Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
možda je iskren no strahovito je glup u svakom slučajuEroo wrote:A ovaj mi je naiskreniji Srbin, iskreniji je od Crvenkastog.
Dingo i T. mu nisu ni do gležnja.
Eroo wrote:Bi ja, ali se svi rastrčali po svijetu..Zanima ih kako svijet izgleda i te stvari, mene i ne baš previše.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Razumjeli smo te, ne moraš više smarat.crvenkasti wrote:Ero, zar nemaš ništa drugo raditi?
Trebaš provoditi vrijeme sa djecom, unucima, praunucima i čukununucima, a ne ovdje bezveze gubiti vrijeme.
Zašto trče po svijetu da bi vidjeli kako izgleda?
Pa sve ima na internetu. Nisu trebali nikud ići.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa i Dunav nije loš...za sirotinju, naravno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Bi ja, ali se svi rastrčali po svijetu..Zanima ih kako svijet izgleda i te stvari, mene i ne baš previše.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Razumjeli smo te, ne moraš više smarat.crvenkasti wrote:Ero, zar nemaš ništa drugo raditi?
Trebaš provoditi vrijeme sa djecom, unucima, praunucima i čukununucima, a ne ovdje bezveze gubiti vrijeme.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
I jedno i/ili drugo, u svakom slučaju se radi o "prosječnom rusofilu" (75% podrške!).Šandor Winnetou wrote:možda je iskren no strahovito je glup u svakom slučajuEroo wrote:A ovaj mi je naiskreniji Srbin, iskreniji je od Crvenkastog.
2016-07-22
Eroo wrote:Pa i Dunav nije loš...za sirotinju, naravno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Bi ja, ali se svi rastrčali po svijetu..Zanima ih kako svijet izgleda i te stvari, mene i ne baš previše.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Razumjeli smo te, ne moraš više smarat.crvenkasti wrote:Ero, zar nemaš ništa drugo raditi?
Moraš pogledati istini u oči. Nisu se oni rastrčali da bi vidjeli svijeta.
Pobjegli su od tebe.
Kad si ovako antipatičan na internetu, mogu si misliti kakav si uživo.
Jadna tvoja baba.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbija je na osnovu negativnog prirodnog priraštaja prošle godine izgubila više od 70.000 stanovnika, što je rekordan broj u posljednjih nekoliko desetljeća. Na prošlom popisu – 2011. – bilo je 7,2 miliona stanovnika, a prema procjenama, sada ih je 6,8 miliona. Demografi upozoravaju i na migracije, odnosno iseljavanje stanovnika u potrazi za boljim životom, što depopulaciju čini još drastičnijom. Nadležni, uprkos mjerama koje posljednjih godina donose kako bi potaknuli rađanje djece, trenutnu statistiku ocjenjuju kao zabrinjavajuću.Šandor Winnetou wrote:možda je iskren no strahovito je glup u svakom slučajuEroo wrote:A ovaj mi je naiskreniji Srbin, iskreniji je od Crvenkastog.
-
Morat će malom ti Rusi požurit ako misle uopće ikog da tamo zateknu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovaj put direktno biku među rogove...
2016-07-22
Čudan način pokopavanja poginulih.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Khamenei, during talks with Putin, said that if Russia had not stopped NATO's actions in Ukraine, then after a while the alliance would have started a war with Moscow under the pretext of Crimea anyway — RIA
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) July 19, 2022
Što jest, jest
neka ga on tješi, samo neka se drže obećanja što su dali Ukraincima.. a to je da Rusima neće davati dronove.. a neka onda tješe Ruse .. tako i Turci isto dok blokiraju Rusku vojnu flotu u Crnom Moru i opskrbljuju Ukraince ispod stolaAlfaOmega wrote:Khamenei, during talks with Putin, said that if Russia had not stopped NATO's actions in Ukraine, then after a while the alliance would have started a war with Moscow under the pretext of Crimea anyway — RIA
Što jest, jest
Eroo wrote:mentalitet wrote:Eroo wrote:Pa još djeca u njoj...čudo neviđeno.T. wrote:čuj 'officers house' je civilni objekt...
još mig21 ispred stoji...
previše i za ukrajince...
Mig21, ćoro, nije ispred objekta, između objekta i Miga je promjetnica.
Za početak trabsformacie uma odgledaj onaj video od jednog razumnog Rusa.
Vidio si ti taj YT video, ali se to ne gleda već uvrnutim mozgovima.
Pa u tome ii jeste ona gadljivost koju ja osjecam prema tim "ukraincima". Kriju se iza nevinih i ta su djeca uglavnom ruska isto kao shto na
kompiiziciji vlakova umetnu jedan putnichki vagon i izmedju zakache vagon sa oruzjem pa tako dopremaju oruzje na istok Ukraine.Dakle sluze se svim tim podlim smicalicama.Ako su takvi heroj i snagatori,neka izadju na otvorenom i neka se pokolju sa rusiima pa ko pobijedi barem ce sachuvat nevine ljude ,ali nema shanse za takav scenario jer sa njima na daljinski upravljaju ameri pa i sa oruzjem koje su im dali,ameri odredjuju mete i koordiiniraju sve moguce stuaciije dok je na ukrima samo da stisnu dugme za lansiranje.Dakle korisne budale kao shto su i krvati bili u razjebavanju YU.Nije ni chudo shto tolko branite te nacstichke bolesnke jer ste isti,lako vam je prodati muda za bubrege,dokazano kroz povijest.Kujiica se rodi,to je u genima,chast i iznimkama koji su prepoznali zapadnu prevaru.
Dogodine u Prizrenu!
Ali Rusima to ne pada na pamet, znaju da sa Šiptarima nema šale.
Odlichno,kao i svi ostali tvoji ustashodi na ovome forumu kada ostanesh bez teksta sluzish se gluposstma koje nemaju nikakve veze sa temom
2016-07-22
Ima, ima,Čedomire, samo si ti glup i neurozan...mentalitet wrote:Eroo wrote:mentalitet wrote:Eroo wrote:Pa još djeca u njoj...čudo neviđeno.T. wrote:čuj 'officers house' je civilni objekt...
još mig21 ispred stoji...
previše i za ukrajince...
Mig21, ćoro, nije ispred objekta, između objekta i Miga je promjetnica.
Za početak trabsformacie uma odgledaj onaj video od jednog razumnog Rusa.
Vidio si ti taj YT video, ali se to ne gleda već uvrnutim mozgovima.
Pa u tome ii jeste ona gadljivost koju ja osjecam prema tim "ukraincima". Kriju se iza nevinih i ta su djeca uglavnom ruska isto kao shto na
kompiiziciji vlakova umetnu jedan putnichki vagon i izmedju zakache vagon sa oruzjem pa tako dopremaju oruzje na istok Ukraine.Dakle sluze se svim tim podlim smicalicama.Ako su takvi heroj i snagatori,neka izadju na otvorenom i neka se pokolju sa rusiima pa ko pobijedi barem ce sachuvat nevine ljude ,ali nema shanse za takav scenario jer sa njima na daljinski upravljaju ameri pa i sa oruzjem koje su im dali,ameri odredjuju mete i koordiiniraju sve moguce stuaciije dok je na ukrima samo da stisnu dugme za lansiranje.Dakle korisne budale kao shto su i krvati bili u razjebavanju YU.Nije ni chudo shto tolko branite te nacstichke bolesnke jer ste isti,lako vam je prodati muda za bubrege,dokazano kroz povijest.Kujiica se rodi,to je u genima,chast i iznimkama koji su prepoznali zapadnu prevaru.
Dogodine u Prizrenu!
Ali Rusima to ne pada na pamet, znaju da sa Šiptarima nema šale.
Odlichno,kao i svi ostali tvoji ustashodi na ovome forumu kada ostanesh bez teksta sluzish se gluposstma koje nemaju nikakve veze sa temom
2016-07-22
Nema u Ukrajini NATO-vih vojnika, ali ima oružja. Šta vam nije u redu s tim?AlfaOmega wrote:Khamenei, during talks with Putin, said that if Russia had not stopped NATO's actions in Ukraine, then after a while the alliance would have started a war with Moscow under the pretext of Crimea anyway — RIA
Što jest, jest
U svakom ruskom iole sofisticiranom avionu i oružju su "NATO" čipovi, a često i dijelovi.
Ne postoji u Rusiji ništa od tehnologije gdje ne bi bila slična situacija.
Neka Rusi u Ukrajini odbace sve navedeno i prijeđu na rat s lukom i strijelom...Podržavam!
Inače, pokušajte si zamisliti svijet bez čipova i zapadne tehnologije.
Kameno doba, jebate...
2016-07-22
Izgleda da im avioni ne nose dekodere, ili su jednostavno neispravni.
A more da bidne i sabotaža. Ukri su za to specijalisti.
2016-07-22
Rusija se je s ovim ratom sramotila na cijeloj crti.
Ta šteta će se se teško ispraviti čak i na duže vrijeme.
Pogledajte ovaj promašaj:
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu