Ruska invazija na Ukrajinu
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
To ne razumiješ. Izgubljen si.RayMabus wrote:Ona prestani mislit ako je to pogrešno.red wolf wrote:Pogrešno.RayMabus wrote:Jok ne ti si.red wolf wrote:To nije duša...RayMabus wrote:A šta ja znam. Ne da mise filozofirat. Stvar je i terminogije jer obično kad kažu da je netko duša od čovjeka ili da ima dušu onda misle na to da je osjećajan itd.cassanowa wrote:Aj može i tako...RayMabus wrote:Nemaš dušu. Imaš tijelo. Ti si duša koja ima tijelo.cassanowa wrote:Bitno je da imamo dušu.red wolf wrote:Pa tvoja vrsta ima problema oduvijek...Vi ljudi ste debili...Ako se želi spasiti Zemlja, vas ljude treba svesti na 5 posto...Možda i manje...cassanowa wrote:A štaš, svatko ima svoje probleme.red wolf wrote:
Kad su razapeli Yeshua na križ, jedan je visio na drvetu...Dvoje su promatrali taj bestijalni čln smrdljive ljudske vrste...Nevidljivi svijetu kojoj pripada tvoja vrsta...
A onda mi redwolf ne može srat da nemam dušu, ako sam ja duša. Imam onda sebe.
U praksi duša ti je volumena 20 cm puta 20 cm puta 20 cm i misaona je energija a inkarnira se samo 10% iste tako da imaš tijelo a ne dušu pošto si ti ta duša koja je ušla u to tijelo ( nakon začeća ) i onda je to inkarnacija.
Misaona energija, isto ko lampica.
Prestani stvarati misaonu energiju ako je to pogrešno.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Red Wolf zamoran si.
Ja znam odlutat s nekim svojim upisima al se nekako vrtim oko teme koliko toliko al ti baš upadneš na temu i počmeš uvik isto vrtit : vi ništa ne znate, vi ljudi ovaki onaki dakle ti sebe smatraš nekim koji nisi to, i ne znaš kakvi su ovi drugi kojima se obračaš....
Ne znam šta da ti kažem.
Ti si meni na ignoru odavno. Čisto da znaš.
Ja znam odlutat s nekim svojim upisima al se nekako vrtim oko teme koliko toliko al ti baš upadneš na temu i počmeš uvik isto vrtit : vi ništa ne znate, vi ljudi ovaki onaki dakle ti sebe smatraš nekim koji nisi to, i ne znaš kakvi su ovi drugi kojima se obračaš....
Ne znam šta da ti kažem.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ma jebe mi se...Rat u Ukrajini će biti riješen vijestima iz Moskve...Završno će imati sa događajima na Suncu...RayMabus wrote:Red Wolf zamoran si.
Ne znam šta da ti kažem.
red wolf-
2016-02-10
Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Što je Yeshua izustio prije nego je umro na drvetu? Tu ti se krije odgovor na tvoja pitanja.
Guest- Guest
Da postoji pojačana sunčeva aktivnost.
Imam neke podatke o tome al recimo samo da mogu potvrditi pojačanu sunčevu aktivnost.
Pratim to al šutim.
Imam neke podatke o tome al recimo samo da mogu potvrditi pojačanu sunčevu aktivnost.
Pratim to al šutim.
2014-04-11
Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Što je Yeshua izustio prije nego je umro na drvetu? Tu ti se krije odgovor na tvoja pitanja.
red wolf-
2016-02-10
Je li možeš ti razgovarat s drugima a da ih pri tome ne vrijeđaš.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Spominješ Isusa a vriđaš i omalovažavaš druge a upravo taj Isus je reka : nije bitno šta u usta ulazi nego šta izlazi.
Malo se dovedi u red.
2014-04-11
I ti ćeš završiti tako kako ćeš završiti.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Guest- Guest
Kad sam ja u pitanju, to je nebitno...Ja sam prihvatio sudbinu mojeg tijela.cassanowa wrote:I ti ćeš završiti tako kako ćeš završiti.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ni ja se ne opterećujem s time.red wolf wrote:Kad sam ja u pitanju, to je nebitno...Ja sam prihvatio sudbinu mojeg tijela.cassanowa wrote:I ti ćeš završiti tako kako ćeš završiti.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Guest- Guest
To je lekcija Yeshue vama, sve izlazi iz srca. Dakle, prva je emocija iz srca, koja stvara misao u vašem umu...I onda slijedi realizacija u ovoj materijalnoj stvarnosti...RayMabus wrote:Je li možeš ti razgovarat s drugima a da ih pri tome ne vrijeđaš.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Spominješ Isusa a vriđaš i omalovažavaš druge a upravo taj Isus je reka : nije bitno šta u usta ulazi nego šta izlazi.
Malo se dovedi u red.
Last edited by red wolf on 29/6/2022, 01:04; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
O hoćeš.cassanowa wrote:Ni ja se ne opterećujem s time.red wolf wrote:Kad sam ja u pitanju, to je nebitno...Ja sam prihvatio sudbinu mojeg tijela.cassanowa wrote:I ti ćeš završiti tako kako ćeš završiti.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
O neću. Jer znam da moram nekako završiti.red wolf wrote:O hoćeš.cassanowa wrote:Ni ja se ne opterećujem s time.red wolf wrote:Kad sam ja u pitanju, to je nebitno...Ja sam prihvatio sudbinu mojeg tijela.cassanowa wrote:I ti ćeš završiti tako kako ćeš završiti.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Guest- Guest
Dakle da se vratimo na temu : šupak iz Kremlja će 30 jula udariti svom snagom.
Ha ha ha ha
Ubilo Boga u njemu, nema ni tenkova a on će punom snagom da udari.
Smijeh.
Ha ha ha ha
Ubilo Boga u njemu, nema ni tenkova a on će punom snagom da udari.
Smijeh.
2014-04-11
Pa ne bašred wolf wrote:Kad sam ja u pitanju, to je nebitno...Ja sam prihvatio sudbinu mojeg tijela.cassanowa wrote:I ti ćeš završiti tako kako ćeš završiti.red wolf wrote:Da ti je jasno moje pitanje, odgovorio mi bi na njega. Ali, ti nije jasno. Ti si malo ljudsko govance koje će završititi uskoro kako će završiti.cassanowa wrote:Na koja moja pitanja? Meni je tu sve jasno.red wolf wrote:
Erdogan pušta Finsku i Švedsku u NATO.
Čitam sad da Kina, Indija, EU i Amerika kao kupci nafte spremaju dogovor o najvišoj cijeni energenata tako da će Putin ostat kratkih rukava i neće moći ucijenjivati ni Kinu ni Indiju.
Ma, Rusija je piši propalo.
Čitam sad da Kina, Indija, EU i Amerika kao kupci nafte spremaju dogovor o najvišoj cijeni energenata tako da će Putin ostat kratkih rukava i neće moći ucijenjivati ni Kinu ni Indiju.
Ma, Rusija je piši propalo.
2014-04-11
Eto. Ali bitno je da Ero trola kad uleti sa starim linkovima..
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Moj spam je povezan. Nije moja krivnja šta ti ne možeš s nižeg položaja vidit ono šta ja vidim s višeg.ljubo1212 wrote:ti ga spamaš duplo više od ere, al te se ne banira
:)
darth_vader-
2014-04-17
Zašto bi oni plačali više ( čitaj pristali na rekete ) kad mogu fino svi reč da neće kupit iznad određene cijene i to je to.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/g7-imali-smo-pozitivne-razgovore-s-indijom-i-kinom-o-ogranicavanju-cijene-ruske-nafte-15215950
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/g7-imali-smo-pozitivne-razgovore-s-indijom-i-kinom-o-ogranicavanju-cijene-ruske-nafte-15215950
2014-04-11
Nije to šala.darth_vader wrote:RayMabus wrote:Moj spam je povezan. Nije moja krivnja šta ti ne možeš s nižeg položaja vidit ono šta ja vidim s višeg.ljubo1212 wrote:ti ga spamaš duplo više od ere, al te se ne banira
:)
Ljudi koji su duhovno više vide više nego onaj tko je duhovno niže.
Npr ti dođeš u ludnicu di su mentalno poremečeni dakle ti si kao prosječna normalna osoba a ovi je duševno poremečen i baca stvari, viče nešto, nesvjestan je ili polusvjestan.
Ti vidiš više od njega.
Nisam se šalio.
To ti je tako. Jednostavno je to tako.
2014-04-11
Šta je tu je. Idemo sad zajebavat Putina da je šupak i da će mu Finska u NATO i da ćemo okružit Moskvu i izgladnjivati ih dok ga ne ubiju.
Nek zavrne pipu Njmeačkoj i napravi kaos u Europi da spasi dupe od linčovanja.
Nek zavrne pipu Njmeačkoj i napravi kaos u Europi da spasi dupe od linčovanja.
2014-04-11
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu