Ruska invazija na Ukrajinu
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Herson danas.
Nije mi jasno zašto ovaka skladišta lociraju unutar naselja.
Ovo se uopće ne da branit...nema takvog Pantsira.
Možda israelski Iron Dome, ali i on teško.
Nije mi jasno zašto ovaka skladišta lociraju unutar naselja.
Ovo se uopće ne da branit...nema takvog Pantsira.
Možda israelski Iron Dome, ali i on teško.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Snimljeno u trenutku daljinskog granatiranja ...psihološki je nepodnošljivo,
kad ti pokažu pun pogodak s prvim projektilom, a onda pošalje i drugi za njim...
da ne bi slučajno nekome palo na pamet gasiti.
S drugim riječima, sad ste i vi na'redu...Užasno i nepodnošljivo.
Lijevo, na snimku, također dimi...
kad ti pokažu pun pogodak s prvim projektilom, a onda pošalje i drugi za njim...
da ne bi slučajno nekome palo na pamet gasiti.
S drugim riječima, sad ste i vi na'redu...Užasno i nepodnošljivo.
Lijevo, na snimku, također dimi...
2016-07-22
Alćevsk i podrugi put? ...duboko na okupiranom teritoriju. Preko 50 km od linije bojišnice.
Imam osjećaj da su i snimatelj i autor komentara obavješteni o trnutku raketiranja.
U prvom videu je taj trenutak zabilježen, a ostalo su samo dodatci.
Imam osjećaj da su i snimatelj i autor komentara obavješteni o trnutku raketiranja.
U prvom videu je taj trenutak zabilježen, a ostalo su samo dodatci.
2016-07-22
Ovo je prvi video raketiranja...
Vezani su, a ja ne znam kako i može li se razdvojiti.
Vezani su, a ja ne znam kako i može li se razdvojiti.
Eroo wrote:mentalitet wrote:Dakle, zapadne pichkice baciio vam je rukavicu u lice,ajmo navalite na Rusiju..
Putin: If West wants to beat us on the battlefield, let them try
Zapad nije u ratu s Rusijom? Odakle vam to?
Netko mu mora objasniti da je trenutno u ratu s Ukrajinom.
Mora se najprije dokazati na Ukrajini, pa tek onda prijetiti
Zapadu. U dosadašnjem tijeku rata se pokazalo da je Putin
obična "pijatula" (pijat-tanjir) koji klapa s praznim loncima...
I zaključno, Ukrajinci će dobiti ovaj rat, u to ne treba sumnjati.
Jebi ga tebi objashnjavati da je tvoj zapad ovo sve smislio i rezirao nema smisla.Znam da necesh vjerovati ni ovom ameru struchnjaku za vojna pitanja.Ti si struchnjak za sve,nema te takvog na cijelom svijetu.De bolan ponudi svoje usluge Ukrajini jer Zelenski optuuzuje svoje generale da gube rat a ne on.Pozuri,spasi Ukrajinu.
Ukraine Has Lost the War: But Thermonuclear War Still Threatens
https://www.youtube.com/watch?v=W_54M0muoJU
Putin's Russia Claims 'Alaska Is Ours' As West Rushes Arms To Ukraine l Mere Threat Or New Crisis?
https://www.youtube.com/watch?v=25A6yO06ON0
https://www.youtube.com/watch?v=25A6yO06ON0
Sad moramo izvršiti ovo :
Ujedno ako Ukri naprave napad na Kerson il tako šta Putin odma zatvara pipu Njemačkoj kako bi bacio EU na koljena ( oni su protiv mene tj podržavaju Komšića i oni su moj pravi cilj napada ).
