ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 5 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by vili40 Fri 10 Jun - 9:32

Pogledajte kako se Putin usporedio s ruskim carem i poslao jezivu prijetnju
RUSKI predsjednik Vladimir Putin odao je jučer počast caru Petru Velikom na 350. godišnjicu njegova rođenja uspoređujući navodnu povijesnu težnju tadašnje i današnje Rusije za povratkom ruskih zemalja. "Petar Veliki je 21 godinu vodio Veliki sjeverni rat. Ratovao je sa Švedskom i činilo se kao da im je nešto uzeo. Nije im uzeo ništa, vratio je ono što je bilo rusko", rekao je Putin nakon posjeta izložbi posvećenoj caru.

"Očito je i na nama da vratimo ono što je rusko" 

Tadašnju kampanju Petra Velikog usporedio je sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi Rusija.
"Očito je i na nama da vratimo (ono što je rusko) i ojačamo zemlju. Ako krenemo od činjenice da su te vrijednosti temelj našeg postojanja, sigurno ćemo uspjeti riješiti probleme koji su pred nama", rekao je Putin uputivši tako novu jezivu prijetnju susjednim zemljama i ostatku Europe.

Tvrdio da ne postoji ukrajinski nacionalni identitet

Putin, koji je u 23. godini na vlasti, više puta je pokušavao opravdati ruske postupke u Ukrajini, gdje su njegove snage opustošile gradove, ubile tisuće ljudi i dovele do milijuna izbjeglica, obrazlažući svoje viđenje povijesti u kojemu ne postoji stvarni ukrajinski nacionalni identitet i tradicija državnosti.
Petar Veliki, autokratski modernizator kojemu se dive i liberalni i konzervativni Rusi, vladao je 43 godine, a po sebi je nazvao novu prijestolnicu Sankt-Peterburg, koji je izgrađen na teritoriju koji je osvojio od Švedske. Vladimir Putin rođen je u Sankt-Peterburgu.
Bio je to projekt koji je koštao života desetke tisuća kmetova koji su na prisilnom radu gradili Petrov "prozor u Europu" u močvarama uz obalu Baltičkog mora.
Prije Putinova posjeta izložbi državna televizija emitirala je dokumentarac u kojem se veliča Petar Veliki kao čvrsti vojskovođa, koji je moderniziranom vojskom i mornaricom uvelike proširio ruski teritorij na račun Švedske i Osmanskog Carstva.

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 9:33

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 9:37

Daj prestanite više te engleske vijesti prenosit kako je njemu došlo slabo te ovo te ono.

To su njihove želje šta bi oni tili da bude.

Po njima taj Putin umire pet puta dnevno a ako nije još evo samo šta nije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 Fri 10 Jun - 9:43

rat će trajati još otprilike 2 godine koliko Putinu daju života a tek onda pregovori i ostala natezanja jer dok je živ to neće biti moguće.Moguća su neka primirja(u agresiji na Hrvatsku ih je bilo milion)ali ukrajinski otpor neće stati.Nitko nema pravo potpisati kapitulaciju dijela teritorija,rusi su napravili previše sranja.A za 2 godine putimirovi sljedbenici osjetit će onaj pravi učinak sankcija,Rusija je bila i prije rata u kurcu a sad kad se potpuno odvojila od zapadnih zemalja zabavljat će se turkmenistancima i čečenima a Kina će za njih biti eldorado.Putku će biti lakše na onom svijetu,gore će napokon imati svoju carsku Rusiju,tu dolje ga nitko ne jebe ni pol posto.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 9:44

Rusi okružuju Nikolaj, zatvaraju ih s mora, Ukrajinci nemaju dovoljno oružja, čekaju da im Zapad pošalje al eto sad ispalo da nemaju strateških minerala pa prvo da recikliraju te baterije pa će vam onda poslat municije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 Fri 10 Jun - 9:46

RayMabus wrote:Daj prestanite više te engleske vijesti prenosit kako je njemu došlo slabo te ovo te ono.

To su njihove želje šta bi oni tili da bude.

Po njima taj Putin umire pet puta dnevno a ako nije još evo samo šta nije.
dali su mu max 2 godine života a zadnje mjesece se više neće ni pojavljivati.Zar ti sumnjaš u britanske i američke obavještajne službe koji su do sada sve dobro predvidjeli.Ruska ratna propaganda ipak više sere pa nije vjerovati najviše njima.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by melkior Fri 10 Jun - 9:46

vili40 wrote:rat će trajati još otprilike 2 godine koliko Putinu daju života a tek onda pregovori i ostala natezanja jer dok je živ to neće biti moguće.Moguća su neka primirja(u agresiji na Hrvatsku ih je bilo milion)ali ukrajinski otpor neće stati.Nitko nema pravo potpisati kapitulaciju dijela teritorija,rusi su napravili previše sranja.A za 2 godine putimirovi sljedbenici osjetit će onaj pravi učinak sankcija,Rusija je bila i prije rata u kurcu a sad kad se potpuno odvojila od zapadnih zemalja zabavljat će se turkmenistancima i čečenima a Kina će za njih biti eldorado.Putku će biti lakše na onom svijetu,gore će napokon imati svoju carsku Rusiju,tu dolje ga nitko ne jebe ni pol posto.
Ja se nadam da će Rusi razbit Ukre, a da će im se u tome pridružit Njemačka, Francuska, Poljska, Mađarska, Hrvatska i sve zemlje slobodnog svijeta. Hoćemo i mi svoj dijelić teritorija, onaj južno od Karpata otkuda su zapravo došli Hrvati i povijesno je naš.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Fri 10 Jun - 9:48

melkior wrote:
vili40 wrote:rat će trajati još otprilike 2 godine koliko Putinu daju života a tek onda pregovori i ostala natezanja jer dok je živ to neće biti moguće.Moguća su neka primirja(u agresiji na Hrvatsku ih je bilo milion)ali ukrajinski otpor neće stati.Nitko nema pravo potpisati kapitulaciju dijela teritorija,rusi su napravili previše sranja.A za 2 godine putimirovi sljedbenici osjetit će onaj pravi učinak sankcija,Rusija je bila i prije rata u kurcu a sad kad se potpuno odvojila od zapadnih zemalja zabavljat će se turkmenistancima i čečenima a Kina će za njih biti eldorado.Putku će biti lakše na onom svijetu,gore će napokon imati svoju carsku Rusiju,tu dolje ga nitko ne jebe ni pol posto.
Ja se nadam da će Rusi razbit Ukre, a da će im se u tome pridružit Njemačka, Francuska, Poljska, Mađarska, Hrvatska i sve zemlje slobodnog svijeta. Hoćemo i mi svoj dijelić teritorija, onaj južno od Karpata otkuda su zapravo došli Hrvati i povijesno je naš.
Zašto se boriti protiv jakih za slabe, kad se možeš pridružiti jakima i zajedničkim snagama natući slabe  cheers  lol!
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Fri 10 Jun - 9:50

Sad kad su Ukri ostali bez zapadnog oružja i kad ih pogiba nekoliko stotina dnevno, sad je prilika da se ubacimo i pošaljemo naša dva MIG-a da zauzmu Karpate  :cro
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Fri 10 Jun - 9:54

melkior wrote:Sad kad su Ukri ostali bez zapadnog oružja i kad ih pogiba nekoliko stotina dnevno, sad je prilika da se ubacimo i pošaljemo naša dva MIG-a da zauzmu Karpate  :cro
Naša akcija će svakako oslabiti ukrajinske položaje u Donbasu, jer će Ukri krenuti na Hrvate, a situaciju će onda iskoristiti Rusi i za dva dana evo ih u Kijevu. Zelenski na podmornici, Karpati u Hrvatskoj, povoljna nafta u autu  ;)
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 9:56

melkior wrote:Sad kad su Ukri ostali bez zapadnog oružja i kad ih pogiba nekoliko stotina dnevno, sad je prilika da se ubacimo i pošaljemo naša dva MIG-a da zauzmu Karpate  :cro
Ne.

Trenutno gledaš sukob na istoku di se mlate isključivo pravoslavni te di je stanovništvo bilo poprilično prorusko. Sad više nije a šta se više ubijaju to se više cementira ta priča da nema više zajedno.

Fino se opusti i uživaj. Ukrajina mi treba radi držanja ravnoteže prema Mađarskoj no ne treba mi Krim i obalni pojas jer želim odsječi Tursku od Ukrajine.

-----

by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15

Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.

Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.

Odesa se mora osvojiti jer :

1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim

2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.

3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.

4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )

5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

melkior likes this post

Back to top Go down

Post by vili40 Fri 10 Jun - 9:56

za to raznovrsno,šaroliko ali napredno oružje treba vremena da proradi,to je malo duži proces.Ali do jeseni imat će toga dosta i bit će dovoljno obučeni da se njime služe.Bit će tu još svega a rusima neće biti lako zadržati to što su osvojili,to osvojeno su ionako ruševine i groblja.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 10:01

vili40 wrote:
za to raznovrsno,šaroliko ali napredno oružje treba vremena da proradi,to je malo duži proces.Ali do jeseni imat će toga dosta i bit će dovoljno obučeni da se njime služe.Bit će tu još svega a rusima neće biti lako zadržati to što su osvojili,to osvojeno su ionako ruševine i groblja.
Za mene su to gluposti.

Boli me kurac šta pravoslavci međusobno ratuju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior Fri 10 Jun - 10:02

vili40 wrote:
Dobro, ali naša vojska s Banožićem i Milanovićem na čelu svakako bi činila značajnu razliku po ukrajinsku stranu, naše sistematične i kontinuirane napade Ukrajina jednostavno ne bi mogla izdržati anjihova obrana bi se raspala kao kula od karata  blackboard   yoda
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Fri 10 Jun - 10:03

cassanowa wrote:
vili40 wrote:
Za mene su to gluposti.

Boli me kurac šta pravoslavci međusobno ratuju.
Ne razumiješ ti to. Ukri su Srbi, Rusi su Srbi, dakle udružimo se sa Srbima da namlatimo Srbe. To ti se zove ekumena  :bless
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 10:04

melkior wrote:
Ne razumiješ ti to. Ukri su Srbi, Rusi su Srbi, dakle udružimo se sa Srbima da namlatimo Srbe. To ti se zove ekumena  :bless
Ne jebem ja to ni 5%.

Ja sam u mirovini.

Ne ratuje mi se. 

Niti mi se režiraju ratovi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 10 Jun - 10:12

cassanowa wrote:
melkior wrote:
Ne jebem ja to ni 5%.

Ja sam u mirovini.

Ne ratuje mi se. 

Niti mi se režiraju ratovi.
Ja ti još jedino mogu ić u rat ako mi netko napadne dom ili domovinu Hrvatsku.

Inače, ne zanima me. Imam pametnijeg posla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 10:18

Da bar nije napa. Ja san ode na forumu punih mjesec dana prije njegovog napada napisa šta će mu se desiti ako mi napadne cijelu Ukrajinu jer ja znam da ako osvoji glavni grad da će onda sve ostale dakle i ove na zapadu Ukrajine proglasiti odmetnicima i pošto je njegov glavni grad onda je on kao legalan a ovi ilegalni i nitko se ne bi usudija pomoć ovima.

To je meni bilo neprihvatljivo i zato sam se umiješa i sad ratuje tamo na istoku Ukrajine kako san i reka da će se to odvijat, dakle ako napadne cijelu Ukrajinu vraćat će se u crnim vrićama a onda će se čačakt tamo na istoku s njima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 10:34

A šta se tiče tog istoka Ukrajine, moj stav je isti tu kao i punih mjesec dana prije njegovog napada na Ukrajinu.

Evo :

by RayMabus Sun 23 Jan - 8:11

Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.

Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50132p60-premijer-bavarske-rusija-nije-neprijatelj-europi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 10 Jun - 10:46

Tenk je napadačko oružje kao i jurišni helikopteri itd i zato mu to isto sve triba stuč tako da nema više sile za napad prema ovamo nego sad artiljerija i rovoske bitke na istoku.

Russia - 4277, of which: destroyed: 2512, damaged: 78, abandoned: 316, captured: 1371

Tanks (762, of which destroyed: 430, damaged: 20, abandoned: 54, captured: 258)

https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html

Daleko je pajdo za tebe Zapadna Ukrajina. Netko se tu već parkira i ne planira ti to dati ni u kakvoj opciji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 10 Jun - 11:31

Ruska centralna banka dodatno smanjila kamatne stope.
Sa 11% na 9.5%.
Zaustavili inflaciju pa mogu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top