Ma je'l moguce?Vlatka Pokos ostaje zauvijek u zaostaloj,primitivnoj Hrvatskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ma je'l moguce?Vlatka Pokos ostaje zauvijek u zaostaloj,primitivnoj Hrvatskoj
cassanowa wrote:Je li četnik ili neki naš kreten, zna li se?vuksadinare wrote:...za mjesec dana..'vlatka pokos ima novu ljubav zivota to je bogati poduzetnik M.M (75 godina)
ja mislim da je ona bacila oko na Manolića. Još joj ostane i njegova boračka ako ikad umre..
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Ma je'l moguce?Vlatka Pokos ostaje zauvijek u zaostaloj,primitivnoj Hrvatskoj
marcellus wrote:"Nikad se neću vratiti u Hrvatsku... Osim primitivnog i zatucanog društva... u Hrvatskoj cvjeta primitivizam i fašizam"
U Kanadi je ona nitko i ništa. S čime da živi tamo. Mora se raditi, ne može se pičkom režije pokriti kad se 5 banki pređe. Neovisno od toga što je govorila o hr i slično. Ta ženska od kad je beknula prvi put u novinama nikada o ničemu u životu nije govorila afirmativno. Dakle ili se radilo o pljuvanju po nekome, nečemu, uvlačenju u guzicu nekome, tlapnje o vječnoj ljubavi sa degenericima par desetljeća starijima od nje i slične budalaštine da bi se dovela u situaciju da je zašla u 5-o desetljece života bez realnih vještina te u najmanju ruku klimavom budućnošću ako misli živjeti život na koji je navikla.
Svakomu po zaslugama.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ma kurvetina...
Sponzoruša koja iskorištava lovaše.
To odjebat triba.
Kada malo bolje pogledash poshtenija je od mnogih takozvanih narodnih heroja iz takozvanog Domovinskog rata.Ma daj moliim te reci mi tko se obogatio u Hrvatskoj na poshten nachin?Sve lopov do lopova,a tako je i u Srbiji,pa logichnim slijedom ona je hrvatski pravi heroj koja umjesto pravosudja olakshava lopove za lovu.Moje poshtovanje prema njenoj pichki kao oruzju u sluzbi domovine.Trebate joj podignuti spomenik na trgu Republike.
Mate Prgometmentalitet wrote:Ma daj moliim te reci mi tko se obogatio u Hrvatskoj na poshten nachin?cassanowa wrote:Ma kurvetina...
To odjebat triba.
Ivana Dželalija
Ivo Dimić
Silvestar Kanaet
Đurđa Mikić
Ante Franjić
Nives Buljimbašić
Matko Tenđera
Ivica Sulić
Mihael Visković
Ljubica Stanić
Karolina Fumić
Krešimir Brnčić
Natalija Fruk
Mišo Lalić
...Ima ih jioš dosta jel trebam sve nabrojat? Mislim da nebi stalo sve...
Guest- Guest
Kad malo bolje pogledaš taman je tvoj mjera.mentalitet wrote:cassanowa wrote:Ma kurvetina...
To odjebat triba.
Kada malo bolje pogledash poshtenija je od mnogih takozvanih narodnih heroja iz takozvanog Domovinskog rata.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Kad malo bolje pogledaš taman je tvoj mjera.mentalitet wrote:cassanowa wrote:Ma kurvetina...
To odjebat triba.
Kada malo bolje pogledash poshtenija je od mnogih takozvanih narodnih heroja iz takozvanog Domovinskog rata.
Ja nisam lovator i ne interesiraju me zene koje se pale na lovu.Ja to odmah prepoznam po oblachenju::)).Dodushe ,jedna je bila bacila oko na moju crkavicu ali je poshteno zaradjena pa je ne mogu lako pokloniti.
Aj ne seri..Tebe interesira Vlatka Pokos, ti bi joj digao spomenik.mentalitet wrote:
Ja nisam lovator i ne interesiraju me zene koje se pale na lovu.Ja to odmah prepoznam po oblachenju::)).Dodushe ,jedna je bila bacila oko na moju crkavicu ali je poshteno zaradjena pa je ne mogu lako pokloniti.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Aj ne seri..Tebe interesira Vlatka Pokos, ti bi joj digao spomenik.mentalitet wrote:
Pa jebo te,ja govorim o logici stvari,plus toga ona se zrtvuje da bude popljuvana od vas koji ne kuze njeno djelo.Stari,zamisli da si zensko i morash trpiti takve kretene kojima se ni kurac ne moze dignuti.Treba biti umjetnik pa takvima zavrtiti mozak da im se kurac digne,prava umetnica i heroj:::)))
Aj odluči se više. Oš spomenik za Vlatku Pokos ili neš?mentalitet wrote:cassanowa wrote:Aj ne seri..Tebe interesira Vlatka Pokos, ti bi joj digao spomenik.mentalitet wrote:
Pa jebo te,ja govorim o logici stvari,plus toga ona se zrtvuje da bude popljuvana od vas koji ne kuze njeno djelo.Stari,zamisli da si zensko i morash trpiti takve kretene kojima se ni kurac ne moze dignuti.Treba biti umjetnik pa takvima zavrtiti mozak da im se kurac digne,prava umetnica i heroj:::)))
Ako hoćeš onda te zanima.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Aj odluči se više. Oš spomenik za Vlatku Pokos ili neš?mentalitet wrote:cassanowa wrote:Aj ne seri..Tebe interesira Vlatka Pokos, ti bi joj digao spomenik.mentalitet wrote:
Ako hoćeš onda te zanima.
Jebi ga , ti mene ne razumijesh.Ako je netko heroj ,a ja sam objasnio da ona to jeste,onda po hrvatskim shvacanjima i zakonima zasluzuje spomenik da buduce generacije vide kako se borila. Pa borba se ne vodi samo pushkom nego i pichkom,dokazale su mnoge zene shpijunke.
Ma razumijem ja tebe.mentalitet wrote:
Jebi ga , ti mene ne razumijesh.Ako je netko heroj ,a ja sam objasnio da ona to jeste,onda po hrvatskim shvacanjima i zakonima zasluzuje spomenik da buduce generacije vide kako se borila. Pa borba se ne vodi samo pushkom nego i pichkom,dokazale su mnoge zene shpijunke.
Ti bi digao Vlatki Pokos spomenk, a ne zanima te.
Tebe je napala neka vrsta šizofrenije.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Ma razumijem ja tebe.mentalitet wrote:
Ti bi digao Vlatki Pokos spomenk, a ne zanima te.
Tebe je napala neka vrsta šizofrenije.
Koliko znam shizofrenija je bolest proganjanja a ja ne osjecam da me ona proganja nego navijam za hrvatsku spomenichku kulturu u kojoj ce pichka biti spomenik mjesto pushke.Jebo ga ti,to je novi umetnichki pristup ratovima i kriminalu.Kuzish?Zamisli samo koje bi to ushtede bile,jer drzava vishe ne bi kupovala pushke nego bi lovatori ishli u rat sa takvim zenama pa ko pobijedi njegova drzava.Ne bi se ginulo i svi zadovoljnii::::)))
Last edited by mentalitet on 9/6/2022, 23:08; edited 1 time in total
Krivo znaš.mentalitet wrote:
Koliko znam shizofrenija je bolest proganjanja a ja ne osjecam da me ona proganja nego navijam za hrvatsku spomenichku kulturu u kojoj ce pichka biti spomenik mjesto pushke.Jebo ga ti,to je novi umetnichki pristup ratovima i kriminalu.Kuzish?
Shizofrenija je psihička bolest, složeni poremećaj funkcije mozga koja se sastoji od skupa karakterističnih simptoma. Shizofrenija oboljeloj osobi otežava, iskrivljava ili sasvim onemogućuje razlikovanje stvarnih (realnih) od nestvarnih (nerealnih) doživljaja ili iskustava. Zbog krivog prepoznavanja stvarnosti, logično razmišljanje gubi svoje uobičajene odrednice i kreće se nama nerazumljivim i nelogičnim kolosjecima.
Uglavnom postaješ podvojena osoba...Boriš se sam sa sobom. Ne znaš to bi htio.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Krivo znaš.mentalitet wrote:
Koliko znam shizofrenija je bolest proganjanja a ja ne osjecam da me ona proganja nego navijam za hrvatsku spomenichku kulturu u kojoj ce pichka biti spomenik mjesto pushke.Jebo ga ti,to je novi umetnichki pristup ratovima i kriminalu.Kuzish?
Shizofrenija je psihička bolest, složeni poremećaj funkcije mozga koja se sastoji od skupa karakterističnih simptoma. Shizofrenija oboljeloj osobi otežava, iskrivljava ili sasvim onemogućuje razlikovanje stvarnih (realnih) od nestvarnih (nerealnih) doživljaja ili iskustava. Zbog krivog prepoznavanja stvarnosti, logično razmišljanje gubi svoje uobičajene odrednice i kreće se nama nerazumljivim i nelogičnim kolosjecima.
Uglavnom postaješ podvojena osoba...Boriš se sam sa sobom. Ne znaš to bi htio.
Dobro je jebo te,prepade me ,josh uvijek mi je logika dobra strana a nemam problema sa stvarnim i nestvarnim svijetom,mozda ovi ovdje koji misle da su marsovci ili galaktichki generali trebaju prochitati ovo gore.
Logika ti je da te ne zanima Vlatka Pokos, a digao bi joj spomenik.mentalitet wrote:
Dobro je jebo te,prepade me ,josh uvijek mi je logika dobra strana a nemam problema sa stvarnim i nestvarnim svijetom,mozda ovi ovdje koji misle da su marsovci ili galaktichki generali trebaju prochitati ovo gore.
To to je ovaj simptom šizofrenije:
- logično razmišljanje gubi svoje uobičajene odrednice i kreće se nama nerazumljivim i nelogičnim kolosjecima.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Logika ti je da te ne zanima Vlatka Pokos, a digao bi joj spomenik.mentalitet wrote:
To to je ovaj simptom šizofrenije:
- logično razmišljanje gubi svoje uobičajene odrednice i kreće se nama nerazumljivim i nelogičnim kolosjecima.
E jebi ga,uporan si,ja drumom a ti ko partizan shumom:::))
Aj ti hranit piliće.mentalitet wrote:
Guest- Guest
cassanowa wrote:Aj ti hranit piliće.mentalitet wrote:
Josh malo,ali ne znam tko ce ih poklati jer jedna bosanka koja mi je to obecala ide na godishnji.Mozda da pozovem Pokosicu:::)))??
Digni joj spomenik.mentalitet wrote:cassanowa wrote:mentalitet wrote:Mozda da pozovem Pokosicu:::)))??
Guest- Guest
cassanowa wrote:Digni joj spomenik.mentalitet wrote:cassanowa wrote:mentalitet wrote:Mozda da pozovem Pokosicu:::)))??
Ajde kada si navalio,onda moze u Splitu.Zamisli jedini grad na svijetu podigao spomenik pichki,kurcu su vec podiigli japanci.
Ja joj ne bi digo spomenik, digo bi kurac na nju... ali prije 30 godina
Similar topics
» Vlatka Pokos
» Vlatka Pokos diplomirala u 50toj
» Vlatka Pokos part.3 vs Dikan
» Vlatka Pokos part.4:'Sve sto zelim sad,vratiti se'
» 'Kraljica' sponzorusa Vlatka Pokos part.2!Izvrjedjala Skoru
» Vlatka Pokos diplomirala u 50toj
» Vlatka Pokos part.3 vs Dikan
» Vlatka Pokos part.4:'Sve sto zelim sad,vratiti se'
» 'Kraljica' sponzorusa Vlatka Pokos part.2!Izvrjedjala Skoru
Page 2 of 3