Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
PS:
Idem izmoliti tri očenaša-zdravomariju-i-slavaocu.
Kad ovakve stvari gledaš ne može biti da ne griješiš, ma koliko se trudio da ne.
Pitam se koliko je samo nedužnih noćs stradalo.
Idem izmoliti tri očenaša-zdravomariju-i-slavaocu.
Kad ovakve stvari gledaš ne može biti da ne griješiš, ma koliko se trudio da ne.
Pitam se koliko je samo nedužnih noćs stradalo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ringo10 wrote:Ovaj Eroo pravi manijak.
Poslushaj ovo.Ovo su pravii analitiichari a ne ova forumska buranija.
The Truth About Russia And The Ukraine Crisis with Scott Ritter
https://www.youtube.com/watch?v=OB4CLNXgxlk
https://www.youtube.com/watch?v=C5zwwIUKOsM
Ti , majmune, iznad, ovo je iz Harkiva...to je slik tvojih barbara, za koje nema
mjesta među normalnim ljudima.Fašizma je preblag naziv za ove.
Pola ljudi u ovom gradu je i etničkih Rusa...
Ratko Mladić je u Sarajevu granatirao područja gdje manje živi Srba,
a ovima je svejedno, samo da mafija u Moskvi preživi započeto,
koje niti slučajno ne može realizirati.
2016-07-22
Časnik u hrv. vojsci je zapovjedna osoba, koju u drugim vojskama nazivaju oficirima.
Naziv časnik dolazi od riječi "čast". Časnik mora biti častan čovjek.
U svakom trenutku rata mora znati što su rezultati njegova činjenja, pa i nečinjenja.
I u Rusiji će doći vrijeme kad će sami zatvarati zlotvore, jer će oni po završetku rata
postati opasni po vlastiti narod.
Naziv časnik dolazi od riječi "čast". Časnik mora biti častan čovjek.
U svakom trenutku rata mora znati što su rezultati njegova činjenja, pa i nečinjenja.
I u Rusiji će doći vrijeme kad će sami zatvarati zlotvore, jer će oni po završetku rata
postati opasni po vlastiti narod.
Eroo wrote:Ti , majmune, iznad, ovo je iz Harkiva...to je slik tvojih barbara, za koje nema
Jebi sii mater bolesnu sa tobom sam zavrshiio i ne javljaj mi se vishe niti cu ti se vishe obracatii.Preskachem te k'o govno na cesti
obavezno uz ukrajinu
zbog eu srbije
ako rusija nadjaca
mi smo najebali
vec jesmo, ali mogu
oni to i bolje, pogubnije.
zbog eu srbije
ako rusija nadjaca
mi smo najebali
vec jesmo, ali mogu
oni to i bolje, pogubnije.
2020-04-21
da se mi granicimo
sa rusijom.
srbija ne bi postojala
sa rusijom.
srbija ne bi postojala
2020-04-21
pa i ti si bolesnik malo žešći, tebe bolesnikom kao i ringa smatra i više od polovice forumaša, a i kurve sa štajge nemaju baš neko mišljenje o tebi...mentalitet wrote:Eroo wrote:mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Bio bih I ja protiv ruske invazije da su Ukri makar pokusali implementirati Minske sporazume
Ali oni su to sabotirali na zahtjeve Amerikanaca i Engleza. I zato sam protiv njih i ko ih jebe
A pogotovo ono masakriranje naroda Donbasa... osam godina
Neka ih Rusi zgaze
Upravo tako ,kada je trebalo prema njma biti milostiv niisi bio ,onda ne trazi sada milost nego progutaj metak mushki i umri jer nemash pravo na zivot zato shto si drugome branio da zivi normalno.
Da nisam gledao snimke uživo (kako je sve počelo) iz 2014, onda bi vam mogao i povjerovati.
Vi ste jednostavno takav soj ljudi, koji voli preskakati argumente i okretati pilu naopako.
Ukratko: laž i laganje vam je smisao života.
Svi koji ne žele vaše društvo su ustaše, nacisti i fašisti, banderovci, teroristi...i zaslužuju popit metak, naravno.
Naslušali smo se tih priča na ovim prostorima, nismo ih zaboravili.
Inače, demokracija, u bilo kojem pogledu, je za vas nešto nezamislivo.
PS:
Nisi Ukri zaboravili Holodomor i 5 milijuna izravnih žrtava izgladnjivanja.
Podnijet će oni još toliko žrtava za svoju slobodu!
Čuli naziva, bokte -MaloRusi. Rasizam i fašizam u samo jednoj riječi!
Lazesh pizda ti materina ostarila.Mislo sam da to nikada necu napisati ili izreci nekom starijem od sebe jer sam dok nisam sreo tebe ovdje na forumu mislio da je starost mudrost i odmjerenost.Ja sam se o Majdanu uvjerio na Nulanici ako znash tko je ona.Ona je vodiila cijelu operaciju i josh je popljuvala Europu.A ti samo nastavi da lazesh i onako te vishe niitko ne dozivljava kao normalnoga pa taman da i neku istinu iznesesh vishe ti nece nitko vjerovati.Dakle ,nastavi sam sa sobom prichati kao i Asad,meni ni u dzep ni iz dzepa i zaboli me kurac .Dugo sam bio strpljiv i ochekivao neshto normalno da napishesh makar jednom u godini dana ali avaj.Jarane ako ti jedan chovjek kaze da si psihichki bolestan mozesh pomisltii da je ovakav ili onakav ali ako ti to kaze pola foruma onda stani pred ogledalo i u najmanju ruku upiitaj se.Gdje su korijeni moga ludila?Ja pretpostavljam da su u djetnjstvu gdje te caca mlatio jer si vec kao dijete prchao gluposti.Hoce to od potresa mozga,jebiga teshka seljachka ruka kad lupi u djechiju glavu izmjesti i pomijesha lijevu i desnu stranuu mozga.Zao mi te ali stvarno ,chak sam te svojevremeno i braniio od drugih tvrdeci da imash pravo da pishesh shto zeliish.Malo sam se zajebo,neki priije mene shvatili su da si bolestan.
2015-08-08
Ovi sa Zapada su genijalci.
Oduzimaju rusku imovinu po svijetu i svu lovu koju tako skupe, ulože u oružje i pomoć Ukrajincima.
Ja bih se ubio da sam Rus. Kakvo ponižavanje.
Why the West should be wary of permanently seizing Russian assets
Oduzimaju rusku imovinu po svijetu i svu lovu koju tako skupe, ulože u oružje i pomoć Ukrajincima.
Ja bih se ubio da sam Rus. Kakvo ponižavanje.
Why the West should be wary of permanently seizing Russian assets
crvenkasti-
2014-04-17
u albaniji kažu javelini idu 'kao alva'...
m777 'gamechanger'...
još malo pa milijun 'dragovoljaca' ide u kontraofenzivu...
poljska javnost se budi iz hipnoze...
m777 'gamechanger'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:u albaniji kažu javelini idu 'kao alva'...
m777 'gamechanger'...
te javeline je mogla prodati i ruska strana uredno, ili čak snimiti video, pošto su zarobili ogroman broj komada..
lako moguće da je i nešto prodala i ukr strana, toga ima u svakom jebenom ratu, počevši od domovinskog itd..
međutim 99% javelina je završilo tamo gdje je trebalo.. u ruskim tenkovima
drugo ta haubica.. uništili su rusi određen broj komada, rat je jebiga.. ali obavlja svoj posao..
međutim ima ona svoju manu, a to je da ameri je nisu napravili da izdrži cijelodnevno rokanje.. ona je napravljena od laganih legura i sve to, da ispali high tech granata na talibansku potelušicu, a ne da puca cijeli dan na istočnoj fronti.. pa se dobar dio njih sjeba nakon par sati rokanja..
pa sada ukrainci moraju paziti kako pucaju sa njom..
ali neka imaju i drugih komada 155 artiljerije ..
Eroo wrote:No, međutim, Luhansk...grad Luhansk? Pojma nemam moram još provjeriti.
Ukrajinci su nastavili svoj posao.
Iz komentara vidim da "šalitra" gori, tako sami kažu.
Rusi im odgovaraju u Bahmutu.
Ukratko, pakao na zemlji.
Zna li netko, jel još gori?
Čujem da je HIMARS ovdje poslao svih 6 projektila.
Inače, pogođena baza s PZO raketama.
2016-07-22
Par dana poslije nakon što je "šalitra" uništena...Ovdje nije ostao ni DNK.
Veli ovaj Rus šta snima " Naprosto jebeno...strašno...ljudi ginu od metala..".
Veli ovaj Rus šta snima " Naprosto jebeno...strašno...ljudi ginu od metala..".
2016-07-22
Ovo je svakako realizirala municija 155 mm.
Naime, išlo je za svaki cilj 1 granata...nema rupa od granata uokolo.
Naime, išlo je za svaki cilj 1 granata...nema rupa od granata uokolo.
2016-07-22
Ukrajinu će priključiti u Europu i prije kraja rata!
A petition in Ukraine calling for same-sex marriage to be legalised has gained enough signatures for the president to consider the proposal.
The petition has more than 28,000 signatures, meaning President Volodymyr Zelensky now has 10 days to respond.
Homosexuality is not illegal in Ukraine, but same-sex marriages and civil partnerships are not recognised.
This has caused particular problems for LGBT people signing up for the military following Russia's invasion.
For example, under Ukrainian law if someone in a same-sex relationship dies, their partner cannot collect their body or bury them.
The online petition says: "At this time, every day can be the last."
One LGBT organisation has described the petition as an "important moment" for members of the community.
"It is important that LGBTQ people have the right to see their partner and take their body from the morgue, and seek compensation if needed," Oksana Solonska, media communications manager at Kyiv Pride, told the BBC.
"All married couples have these rights. We really hope that same-sex marriage will be legalised, so people will be able to take care of each other," she added.
Any petitions in Ukraine that gather more than 25,000 signatures automatically trigger the president's consideration. However this does not guarantee any changes to the current law, and it is not clear whether Mr Zelensky will move to legalise same-sex marriage.
While some efforts have been made to protect LGBT people in Ukraine - such as an anti-discrimination law that was introduced in 2015 - its LGBT community has suffered homophobia, intolerance and violence.
In 2013, the country's first official Pride march was held in Kyiv despite protests - it was meant to happen the previous year, but was cancelled after a gathering of skinheads threatened participants.
And in 2018, activists were attacked at a Kyiv transgender rally by far-right militants.
But despite the risks, the Pride parade has grown in popularity, and last year more than 7,000 people took part in a march in the capital, organisers estimated.
According to a poll conducted by the Kyiv International Institute of Sociology in May, over the past six years, the number of people who have a "negative view" of the LGBT community has decreased from 60.4% to 38.2%.
https://www.bbc.com/news/world-europe-62134804
-----------------------------
Prvo vi pokažite da ste pederi, a onda ćemo vas primiti u Europu!
Ukraine to consider legalising same-sex marriage amid war
A petition in Ukraine calling for same-sex marriage to be legalised has gained enough signatures for the president to consider the proposal.
The petition has more than 28,000 signatures, meaning President Volodymyr Zelensky now has 10 days to respond.
Homosexuality is not illegal in Ukraine, but same-sex marriages and civil partnerships are not recognised.
This has caused particular problems for LGBT people signing up for the military following Russia's invasion.
For example, under Ukrainian law if someone in a same-sex relationship dies, their partner cannot collect their body or bury them.
The online petition says: "At this time, every day can be the last."
One LGBT organisation has described the petition as an "important moment" for members of the community.
"It is important that LGBTQ people have the right to see their partner and take their body from the morgue, and seek compensation if needed," Oksana Solonska, media communications manager at Kyiv Pride, told the BBC.
"All married couples have these rights. We really hope that same-sex marriage will be legalised, so people will be able to take care of each other," she added.
Any petitions in Ukraine that gather more than 25,000 signatures automatically trigger the president's consideration. However this does not guarantee any changes to the current law, and it is not clear whether Mr Zelensky will move to legalise same-sex marriage.
While some efforts have been made to protect LGBT people in Ukraine - such as an anti-discrimination law that was introduced in 2015 - its LGBT community has suffered homophobia, intolerance and violence.
In 2013, the country's first official Pride march was held in Kyiv despite protests - it was meant to happen the previous year, but was cancelled after a gathering of skinheads threatened participants.
And in 2018, activists were attacked at a Kyiv transgender rally by far-right militants.
But despite the risks, the Pride parade has grown in popularity, and last year more than 7,000 people took part in a march in the capital, organisers estimated.
According to a poll conducted by the Kyiv International Institute of Sociology in May, over the past six years, the number of people who have a "negative view" of the LGBT community has decreased from 60.4% to 38.2%.
https://www.bbc.com/news/world-europe-62134804
-----------------------------
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:Eroo wrote:No, međutim, Luhansk...grad Luhansk? Pojma nemam moram još provjeriti.
Ukrajinci su nastavili svoj posao.
Iz komentara vidim da "šalitra" gori, tako sami kažu.
Rusi im odgovaraju u Bahmutu.
Ukratko, pakao na zemlji.
Zna li netko, jel još gori?
Čujem da je HIMARS ovdje poslao svih 6 projektila.
Inače, pogođena baza s PZO raketama.
Dakle, uništena PZO baza. Ono, da ne povjeruješ...uništeni sveti S-300, S-400, Pantsiri...
"Sovjetska" armija se je očigledno spremala za atomski rat, koji se nikad neće dogoditi.
Prijetnje u tom smjeru su naivne...
Ruska vojska će se nakon ovog rata morati totalno transformirati...kadrovski i hardverski.
Potrajat će to godinama, jer je stara navika kao željezna košulja...što bi rekli moji Slovenci.
2016-07-22
PS: Sjećam se kad je ovaj forum bio pun slikica i videa o nadmoći
"sovjetskog" naoružanja...najbrži aviJuni, S-300, S-400-500...Pantsiri...Sarmati itd.
Kad ono ...bljat...Ne djeluje ništa od navedenog u Ukrajini.
Djeluje jedino klasični Smerč i Uragan..."visoko precizna" Kalibar raketa se obara ko od šale.
Ni to neće letiti dočim se instalira određen broj NASMASistema PZO.
Superiornost zapadnog oružja je evidentna...
Ne kažem ovo zbog nekakve škodoželjnosti, ovo su gole činjenice.
"sovjetskog" naoružanja...najbrži aviJuni, S-300, S-400-500...Pantsiri...Sarmati itd.
Kad ono ...bljat...Ne djeluje ništa od navedenog u Ukrajini.
Djeluje jedino klasični Smerč i Uragan..."visoko precizna" Kalibar raketa se obara ko od šale.
Ni to neće letiti dočim se instalira određen broj NASMASistema PZO.
Superiornost zapadnog oružja je evidentna...
Ne kažem ovo zbog nekakve škodoželjnosti, ovo su gole činjenice.
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
crvenkasti wrote:
Iz nekih razloga si izgubio na originalnosti
Sve si mogao reći u jednoj rečenici, umjesto c.p.
2016-07-22
SJEVERNA Koreja priznala je kao neovisne države dvije odcijepljene "Narodne Republike" u istočnoj Ukrajini, koje podržava Rusija, objavili su separatistički čelnik i ruska državna novinska agencija.
Tim potezom Sjeverna Koreja postaje tek treća zemlja nakon Rusije i Sirije koja je priznala dva odcijepljena entiteta, Donjecku (DPR) i Lugansku Narodnu Republiku (LPR), u ukrajinskoj regiji Donbas.
Čelnik DPR-a Denis Pušilin je u postu na Telegramu napisao kako se nada "plodonosnoj suradnji" i povećanju trgovine sa Sjevernom Korejom, izoliranom državom s nuklearnim oružjem koja je udaljena više od 6500 kilometara.
Veleposlanstvo DNR-a u Moskvi objavilo je na Telegramu fotografiju na kojoj sjevernokorejski veleposlanik u Moskvi Sin Hong-chol uručuje potvrdu o priznanju izaslanici DPR-a Olgi Makejevoj.
Tim potezom Sjeverna Koreja postaje tek treća zemlja nakon Rusije i Sirije koja je priznala dva odcijepljena entiteta, Donjecku (DPR) i Lugansku Narodnu Republiku (LPR), u ukrajinskoj regiji Donbas.
Čelnik DPR-a Denis Pušilin je u postu na Telegramu napisao kako se nada "plodonosnoj suradnji" i povećanju trgovine sa Sjevernom Korejom, izoliranom državom s nuklearnim oružjem koja je udaljena više od 6500 kilometara.
Veleposlanstvo DNR-a u Moskvi objavilo je na Telegramu fotografiju na kojoj sjevernokorejski veleposlanik u Moskvi Sin Hong-chol uručuje potvrdu o priznanju izaslanici DPR-a Olgi Makejevoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu