Turska odustala od blokade Finske i Švedske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Turska odustala od blokade Finske i Švedske
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdoganu-su-svedska-i-finska-dale-sve-sto-je-trazio-ovo-je-cijena-turskog-veta/220629065
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Dobro, zato naši znaju da se ne smije blokirati ni ucjenjivati Švedsku i Finsku. Pitajte Plenkovića.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
sad ce zoki poruciti sugovornicima na nato sastanku:'ili treci ili ruska baza na visu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da vidimo jel pokojnik il pukovnik
nije valjda pi*da da će izdat
nije valjda pi*da da će izdat
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
vuksadinare wrote:dakle kurac na stapu...ili...nit smrdi nit miriseljubo1212 wrote:dobila je trilateralni sporazum...catabbath wrote:Nigdje nisam uspio pročitati šta je Turska dobila za uzvrat?
Sad sam pročitao šta su dobili.
Ugl. islamistička totalitarna Turska je naguzila perjanice zapadne demokracije i ljudskih prava. Kurdi su (opet) pušiona.
normalno,
ocekivano...
ocekivano...
2020-04-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Erdogan ne popušta: ‘Uzalud se trudite, Turska ne odobrava ulazak Švedske i Finske u NATO‘
» Ujedinjenje Švedske i Finske?
» Erdogan protiv Švedske i Finske u NATO-u: Dok sam ja predsjednik Turske....
» SDP i ljevica rado bi se zamjerili Finskoj i Svedskoj nego Zokiju zbog straha da ih proglasi izdajnicima.Vesna Pusic pak suprotno od Zokija:'Izdajnik tko ne glasa za ulazak Finske i Svedske u NATO'
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Ujedinjenje Švedske i Finske?
» Erdogan protiv Švedske i Finske u NATO-u: Dok sam ja predsjednik Turske....
» SDP i ljevica rado bi se zamjerili Finskoj i Svedskoj nego Zokiju zbog straha da ih proglasi izdajnicima.Vesna Pusic pak suprotno od Zokija:'Izdajnik tko ne glasa za ulazak Finske i Svedske u NATO'
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
Page 2 of 2