Ruska invazija na Ukrajinu
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Možda da Rusiju definiramo kao korisnog idiota a Kinu kao glavnu prijetnju.
Bar su informacije koje ja imam takve.
Bar su informacije koje ja imam takve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Metodama indoktrinacije od djetinjstva osoba dobiva prilagođenu stvarnost koju daje vlada kao što se to dogodilo u Kini.
Kineska komunistička partija primjer je kako je postignuta ova vrsta kontrole jer je uspješno kontrolirala gotovo cijelo svoje stanovništvo, a oni disidenti koji se ne pridržavaju pravila ovog režima su zatvarani ili ubijeni. I tako je Kina krenula prema totalitarnom režimu, koji je tehnološki praćen vlastitim državljanstvom ne samo kamerama, već i njihovim društvenim kreditnim sustavom.
Međutim, najopasnija prijetnja koja sada postoji je umjetna inteligencija napravljena u Kini, jer predstavlja program koji ugrožava globalne slobode pojedinaca i samo postojanje života na ovom planetu, ako ovaj sustav kontrole ima priliku kontrolirati neuronske sustav svakog ljudskog bića, može modificirati cijelu njegovu strukturu i vjerojatno će okončati pravu prirodu ljudskih bića transformirajući te zaražene ljude ovom umjetnom inteligencijom u transhumanističko društvo u kojem nitko neće biti sposoban misliti svojom glavom, mogli smo vidjeti čovječanstvo kojem nedostaju osjećaji, emocije i logično razmišljanje.
Kineska komunistička partija primjer je kako je postignuta ova vrsta kontrole jer je uspješno kontrolirala gotovo cijelo svoje stanovništvo, a oni disidenti koji se ne pridržavaju pravila ovog režima su zatvarani ili ubijeni. I tako je Kina krenula prema totalitarnom režimu, koji je tehnološki praćen vlastitim državljanstvom ne samo kamerama, već i njihovim društvenim kreditnim sustavom.
Međutim, najopasnija prijetnja koja sada postoji je umjetna inteligencija napravljena u Kini, jer predstavlja program koji ugrožava globalne slobode pojedinaca i samo postojanje života na ovom planetu, ako ovaj sustav kontrole ima priliku kontrolirati neuronske sustav svakog ljudskog bića, može modificirati cijelu njegovu strukturu i vjerojatno će okončati pravu prirodu ljudskih bića transformirajući te zaražene ljude ovom umjetnom inteligencijom u transhumanističko društvo u kojem nitko neće biti sposoban misliti svojom glavom, mogli smo vidjeti čovječanstvo kojem nedostaju osjećaji, emocije i logično razmišljanje.
2014-04-11
SAD će u ovom scenariju igrati ulogu velikog brata i oruđe ili policija koju koriste ovi gospodari, to je glavni razlog zašto imaju vojne baze u mnogim dijelovima svijeta; oni se ponašaju kao prokonzuli ovih izvanzemaljskih bića. Nema slučajnosti kada je američki predsjednik odlučio stvoriti “U.S. Svemirska sila” već zna da tajni svemirski program postoji i da je funkcionirao prije nekoliko desetljeća, pitanje je vremena da se svijetu otkrije njegovo postojanje.
S druge strane, Kina je također potpisala ugovore s drugim vanzemaljskim rasama i sada postoje barem dvije vanzemaljske rase koje žele dobiti svoj dio kolača (planeta), ranije smo rekli da ta vanzemaljska bića trguju DNK, ljudima i životinjama dijelove tijela, a djecu koriste kao seksualne robove, upravo je to razlog zašto ESE promiču pedofiliju kao normalan trend.
Kao što je rečeno u prethodnom postu, ova vanzemaljska rasa je uspjela osvojiti mnoge svjetove i civilizacije, jer su stanovnici tih planeta imali samo jednu vladu, pa čak i jedan jezik, pa je te planete bilo relativno lako porobiti, ovo je glavni razlog zašto je ESE želio implementirati program NWO-a, plan za globalizaciju i porobljavanje svijeta u kojem živimo s jednim načinom vladavine, kako bi se kolonizacija mogla postići ugovorima i sporazumima s ostatkom nacije.
S druge strane, Kina je također potpisala ugovore s drugim vanzemaljskim rasama i sada postoje barem dvije vanzemaljske rase koje žele dobiti svoj dio kolača (planeta), ranije smo rekli da ta vanzemaljska bića trguju DNK, ljudima i životinjama dijelove tijela, a djecu koriste kao seksualne robove, upravo je to razlog zašto ESE promiču pedofiliju kao normalan trend.
Kao što je rečeno u prethodnom postu, ova vanzemaljska rasa je uspjela osvojiti mnoge svjetove i civilizacije, jer su stanovnici tih planeta imali samo jednu vladu, pa čak i jedan jezik, pa je te planete bilo relativno lako porobiti, ovo je glavni razlog zašto je ESE želio implementirati program NWO-a, plan za globalizaciju i porobljavanje svijeta u kojem živimo s jednim načinom vladavine, kako bi se kolonizacija mogla postići ugovorima i sporazumima s ostatkom nacije.
2014-04-11
Znači Putin ode u Kinu na zimske olimpijske igre i sastane se s Xiom i kad se vrati napadne Ukrajinu.
I onda ovi kažu mi nismo ništa znali.
Hmmmm kako da ne.
I onda ovi kažu mi nismo ništa znali.
Hmmmm kako da ne.
2014-04-11
I sad ćemo mi otić na taj sastanak NATO-a a u osnovi sastank koji je organizirala Amerika da okupi svoje vazale i da im da upute kako se oni moraju ponašat.
Jebete s Komšićem mrtav ladan i onda kaže mi smo partneri. Ja vidim da ti mene stavljaš u podređeni vazalski odnos i to brutalno.
I eto ti sad Kina tamo na Pacifiku pa nek te jebe.
Klin se klinom izbija.
Jebete s Komšićem mrtav ladan i onda kaže mi smo partneri. Ja vidim da ti mene stavljaš u podređeni vazalski odnos i to brutalno.
I eto ti sad Kina tamo na Pacifiku pa nek te jebe.
Klin se klinom izbija.
2014-04-11
Prosječna inkarnirana osoba na ovoj planeti ne kuži neke stvari jer u osnovi ne vjeruje u te priče i nisu joj realne.
Nisan reagira na euro zato šta on meni smeta nego na način na koji mi se to uvodi i stavio uvjete ili referendum il čekaj iduće izbore pa to kao neka vrst referenduma.
Ali ne. Ovi su naumili napravit jednu vladu a bez da narodi i nacije imaju pravo glasa jer je negativnim vanzemaljcima lakše sklopit ugovor s jednom vladom ( ne mogu napast direktno jer je okolo glaaktička federacija ).
Eto oćeš me na silu u euro ?
Raspad eurozone a odnosno tebe i tvoje ideje.
Nisan reagira na euro zato šta on meni smeta nego na način na koji mi se to uvodi i stavio uvjete ili referendum il čekaj iduće izbore pa to kao neka vrst referenduma.
Ali ne. Ovi su naumili napravit jednu vladu a bez da narodi i nacije imaju pravo glasa jer je negativnim vanzemaljcima lakše sklopit ugovor s jednom vladom ( ne mogu napast direktno jer je okolo glaaktička federacija ).
Eto oćeš me na silu u euro ?
Raspad eurozone a odnosno tebe i tvoje ideje.
2014-04-11
melkior likes this post
Ne znam koji je vaš problem s mozgom. Neki kažu da je programiranje. Ne vjerujem u to.
Da si ne znam koliko pogramiran ne može vjerovati u to da si sam u svemiru i da te nitko nije napao ili kontaktirao cijelo vrijeme ili barem u zadnjih miljon godina itd.
Znači nema onog zaključka da je netko ovo ogradija i ne pušta da netko ovdje izravno napadne.
Mislim da ste jednostavno toliko puni sebe da vas triba tako namlatit da vam taj mentalni sklop kako ste vi sami u svemiru jednostavno više za sva vremena izađe iz te vaše usrane glavice.
Da si ne znam koliko pogramiran ne može vjerovati u to da si sam u svemiru i da te nitko nije napao ili kontaktirao cijelo vrijeme ili barem u zadnjih miljon godina itd.
Znači nema onog zaključka da je netko ovo ogradija i ne pušta da netko ovdje izravno napadne.
Mislim da ste jednostavno toliko puni sebe da vas triba tako namlatit da vam taj mentalni sklop kako ste vi sami u svemiru jednostavno više za sva vremena izađe iz te vaše usrane glavice.
2014-04-11
melkior likes this post
Lideri zemalja NATO-a su još prošle godine, baš nekad u junu, BiH označili kao zemlju pretendenta i iskazali spremnost da ojačaju savezništvo sa BiH, što je sada naročito vidljivo, posebno ako analizirate aktivnosti najprominentnijih članica saveza. U tome kontekstu naročito smo zahvalni Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji na jednom proaktivnom pristupu koji ozbiljno računa sa Bosnom i Hercrgovinom kao saveznikom i prijateljem.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sifet-podzic-u-nato-u-imamo-status-kandidata-za-razliku-od-drugih-asocijacija-koje-nam-priredjuju-razocarenja/220627005
-
Jedino šta RS neće dat a ne da ni Rusija ni Kina.
Eto jedi govna i ti i taj tvoj Komšić koji te tu instalira skupa s tim Amerikancima i Britancima koji su opet instalirali Komšića.
Jedite govna generalno svi koliko god da vas ima.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sifet-podzic-u-nato-u-imamo-status-kandidata-za-razliku-od-drugih-asocijacija-koje-nam-priredjuju-razocarenja/220627005
-
Jedino šta RS neće dat a ne da ni Rusija ni Kina.
Eto jedi govna i ti i taj tvoj Komšić koji te tu instalira skupa s tim Amerikancima i Britancima koji su opet instalirali Komšića.
Jedite govna generalno svi koliko god da vas ima.
2014-04-11
melkior likes this post
Jebalo sliku svoju spamersku
Nije baš tako, nemoguće je događaje u Ukrajini odvojiti od šire globalne slike. Ray Mabus je u pravu.AlfaOmega wrote:Jebalo sliku svoju spamersku
Pa sad, s obzirom da se radi o galaktičkom generalu ***** neka proba utjecati na to da Amerika i Kina međusobno unište jedna drugu jednim krasnim ratom na Pacifiku, ali ono baš brutalno da se unište kako bi ijedna i druga izgubile status velesile, i kako više nikad ne bi ugrožavale čovječanstvo u cjelini. Vrijeme je za uništenje svih imperijalnih centara moći koji imaju globalne ambicije vladanja planetom.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dok god postoji jaka Amerika i Kina, mora postojati i jaka Rusija. EU nema kapaciteta da bude jaka, ali jedino je Rusija sposobna uništiti ovisnost Europe o Americi, i zato Rusija u Ukrajini ne smije izgubiti rat.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ruska vojna baza duboko iza linije fronte - pogođena projektilima. rusi izvori tvrde da su vojnici bili stancionirani tamo
Očito da čak i 2(4) američka VBRa sa ogromnom količinom streljiva daju jebene efekte(ako znaš šta treba gađati).
Taj dio fronte je vrlo uzak, dva mobilna sustava mogu ispaliti projektile i onda se lako relocirati na drugu lokaciju i pripremiti za iduće gađanje. svaki dan pogode neku drugu metu , zadnja 3 dana tako
Očito da čak i 2(4) američka VBRa sa ogromnom količinom streljiva daju jebene efekte(ako znaš šta treba gađati).
Taj dio fronte je vrlo uzak, dva mobilna sustava mogu ispaliti projektile i onda se lako relocirati na drugu lokaciju i pripremiti za iduće gađanje. svaki dan pogode neku drugu metu , zadnja 3 dana tako
Ruske snage su zasle duboko unutar Lisicanska
Navodno Rusi drze vec trecinu grada
Lisicansk nije bas mali grad...preko 100 000 sranovnika
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
In Donbas in Perevalsk, Ukrainian forces allegedly destroyed the military base of the enemy.AssadNaPodmornici wrote:Ruska vojna baza duboko iza linije fronte - pogođena projektilima. rusi izvori tvrde da su vojnici bili stancionirani tamo
So far, according to unconfirmed reports, there were many ambulances and many wounded Russian soldiers there.
#Ukraine
AssadNaPodmornici wrote:Očito da čak i 2(4) američka VBRa sa ogromnom količinom streljiva daju jebene efekte(ako znaš šta treba gađati).
Prije desetak dana ih je nabrojano 16 kom.
Koliko ih je dogovoreno i definitivno dostavljeno do sada očigledno nije za javnost...
Inače, radi se o M142 HIMARS i M270 MLRS.
Ameri su već pohvalili način kako ih Ukri koriste.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
100 000 stanovnika, max 10 000 ostalo(ekipa koja ne želi otići koja čeka iskreno Ruse kao oslobodioce).. sa time ako budu žestoke borbe trećinu će ih sami Rusi pobiti.Ringo10 wrote:Ruske snage su zasle duboko unutar Lisicanska
E da nisu Rusi zašli nigdje duboko, prišli su sa Juga prema rubu grada, vjerojatno će se Ukrainci povući, bilo bi im logično .
Zadnja 3-4 dana , od kada su došli HIMARS sustavi, i Ukrainci su im uništili nekoliko skladišta streljiva evo jutros im napali i jednu vojnu bazu punu vojnika, Ruska ofenziva je stala, idu priče da su ostali bez streljiva jer su im skladišta uništena. (jučer je na fronti bilo vrlo malo granatiranja, čekamo danas).
Najbolje bi Ukraincima bilo da se povuku iz toga grada dok Rusi ne krenu opet, i miniraju sve redom , cijeli grad, kao kada bi se Crvena Armija povlačila, minira i uništi sve za sobom
Ringo10 wrote:Ruske snage su zasle duboko unutar Lisicanska
Da si ti pismen i vrijedan, kao što nisi, znao bi : grad od 217,000 stanovnika.
Pišat će krv barbari, kako god.
2016-07-22
Izvješće Strelkova - zadnja dva tri dana je napisao dva izvješća o stanju na fronti. Imate dosta online prijevoda, a imate i njegov telegram kanal pa možete provjeriti.
Uglavnom -situacija je sljedeća. Rusija je ostvarila niz taktički pobjeda, ali po njemu strateški poraz jer unatoč što su osvojili dio teritorija u Luganjs/Donjeck oblasti nisu ostvarili stratešku pobjedu a to je opkoljavanje i uništavanje Ukrainskih najiskusnijih jedinica. Jedna i druga strana su imale ogromne gubitke i jedna i druga strana su totalno iscrpljene.
Ukrainci su prema njemu se već počeli povlačiti iz Lisičnjaska, da RU vojska nema baš snage da ih zaustavi i nanese gubitke unatoč što ovi se povlače. Već se 50% vojnika povuklo, ostali će za koji dan.
Ukrainci će pri povlačenju izgubiti sigurno dosta teške tehnike koju neće moći izvući(pa će je uništitit) ali sačuvati će iskusne borce i veterane koji će se odmoriti i onda vratiti sa novim NATO oružjem.
Ukrainci se povlače na drugu liniju obrane koja se pripremala zadnjih par tjedana, uglavnom će ići oko Bahumutske rijeke i uzvišenja. Rusi će imati ogromne probleme pri pokušaju osvajanja Slavijanska i Kramatroska , jer Ukrainci će biti u obrani i imati će lakše linije komunikacije i logistike.
Po njemu očekuje Ukrainske protunapade u 8 mjesecu kada im 5-6 novih brigada bude spremno
Uglavnom -situacija je sljedeća. Rusija je ostvarila niz taktički pobjeda, ali po njemu strateški poraz jer unatoč što su osvojili dio teritorija u Luganjs/Donjeck oblasti nisu ostvarili stratešku pobjedu a to je opkoljavanje i uništavanje Ukrainskih najiskusnijih jedinica. Jedna i druga strana su imale ogromne gubitke i jedna i druga strana su totalno iscrpljene.
Ukrainci su prema njemu se već počeli povlačiti iz Lisičnjaska, da RU vojska nema baš snage da ih zaustavi i nanese gubitke unatoč što ovi se povlače. Već se 50% vojnika povuklo, ostali će za koji dan.
Ukrainci će pri povlačenju izgubiti sigurno dosta teške tehnike koju neće moći izvući(pa će je uništitit) ali sačuvati će iskusne borce i veterane koji će se odmoriti i onda vratiti sa novim NATO oružjem.
Ukrainci se povlače na drugu liniju obrane koja se pripremala zadnjih par tjedana, uglavnom će ići oko Bahumutske rijeke i uzvišenja. Rusi će imati ogromne probleme pri pokušaju osvajanja Slavijanska i Kramatroska , jer Ukrainci će biti u obrani i imati će lakše linije komunikacije i logistike.
Po njemu očekuje Ukrainske protunapade u 8 mjesecu kada im 5-6 novih brigada bude spremno
Kako javljaju, reč je o penzionisanom generalu Pavelu (67) koji je sada navodno na čelu ruskih specijalnih snaga koje deluju na istoku Ukrajine nakon što je bivši zapovednik teško ranjen. Pavel je, navode, veteran ruskog rata u Avganistanu.
- Putin sada kopa s dna kace. Većina njegovih najboljih i okorelih u borbi viših zapovednika ubijena je ili povređena u borbama u Ukrajini pa pribegava slanju drugorazrednih oficira na frontu koji tamo onda ne traju jako dugo - rekao je visoki obaveštajni izvor za Daily Star i dodao kako Putin izvlači generale iz penzije i šalje ih u rat.
- Putin je poput šefa mafije kojem niko ne sme odbiti poslušnost. Ako umirovljeni general dobije poruku od Putina da je Majci Rusiji potreban na bojištu u Ukrajini, ne može puno toga da uradi - rekao je, prenosi 24sata.hr.
Britanski mediji navode da je Pavel bio vojnik više od 40 godina, a pre 25 godina je, kada je bio mlađi i u formi, postao zapovednik ruskih specijalnih snaga. Pretpostavlja se da je pre povlačenja iz aktivne službe pre pet godina služio u Siriji.
Donedavno je, navode, živeo u predgrađu Moskve, a tvrde i da je toliko gojazan da je bilo potrebno da mu se napravi posebna uniforma. Na dan jede pet obroka i popije najmanje litru votke.
https://www.blic.rs/vesti/svet/jede-pet-obroka-i-popije-litar-votke-dnevno-putinu-ponestaje-generala-u-ukrajinu/nyvczws
2016-07-22
Nastavlja se ofenziva, kak oko Lisičanska, tak i oko Izyuma... Uništenje ove izbočine zapadno od grada bi trebalo razbiti svaku buduću iluziju o eventualnoj kontri Ukra s te strane.
#Ukraine #Izyum Front
— -- GEROMAN -- :eyes: - (@GeromanAT) June 28, 2022
RF / Allies try to clean up the bulge NW of Izyum
that will shorten the front lines down from 45 to 12km and so free around 3 BTGs - and will also secure the Izyum hub.
-> pic.twitter.com/bK4KmrgeIy
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu