Američki ministar obrane: Gori nam pod nogama jer Amerika gubi rat
Page 1 of 1
Američki ministar obrane: Gori nam pod nogama jer Amerika gubi rat
Ha ha ha ha ha
Američki ministar obrane Lloyd Austin je na sastanku ministara obrane u Bruxellesu rekao da je ruska invazija na Ukrajinu "ključan trenutak" za Ameriku, dodavši da si saveznici Ukrajine "ne smiju dozvoliti da popuste i izgube dah".
-
Amerika prvi put šalje moćne projektile Ukrajini: "Ulozi su previsoki"
-
Meni nisu ulozi previsoki a to sam napisao i punih mjesec dana prije napada Rusije na Ukrajinu.
Evo :
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:11
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
-
Šta je NATO žgadijo ? Zapelo vam a ?
Američki ministar obrane Lloyd Austin je na sastanku ministara obrane u Bruxellesu rekao da je ruska invazija na Ukrajinu "ključan trenutak" za Ameriku, dodavši da si saveznici Ukrajine "ne smiju dozvoliti da popuste i izgube dah".
-
Amerika prvi put šalje moćne projektile Ukrajini: "Ulozi su previsoki"
-
Meni nisu ulozi previsoki a to sam napisao i punih mjesec dana prije napada Rusije na Ukrajinu.
Evo :
by RayMabus Sun 23 Jan - 8:11
Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
-
Šta je NATO žgadijo ? Zapelo vam a ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Njemački ministar obrane priznao: Zapad gubi svoj uticaj u Africi
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Američki ministar obrane tješi saudijskog prijestolonasljednika obećavajući mu zaštitu
» MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA DEMANTIRALO REUTERS 'Stier će biti na sastanku koji organizira američki ministar obrane'
» Nijemcima gori pod nogama
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Američki ministar obrane tješi saudijskog prijestolonasljednika obećavajući mu zaštitu
» MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA DEMANTIRALO REUTERS 'Stier će biti na sastanku koji organizira američki ministar obrane'
» Nijemcima gori pod nogama
Page 1 of 1