gdje nađu ove kretene
Page 1 of 1
gdje nađu ove kretene
lopovčina je za njih bio starship enterprise... u svakom pogledu
marcelus...kad pederi rade sto hoce po gradu cemu onda cudjenje ovom...zagreb je otisao totalno u kurac..kao sto je rekla hrga...pravi muskarci i fakini nestali su sa domovinskim ratom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
immortal likes this post
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: gdje nađu ove kretene
privikni se,potrajat će to...debotoijusto wrote:kme ?
vili40-
2015-08-02
eto debo zna bolje od kuljisa koji su to 'znalci'debotoijusto wrote:kme ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa, je , rekli su iz grada da će to s neodvozom smeća potrajat.. bar do jeseni, čisto da se štakori stignu nakotit... uglavnom boli me kurac prodao sam stan u zg i kupio kuću u goricivili40 wrote:privikni se,potrajat će to...debotoijusto wrote:kme ?
bravo ti , osobno mi gorica nije napeta za zivot no dobro se maknit iz grada kad zagazis u trecu dobmarcellus wrote:Pa, je , rekli su iz grada da će to s neodvozom smeća potrajat.. bar do jeseni, čisto da se štakori stignu nakotit... uglavnom boli me kurac prodao sam stan u zg i kupio kuću u goricivili40 wrote:privikni se,potrajat će to...debotoijusto wrote:kme ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Similar topics
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» HOP! Evo šta mali migranti rade kad se nađu pred mađarskom ogradom
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» MINIMALNE PLAĆE U EUROPI Gdje su najviše, gdje najniže i kako stoji Hrvatska?
» Anketa:Tko je zahebao Plenkija i doveo ga iz Brisela,tamo gdje se ne štipa za guzu a puca i gdje svi nešto hoče
» HOP! Evo šta mali migranti rade kad se nađu pred mađarskom ogradom
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
Page 1 of 1