Patrijarh Irinej : U Jasenovcu je pobijeno milion srpske nejači
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Patrijarh Irinej : U Jasenovcu je pobijeno milion srpske nejači
Vidiš šta je to :
https://kamenjar.com/patrijarh-irenej-ponovno-sokirao-u-jasenovcu-je-ubijeno-milijun-srba/
https://kamenjar.com/patrijarh-irenej-ponovno-sokirao-u-jasenovcu-je-ubijeno-milijun-srba/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Patrijarh Irinej : U Jasenovcu je pobijeno milion srpske nejači
I onda se netko čudi šta san ja sinoć kupija pive da ovo proslavim.
Crklo govno.
Crklo govno.
2014-04-11
Zapravo Irenej se malo zaračunao,ili je imao krive podatke.
U samom Jasenovcu je ubijeno cirka 750 000 nedužne srpske nejači,dok ostalih 250 000 odnosi se na Rome,Židove i Hrvate antifašiste.
Međutim,ako bi zbrojili ukupan broj srpskih civilnih žrtava na teritoriju takozvane NDH,onda bi se tu radilo oko 1,2 milijuna nedužne srpske nejači,te je stoga Irinej vjerojatno to malo porbrkao.
U samom Jasenovcu je ubijeno cirka 750 000 nedužne srpske nejači,dok ostalih 250 000 odnosi se na Rome,Židove i Hrvate antifašiste.
Međutim,ako bi zbrojili ukupan broj srpskih civilnih žrtava na teritoriju takozvane NDH,onda bi se tu radilo oko 1,2 milijuna nedužne srpske nejači,te je stoga Irinej vjerojatno to malo porbrkao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I sad zamisli kad postoji i još desnija struja od ovoga Irineja u SPC koja je poprilično jaka šta je to tamo.
Oni su problem. Dok su ovakvi munjeni u glavu i širitelji mržnje.
Oni su problem. Dok su ovakvi munjeni u glavu i širitelji mržnje.
2014-04-11
Prije par godina,radio sam neka istraživanja na ovu tematiku,te sam došao do neke okvine brojke ukupnih civilnih i vojnih žrtava srpskog naroda za vrijeme WW2.na području kompletne Jugoslavije.
Došao sam do brojke od 3,5 miljuna stradalih Srba za vrijeme WW2. pola te brojke odnosi se samo na ustaški teror u NDH a druga polovica na sve ostalo.
Tu je zbroj njemačkih odmazdi nad civilima u omjeru 1 :100 koji se sprovodio na teritoriju okupirane Srbije,te zločini,mađarskih,bugarskih i albanskih fašista nad Srbima,onda broj četnika i partizana srpske narodnosti stradalih u borbama,te na kraju žrtve osuđene na civilnim i vojnim posljeratnim sudovima.
Došao sam do brojke od 3,5 miljuna stradalih Srba za vrijeme WW2. pola te brojke odnosi se samo na ustaški teror u NDH a druga polovica na sve ostalo.
Tu je zbroj njemačkih odmazdi nad civilima u omjeru 1 :100 koji se sprovodio na teritoriju okupirane Srbije,te zločini,mađarskih,bugarskih i albanskih fašista nad Srbima,onda broj četnika i partizana srpske narodnosti stradalih u borbama,te na kraju žrtve osuđene na civilnim i vojnim posljeratnim sudovima.
2015-07-23
Kad vidiš onaj bal vampira na sprovodu čike Saurona u Podgorici onda se stvarno počmeš pitat kakvi je to mentalni sklop tamo kod tih likova šta su SPC.
Ma. Nemam riječi.
Ma. Nemam riječi.
2014-04-11
I tako da Srbi vise ne postoje...po njihovom racunicama
Ne moze se s njima, ne moze...jebi ga
Mislim, sa obicnim narodom se i moze ali ih njihovi politicki lideri, mediji, Crkva nemilosrdno truju...i cine ih nemogucima za bilo kakvu normalnu komunikaciju sa drugim narodima,...ne samo sa Hrvatima
A crkveni kler im je ono ...sotonizam cisti
Ne moze se s njima, ne moze...jebi ga
Mislim, sa obicnim narodom se i moze ali ih njihovi politicki lideri, mediji, Crkva nemilosrdno truju...i cine ih nemogucima za bilo kakvu normalnu komunikaciju sa drugim narodima,...ne samo sa Hrvatima
A crkveni kler im je ono ...sotonizam cisti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Po čemu se razlikuje onaj bal vampira iz Hrvatske,kada je katolčad slinila nad lešinom Leopolda Mandića od ovog srpskopravoslavnog vampirskoga bala ?RayMabus wrote:Kad vidiš onaj bal vampira na sprovodu čike Saurona u Podgorici onda se stvarno počmeš pitat kakvi je to mentalni sklop tamo kod tih likova šta su SPC.
Ma. Nemam riječi.
2015-07-23
Jer nije bilo korone.סמאל wrote:Po čemu se razlikuje onaj bal vampira iz Hrvatske,kada je katolčad slinila nad lešinom Leopolda Mandića od ovog srpskopravoslavnog vampirskoga bala ?RayMabus wrote:Kad vidiš onaj bal vampira na sprovodu čike Saurona u Podgorici onda se stvarno počmeš pitat kakvi je to mentalni sklop tamo kod tih likova šta su SPC.
Ma. Nemam riječi.
2014-04-11
Oni je umra od korone i oni njega svi žvale i onda i ovoga pokosilo i sad će opet repriza.
A ono , tu se nema šta dodat više. Šu šu u glavi.
A ono , tu se nema šta dodat više. Šu šu u glavi.
2014-04-11
Bal vampira sa onim balzamiranim svecem Leopoldom jeste katikaturalan ali nema izrazite politicke konotacije niti poruke mrznje
I da, tacno, tada nije bilo Korone
Last edited by Ringo10 on Fri 20 Nov - 17:06; edited 1 time in total
2015-09-24
Ne očekujem od njih ništa dobro a posebno jer čujem da postoji još desnija struja unutar SPC od ovog Irineja koja je dosta jaka.
Izgleda da se najpametnije distancirat od njih i ne imat s njima ikakva posla.
Izgleda da se najpametnije distancirat od njih i ne imat s njima ikakva posla.
2014-04-11
Mislim da se previse bavimo popima.
Ovo bi trebalo ici na stranice religije.
Bas me briga tko je na celu SPC-a. Politika se ne smije pačat u crkvena pitanja,niti crkva u politiku i to je sva mudrost.
Ovo bi trebalo ici na stranice religije.
Bas me briga tko je na celu SPC-a. Politika se ne smije pačat u crkvena pitanja,niti crkva u politiku i to je sva mudrost.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma dobro, te ekstremisticke pizdarije njihovih popova i politicara ipak MISLIM da nemaju pretjeranog odjeka u vecini populacije. Kao krajem osamdesetih kad ih je Slobo zaludjivao i spremao za rat.
Jer inace bi bili u potpunome autizmu.
A posteno govoreci nisu ni nasi bajni. A o muslimanskim hodzama da ne trosim rijeci.
Jer inace bi bili u potpunome autizmu.
A posteno govoreci nisu ni nasi bajni. A o muslimanskim hodzama da ne trosim rijeci.
2015-09-24
Uvažavam i tvoju i generalovu opasku.Ringo10 wrote:Bal vampira sa onim balzamiranim svecem Leopoldom jeste katikaturalan ali nema izrazite politicke konotacije niti poruke mrznje
Međutim,mislite da bi bilo nešto drugačije i kodkatolčadi,kad bi im preminuo neki crkveni poglavar.
Evo sad da krepe onaj biskup iz Siska,ni malo ne sumnjam da bi i katolici slinili nad njim kao Srbi za Ampilokijem i Irinajom.
2015-07-23
Kad počinje lizanje i drpanje lešine njegovog preosvešenstva?
Vidiš, uvijek sam se pitao da li lešinama kita stoji uzdignuto i čvrstoT. wrote:Kad počinje lizanje i drpanje lešine njegovog preosvešenstva?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
što prije to bolje :)))))T. wrote:Kad počinje lizanje i drpanje lešine njegovog preosvešenstva?
Noor likes this post
sledeće dve sedmice su ključneT. wrote:Kad počinje lizanje i drpanje lešine njegovog preosvešenstva?
tko je od srblja propustio lizanje amfilohija evo mu prilike za popravni sa irenejom!Noor wrote:sledeće dve sedmice su ključneT. wrote:Kad počinje lizanje i drpanje lešine njegovog preosvešenstva?
Srbende ne se zajebavati i da ste svi obavili svoju velikosrpsku dužnost lizanja i odavanja počaasti velikom šamanu svih srblja!
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Spomen na 750 000 nedužne srpske nejači ubijene u Jasenovcu
» PATRIJARH IRINEJ U JASENOVCU: Doživeli smo ovde strašnu tragediju, ali mi Srbi nemamo bliže, od vas Hrvata!
» Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Preminuo patrijarh Irinej
» PATRIJARH IRINEJ U JASENOVCU: Doživeli smo ovde strašnu tragediju, ali mi Srbi nemamo bliže, od vas Hrvata!
» Patrijarh Irinej nsstavlja mitomaniju i velikosrbovanja:'U Jasenovcu je ubijeno 700 000 Srba.Hrvati ugrozavaju Srbe.
» 'Patrijarh' Irinej iskazao otvoreno neprijateljstvo ptema Hrvatima a napose KC u Hrvatskoj.Govor mu je odisao mrznjom i mitomanijom:'U Jasenovcu je ubijeno milijun Srba a Katolicki svecenici su zlocinci'
» Preminuo patrijarh Irinej
Page 1 of 3