavenskih vjerovanja, Azovci su otvoreno se klanjali kipovima Peruna.. Ruska vojska je neka ateistička islamska kombinacija..
Zelenski ih obilazi vojnici se grle sa njime, smješkaju se, zahtjevaju selfije.. Putin pošalje neke lokalne rangirane uhljebe da posjete ranjenike, teška depresija izgleda
Zelenski ih obilazi vojnici se grle sa njime, smješkaju se, zahtjevaju selfije.. Putin pošalje neke lokalne rangirane uhljebe da posjete ranjenike, teška depresija izgleda
Željeznički za Herson kaput
Šandor Winnetou likes this post
Ovako pročita sam okolo analize i poprilično sam uvjeren da su Rusi pobili one Azovce.
Prvo neki fragmenti HIMARS projektila koje Rusi pokazuju kao "dokaz" su doslovno isti fragmenti koje su Rusi prikazali na drugim lokacijama. Toliko su glupi da uzimaju fragmente koje su već snimili prije par dana i stavljaju ih kao "dokaz". Naravno to nije jedan dokaz.
Drugo, unutar te kasarne gdje su bili smješteni UKR zarobljenici pazi ovo - nije stradao niti jedan Ruski čuvar/vojnik. Niti jedan. Još se ove budale hvale sa time. Umjesto da su barem lagali "poginulo je i 10 vojnika RF", ono ekipa govori svi naši su neozljeđeni i živi.
Što znači da su jednostavno povukli svoje sa straže i pobili ove. Navodno su prema nekim prisluškivanja koji ovo potvrđuju, još Ruski doktori i kamere bili spremni odmah tu.
Treće i najbitnije HIMARS projektili imaju specifičan trag kao i svako oružje. HIMARS projektili eksplodiraju slično kao granate. Dakle da su oni pali unutra, prvo bi komadi zida bili razneseni. Drugo kreveti bi bili raskomadani. Trupla ukrainaca bi bila u komadima, naravno tu i tamo nego "opečen" ali nikako izgoreni do neprepoznatiljivosti. Bilo bi više kratera na sredini sobe pošto je krov od lima, i onda bi sva kasarna bila puna kratera.
Sada pazi ovo.. kreveti i unutrašnjost sve izgoreno, međutim - kosturi kreveta često i sačuvani. Zidovi očuvani a u isto vrijeme crni kao da je bila visoka temperatura.
Da je bio HIMARS projektili, onda bi zidovi bili probijeni, željezna konstrukcija kreveta totalno razvaljena, komadi betona i cigle bi bili razbacati po ulici i bilo bi kratera po sobi.
Kako sve ovo znamo? Jednostavno Rusi su objavljivali slike posljedica djelovanja HIMARSA i slike ovdje se totalno ne podudraju. Međutim šteta se podudara sa djelovanjem termobaričkog oružja TOS što ga Rusi imaju.
Eto to je to. Rusi ih pobili. Zanimljivo Ukrainci tvrde da naredbu zanimljivo nije dao Putin i vojni vrh, nego da su to dole neki Rusi uradili na vlastitu inicijativu(drljavo očito)
Prvo neki fragmenti HIMARS projektila koje Rusi pokazuju kao "dokaz" su doslovno isti fragmenti koje su Rusi prikazali na drugim lokacijama. Toliko su glupi da uzimaju fragmente koje su već snimili prije par dana i stavljaju ih kao "dokaz". Naravno to nije jedan dokaz.
Drugo, unutar te kasarne gdje su bili smješteni UKR zarobljenici pazi ovo - nije stradao niti jedan Ruski čuvar/vojnik. Niti jedan. Još se ove budale hvale sa time. Umjesto da su barem lagali "poginulo je i 10 vojnika RF", ono ekipa govori svi naši su neozljeđeni i živi.
Što znači da su jednostavno povukli svoje sa straže i pobili ove. Navodno su prema nekim prisluškivanja koji ovo potvrđuju, još Ruski doktori i kamere bili spremni odmah tu.
Treće i najbitnije HIMARS projektili imaju specifičan trag kao i svako oružje. HIMARS projektili eksplodiraju slično kao granate. Dakle da su oni pali unutra, prvo bi komadi zida bili razneseni. Drugo kreveti bi bili raskomadani. Trupla ukrainaca bi bila u komadima, naravno tu i tamo nego "opečen" ali nikako izgoreni do neprepoznatiljivosti. Bilo bi više kratera na sredini sobe pošto je krov od lima, i onda bi sva kasarna bila puna kratera.
Sada pazi ovo.. kreveti i unutrašnjost sve izgoreno, međutim - kosturi kreveta često i sačuvani. Zidovi očuvani a u isto vrijeme crni kao da je bila visoka temperatura.
Da je bio HIMARS projektili, onda bi zidovi bili probijeni, željezna konstrukcija kreveta totalno razvaljena, komadi betona i cigle bi bili razbacati po ulici i bilo bi kratera po sobi.
Kako sve ovo znamo? Jednostavno Rusi su objavljivali slike posljedica djelovanja HIMARSA i slike ovdje se totalno ne podudraju. Međutim šteta se podudara sa djelovanjem termobaričkog oružja TOS što ga Rusi imaju.
Eto to je to. Rusi ih pobili. Zanimljivo Ukrainci tvrde da naredbu zanimljivo nije dao Putin i vojni vrh, nego da su to dole neki Rusi uradili na vlastitu inicijativu(drljavo očito)
biće perija u rusiji kad putler skuži da mu iza leđa radi tko što hoće.AssadNaPodmornici wrote:Ovako pročita sam okolo analize i poprilično sam uvjeren da su Rusi pobili one Azovce.
Putin opet nije takav tip psihopata da bi planirao tako nešto. Niti bi dao dozvolu.
Još par tvrdnji zašto je ono Rusko djelo.
Taj logor se nalazi svega 15km od fronte. Što znači da se uopće ne isplati građati HIMARS projektilima tu poziciju, kada ih možeš pogoditi običnim granatama iz 155mm haubica koje koštaju frakciju cijene HIMARS projektila. Ukraina ih je možda ispalila 1000-2000 i mora čuvati te rakete, dok je sa druge strane dobila pola milijuna 155 mm granata i dobiti će i još toga. I onda logičnije je da ćeš gađati nešto što je udaljeno 15km sa haubicam nego skupim projektilima koje moraš čuvati za specijalne udare.
drugo logor je bio poznat kao lokacija gdje se drže zarobljenici godinama. dakle znalo se da je to ta lokacija.
----
moj dodatak Rusi tvrde da su ih ovi pobili "jer su azovci počeli pričati o svojim ratnim zločinima"?
e?
prvo pričaju sa pištoljem na glavi.
drugo rusima nitko ne vjeruje
treće čak i da pričaju o svojim zločinima kakve to veze ima sa Zelenskim itd.
-----
ukratko svi praktički dokazi govore da su ih Rusi pobili i to je to. čak i na ovom srpskom forumu gdje ekipa navija za Rusiju , već govore da je to realna mogućnost.
----------
što se tiče fronte - Rusi maznuli 3-4 sela na istoku, dakle napredovali par km po fronti. Potvrdili i UKR izvori.
Ukrainci sa druge strane napredovali par km na Hersonskoj fronti i Izjumu. Navodno. Čekamo potvrdu i sa Ruske strane ili barem nekih pro-Ruskih izvora. (iako ovi pro-Ukrainski su relativno objektivni)
.----
Da klasično, Ukrainci rakteriju skladišta po fronti, prijavljuju se eksplozije.. sutra ujutro vjerojatno bude i snimka.
Još par tvrdnji zašto je ono Rusko djelo.
Taj logor se nalazi svega 15km od fronte. Što znači da se uopće ne isplati građati HIMARS projektilima tu poziciju, kada ih možeš pogoditi običnim granatama iz 155mm haubica koje koštaju frakciju cijene HIMARS projektila. Ukraina ih je možda ispalila 1000-2000 i mora čuvati te rakete, dok je sa druge strane dobila pola milijuna 155 mm granata i dobiti će i još toga. I onda logičnije je da ćeš gađati nešto što je udaljeno 15km sa haubicam nego skupim projektilima koje moraš čuvati za specijalne udare.
drugo logor je bio poznat kao lokacija gdje se drže zarobljenici godinama. dakle znalo se da je to ta lokacija.
----
moj dodatak Rusi tvrde da su ih ovi pobili "jer su azovci počeli pričati o svojim ratnim zločinima"?
e?
prvo pričaju sa pištoljem na glavi.
drugo rusima nitko ne vjeruje
treće čak i da pričaju o svojim zločinima kakve to veze ima sa Zelenskim itd.
-----
ukratko svi praktički dokazi govore da su ih Rusi pobili i to je to. čak i na ovom srpskom forumu gdje ekipa navija za Rusiju , već govore da je to realna mogućnost.
----------
što se tiče fronte - Rusi maznuli 3-4 sela na istoku, dakle napredovali par km po fronti. Potvrdili i UKR izvori.
Ukrainci sa druge strane napredovali par km na Hersonskoj fronti i Izjumu. Navodno. Čekamo potvrdu i sa Ruske strane ili barem nekih pro-Ruskih izvora. (iako ovi pro-Ukrainski su relativno objektivni)
.----
Da klasično, Ukrainci rakteriju skladišta po fronti, prijavljuju se eksplozije.. sutra ujutro vjerojatno bude i snimka.
31.07.2022
ekipa koja se bavi gubicima u Ruskoj Invaziji pardon Specijalnoj Operaciji u Ukraini, upravo potvrdila da je Rusija ima 5000 komada gubitaka vozila kopnene vojske. .to uključuje tenkove(njih +900) oklopna vozila, PZO sustave, artiljerijske sustave, kamione, i slično. ... gubici su - zarobljeno, oštećeno, i uništeno.
Što se tiče fronte, osim Ruskog napredovanja po par stotina metara na istoku Ukraine, i klasična razmjena artiljerije i uništavanja ciljeva u pozadini -na obje strane - sa naglaskom da Ukrainci su precizniji u gađanju skladišta i logistike, a Rusi imaju veću količinu neprecizne artiljerije i udaraju po utvrđenim pozicijama UA više, ne vidim ništa pre značajno trenutno.
Prema nekim UKR izvorima, oni su HIMARS projektilima pogodili jednu Rusku kolonu na željezničkom čvorištu u Hersonskoj oblasti navodno ima pun k mrtvih i uništene tehnike.. e dalje čekamo neku potvrdu, neki video bi bio super(sa Ruske strane) ili neka potvrda od RU blogera itd
ekipa koja se bavi gubicima u Ruskoj Invaziji pardon Specijalnoj Operaciji u Ukraini, upravo potvrdila da je Rusija ima 5000 komada gubitaka vozila kopnene vojske. .to uključuje tenkove(njih +900) oklopna vozila, PZO sustave, artiljerijske sustave, kamione, i slično. ... gubici su - zarobljeno, oštećeno, i uništeno.
Što se tiče fronte, osim Ruskog napredovanja po par stotina metara na istoku Ukraine, i klasična razmjena artiljerije i uništavanja ciljeva u pozadini -na obje strane - sa naglaskom da Ukrainci su precizniji u gađanju skladišta i logistike, a Rusi imaju veću količinu neprecizne artiljerije i udaraju po utvrđenim pozicijama UA više, ne vidim ništa pre značajno trenutno.
Prema nekim UKR izvorima, oni su HIMARS projektilima pogodili jednu Rusku kolonu na željezničkom čvorištu u Hersonskoj oblasti navodno ima pun k mrtvih i uništene tehnike.. e dalje čekamo neku potvrdu, neki video bi bio super(sa Ruske strane) ili neka potvrda od RU blogera itd
Zelenski zapovijedio evakuaciju Donjecka.
Zelenskiy announces mandatory evacuation of Ukraine's Donetsk region
crvenkasti-
2014-04-17
Civila ne vojske. Normalno. Rusi osvajaju teritorij najviše radi populacije. Ovako povučeš sve sa toga teritorija i Ukraince i Ruse i staviš ih na zapad, a onda Rusi mladići ginu radi razrušenog teritorija koji nema nikakvu vrijednost.
crvenkasti wrote:Zelenski zapovijedio evakuaciju Donjecka.
Pa to je dobro onda ce rusi moci tuci bez griznje savjesti.Eno onaj Batud iili Batad pred padom,ako ga roknu stepa je ruska sve do Kijeva,vec pregovaraju sa Odesom da se preda a Harkov ce sravniti sa zemljom.Jebi ga sada imaju razlog pomaknuti linije shto dalje od Donjecka mada ja mislim da ce demontirati Ukrainu kao drzavu jer i onako je svoj suverinitet 2014 dala amerima tako da ce je spasiti od duznichkog ropstva.Ono nema drzave nema dugova,izgleda da su to i hrvati predviidjeli za svoju drzavu pa se toloko zaduzili.Pametno. Uzmesh lovu i neka te ganjaju kada izgubish drzavu.
Da inače Rusi su do sada štedili i obazirali se.. aj da budem iskren jesu prva 3 dana kada su mislili da će sve pasti samo od sebe.... pa pogledajte gradove na što izgledaju koje su Rusi osvojili.. Mariopol uredan grad veličine dva Splita više ne postoji.. neće se nikada obnoviti..
najveća ironija je što Rusi tim brutalnim artiljerijskim napadima ubijaju i vlastite Ruske građane.. Pazi u Mariopolu etnička struktura je bila tipa 50% Rusi 50% Ukrainci -- a jezik koji se priča je Ruski.
U Harkivu je 25% navodno Rusa kao stanovnika itd.. U Donbasu oko 30-40%.
Pitaj boga koliko tisuća Rusa su Rusi pobili artiljerijskim prženjem. Ne samo to, nego ubijaju i Ukraince koji pričaju Ruski .. jer rat se vodi na teritoriju gdje se priča Ruski i gdje ima dosta Ruskog stanovništva a negdje su i većina..
I Ukrainci im "nedaju gušta". Jednostavno evakuiraju svu radno i vojno sposobno populaciju - i Ruse i Ukraince na zapad Ukraine, a ostave im par tisuća staraca koji čak i priznali da čekaju Ruse da ih oslobode.. hah. fora je što će hrpa njih poginuti kod oslobađanja, a onda su takvi i onako teret Rusiji.. Tako da Rusi "ravnaju sa zemljom" i uništavaju populaciju koja priča Ruski jezik kao glavni jezik i još gore od svega ubijaju etničke Ruse, jer zaboravljamo milijuni Rusa su pod kontrolom Kijeva. i logično njih se povlači na zapad,
najveća ironija je što Rusi tim brutalnim artiljerijskim napadima ubijaju i vlastite Ruske građane.. Pazi u Mariopolu etnička struktura je bila tipa 50% Rusi 50% Ukrainci -- a jezik koji se priča je Ruski.
U Harkivu je 25% navodno Rusa kao stanovnika itd.. U Donbasu oko 30-40%.
Pitaj boga koliko tisuća Rusa su Rusi pobili artiljerijskim prženjem. Ne samo to, nego ubijaju i Ukraince koji pričaju Ruski .. jer rat se vodi na teritoriju gdje se priča Ruski i gdje ima dosta Ruskog stanovništva a negdje su i većina..
I Ukrainci im "nedaju gušta". Jednostavno evakuiraju svu radno i vojno sposobno populaciju - i Ruse i Ukraince na zapad Ukraine, a ostave im par tisuća staraca koji čak i priznali da čekaju Ruse da ih oslobode.. hah. fora je što će hrpa njih poginuti kod oslobađanja, a onda su takvi i onako teret Rusiji.. Tako da Rusi "ravnaju sa zemljom" i uništavaju populaciju koja priča Ruski jezik kao glavni jezik i još gore od svega ubijaju etničke Ruse, jer zaboravljamo milijuni Rusa su pod kontrolom Kijeva. i logično njih se povlači na zapad,
Zemlja ima vrijednost. Plodna je i obradiva. U biti Donbass će napustiti mahom etnički Ukri, a s vremenom naseliti etnički Rusi. I ne, ne govorim tu o prisilnom raseljavanju Ukra, neg o njihovoj nevoljkosti da tu ostanu kad se formira pro-ruska vlast. Isto ka i Srbi što su bižali iz Krajine. Niko ih ni prisilno raselio, neg su se samoinicijativno dali u bižaniju zajedno sa vojnim formacijama SAO Krajine.AssadNaPodmornici wrote:Civila ne vojske. Normalno. Rusi osvajaju teritorij najviše radi populacije. Ovako povučeš sve sa toga teritorija i Ukraince i Ruse i staviš ih na zapad, a onda Rusi mladići ginu radi razrušenog teritorija koji nema nikakvu vrijednost.
Rusija je najveća zemlja na svijetu, imaju vlastitih resursa i prazne zemlje. Drugo tek treba osvojiti sve i onda najvažnije zadržati osvojeno. Treće moraš nekoga naseliti iz Rusije koja je OK razvijena, vidio sam slike gradova izgledaju lijepo(kao i UKR gradovi prije rata) u razrušen teritorij.AlfaOmega wrote:Zemlja ima vrijednost. Plodna je i obradiva. U biti Donbass će napustiti mahom etnički Ukri, a s vremenom naseliti etnički Rusi. I ne, ne govorim tu o prisilnom raseljavanju Ukra, neg o njihovoj nevoljkosti da tu ostanu kad se formira pro-ruska vlast. Isto ka i Srbi što su bižali iz Krajine. Niko ih ni prisilno raselio, neg su se samoinicijativno dali u bižaniju zajedno sa vojnim formacijama SAO Krajine.AssadNaPodmornici wrote:Civila ne vojske. Normalno. Rusi osvajaju teritorij najviše radi populacije. Ovako povučeš sve sa toga teritorija i Ukraince i Ruse i staviš ih na zapad, a onda Rusi mladići ginu radi razrušenog teritorija koji nema nikakvu vrijednost.
Rusi su pokrenuli ovaj rat iz više razloga, a jedan od razloga je bio stavljanje par desetaka milijuna Ukrainaca pod kontrolu, kao ljudski potencijal..(ljudi su najvrijedniji resurs 21og stoljeća).
Uglavnom ..... kad krene svaka ukrajinska protuofenziva Ruje osvoje novi komad Ukrajine. Alal vera kumašini! Za to vrijeme sankcije djeluju. Naravno, ne protiv Rusa nego protiv EU. Evo Španjolac kaže da će skinuti kravatu i time dati svoj oboli uštedi na klimatizaciji.
Men'sve ovo postalo smiješno.
Men'sve ovo postalo smiješno.
Što se tiče fronte, nikakvi pomaci. Ruski u ostatku Donbasa minimalni ili nikakvi... Čak niti Ukrainci na jugu kod Hersona, Rusi su ubacili sve rezerve dole. Mislim da neće Ukrainci uspjeti maznuti Herson ove godine, ostaje im stiskati do jeseni, a onda zimi graditi vojsku i gomilati oružje , i ljduski potencijal i krenuti na proljeće iduće godine ponovo.
AssadNaPodmornici wrote:Što se tiče fronte, nikakvi pomaci. Čak niti na jugu kod Hersona, Rusi su ubacili sve rezerve dole. Mislim da neće Ukrainci uspjeti maznuti Herson ove godine, ostaje im stiskati do jeseni, a onda zimi graditi vojsku i gomilati oružje , i ljduski potencijal i krenuti na proljeće iduće godine ponovo.
Jes' vala, a Ruje će sve to mirno gledati i sjediti k'o kvočke na jajima i pustiti U-krima prolaz i ništa ne raditi.
Koji je vama bog?
....jebes ruje..ak ne mogu naci kvalitetnog dvojnika putina a ne ovog balzamiranog robota sto ga sad daju u javnost..onda su go kurac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Rat u Ukraini - ozbiljna(moja) tema