počasna članica Torcide
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: počasna članica Torcide
koga ili čega se ti sramišŠandor Winnetou wrote:i mene a nisam navijač hajdukacassanowa wrote:Ne znam za ostale, ali mene je kao navijača Hajduka sramota, ako je to točna informacija..
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: počasna članica Torcide
a eto u dinamo sve cvijet postenja i oko njegasitting_bull wrote:jebiga, onda je hajduk u svemu falija i istina je kako riba smrdi od glave.cassanowa wrote:U svakom slučaju, po mom mišljenju, Hajduku ne treba podrška od prostitutki, sponzoruša i kurvi tipa Vlatke Pokos, Nives Celzijus, Sverine, Lidije Bačić, Žanamari Lalić i njima sličnih.
Također mu ne treba ni podrška od glupih influencera i influencerica, koji prodaju pamet koje nemaju, već bi kruha bez motike, kao npr, Ela Dvornik. Takvi žive na grbači tuđe gluposti i zavedenosti. Njihova sramota...
Uz Hajduk bi trebali biti časni i pošteni ljudi. Prije svega moralni.
U Hajduku nebi smjelo biti mjesta za sve one koji prodaju svoje tijelo i dušu. Takvi samo štete i kvare ugled kluba. Takve spodobe bi pravi navijač Hajduka trebao odjebat što dalje od sebe i od kluba.
nema u hajduka časnih, poštenih i moralnih.
ovi oko hajduka, zavedeni puk, oni su druga priča.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsedniče, vama je teško jer niste članica EU, a nama je teško jer jesmo članica EU
» Počasna paljba na dočeku Xi Jinpinga u Beogradu
» Odvratno navijanje tzv Torcide
» Nestao bivši šef torcide
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
» Počasna paljba na dočeku Xi Jinpinga u Beogradu
» Odvratno navijanje tzv Torcide
» Nestao bivši šef torcide
» Privedeno 28 navijača Torcide iz Splita
Page 2 of 2