ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 40 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by veber Sun 19 Jun - 19:07

mentalitet wrote:
veber wrote:
AlfaOmega wrote:Eno, pošalješ mu srce, i opet ne valjaš. I opet će se doktoru žaliti kak na online forumu gdi voli ići ima jedan zli alfa što mu nabija krvni tlak. 
I što ga ignoriram, još se pita? :_|
online forum?
kaj postoji i offline forum?

znaš li da se na izvornom moglo reći svašta, ali ako se nisi svidio puku, glava ti je mogla odletjeti.

sada se svi skrivate iza demokracije.

Postoji ,postoji isto kao i turbo raketna tehnologija.Bog te jebo polupismenii zar te nije sram nekoga ispravljati.Penziija mjesto miroviina :::)))))
tvoje neznanje je legendarno.

odi čistiti škampe.

da nisi som, ne bi stalno spominjao turboraketnu nitro motorčinu.

glup si i ograničen.

čekamo sada supersoničnutwinturbo rusku raketu.

(da nisi porjeklom turčin znao bi kaj sam pisao o superturbohipersoničnoj ruskoj raketi. ameri su nakon dva tjedna demonstrirali što je hipersonična raketa, a isto možemo očekivati da će amerikanci demonstrirati novu nuklernu raketu)

a sve vas čejene treba tretirati kao japance nakon napada na pearl harbor.
i da se ne troši energija i hrana sve vas poslati u rusiju

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by mentalitet Sun 19 Jun - 19:15

neznanje se polupismeni folksdeutsceru pishe odvojeno.gdje kvaka u folksdeutsceru "lingvisto".?Pa ti si Ing. objasn meni tehniichki polupismenom:::))Haloooooo,glupane ne postoji ni na jednoj raketi turbo!!!!!!!

Last edited by mentalitet on Sun 19 Jun - 19:18; edited 1 time in total

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest Sun 19 Jun - 19:17

Još jedan lijep snimak pogiblje gomilice neljudi i životinja!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Sun 19 Jun - 19:19

MDMiridije wrote:

Evo stigla i iizdrogiirana vreca govana:::::)))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber Sun 19 Jun - 19:19

mentalitet wrote:neznanje se polupismeni folksdeutsceru pishe odvojeno.gdje kvaka u folksdeutsceru "lingvisto".?Pa ti si Ing. objasn meni tehniichki polupismenom:::))
jedina negacija koja se piše odvojeno, a dozvoljeno je i zajedno, je;
ne ću ili neću.

ili ako već pišeš fonetski onda je folksdojčer, a ne te neke tvoje izvedenice.

nepismeni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Sun 19 Jun - 19:21

Ovaj kučkin sin je završio medicinu ali je zaključio da je zabavnije klati i ubijati po tuđim zemljama. Dok mu tikva nije metak privukla :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 19 Jun - 19:23

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
AlfaOmega wrote:Eno, pošalješ mu srce, i opet ne valjaš. I opet će se doktoru žaliti kak na online forumu gdi voli ići ima jedan zli alfa što mu nabija krvni tlak. 

Lijepo mu lezi srpski jezik ko i onome folksdeutsceru koji poznaje bolje srpski od njemachkog jer nikako da skuzi u folksdeutscheru gdje je kvaka.Odakle se dotepala ta bagra u Cro,iz koje pripizdine to me interesira,zato i tipkaju kratko da se ne bi odali,chuj kreleta i ribich je ,ali se sjeca kad ga je stari zvao pecarosh::::))))hahahahahahahahhaahhhha,ubit cu se majkemi kakvih ovdje zabavnih kretena ima:::))
O evo i tebe 55ice cheers Još jedna somina na štapu cheers cheers cheers

Kak sii kaj srbo?Danas ne mijeshash pesak?
ne, danas sam u ribolovu i držim na jednom štapu dvije somine cheers
Kakav si glup ti ni zabu ne znash uloviti bez tochka:::)))))
A ne osjećaš ništa u ustima, da cimnem jače?

Aha,kuuzim vadish shoder na Cicu i sanjash da si u ribolovu.Pa dobro je to bar ce biti za neku betonsku deku,samo pazi kako kradesh mogao bi zavrshiiti u bajbokani...
Ma ne sanjam nesrećo, jedino ako ti misliš da si plod mašte B-)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 19 Jun - 19:24

Danas je stiglo par tisuća komada Stingera i Đavelina a vidin da je kukuruz visok i sad će se fino probijat kroz kukurze i kad vide koje rusko govno na tačkovima BUUUMMMMMMMMM

To me baš veseli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sun 19 Jun - 19:25

mentalitet wrote:neznanje se polupismeni folksdeutsceru pishe odvojeno.gdje kvaka u folksdeutsceru "lingvisto".?Pa ti si Ing. objasn meni tehniichki polupismenom:::))Haloooooo,glupane ne postoji ni na jednoj raketi turbo!!!!!!!
kada si već editirao, ali si polupismen.

kada rusi lansiraju raketu koja je tehnički zaostala za američkim ili zapadnima;
onda napišemo daj raketa turbosuperfakingsonična

neki put dodamo i da ide ko srblje na brlju.

da znaš nekaj o raketnom motoru ne bi drobio.

ali ko i onaj krele svetoje, nemaš pojma.

(da li ti majmune nepismeni znaš kako radi mlazni motor, ne raketni to je obična diza. ovisi o količini zraka pa da li se ugrađuje spremnik s kisikom)

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 19 Jun - 19:26

mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
AlfaOmega wrote:
veber wrote:
online forum?

znaš li da se na izvornom moglo reći svašta, ali ako se nisi svidio puku, glava ti je mogla odletjeti.

Forum je riječ starija od interneta. Doktoru kad spomeneš forum, on to odmah po latinski gleda ka trg (što je btw. doslovni prevod). A u njega je doktor ionak mator.

Sta zna folksdeutscer shto je forum?Nikad nije chuo latinski osim srpskog>Morat cu ovu stoku siitnog zuba pomalo obrazovati.U koje su oni ishli skule pitao bi se jedan tvoj poznati splico.:::)))Ovce ,koze,a zvono na njima im je bilo da se oni ne izgube po oniim pripizdinama::::)))
kad to piše lik koji kaže da je T55 stvoren u ww2 da potamani švabe... lol! :rofl :rofl :rofl :rofl :lol: :lol: :lol: :lol:

Pitao sam te krele ,reci mi koliko T-34 ima chlanaka na gusjeniici i gdje se skladishte granate u njemu pa cemo prichati o T-34.Jednostavno pitanje za one koji taj tenk dobro poznaju a posebno ako su ga morali ukopavati ili nedaj boze mijenjatii puknuti chlanak na gusjenici.Priznaj bre da si polupismeni srbo koji po svaku cijenu zeli bitii Hrvat i sve ce ti biti oproshteno jer imam ja sazaljenja prema psihichkim bolesnicima,niiste vi krivi,kriivi su geni jebii ga ,je' l' tak'?
T55 nisi u poziciji da pitaš nego da odgovaraš budući da ja ništa nisam pisao o t34 za razliku od tebe koji si tvrdio da je t55 stvoren u ww2 i da je razvalio njemce. Budi barem malo pristojan kad si već strašno glup :bash

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest Sun 19 Jun - 19:28

Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
AlfaOmega wrote:
veber wrote:
online forum?

Forum je riječ starija od interneta. Doktoru kad spomeneš forum, on to odmah po latinski gleda ka trg (što je btw. doslovni prevod). A u njega je doktor ionak mator.

Sta zna folksdeutscer shto je forum?Nikad nije chuo latinski osim srpskog>Morat cu ovu stoku siitnog zuba pomalo obrazovati.U koje su oni ishli skule pitao bi se jedan tvoj poznati splico.:::)))Ovce ,koze,a zvono na njima im je bilo da se oni ne izgube po oniim pripizdinama::::)))
kad to piše lik koji kaže da je T55 stvoren u ww2 da potamani švabe... lol! :rofl :rofl :rofl :rofl :lol: :lol: :lol: :lol:

Pitao sam te krele ,reci mi koliko T-34 ima chlanaka na gusjeniici i gdje se skladishte granate u njemu pa cemo prichati o T-34.Jednostavno pitanje za one koji taj tenk dobro poznaju a posebno ako su ga morali ukopavati ili nedaj boze mijenjatii puknuti chlanak na gusjenici.Priznaj bre da si polupismeni srbo koji po svaku cijenu zeli bitii Hrvat i sve ce ti biti oproshteno jer imam ja sazaljenja prema psihichkim bolesnicima,niiste vi krivi,kriivi su geni jebii ga ,je' l' tak'?
T55 nisi u poziciji da pitaš nego da odgovaraš budući da ja ništa nisam pisao o t34 za razliku od tebe koji si tvrdio da je t55 stvoren u ww2 i da je razvalio njemce. Budi barem malo pristojan kad si već strašno glup :bash

Nije on glup nego nema sreće kad je razmišljanje u pitanju :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet Sun 19 Jun - 19:28

veber wrote:
mentalitet wrote:neznanje se polupismeni folksdeutsceru pishe odvojeno.gdje kvaka u folksdeutsceru "lingvisto".?Pa ti si Ing. objasn meni tehniichki polupismenom:::))
ne ću ili neću.

nepismeni.

Volkswagen krele,eto dokazao sam da nii schwapski ne znash a ne znash ni hrvatski,plus toga treba tii dva sata da odgovoriish na neko piitanje shto je dokaz da ti mozak radi ko dizel na guranje,slabo palish jer tii je inteligencija 0,a sad cibe uu kucicu:::))Dodushe srpskii ti ide fenomenalno,samo nastavi tako i ne srami se..

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 19 Jun - 19:29

MDMiridije wrote:

@alfa Alfice draga što je ovo grob te hebo? Pa nigdje točkova za prepoznati barbarska vozila? Ma sigurno su neka japanska, barbari ovakvo što ne posjeduju.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by veber Sun 19 Jun - 19:31

a raketni motor radi na jednostavnom principu venturijeve cijevi.
bernoulli je definirao venturijevu cijev.
odnosno protok, brzinu i tlak.

da ne ulazim u matematiku koju ionako nećeš shvatiti, ziher si vidio list na vodi koji plovi uz kamen i naglo ubrza.
padom tlaka raste brzina.

to ti je princip karburatora gdje je u sredini grlo usko. kada se pomješa smjesa zraka i goriva zbog brzine dolazi do raspršavanja i finog paljenja.

isti zakon nam veli da voda u cijevima nesmije imati veću brzinu od 10m/sec jer će doći zbog brzine do kipljenja, vibracija i kalcifikacije.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber Sun 19 Jun - 19:33

isto je problem s elisama od glisera pa se rade ili s promjenjivim nagibom kuta krila ili se rade s dva vijka što poskupljuje izradu motora, ali kasnije pojeftinjuje korištenje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 19 Jun - 19:34

IZJUM:

Iz ove mape sam izrezao dio oko Izjuma. 
Sad po prvi put vidim ucrtano ono šta možemo pročitati i u komentarima.
Nakon uništavanja glavnog komandnog punkta 20.-e ruske armije ,
u neposrednoj blizini Izjuma, kao da je došlo do raspada sistema.

https://pbs.twimg.com/media/FVnCtcPXsAEVnut?format=jpg&name=large

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 40 1

PS: roza ofarbano je područje gdje se vode borbe.

Last edited by Eroo on Sun 19 Jun - 19:35; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 19 Jun - 19:34

MDMiridije wrote:

Ovaj kučkin sin je završio medicinu ali je zaključio da je zabavnije klati i ubijati po tuđim zemljama. Dok mu tikva nije metak privukla :^0
Ode sokolov u pizdu materinu sa 21 godinom greenstars

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by veber Sun 19 Jun - 19:36

mentalitet wrote:
veber wrote:
ne ću ili neću.

nepismeni.

Volkswagen krele,eto dokazao sam da nii schwapski ne znash a ne znash ni hrvatski,plus toga treba tii dva sata da odgovoriish na neko piitanje shto je dokaz da ti mozak radi ko dizel na guranje,slabo palish jer tii je inteligencija 0,a sad cibe uu kucicu:::))Dodushe srpskii ti ide fenomenalno,samo nastavi tako i ne srami se..
koliko vidim, nepismen si samo ti.

samim pisanjem dijakritičkih znakova u kvazi engleskom obliku je dokaz nepismenosti.

ja imam njemačku tipkovnicu pa pišem s dijakritičkim slovima jer znam kako prebaciti tipkovnicu na hr i gdje se koji znak nalazi.

znači, jednostavno si nepismen.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Sun 19 Jun - 19:38

MDMiridije wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
Šandor Winnetou wrote:
mentalitet wrote:
AlfaOmega wrote:
veber wrote:
online forum?

Nije on glup nego nema sreće kad je razmišljanje u pitanju :^0
Al kako svaki put to mi nije jasno crazy

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by mentalitet Sun 19 Jun - 19:41

veber wrote:isto je problem s elisama od glisera pa se rade ili s promjenjivim nagibom kuta krila ili se rade s dva vijka što poskupljuje izradu motora, ali kasnije pojeftinjuje korištenje.

Id bre srchi pesak .Volio biih te vidjeti u zivo da mii pokazesh shto znash o mehanicii,hiidrauliici i nekim drugiim stvarima,ali naravno ne pada mii napamet sretati se sa takvim iidiotima jer je mozda to prelazno,kako rekoh samo ti nastavii dalje srpski,to tii sauper ide,jebi ga shto ponesesh iz kuce to se nikad ne zaboravlja.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by veber Sun 19 Jun - 19:41

a još za nepismenog šabana.
malo poduke.
venturi, bernulij.

kod glisera se rade pogonski vijci da rade u dva smjera na istoj osovini.
prvi se vrti desno, drugi lijevo.
između dva vijka je skoro idealno okruženje i nema opasnosti od vrenja vode.
smanjuje se potrošnja goriva i izjenačava se moment okretanja. 

nego kaj ti radiš, ono u floridi?
čistiš račiće?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics