Ruska invazija na Ukrajinu
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
alfice draga zašto ti mene ignoriraš i ne odgovaraš na pitanja o točkovima na tenku, o balističkim haubicama, o taktici kako sjebati ukrajince gubitkom elitne brigade..., pa svi su tu željni tvoga znanja alfice i omegice draga bez obzira što si klasični gugl idiotAlfaOmega wrote:Čuj pustija gospođu da sama pije kavu na verandi. Ccc... idi bolan, čekat će se karta.Eroo wrote:Ne smetaj...upravo san skuva kavicu, gospođa je pije na verand,i a ja ovdje ...AlfaOmega wrote:Pusti stihove, što je hanumica danas finog skuvala, reci nam?
Rođo jebiga, previše sam zatezao i uteče mi sa udice somina a baš se vidi da je kapitalac čim prepoznaje tenkove po točkovima.
Istina je za ono kalibriranje 50 Ukro oficira i generala
Odmazda za neselektivno granatiranje Donjecka
Vjerojatno
Vjerojatno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovima Ringo priprema materijale za diskusiju, a asistira mu Alfi...
Last edited by Eroo on 19/6/2022, 17:38; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I za Srbe je "Srebrenica" bila osveta za nešto. Jebiga, isti ste vi mentalni sklop. Uvrnuti.Ringo10 wrote:Istina je za ono kalibriranje 50 Ukro oficira i generala
Vjerojatno
2016-07-22
Ni manje ni više nego 50 generala na jedenom mjestuRingo10 wrote:Istina je za ono kalibriranje 50 Ukro oficira i generala
Vjerojatno
Ajde, ako vas tješe laži onda je to ok
Ne ignoriram tre, već sam ti reka za točak. Isto što ti je i tata ponavlja dok si bija mali.
GLAZBA umjetnika s ruskim državljanstvom bit će zabranjena u javnosti u Ukrajini nakon što je danas mjera prošla s dvotrećinskom većinom u gornjem domu parlamenta, objavio je na Telegramu zastupnik Jaroslav Železnjak.
Pojašnjenje uz nacrt zakona kaže da "glazbeni proizvod države agresora može izazvati separatističke osjećaje u populaciji".
Ruska glazba mogla bi doprinijeti tome da se usvajanje ruskog identiteta čini atraktivnijim te oslabiti ukrajinsku državu, kaže se u tekstu. Iznimke će biti samo umjetnici koji su javno osudili rusku invaziju na Ukrajinu, a tajna služba SBU izradit će posebnu listu izuzetaka.
Paralelno, uvoz i distribucija knjiga i drugih tiskovina iz Rusije, Bjelorusije i područja koje je okupirala Rusija su zabranjeni. Uvoz knjiga iz Rusije zabranjen je još od 2016.
los potez ukra
Pojašnjenje uz nacrt zakona kaže da "glazbeni proizvod države agresora može izazvati separatističke osjećaje u populaciji".
Ruska glazba mogla bi doprinijeti tome da se usvajanje ruskog identiteta čini atraktivnijim te oslabiti ukrajinsku državu, kaže se u tekstu. Iznimke će biti samo umjetnici koji su javno osudili rusku invaziju na Ukrajinu, a tajna služba SBU izradit će posebnu listu izuzetaka.
Paralelno, uvoz i distribucija knjiga i drugih tiskovina iz Rusije, Bjelorusije i područja koje je okupirala Rusija su zabranjeni. Uvoz knjiga iz Rusije zabranjen je još od 2016.
los potez ukra
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:GLAZBA umjetnika s ruskim državljanstvom bit će zabranjena u javnosti u Ukrajini nakon što je danas mjera prošla s dvotrećinskom većinom u gornjem domu parlamenta, objavio je na Telegramu zastupnik Jaroslav Železnjak.
los potez ukra
Ruske "cajke", šta ti nije jasno?
2016-07-22
Zabranjeno voce je opasna i razorna bomba
2015-09-24
Ignoriraš i te kako, sto pitanja sam ti postavio a ti bježiš ko vrag od tamjana. Jebiga taman sam uhvatio malo vremena da ti se posvetim jer me konstantno prozivaš a ti uteče Nego kako ti to prepoznaješ tenkove po točkovima, jel imaju prednju ili zadnju vuču, pogon na sva 4, koliko su cola točkovi, kakva je to balistička haubica, koji je to kalibar 62 mm minobacač, tko to osim rusa žrtvuje elitnu padobransku brigadu da zajebe protivnika itd itd, more pitanja a odgovora nigdje sudbo kletaAlfaOmega wrote:Ne ignoriram tre, već sam ti reka za točak. Isto što ti je i tata ponavlja dok si bija mali.
Jebeš Dostojevskog i Tolstoja. Ima knjiga Perspektyvy ukraïnsʹkoï revoli͡u︡t͡s︡iï za mlade Ukrajince. Ha ja.
Ringo10 likes this post
ne znam koji materijal pokriven zabranom no svakako bude bumerang ukrimaEroo wrote:debotoijusto wrote:GLAZBA umjetnika s ruskim državljanstvom bit će zabranjena u javnosti u Ukrajini nakon što je danas mjera prošla s dvotrećinskom većinom u gornjem domu parlamenta, objavio je na Telegramu zastupnik Jaroslav Železnjak.
los potez ukra
Ruske "cajke", šta ti nije jasno?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovo me podsjeća na nešto.debotoijusto wrote:[size=37]GLAZBA umjetnika s ruskim državljanstvom bit će zabranjena u javnosti u Ukrajini nakon što je danas mjera prošla s dvotrećinskom većinom u gornjem domu parlamenta, objavio je na Telegramu zastupnik Jaroslav Železnjak.[/size]
[size=37]Pojašnjenje uz nacrt zakona kaže da "glazbeni proizvod države agresora može izazvati separatističke osjećaje u populaciji".[/size]
[size=37]Ruska glazba mogla bi doprinijeti tome da se usvajanje ruskog identiteta čini atraktivnijim te oslabiti ukrajinsku državu, kaže se u tekstu. Iznimke će biti samo umjetnici koji su javno osudili rusku invaziju na Ukrajinu, a tajna služba SBU izradit će posebnu listu izuzetaka.[/size]
[size=37]Paralelno, uvoz i distribucija knjiga i drugih tiskovina iz Rusije, Bjelorusije i područja koje je okupirala Rusija su zabranjeni. Uvoz knjiga iz Rusije zabranjen je još od 2016.[/size]
[size=37]los potez ukra[/size]
Da. Izuzetno glup potez.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pitanje je jeli bio iti jedan general i jel ih bilo uopće 50 ljudi na jednom mjestu, no eto vama na volju da vjerujete što želite.Ringo10 wrote:Onih 50 nisu svi bili generali..
Vjerujemo ti da će Rusi do Božića ostati bez ljudi i tehnike. Et
Komunisti su na gadan nacin naucili sta je zabranjeno voce
A Ukri su ocigledno slabi ucenici
A Ukri su ocigledno slabi ucenici
2015-09-24
Haha, koji loš pokušaj obrane, ajde evo zovni opet dvorsku ludu da ti pomogne, neću te zbog toga zajebavatiAlfaOmega wrote:Vjerujemo ti da će Rusi do Božića ostati bez ljudi i tehnike. Et
Slabo Rusi idu da svojom vojskom prsa u prsa. Zato sad imaju malo gubitaka
Za to im sluze specijalne snage, koje nisu.bas mnogobrojne, zatim lokalci iz Donbasa i Ceceni..svi su iskusni
Za to im sluze specijalne snage, koje nisu.bas mnogobrojne, zatim lokalci iz Donbasa i Ceceni..svi su iskusni
2015-09-24
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu