Ruska invazija na Ukrajinu
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ovi luđaci Rusi nuklearnu elektranu Zaporožje usmjeravanju struju prema osvojenom teritoriju.. ne moram govoriti da je ta elektrana par km od Ukrainskih položaja
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:
inače malo "loših videa", Rusi su locirali i uništili jednu Francusku Haubicu Cesar koja je tukla po njima na Zmijskom Otoku.. nadam se da je posada bila away,
nije to ceasar nego 2s7 pion, ruske proizvodnje, moguće da je ostavljen bez streljiva
video star par tjedana...tccc
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pion vidio sam u komentarima kasnije nisam odmah trčao na forum, i nije pogođen u borbi za Snake Island nego na istočnoj fronti smiri se
ja sam cool, ti si taj koji trčkara
ali ok, smiri se, događa se svima da pogriješe u nečemu što drugima ističu kao pogrešku
ali ok, smiri se, događa se svima da pogriješe u nečemu što drugima ističu kao pogrešku
2015-08-02
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
sjeti se kad drugi puta spočitneš eri da šalje twit star 10 dana, pa ga nakon toga i baniraš, hebga
2015-08-02
a to, taj bolesni nazi spamer ima poseban tretman kod mene, valjda ste to svi skužili do sada.. ne trebaš to naglašavati.. iako i njega nisam banao 2-3 puta sve skupa neka spama očito mu je to jedino zadovoljstvo na svijetu , iako je nacist sve jedno odlučio sam biti human .. slab sam
Ukri je neće lupati jer:AssadNaPodmornici wrote:Ovi luđaci Rusi nuklearnu elektranu Zaporožje usmjeravanju struju prema osvojenom teritoriju.. ne moram govoriti da je ta elektrana par km od Ukrainskih položaja
1. Nadaju se da će je na ovaj ili na onaj način povrtiti jednog dana.
2. Ne žele osudu svijeta u momentima dok im treba empatija tog istog svijeta.
Rusi to sve znaju, zato su i okrenuli struju.
Srpsko-muslimanski polutan koji iz Slovenije tuče po hrvatskom forumu. Nemre gora sorta nacista.AssadNaPodmornici wrote:a to, taj bolesni nazi spamer ima poseban tretman kod mene, valjda ste to svi skužili do sada.. ne trebaš to naglašavati.. iako i njega nisam banao 2-3 puta sve skupa neka spama očito mu je to jedino zadovoljstvo na svijetu , iako je nacist sve jedno odlučio sam biti human .. slab sam
ajde trpi ga kako mi trpimo raya i sve 5AssadNaPodmornici wrote:a to, taj bolesni nazi spamer ima poseban tretman kod mene, valjda ste to svi skužili do sada.. ne trebaš to naglašavati.. iako i njega nisam banao 2-3 puta sve skupa neka spama očito mu je to jedino zadovoljstvo na svijetu , iako je nacist sve jedno odlučio sam biti human .. slab sam
jedino ako baš rusi dođu pred kijev, onda se dere svim oružjem pa i banovima
2015-08-02
ti si isto neki polutan, pa te se trpi, onoAlfaOmega wrote:Srpsko-muslimanski polutan koji iz Slovenije tuče po hrvatskom forumu. Nemre gora sorta nacista.AssadNaPodmornici wrote:a to, taj bolesni nazi spamer ima poseban tretman kod mene, valjda ste to svi skužili do sada.. ne trebaš to naglašavati.. iako i njega nisam banao 2-3 puta sve skupa neka spama očito mu je to jedino zadovoljstvo na svijetu , iako je nacist sve jedno odlučio sam biti human .. slab sam
2015-08-02
Rođo, imao sam osjećaj da si jedan od rijetkih pri zdravoj na ovom forumu, ali prečesto koristišljubo1212 wrote:sjeti se kad drugi puta spočitneš eri da šalje twit star 10 dana, pa ga nakon toga i baniraš, hebga
koristiš moje ime kao primjer. Da to ne radiš s bolesnicima , pa hajde...
Nego, ima li ribe i radi li, to ti nama reci.
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Šta ti imaš a hrvatskim forumom?AlfaOmega wrote:Srpsko-muslimanski polutan koji iz Slovenije tuče po hrvatskom forumu. Nemre gora sorta nacista.AssadNaPodmornici wrote:a to, taj bolesni nazi spamer ima poseban tretman kod mene, valjda ste to svi skužili do sada.. ne trebaš to naglašavati.. iako i njega nisam banao 2-3 puta sve skupa neka spama očito mu je to jedino zadovoljstvo na svijetu , iako je nacist sve jedno odlučio sam biti human .. slab sam
Odi se vrati u svoju istočnu pripizdinu odakle si dopuzao u našu civilizaciju.
2016-07-22
Ukrajinci će morati redefinirat ono što zovu "pobjeda", inače će izgubiti rat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ukrajinci će morati redefinirat ono što zovu "pobjeda", inače će izgubiti rat.
Na kojem je ovo jeziku? Srpskom ili ruskom?
2016-07-22
Čistokrvni Farsi. Ali dugo živija u Hr, pa znam jezik, jbgljubo1212 wrote:ti si isto neki polutan, pa te se trpi, onoAlfaOmega wrote:Srpsko-muslimanski polutan koji iz Slovenije tuče po hrvatskom forumu. Nemre gora sorta nacista.AssadNaPodmornici wrote:a to, taj bolesni nazi spamer ima poseban tretman kod mene, valjda ste to svi skužili do sada.. ne trebaš to naglašavati.. iako i njega nisam banao 2-3 puta sve skupa neka spama očito mu je to jedino zadovoljstvo na svijetu , iako je nacist sve jedno odlučio sam biti human .. slab sam
Pregovori s Rusijom bit će mogući tek nakon što ona bude poražena u Ukrajini, izjavila je u srijedu, na summitu NATO saveza u Madridu, britanska ministrica vanjskih poslova Elizabeth Truss.
Šefica britanske diplomacije naglasila je kako se moraju izvući pouke iz prošlosti te navela primjer sporazuma iz Minska. Obraćajući se na panel sjednici NATO-ovog javnog foruma, Truss je kazala kako smatra da bi pregovori s Rusijom usred rata u Ukrajini “donijeli lažni mir i doveli do nastavka agresije u budućnosti”.
Šefica britanske diplomacije naglasila je kako se moraju izvući pouke iz prošlosti te navela primjer sporazuma iz Minska. Obraćajući se na panel sjednici NATO-ovog javnog foruma, Truss je kazala kako smatra da bi pregovori s Rusijom usred rata u Ukrajini “donijeli lažni mir i doveli do nastavka agresije u budućnosti”.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
SIRIJSKA Arapska Republika je danas priznala nezavisnost Donjecke i Luganske Narodne Republike, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje.
-https://www.novosti.rs/planeta/svet/1130939/najnovije-vesti-sirija-basar-asad-donjecka-luganska-narodna-republika-dnr-lnr
2014-04-11
Velika prednost Vladimira Putina je što ima nekoliko teorija pobjede, a Ukrajinci samo jednu – istjerati Rusiju sa svoje teritorije, uključujući i Krim. Ne zaboravimo ni to da je između 13 i 15 miliona Ukrajinaca pobjeglo iz svojih kuća, a od toga je najmanje pet miliona otišlo van granica Ukrajine. Ova vrsta depopulacije zemlje je zapravo najveća dugoročna prepreka za njenu uspješnu odbranu od daleko jačeg agresora.RayMabus wrote:Pregovori s Rusijom bit će mogući tek nakon što ona bude poražena u Ukrajini, izjavila je u srijedu, na summitu NATO saveza u Madridu, britanska ministrica vanjskih poslova Elizabeth Truss.
-
https://balkans.aljazeera.net/teme/2022/6/29/srdjan-vucetic-krvavi-rat-u-ukrajini-ce-trajati-jos-mjesecima
-
2014-04-11
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu