MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA DEMANTIRALO REUTERS 'Stier će biti na sastanku koji organizira američki ministar obrane'
Page 1 of 1
MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA DEMANTIRALO REUTERS 'Stier će biti na sastanku koji organizira američki ministar obrane'
DEMANTIRALI MEDIJSKE NAPISE
REUTERS / HANZA MEDIA
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova demantiralo je medijske napise o tome da potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier neće biti na sastanku koji organizira državni tajnik SAD-a Rex Tillerson u Washingtonu.
Još jednom potvrđujemo da je ministar Stier pozvan i da će sudjelovati na sastanku Globalne koalicije za borbu protiv ISIL-a koji će se održati u srijedu, 22. ožujka 2017. godine u Washingtonu.
Tijekom boravka u Washingtonu, izvijestilo je MVEP, ministar Stier održat će sastanke u Kongresu, te će se susresti s predstavnicima hrvatske zajednice.
Ministar Stier će zajedno s ministrima vanjskih poslova Jadranske Trilaterale, Ditmirom Bushatijem i Srđanom Darmanovićem, sudjelovati na panelu u organizaciji Atlantic Councila na kojem će ministri razgovarati o perspektivama sigurnosnih izazova s kojima se suočava jugoistočna Europa.
U prostorijama Zaklade Heritage ministar Stier će održati predavanje na temu 'Važnost transatlantskog partnerstva za stabilnost u Europi - pogled iz Hrvatske'.
Podsjetimo, glasnogovornica State Departmenta za Reuters je izjavila da će se Tillerson već u srijedu naći s ministrima vanjskih poslova 26 od 27 država NATO članica te kako je jedini ministar vanjskih poslova koji neće nazočiti na sastanku hrvatski Davor Ivo Stier.
REUTERS / HANZA MEDIA
Ministarstvo vanjskih i europskih poslova demantiralo je medijske napise o tome da potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier neće biti na sastanku koji organizira državni tajnik SAD-a Rex Tillerson u Washingtonu.
Vezane vijesti
Američki ministar obrane u srijedu se sastaje ministrima vanjskih poslova 26 od 27 država NATO članica. Jedini koji neće doći je - Stier!?
Još jednom potvrđujemo da je ministar Stier pozvan i da će sudjelovati na sastanku Globalne koalicije za borbu protiv ISIL-a koji će se održati u srijedu, 22. ožujka 2017. godine u Washingtonu.
Tijekom boravka u Washingtonu, izvijestilo je MVEP, ministar Stier održat će sastanke u Kongresu, te će se susresti s predstavnicima hrvatske zajednice.
Ministar Stier će zajedno s ministrima vanjskih poslova Jadranske Trilaterale, Ditmirom Bushatijem i Srđanom Darmanovićem, sudjelovati na panelu u organizaciji Atlantic Councila na kojem će ministri razgovarati o perspektivama sigurnosnih izazova s kojima se suočava jugoistočna Europa.
U prostorijama Zaklade Heritage ministar Stier će održati predavanje na temu 'Važnost transatlantskog partnerstva za stabilnost u Europi - pogled iz Hrvatske'.
Podsjetimo, glasnogovornica State Departmenta za Reuters je izjavila da će se Tillerson već u srijedu naći s ministrima vanjskih poslova 26 od 27 država NATO članica te kako je jedini ministar vanjskih poslova koji neće nazočiti na sastanku hrvatski Davor Ivo Stier.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA DEMANTIRALO REUTERS 'Stier će biti na sastanku koji organizira američki ministar obrane'
to bi bilo malo cudno da hrvatska ne bi prisustvovala samo zato sto je netko hillary dao podrsku sto uopce nije dokazano...nego rekla-kazala..uostalom skoro 80% americkih hrvata je glasovalo za trump-a...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA DEMANTIRALO REUTERS 'Stier će biti na sastanku koji organizira američki ministar obrane'
Specijalni medijski rat se nastavlja, a u njemu sudjeluje, kao što vidimo, i INDEX. I nij jedini..Isilovac...pardon, Asilovac također.
..jbg...no realno moramo vise poraditi na sebi..ispuniti sto se trazi..inace kako rece trump ne racunajte na nas i na nasu pomocEroo wrote:Specijalni medijski rat se nastavlja, a u njemu sudjeluje, kao što vidimo, i INDEX. I nij jedini..Isilovac...pardon, Asilovac također.
2015-09-08
...mislim da ce ovaj sastanak biti i zavrtanje usiju...mnogi ce i packe dobiti...nema vise po sistemu..'a molim vas...trebamo vremena...'....ako nisi sposoban dostici 2% bdp-a sto trazi trump...onda se sam iskljuci..zicanje nece pomoci...
2015-09-08
Isilovski još trubi svoje?
Grabar Kitarović ostaje u Švedskoj pet dana; Josipović: Kad sam išao u Finsku i baltičke zemlje ostao sam tamo tri dana
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Grabar-Kitarovic-ostaje-u-Svedskoj-pet-dana-Josipovic-Kad-sam-isao-u-Finsku-i-balticke-zemlje-ostao-sam-tamo-tri-dana?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
Medijski specijalni rat se nastavlja po ustaljenom načinu...Peta kolona nikad ne spava.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Grabar-Kitarovic-ostaje-u-Svedskoj-pet-dana-Josipovic-Kad-sam-isao-u-Finsku-i-balticke-zemlje-ostao-sam-tamo-tri-dana?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
Medijski specijalni rat se nastavlja po ustaljenom načinu...Peta kolona nikad ne spava.
2016-07-22
dobro su organizirani sto je's je's...Eroo wrote:Grabar Kitarović ostaje u Švedskoj pet dana; Josipović: Kad sam išao u Finsku i baltičke zemlje ostao sam tamo tri dana
2015-09-08
ma, on ce biti u vasingtonu, ali da ce biti " nazocan "
na konkretnom sastanku, da li ce biti na spisku zvanica ??
Guest- Guest
Ambasada ti kaže da je "important"...e, sad, valjda bez takvih i ne može bit sastanka.pizzon wrote:ma, on ce biti u vasingtonu, ali da ce biti " nazocan "
2016-07-22
Similar topics
» Škoro kod Bage: ‘Ja ću biti premijer, a Kenwood Kenon ministar vanjskih poslova‘
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ni MUP ni MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA nema pojma kako i na ciji poziv dosao je Vulin u Hrvatsku
» Novi britanski ministar vanjskih poslova je Boris Johnson - čovjek koji Hillary Clinton uspoređuje sa "sadističkom sestrom iz ludnice",
» Iranski ministar vanjskih poslova trolla Amere
» Iranski ministar vanjskih poslova zaprijetio Europi
» Ni MUP ni MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA nema pojma kako i na ciji poziv dosao je Vulin u Hrvatsku
Page 1 of 1