Ujedno ako Ukri naprave napad na Kerson il tako šta Putin odma zatvara pipu Njemačkoj kako bi bacio EU na koljena ( oni su protiv mene tj podržavaju Komšića i oni su moj pravi cilj napada ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sta, kazu nestalo krumpirica za ruski novi McDonalds
E sta sve nece izmislit...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tvrtka je za rusku novinsku agenciju Tass objasnila da je 2021. žetva sorte krumpira potrebne za proizvodnju krumpirića bila u Rusiji loša.Ringo10 wrote:Sta, kazu nestalo krumpirica za ruski novi McDonalds
Rusko ministarstvo poljoprivrede pokušalo je umanjiti svaku zabrinutost zbog nestašice krumpira porukom na Telegramu: “Ima krumpira – i točka”.
izmislit - stvoriti maštom nešto čega nije bilo i nema [izmisliti neprijatelje; izmisliti sukob]
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...ukrajinski general:'Moramo promjeniti taktiku dok nije kasno.Izvrsiti opcu mobilizaciju i sto brze prebacivati postrojbe i opremu iz zapadnih djelova drzave koji nisu izravno ugrozeni.Ne moze u Lavovu biti stacionirano oko 30 000 vojnika koji nije izravno ugrozen.To nam ljudstvo treba na istoku Ukrajine.'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ruska nacionalistička "Liberalno-demokratska stranka" predložila je da se riječ "predsjednik" u Rusiji zamjeni riječnu "vladar", piše ruska državna agencija RIA Novosti.
"Naziv pozicije šefa države oduvijek nas je zbunjivao. Pojam 'predsjednik' u smislu čelnika izvršne vlasti prvi put je korišten tek krajem 18. stoljeća u SAD-u, a mnogo kasnije se proširio svijetom. Kod nas je to, po povijesnim standardima, nova riječ i dok se još uvijek nije potpuno ukorijenila, još je možemo zamijeniti. Na primjer, izrazom "šef države" ili riječju "vladar". Obje su razumljivije ruskom uhu", kažu iz stranke.
nazvati stvar pravim imenom
"Naziv pozicije šefa države oduvijek nas je zbunjivao. Pojam 'predsjednik' u smislu čelnika izvršne vlasti prvi put je korišten tek krajem 18. stoljeća u SAD-u, a mnogo kasnije se proširio svijetom. Kod nas je to, po povijesnim standardima, nova riječ i dok se još uvijek nije potpuno ukorijenila, još je možemo zamijeniti. Na primjer, izrazom "šef države" ili riječju "vladar". Obje su razumljivije ruskom uhu", kažu iz stranke.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kod nas se to zove diktatordebotoijusto wrote:Ruska nacionalistička "Liberalno-demokratska stranka" predložila je da se riječ "predsjednik" u Rusiji zamjeni riječnu "vladar", piše ruska državna agencija RIA Novosti.
Bidenova administracija ne želi vršiti pritisak na Zelenskog i tjerati ga da pregovara s Kremljom, ali dužnosnici i analitičari smatraju kako će biti teško održati istu razinu materijalne potpore Ukrajini dok s obje strane Atlantika raste umor od rata. Očekuje se da će vojna pomoć koju je usvojio američki Kongres trajati do drugog tromjesečja 2023. godine, no pitanje je koliko dugo trenutačne zalihe oružja i streljiva mogu trajati, a da se ne degradira vojna spremnost Sjedinjenih Država.
-
U Americi sve glasnije pitaju ono što Zelenski ne želi čuti: ‘Koliko dugo mi još ovo možemo?‘
-
U Americi sve glasnije pitaju ono što Zelenski ne želi čuti: ‘Koliko dugo mi još ovo možemo?‘
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HIMARS pracjuje bez prestanka..
Ovo je bilo duboko na okupiranom teritoriju: Torez
Ovo je bilo duboko na okupiranom teritoriju: Torez
2016-07-22
Izgleda da su T-64 već potrošili.
Uskoro ćemo vidjeti i legendarni T-55 .
Uskoro ćemo vidjeti i legendarni T-55 .
2016-07-22
2016-07-22
Valjda su i ove sjevernokorejske, kao i one u Belgorodu?
Jebote, koji su ovo indijanci...valjda se s dimom vatre obavještavaju s briga na'brig.
Jebote, koji su ovo indijanci...valjda se s dimom vatre obavještavaju s briga na'brig.
2016-07-22
Ne razumijem što se htjelo reći s ovom informacijom...Možda sve bude jasnije kroz koji dan.
2016-07-22
Ima li možda gornji komentar veze s ovim?
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 18 of 50