Ruska invazija na Ukrajinu
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
crvenkasti wrote:Ero, zašto ti stavljaš samo one vijesti koje idu u korist Ukrajincima?
Jel ti to namjerno dovodiš čitatelje u zabludu? Koji ti je cilj?
Nije neka vijest da je pas ugrizao čovjeka, zanimljiva vijest je ako je čovjek ugrizao psa.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
https://kyivindependent.com/national/what-would-a-ukrainian-counter-offensive-in-kherson-look-like
2016-07-22
Ovako koncentrirano može gađati ne samo HIMARS nego i Pz 2000, Caesar,
kao i većina haubica i topova koji koriste zapadnu municiju. Nema lepeze!
Imate jedan projektil-jedan cilj. Nepogrješivo.
kao i većina haubica i topova koji koriste zapadnu municiju. Nema lepeze!
Imate jedan projektil-jedan cilj. Nepogrješivo.
2016-07-22
Imaju Rusu neku zajebanu strategiju
Polako idu i melju...sad su manje od 3 kilometra do Bakhmuta
Izgleda da njima I nije stalo do brzog zavrsetka
Vise je vrijeme problem Zapadnoj Europi nego Rusiji...
Polako idu i melju...sad su manje od 3 kilometra do Bakhmuta
Izgleda da njima I nije stalo do brzog zavrsetka
Vise je vrijeme problem Zapadnoj Europi nego Rusiji...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I kad se sad sve sagleda, Rusija nije imala izbora. Napad na Krim je bio u pripremi ...u pravu je iranski predsjednik
Dakle ako Rusija zeli zivjeti u miru morat ce slomiti Ukrajinu do.kraja i obracunat se sa ukrajinskim nacionalizmom
Vjerojatno likvidirati ukrajinsku drzavnost
Jer Ukrajina je potpuno pod vlasti Amerike
Dakle ako Rusija zeli zivjeti u miru morat ce slomiti Ukrajinu do.kraja i obracunat se sa ukrajinskim nacionalizmom
Vjerojatno likvidirati ukrajinsku drzavnost
Jer Ukrajina je potpuno pod vlasti Amerike
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
Dakle, sudeći po današnjim komentarima Sergeja Lavrova, čini se da Rusija više neće čekati da se Ukri odluče potpisati ono što je bilo dogovoreno u Istanbulu. Još jedan (doduše potencijalni) sporazum mrtav. Tak da Ukrajina na kraju neće biti manja sam za Krim (Sporazum iz Minska), niti sam za Krim i Donbass (Sporazum iz Istanbula). Bit će manja za već pomenuto, plus Kherson i većinu Zaporožja (odnosno za ono što Rusi već kontroliraju).
Et, sad se Ukri konačno mogu osloniti na dobru volju zapada ono full i maksimalno bez ustručavanja. Pa dokle dobace.
Et, sad se Ukri konačno mogu osloniti na dobru volju zapada ono full i maksimalno bez ustručavanja. Pa dokle dobace.
Dobacit će dobro.
Iduće proljeće upadamo tamo s tenkovima i gusjenicama ćemo fizički pregaziti svakog Rusa koji je upao u drugu državu.
Iduće proljeće upadamo tamo s tenkovima i gusjenicama ćemo fizički pregaziti svakog Rusa koji je upao u drugu državu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Svaki put kad kliknem na Display this post sjetim se zašto je na foes list. Neću više, ni sad nezz što mi bi
Pa čitaj između redova: ključna riječ je iduće proljeće.AlfaOmega wrote:Svaki put kad kliknem na See the message sjetim se zašto je na foes list. Neću više, ni sad nezz što mi bi
Zima će biti zabavna a onda kreće.
2014-04-11
U suštini te samo podsvjesno hvata nelagoda.AlfaOmega wrote:Svaki put kad kliknem na Display this post sjetim se zašto je na foes list. Neću više, ni sad nezz što mi bi
Sad znaš zašto su šefovi negativnih vanzemaljaca utekli kad san se ja ovdje inkarnra.
2014-04-11
Fino ćemo ih iduće proljeće pregazit fizički gusjenicama tenkova jer krećemo na njih tamo.
Od svakog Rusa koji je upao tamo napravit ćemo čevape i pljeskavice.
DOSLOVNO.
Ne držim ih ja. Mogu i pobjeći i spasiti živu glavu. Nisam ja kriv ako ostanu. Ako ostanu s guštom ću ih fizički pregaziti gusjenicama tenkova. Bit će mi zadovoljstvo da ih ubijem.
Od svakog Rusa koji je upao tamo napravit ćemo čevape i pljeskavice.
DOSLOVNO.
Ne držim ih ja. Mogu i pobjeći i spasiti živu glavu. Nisam ja kriv ako ostanu. Ako ostanu s guštom ću ih fizički pregaziti gusjenicama tenkova. Bit će mi zadovoljstvo da ih ubijem.
2014-04-11
Ponovit ću ono šta sam napisao prije mjesec dana a to je da jedino ja znam taktiku kako se ovo riješava :radiš isto šta i Rusi samo još krvavije.
Jesu li u tim gradićima tamo ostali samo Rusi a Ukrajinci pobjegli ?
Čista situacija.
Sad ti njima saspeš hrpu granata u te gradove da ništa ne preživi.
Jednim potezom oslobađanje teritorija i etničko čišćenje.
PET ZVJEZDICA.
Jesu li u tim gradićima tamo ostali samo Rusi a Ukrajinci pobjegli ?
Čista situacija.
Sad ti njima saspeš hrpu granata u te gradove da ništa ne preživi.
Jednim potezom oslobađanje teritorija i etničko čišćenje.
PET ZVJEZDICA.
2014-04-11
Ukrajina je u rasulu...
Strana koja dobiva rat ne smjenjuje glavnog državnog tužitelja i šefa obavještajne zajednice u isti dan...
Na djelu je već traženje krivca za poraz...
Jedino još gdje se ukrajina drži je propagandni rat..
Jer ima iza sebe 100% zapadnih medija, vlada i tzv. elita...
Strana koja dobiva rat ne smjenjuje glavnog državnog tužitelja i šefa obavještajne zajednice u isti dan...
Na djelu je već traženje krivca za poraz...
Jedino još gdje se ukrajina drži je propagandni rat..
Jer ima iza sebe 100% zapadnih medija, vlada i tzv. elita...
Šuška se i da se sprema puč u kijevu...
Komedijaš se nije pokazao kao previše pametan niti kao dovoljno čvrst u napadima na ruske civilne ciljeve svrhu daljnje eskalacije...
'Saveznici' i 'partneri' mu na veliko traže zamjenu...
Komedijaš se nije pokazao kao previše pametan niti kao dovoljno čvrst u napadima na ruske civilne ciljeve svrhu daljnje eskalacije...
'Saveznici' i 'partneri' mu na veliko traže zamjenu...
Mislim ozbiljno raspravljate , ucite na pamet imena gradova, sela, oblasti i kuraca i palaca...... Preg je predjen. Pola rata je proslo i ulazimo u trecu cetvrtinu. No, prije bilo kakove daljnje rasprave ukalkulirajte da je Ruska ekonmija manja od drzave California, Texas ili New York. Mislim i florida. To su sve i nezgdone (za ruse) cinjenice. Rusija nema niti jednog jebenog saveznika. Sjeverna Korea, Sirija i Srbija..... Jel si vi to zajebavate. Moze kepec napraviti jos jako puno stete i ljudskih tragedija ali ovo ne moze dobiti. Oporavio je i digao NATO, uclanio dvije nove zemlje, stvorio od "brace" smrtne neprijatelje, dao umjetno disanje Eu da pozivi......Kila jebenog mozga....
2014-04-14
A dobra volja je već na ispitu:AlfaOmega wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukrajina-zatrazila-zamrzavanje-otplate-kredita-treba-im-sav-novac-za-rat-sa-rusijom/220720155
I, kakav je osjećaj živjeti u friškoj članici saveza znajući da je ista od sada meta ruskih raketa?abraham wrote:Mislim ozbiljno raspravljate , ucite na pamet imena gradova, sela, oblasti i kuraca i palaca...... Preg je predjen. Pola rata je proslo i ulazimo u trecu cetvrtinu. No, prije bilo kakove daljnje rasprave ukalkulirajte da je Ruska ekonmija manja od drzave California, Texas ili New York. Mislim i florida. To su sve i nezgdone (za ruse) cinjenice. Rusija nema niti jednog jebenog saveznika. Sjeverna Korea, Sirija i Srbija..... Jel si vi to zajebavate. Moze kepec napraviti jos jako puno stete i ljudskih tragedija ali ovo ne moze dobiti. Oporavio je i digao NATO, uclanio dvije nove zemlje, stvorio od "brace" smrtne neprijatelje, dao umjetno disanje Eu da pozivi......Kila jebenog mozga....
Osjećaju li se građani sigurnije?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Nakon (i) ovoga dolje?AlfaOmega wrote:Dakle, sudeći po današnjim komentarima Sergeja Lavrova, čini se da Rusija više neće čekati da se Ukri odluče potpisati ono što je bilo dogovoreno u Istanbulu. Još jedan (doduše potencijalni) sporazum mrtav. Tak da Ukrajina na kraju neće biti manja sam za Krim (Sporazum iz Minska), niti sam za Krim i Donbass (Sporazum iz Istanbula). Bit će manja za već pomenuto, plus Kherson i većinu Zaporožja (odnosno za ono što Rusi već kontroliraju).
Svijet, a pogotovu Ukrajinci, takvo što nikada neće prihvatiti.
Ima puno razloga za to, ne bih ih spominjao...
2016-07-22
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu