Sin od Tedeskija zakasnio na trajekt pa zvao policiju te se lazno predstavljao kao clan Plenkijevog osiguranja
Page 1 of 1
Sin od Tedeskija zakasnio na trajekt pa zvao policiju te se lazno predstavljao kao clan Plenkijevog osiguranja
https://www.dnevno.hr/vijesti/ah-ta-zlatna-mladez-sin-emila-tedeschija-zakasnio-na-trajket-pa-zvao-policiju-lagao-da-je-clan-plenkovicevog-osiguranja-1987284/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sin od Tedeskija zakasnio na trajekt pa zvao policiju te se lazno predstavljao kao clan Plenkijevog osiguranja
ljubitelji ne-mozemo i financijeri..leftardi i plenlijevi i zokijevi frendovi...strasno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sin od Tedeskija zakasnio na trajekt pa zvao policiju te se lazno predstavljao kao clan Plenkijevog osiguranja
Kada je ‘Junior’ shvatio da se neće na vrijeme ukrcati na Jadrolinijin trajekt koji vozi na relaciji između Valbiske na Krku i Meraga na otoku Cresu “nije mu preostalo” ništa drugo doli nazvati policiju i zatražiti da privremeno zaustavi isplovljavanje trajekta. No, 27-godišnji kreativac se nije htio služiti (imenom i) prezimenom utjecajnog oca pa se predstavio kao član osiguranja premijera Andreja Plenkovića.
“Začudo”, policija je na koncu shvatila da Emil nije Plenkovićev bodyguard pa je prekršajno prijavljen za počinjenje prekršaja Lažno predstavljanje u pogledu službene dužnosti ili društvene funkcije, potvrđivanje tuđih lažnih podataka te neovlašteno nošenje znakova službene osobe, prema članku 10. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, što nam je potvrdila i PU primorsko-goranska.
Prije dvije godine kazneno ga je prijavio pokojni Milan Bandić jer mu je Emil mlađi, kako je naveo u tužbi, prijetio i obijesnom vožnjom ugrozio život. Tadašnji šef metropole tvrdio je da mu je Emil iz crnog Mercedesa G-klase, kojim je jurio 100 na sat Gornjim gradom, vikao da je klošar i da je uništio grad. Sin poduzetnika na to je rekao kako se radilo o “uobičajenoj svađi u prometu kakve se događaju svakodnevno” te da uopće nije prepoznao zagrebačkog gradonačelnika u drugom autu.
Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Armin Hodžić se lažno predstavljao kao predsjednik SDA Hrvatske, izbačen je iz stranke
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» Udbaš, otac hrvatske privatizacije, član HAZU-a, tuđmanov prijetlej i član aqrbitraže glasao protiv vlastite države i naroda
» NIKAD NIJE ZAKASNIO NA NASTAVU
Page 1 of 1