Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
Nikakve.jastreb wrote:I kakve mi Hrvati veze imamo sa time???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
:)flumen wrote:pa, podijelismo 9 milijuna putovnica, a medju njima i takvima kao sto si ti i ovim potpisnicima deklaracije o Jasenovcu.jastreb wrote:I kakve mi Hrvati veze imamo sa time???
dijagram-
2015-08-09
NIkakve mi veze sa time nemamo.
2014-04-11
Napoleon Bonaparte :
Nikada ne prekidaj neprijatelja dok pravi grešku.
2014-04-11
Nikakve mi veze nemamo sa time ....mi samo šutimo.
2014-04-11
Šta veže Cezara , Vlada Tepeša i Jesia Jamesa ?
Na prvi pogled ništa .....na drugi .....to je isti lik samo inkarniran kroz vremensku stazu u više života.
ZAPALIT ĆU BALKAN.
Na prvi pogled ništa .....na drugi .....to je isti lik samo inkarniran kroz vremensku stazu u više života.
ZAPALIT ĆU BALKAN.
2014-04-11
Visoki dužnosnik američkog State Departmenta rekao je u razgovoru za Reuters kako NATO ne može ograničiti svoj raketni štit na prostoru Europe, te tako udovoljiti zahtjevima Rusije, jer svrha NATO raketnog štita je braniti Zapad od "prijetnji koje dolaze iz Sjeverne Koreje".
Drugim riječima, NATO već koristi sjevernokorejsku tvrdnju da su prije tjedan dana izveli test s hidrogenskom bombom. Sada će isticati kako je navodna sjevernokorejska prijetnja glavni razlog zašto raketni štit mora postojati na prostoru Europe, no, Rusija smatra - vjerojatno opravdano - kako svrha tog štita nije nikada bila braniti Zapad od Sjeverne Koreje već kako okružiti Rusiju i eliminirati njene vojne potencijale.
Podsjetimo, Rusija je u novoj vojnoj doktrini navela NATO aktivnosti na prostoru istočne Europe kao najveću prijetnju svojoj nacionalnoj sigurnosti.
http://www.advance.hr/vijesti/nato-necemo-ogranicavati-nas-raketni-stit-u-europi-kako-bi-udovoljili-rusiji-moramo-se-obraniti-od-prijetnji-iz-sjeverne-koreje/
2014-04-11
Nek se igraju malo rata Irinej vs Arapi.
100 tisuca Arapa kad uđe u Bosnu to je ko da u Njemacku uđe dva miljona Arapa preko noci a još im pola države ne cine muslimani od prije.
KOKICE.
100 tisuca Arapa kad uđe u Bosnu to je ko da u Njemacku uđe dva miljona Arapa preko noci a još im pola države ne cine muslimani od prije.
KOKICE.
2014-04-11
Ja bi rado dodala jos jednu žrtvu u Jasenovcu pa da ih bude 700001 . Ta jedna bi bila naravno ova bradata cetnicka poludjela popcina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nijemci već pušu na Arape ....onaj jucerašni napad iza kojeg stoje Arapi sigurno ne pomaže to da Nijemci bolje integriraju Arape ....ova godina li la ....a onda bodljikava žica na granici Hr i Srbije i ruta se skrece u BIH .......tamo kad uđe 50 tisuca Arapa ....ko miljon da je ušlo u Švabiju.
Srpstvo na aparatima.
OKrenit će se oko sebe i rec : Hebo ustaše , nu ovih :
Srpska na aparatima.
Srpstvo na aparatima.
OKrenit će se oko sebe i rec : Hebo ustaše , nu ovih :
Srpska na aparatima.
2014-04-11
kaja_333 wrote:Ja bi rado dodala jos jednu žrtvu u Jasenovcu pa da ih bude 700001 . Ta jedna bi bila naravno ova bradata cetnicka poludjela popcina.
Ja sam Hrvat, mene ne.
crvenkasti-
2014-04-17
A onda bi mogla i neka balvan revolucija.
RS I Federacija ...zategnuti odnosi ....
RS I Federacija ...zategnuti odnosi ....
2014-04-11
Čim ja dođem, svi pobjegnu, i Srbi i Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Foto: FAH
VIŠE od 1000 migranata i izbjeglica stiglo je u najveću grčku luku Pirej blizu Atene jer se priljev osoba koje bježe od sukoba put Europe nastavlja zimskih mjeseci nesmanjenim ritmom.
Više od milijun izbjeglica i migranata stiglo je morskim putem 2015. do Europe, a što je gotovo pet puta više nego prethodne godine, prema podacima UN-ove agencije za izbjeglice.
Većina je ušla preko udaljenih grčkih otoka.
Dosad su djeca činila 31 posto pridošlih u Europu, rekla je humanitarna skupina Liječnici bez granica (MSF) koja pruža prvu pomoć na grčkim otocima.
U samo 12 dana oko 5700 djece prešlo je uzak, ali opasan morski prolaz između Grčke i Turske trošnim i prenatrpanim plovilima, navodi MSF.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/priljev-izbjeglica-se-ne-smanjuje-ni-zimi-tisuce-ljudi-stize-u-grcku/868071.aspx
Par sabirnih centara oko BL unutar Federacije i stane ih pola miljona brez problema.
2014-04-11
Baš sam pokvaren.
Njemacka , Danska i ostali će rado finacirati par sabirnih centara za ove imigrante oko BL na podrucju Federacije.
......
Dvor da, Dvor daleko, Dvor da, Dvor daleko
a ja okasnio, a ja okasnio
hocu, ocul' stici, hocu, ocul' stici
dje sam naumio, dje sam naumio
Nau, naumio, nau, naumio
u Krajinu rode, u Krajinu rode
tamo, tamo dje se, tamo, tamo dje se
ljute borbe vode, ljute borbe vode
Uno, Uno vodo, Uno, Uno vodo
i te tvoje vrbe, i te tvoje vrbe
neces, neces vise, neces, neces vise
odnositi Srbe, odnositi Srbe
Dvor na, Dvor na Uni, Dvor na, Dvor na Uni
crkvica na bregu, crkvica na bregu
aj haj, neka neka, jes' valaj, neka neka
To je, to je mjesto, to je, to je mjesto
dje se Srbi legu, dje se Srbi legu
Njemacka , Danska i ostali će rado finacirati par sabirnih centara za ove imigrante oko BL na podrucju Federacije.
......
Dvor da, Dvor daleko, Dvor da, Dvor daleko
a ja okasnio, a ja okasnio
hocu, ocul' stici, hocu, ocul' stici
dje sam naumio, dje sam naumio
Nau, naumio, nau, naumio
u Krajinu rode, u Krajinu rode
tamo, tamo dje se, tamo, tamo dje se
ljute borbe vode, ljute borbe vode
Dvor na, Dvor na Uni, Dvor na, Dvor na Uni
To je, to je mjesto, to je, to je mjesto
2014-04-11
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Patrijarh Irinej : U Jasenovcu je pobijeno milion srpske nejači
» PATRIJARH IRINEJ U JASENOVCU: Doživeli smo ovde strašnu tragediju, ali mi Srbi nemamo bliže, od vas Hrvata!
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» U Srbiji sve jaci ratnohuskacki glasovi!Patrijarh Irinej:Crna Gora kao nekad 'NDH' za Srbe
» Patrijarh Irinej : U Jasenovcu je pobijeno milion srpske nejači
» PATRIJARH IRINEJ U JASENOVCU: Doživeli smo ovde strašnu tragediju, ali mi Srbi nemamo bliže, od vas Hrvata!
» Patrijarh Irinej:Hrvati ti vekovni neprijatelji srpstva...
» U Srbiji sve jaci ratnohuskacki glasovi!Patrijarh Irinej:Crna Gora kao nekad 'NDH' za Srbe
Page 2 of 2