Ruska invazija na Ukrajinu
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
malo poduke.
venturi, bernulij.
kod glisera se rade pogonski vijci da rade u dva smjera na istoj osovini.
prvi se vrti desno, drugi lijevo.
između dva vijka je skoro idealno okruženje i nema opasnosti od vrenja vode.
smanjuje se potrošnja goriva i izjenačava se moment okretanja.
nego kaj ti radiš, ono u floridi?
čistiš račiće?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:Al kako svaki put to mi nije jasnoMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:T55 nisi u poziciji da pitaš nego da odgovaraš budući da ja ništa nisam pisao o t34 za razliku od tebe koji si tvrdio da je t55 stvoren u ww2 i da je razvalio njemce. Budi barem malo pristojan kad si već strašno glupmentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:kad to piše lik koji kaže da je T55 stvoren u ww2 da potamani švabe...mentalitet wrote:AlfaOmega wrote:Forum je riječ starija od interneta. Doktoru kad spomeneš forum, on to odmah po latinski gleda ka trg (što je btw. doslovni prevod). A u njega je doktor ionak mator.veber wrote:online forum?AlfaOmega wrote:Eno, pošalješ mu srce, i opet ne valjaš. I opet će se doktoru žaliti kak na online forumu gdi voli ići ima jedan zli alfa što mu nabija krvni tlak.
I što ga ignoriram, još se pita?
kaj postoji i offline forum?
znaš li da se na izvornom moglo reći svašta, ali ako se nisi svidio puku, glava ti je mogla odletjeti.
sada se svi skrivate iza demokracije.
Sta zna folksdeutscer shto je forum?Nikad nije chuo latinski osim srpskog>Morat cu ovu stoku siitnog zuba pomalo obrazovati.U koje su oni ishli skule pitao bi se jedan tvoj poznati splico.:::)))Ovce ,koze,a zvono na njima im je bilo da se oni ne izgube po oniim pripizdinama::::)))
Pitao sam te krele ,reci mi koliko T-34 ima chlanaka na gusjeniici i gdje se skladishte granate u njemu pa cemo prichati o T-34.Jednostavno pitanje za one koji taj tenk dobro poznaju a posebno ako su ga morali ukopavati ili nedaj boze mijenjatii puknuti chlanak na gusjenici.Priznaj bre da si polupismeni srbo koji po svaku cijenu zeli bitii Hrvat i sve ce ti biti oproshteno jer imam ja sazaljenja prema psihichkim bolesnicima,niiste vi krivi,kriivi su geni jebii ga ,je' l' tak'?
Nije on glup nego nema sreće kad je razmišljanje u pitanju
Takav je. To ti je ono tip ljudi jbg...
Taj kad se rodio doktor je majku šamarao umjesto djeteta.
Guest- Guest
veber wrote:a još za nepismenog šabana.
malo poduke.
venturi, bernulij.
čistiš račiće?
Pa nisi skuuzio!!!???Jebem radoznale tukce u to malo mozga shto iim je ostalo.Ali dosta je za danas ,svrshio sam::::)))Idii bre kaj ti je bolan?
E slušaj ovo, kreten je neki dan napisao da je došao u ameriku i da nije znao engleski ali da se ztaposlio tamo u hotelu sa 5 zvjezdica (bez znanja engleskog jebote, hotel 5 zvjezdica ) ali da je znao solidno švapski pa je bario švabice koje su se topile od miline i skoro da su mu pi*ke davale pred vlastitim mužemveber wrote:a još za nepismenog šabana.
malo poduke.
venturi, bernulij.
čistiš račiće?
Ne da je lik glup ko kurac nego je čak i strašno glup u srpskim okvirima što se tiče laganja
Poslje sam mu napisao da taj pi*čkiu u životu vidio nije a on mi odgovorio da on samo jebe, nema što gledati u nju :DDDDD
Oću ti reći, šutaj to ili drž na udici, kakv jebene turbine i vijke i elise konju imaš objašnjavati? šono bi se reklo ne bacaj bisere pred svinje.
A to je u pitanju, onda je dobro da ne laje kakav je tulum bio kad je začetMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:Al kako svaki put to mi nije jasnoMDMiridije wrote:Šandor Winnetou wrote:T55 nisi u poziciji da pitaš nego da odgovaraš budući da ja ništa nisam pisao o t34 za razliku od tebe koji si tvrdio da je t55 stvoren u ww2 i da je razvalio njemce. Budi barem malo pristojan kad si već strašno glupmentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:kad to piše lik koji kaže da je T55 stvoren u ww2 da potamani švabe...mentalitet wrote:AlfaOmega wrote:Forum je riječ starija od interneta. Doktoru kad spomeneš forum, on to odmah po latinski gleda ka trg (što je btw. doslovni prevod). A u njega je doktor ionak mator.veber wrote:online forum?AlfaOmega wrote:Eno, pošalješ mu srce, i opet ne valjaš. I opet će se doktoru žaliti kak na online forumu gdi voli ići ima jedan zli alfa što mu nabija krvni tlak.
I što ga ignoriram, još se pita?
kaj postoji i offline forum?
znaš li da se na izvornom moglo reći svašta, ali ako se nisi svidio puku, glava ti je mogla odletjeti.
sada se svi skrivate iza demokracije.
Sta zna folksdeutscer shto je forum?Nikad nije chuo latinski osim srpskog>Morat cu ovu stoku siitnog zuba pomalo obrazovati.U koje su oni ishli skule pitao bi se jedan tvoj poznati splico.:::)))Ovce ,koze,a zvono na njima im je bilo da se oni ne izgube po oniim pripizdinama::::)))
Pitao sam te krele ,reci mi koliko T-34 ima chlanaka na gusjeniici i gdje se skladishte granate u njemu pa cemo prichati o T-34.Jednostavno pitanje za one koji taj tenk dobro poznaju a posebno ako su ga morali ukopavati ili nedaj boze mijenjatii puknuti chlanak na gusjenici.Priznaj bre da si polupismeni srbo koji po svaku cijenu zeli bitii Hrvat i sve ce ti biti oproshteno jer imam ja sazaljenja prema psihichkim bolesnicima,niiste vi krivi,kriivi su geni jebii ga ,je' l' tak'?
Nije on glup nego nema sreće kad je razmišljanje u pitanju
Takav je. To ti je ono tip ljudi jbg...
Taj kad se rodio doktor je majku šamarao umjesto djeteta.
ja svoj rad, proračunammentalitet wrote:veber wrote:isto je problem s elisama od glisera pa se rade ili s promjenjivim nagibom kuta krila ili se rade s dva vijka što poskupljuje izradu motora, ali kasnije pojeftinjuje korištenje.
Id bre srchi pesak .Volio biih te vidjeti u zivo da mii pokazesh shto znash o mehanicii,hiidrauliici i nekim drugiim stvarima,ali naravno ne pada mii napamet sretati se sa takvim iidiotima jer je mozda to prelazno,kako rekoh samo ti nastavii dalje srpski,to tii sauper ide,jebi ga shto ponesesh iz kuce to se nikad ne zaboravlja.
kasnije izmodeliram
onda ga isprintam
pa ga testiram.
ti kao znalac skužit ćeš da je gornja trećina stradala jer sam testirao u uvjetima kada se vrti sa 6000
garant znaš kaj je verado
2014-12-30
kao ni Strelkovu (u Putinovoj nemilosti je). U svakom slučaju ovo čujem prvi put.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
lik laže čim se približi tipkovnici.Šandor Winnetou wrote:E slušaj ovo, kreten je neki dan napisao da je došao u ameriku i da nije znao engleski ali da se ztaposlio tamo u hotelu sa 5 zvjezdica (bez znanja engleskog jebote, hotel 5 zvjezdica ) ali da je znao solidno švapski pa je bario švabice koje su se topile od miline i skoro da su mu pi*ke davale pred vlastitim mužemveber wrote:a još za nepismenog šabana.
malo poduke.
venturi, bernulij.
čistiš račiće?
Ne da je lik glup ko kurac nego je čak i strašno glup u srpskim okvirima što se tiče laganja
Poslje sam mu napisao da taj pi*čkiu u životu vidio nije a on mi odgovorio da on samo jebe, nema što gledati u nju :DDDDD
Oću ti reći, šutaj to ili drž na udici, kakv jebene turbine i vijke i elise konju imaš objašnjavati? šono bi se reklo ne bacaj bisere pred svinje.
svi se sjebemo u gramatici. nije ovo jezični forum.
onda debil piše s ch shto i sl.
pa se sjebe u hrvatskom koji mu je nažalost materinji.
o njemačkom da ne tipkam.
2014-12-30
Eroo wrote:Ovaj gos'n bi svakog Rusa zubima pregrizo, tako da ne znam kolkio mu možemo vjerovati,
kao ni Strelkovu (u Putinovoj nemilosti je). U svakom slučaju ovo čujem prvi put.
Nema logike jer nitko s imalo pameti neće držati takve prvoklasne mete unutar dometa protivničke artiljerije. Uostalom zašto bi to radili? Slično kao ovo što barbari tvrde da su 50 generala ubili...ono lol. Pojedinačno stradavaju viši oficiri apsolutno, pogotovo ovi koji su prisiljeni biti na linijama. Ali ovako baš da će držati nekakve sastanke i biti na jednome mjestu koje bi mogla klasična artiljerija uništiti? I to napodručjima koja obiluju atomskim skloništima i slično građenima desetljeća zbog paranoje okoli nuklearnog rata... neće toliko riskirati nitko.
Guest- Guest
Ukrainians fled from Liman, but were not told that bridge had already blown up . Watch to the end. pic.twitter.com/x6oNlBPYCK
— ZOKA (@200_zoka) June 19, 2022
#Ukraine: The first four M113AS4 armored personnel carriers flown out of Australia last week - soon they will be handed over to the Ukrainian army. All three were repainted and test-ran.
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) June 19, 2022
In total Australia is planning to donate 14 such APCs to Ukraine. pic.twitter.com/nVhwWCK9vk
AlfaOmega wrote:Gotovo je, ovo odnosi prevagu u ratu. Ni 12 ni 13, neg čak 14 M113ca dignutih na nenadjebivi AS4 standard.#Ukraine: The first four M113AS4 armored personnel carriers flown out of Australia last week - soon they will be handed over to the Ukrainian army. All three were repainted and test-ran.
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) June 19, 2022
In total Australia is planning to donate 14 such APCs to Ukraine. pic.twitter.com/nVhwWCK9vk
A to što su svježe prefarbani im podiže tržišnu vrijednost za 50 posto.
crvenkasti-
2014-04-17
Jesu li ga odveli dokturu?crvenkasti wrote:Pao Metolkine... jebi ga
2016-07-22
Eroo wrote:Jesu li ga odveli dokturu?crvenkasti wrote:Pao Metolkine... jebi ga
nema mu spasa
crvenkasti-
2014-04-17
Kaliningrad, blockade "I ask you to remain calm, my team and I will provide everything for the region," the governor said yesterday. "We believe and hope," the people answered and... in the morning they ran to empty building stores.
Tako tako stoko...trkom! Trkom gamadi barbarska!
Guest- Guest
Mihajlo Podoljak, savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, razgovarao je za FRANCE 24 dan nakon posjeta francuskih, njemačkih, talijanskih i rumunjskih lidera Kijevu i Irpinu. Pozdravljajući ovaj prikaz europskog jedinstva s Ukrajinom, Podoljak je pozvao na slanje više teškog naoružanja u njegovu zemlju. Rekao je da bi takav potez promijenio situaciju na terenu u korist ukrajinskih vojnika, suočenih s ruskim napredovanjem u istočnoj regiji Donbasa.
"Ukrajina može dobiti rat kroz 3 do 6 mjeseci ako dobije teško naoružanje uskoro", rekao je Podoljak.
Izvor: france24.com
Pronašao sam još jednu mapu sa ucrtanom bojišnicom sjeverozapadno od Izjuma.
Nešto je skromnija od one prije, ali ima jedan dodatak koji mi izgleda nevjerojatan.
Moguće je s malim jedinicama i preplibvati Donec, ali ne i prebaciti ozbiljniju tehniku.
Naime, sjeverno vidimo da se prešlo Donec i stavljeno pod kontrolu cestu i željeznicu
prema Belgorodu u Rusiji. Tammo vidim da postoji samo jedan ozbiljniji most između
Zaliman i Sovinci na drugoj strani Doneca, ali taj dio nije urisan u ovoj karti.
Raspad sistema kod Rusa i šumovit teren je svakako doprinio tome da je Izjum
ugrožen, a možda i pred padom. Za očekivati je rusko dalekometno granatiranje...
Če da vidime ...
2016-07-22
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu