Ruska invazija na Ukrajinu
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Oce li se slavna americka vojska slavni pobjednici korejskog vijetnamskog i afganistanskog rata umjesati konacno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boze dragi koliko sam poseban na ovoj temi.
Jedan mi dida u uniformi ss slavne postrojbe jeba mater komunjarama po ukrajini i rusiji drugi u normandiji i ardenima ceka angloamericku stoku i tamanio ih
Jedan mi dida u uniformi ss slavne postrojbe jeba mater komunjarama po ukrajini i rusiji drugi u normandiji i ardenima ceka angloamericku stoku i tamanio ih
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
LNR (Luhanska Narodna Respublika).
Rupa od granata ko u priči.
Koje nepotrebna rasipanje municije...Takvo im orušje, jebiga..ko kamena s'ramena.
Rupa od granata ko u priči.
Koje nepotrebna rasipanje municije...Takvo im orušje, jebiga..ko kamena s'ramena.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ponovo Antonovski most...Nevjerojatno je šta vidim.
Ma, jadni ljudi. Drugog izbora očigledno nemaju.
PS: Samo ponton ne, zaboga...
Ma, jadni ljudi. Drugog izbora očigledno nemaju.
PS: Samo ponton ne, zaboga...
2016-07-22
#Ukraine: A Ukrainian transport truck, which was towing a howitzer, was destroyed by a Russian ZALA Lancet loitering munition. pic.twitter.com/ZII2KsOKm1
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) July 22, 2022
2015-09-13
Ukrajinci su na ovom dijelu bojišnice praktično zabranili išta objavljivati.
Jedino što sam mogao upratiti je da Ukrajinci traže od stanovništva da se evakuiraju.
Lijevo vidmo stazu zračne luke u Hersonu.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=52143
Jedino što sam mogao upratiti je da Ukrajinci traže od stanovništva da se evakuiraju.
Lijevo vidmo stazu zračne luke u Hersonu.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=52143
2016-07-22
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu