Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘
Komuniciraj telepatski sa Zelenskim da malo pojača napade na ruska pogranična područja američkim haubicama.RayMabus wrote:Ne shvaćaš. Možda ti nisam dovoljno dobro objasnio al odgovorio sam ti na ono da to kažem ovoj dvojici.melkior wrote:Pa oni baš dostavljaju oružanu pomoć Ukrajini, ono Ukrajina pokušava eskalirati i uvući NATO u izravni sukob Rusijom, a Nijemci evo, šalju Leoparde Ukrima i obučavaju iste za korištenje Panzerhaubitzama 2000, a Ameri šalju već 11. krug vojne pomoći Ukrajini. Još malo pa ispraznili vlastita skladištaRayMabus wrote:Ne pričam s ljudima koji podržavaju Komšića a ova dvojica spomenutih to jesu.melkior wrote:Objasni to Sholzu i Bidenu.RayMabus wrote:Nek rokaju. To su dvi države u ratu pa prema tome kako ovi njih tako i ovi njima.melkior wrote:Iskreno, ako Ukrajinci s NATO artiljerijom rokaju po ruskim pograničnim područjima, to je odlična vijest. Jedna krasna eskalacija
Nešto ti nije jasno Melkior ili po tebi samo Rusija smije napadat nekoga a ovi Rusiju ne ?
Sad ću ti objasnit :
NE KOMUNICIRAM TELEPATSKI S LJUDIMA KOJI PODRŽAVAJU KOMŠIĆA.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Amerikanci sve nervozniji: ‘Što uopće Zelenski želi? Mi zapravo pojma nemamo koji mu je cilj‘
On isto podržava Komšića.melkior wrote:Komuniciraj telepatski sa Zelenskim da malo pojača napade na ruska pogranična područja američkim haubicama.RayMabus wrote:Ne shvaćaš. Možda ti nisam dovoljno dobro objasnio al odgovorio sam ti na ono da to kažem ovoj dvojici.melkior wrote:Pa oni baš dostavljaju oružanu pomoć Ukrajini, ono Ukrajina pokušava eskalirati i uvući NATO u izravni sukob Rusijom, a Nijemci evo, šalju Leoparde Ukrima i obučavaju iste za korištenje Panzerhaubitzama 2000, a Ameri šalju već 11. krug vojne pomoći Ukrajini. Još malo pa ispraznili vlastita skladištaRayMabus wrote:Ne pričam s ljudima koji podržavaju Komšića a ova dvojica spomenutih to jesu.melkior wrote:Objasni to Sholzu i Bidenu.RayMabus wrote:Nek rokaju. To su dvi države u ratu pa prema tome kako ovi njih tako i ovi njima.melkior wrote:Iskreno, ako Ukrajinci s NATO artiljerijom rokaju po ruskim pograničnim područjima, to je odlična vijest. Jedna krasna eskalacija
Nešto ti nije jasno Melkior ili po tebi samo Rusija smije napadat nekoga a ovi Rusiju ne ?
Sad ću ti objasnit :
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne pričam s ljudima koji mi par dana prije ovog napada na Ukrajinu na sastanku EU kažu da odjebem i da će oni opet podržavat Komšića i da njih boli kurac šta sam ja a ne Sarajevo članica EU i imam jedini i to još najdužu granicu s BiH.
Kako je krenilo izgleda da ni Poljaci uskoro neće s njime pričati.
---
Predsjednik Poljske Andrzej Duda kritizirao je što predsjednik Francuske Emmanuel Macron i njemački kancelar Olaf Scholz, i pored agresije Rusije na Ukrajinu, dalje razgovaraju s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.
“Iznenađen sam zbog svih tih razgovora koji se vode s Putinom, posebno kancelara Scholza i predsjednika Macrona. Ti razgovori ne donose ništa”, kazao je on za njemački dnevnik Bild, prenosi Tanjug.
Ocijenio je da takvi razgovori, prije svega, donose legitimitet osobi koja je odgovorna za zločine koje je ruska vojska počinila u Ukrajini.
Duda je podvukao da je Putin odgovoran za slanje vojske u Ukrajinu.
“Da li je neko govorio da Hitler mora sačuvati ugled? Da se nešto mora uraditi kako ne bi ponizili Hitlera? Takvi razgovori i zahtjevi mi nisu poznati”, konstatirao je Duda.
Optužio je njemačku privredu da joj je potpuno svejedno šta se dešava s Ukrajinom, šta je s Poljskom…
“Oni kažu – želimo poslove, želimo zaraditi, a s Rusijom se mogu praviti poslovi. Želimo kupiti jeftin plin i uvoziti naftu. Možda njemačka privreda ne vjeruje da bi ruska vojska mogla ponovo proslaviti veliku pobjedu u Berlinu i dio Njemačke zaposjednuti. Mi Poljaci znamo da je to moguće. Zato pozivamo svijet i Evropu da ne posluju više s Rusijom”, kazao je Duda.
Kako je krenilo izgleda da ni Poljaci uskoro neće s njime pričati.
---
Predsjednik Poljske Andrzej Duda kritizirao je što predsjednik Francuske Emmanuel Macron i njemački kancelar Olaf Scholz, i pored agresije Rusije na Ukrajinu, dalje razgovaraju s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.
“Iznenađen sam zbog svih tih razgovora koji se vode s Putinom, posebno kancelara Scholza i predsjednika Macrona. Ti razgovori ne donose ništa”, kazao je on za njemački dnevnik Bild, prenosi Tanjug.
Ocijenio je da takvi razgovori, prije svega, donose legitimitet osobi koja je odgovorna za zločine koje je ruska vojska počinila u Ukrajini.
Duda je podvukao da je Putin odgovoran za slanje vojske u Ukrajinu.
Poziv svijetu da ne posluje s Rusijom
“Situacija je slična kao i s Adolfom Hitlerom tokom Drugog svjetskog rata. Da li je neko tokom Drugog svjetskog rata razgovarao na ovaj način s Hitlerom”?, upitao je predsjednik Poljske.“Da li je neko govorio da Hitler mora sačuvati ugled? Da se nešto mora uraditi kako ne bi ponizili Hitlera? Takvi razgovori i zahtjevi mi nisu poznati”, konstatirao je Duda.
Optužio je njemačku privredu da joj je potpuno svejedno šta se dešava s Ukrajinom, šta je s Poljskom…
“Oni kažu – želimo poslove, želimo zaraditi, a s Rusijom se mogu praviti poslovi. Želimo kupiti jeftin plin i uvoziti naftu. Možda njemačka privreda ne vjeruje da bi ruska vojska mogla ponovo proslaviti veliku pobjedu u Berlinu i dio Njemačke zaposjednuti. Mi Poljaci znamo da je to moguće. Zato pozivamo svijet i Evropu da ne posluju više s Rusijom”, kazao je Duda.
2014-04-11
Ali njegovi generali ne podržavaju, daj ih malo potakni ;)RayMabus wrote:On isto podržava Komšića.melkior wrote:Komuniciraj telepatski sa Zelenskim da malo pojača napade na ruska pogranična područja američkim haubicama.RayMabus wrote:Ne shvaćaš. Možda ti nisam dovoljno dobro objasnio al odgovorio sam ti na ono da to kažem ovoj dvojici.melkior wrote:Pa oni baš dostavljaju oružanu pomoć Ukrajini, ono Ukrajina pokušava eskalirati i uvući NATO u izravni sukob Rusijom, a Nijemci evo, šalju Leoparde Ukrima i obučavaju iste za korištenje Panzerhaubitzama 2000, a Ameri šalju već 11. krug vojne pomoći Ukrajini. Još malo pa ispraznili vlastita skladištaRayMabus wrote:Ne pričam s ljudima koji podržavaju Komšića a ova dvojica spomenutih to jesu.melkior wrote:Objasni to Sholzu i Bidenu.RayMabus wrote:Nek rokaju. To su dvi države u ratu pa prema tome kako ovi njih tako i ovi njima.melkior wrote:Iskreno, ako Ukrajinci s NATO artiljerijom rokaju po ruskim pograničnim područjima, to je odlična vijest. Jedna krasna eskalacija
Sad ću ti objasnit :
2015-08-09
Mali Švabo jede govna sad. Prodali bi ostale narode u Europi samo za energente, rude i poslove.
Tako je i meni reka par dana prije ove invazije da odjeben a sad ga sve više čitaju i drugi narodi u EU.
--
Tako je i meni reka par dana prije ove invazije da odjeben a sad ga sve više čitaju i drugi narodi u EU.
--
2014-04-11
Duda laže i sere, svima je jasno da Rusi gube rat u Ukrajini, evo Ukrajinci uspješno odbijaju 256. rusku ofenzivu na Severodonetsk. Do godine u Moskvi.RayMabus wrote:
2015-08-09
Iskreno , da sam na mjestu Nijemaca, ja bih čitavu EU natjerao na sankcije Moskvi, a istodobno bi u tajnosti ispod stola trgovao s Rusijom, pustio bih Sjeverni tok 2 u pogon, i istodobno čitavoj EU prodavao skupo rusku naftu i plin, lažući svima da je to u stvari norveški, tako bih osigurao da u Njemačkoj nema inflacije ni divljanja cijena goriva, a istodobno bih financirao ruski ratni stroj da sjebe Ukrajinu, i pri tome žicao Amere trgovinske ustupke jer smo kao, nabili strašne sankcije Moskvi pa eto, trpimo gubitke...zna se da umiljato janje dvije majke sisa, a nema niti jednog razloga da Njemačka ne dogovori tajno s Rusijom puštanje Sjevernog toka 2 u pogon, hoće u rubljima - nema problema...RayMabus wrote:Mali Švabo jede govna sad. Prodali bi ostale narode u Europi samo za energente, rude i poslove.
--
2015-08-09
E ovo sam tako dobro napisao da ću sam sebi stisnuti lajkmelkior wrote:Iskreno , da sam na mjestu Nijemaca, ja bih čitavu EU natjerao na sankcije Moskvi, a istodobno bi u tajnosti ispod stola trgovao s Rusijom, pustio bih Sjeverni tok 2 u pogon, i istodobno čitavoj EU prodavao skupo rusku naftu i plin, lažući svima da je to u stvari norveški, tako bih osigurao da u Njemačkoj nema inflacije ni divljanja cijena goriva, a istodobno bih financirao ruski ratni stroj da sjebe Ukrajinu, i pri tome žicao Amere trgovinske ustupke jer smo kao, nabili strašne sankcije Moskvi pa eto, trpimo gubitke...zna se da umiljato janje dvije majke sisa, a nema niti jednog razloga da Njemačka ne dogovori tajno s Rusijom puštanje Sjevernog toka 2 u pogon, hoće u rubljima - nema problema...RayMabus wrote:Mali Švabo jede govna sad. Prodali bi ostale narode u Europi samo za energente, rude i poslove.
--
2015-08-09
Istodobno bih Ukrima dostavljao pokvareno staro željezo, i hvalio se u medijima ogromnom njemačkom vojnom pomoći za Ukrajinu...
2015-08-09
Tko jebe pederčine u Njemačkoj.
Sad fino blokada žitarica i gomila gladnih krenu prema Njemačkoj i ovi linčuju Šolca i izaberu Hitlera i sve ok.
Sad fino blokada žitarica i gomila gladnih krenu prema Njemačkoj i ovi linčuju Šolca i izaberu Hitlera i sve ok.
2014-04-11
melkior wrote:E ovo sam tako dobro napisao da ću sam sebi stisnuti lajkmelkior wrote:Iskreno , da sam na mjestu Nijemaca, ja bih čitavu EU natjerao na sankcije Moskvi, a istodobno bi u tajnosti ispod stola trgovao s Rusijom, pustio bih Sjeverni tok 2 u pogon, i istodobno čitavoj EU prodavao skupo rusku naftu i plin, lažući svima da je to u stvari norveški, tako bih osigurao da u Njemačkoj nema inflacije ni divljanja cijena goriva, a istodobno bih financirao ruski ratni stroj da sjebe Ukrajinu, i pri tome žicao Amere trgovinske ustupke jer smo kao, nabili strašne sankcije Moskvi pa eto, trpimo gubitke...zna se da umiljato janje dvije majke sisa, a nema niti jednog razloga da Njemačka ne dogovori tajno s Rusijom puštanje Sjevernog toka 2 u pogon, hoće u rubljima - nema problema...RayMabus wrote:Mali Švabo jede govna sad. Prodali bi ostale narode u Europi samo za energente, rude i poslove.
--
I meni se sviđa. Evo ti i od mene jedan.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti and melkior like this post
Ratovat će tamo sve dok Hitlera ne dovedemo na vlast u Europi.
Sad čitam da im je zapelo žito i da nemaju dovoljno vagona da to kopnom oteglaju u EU a u srpnju počima žetva pšenice a nemaju je di skladištit.
Sad čitam da im je zapelo žito i da nemaju dovoljno vagona da to kopnom oteglaju u EU a u srpnju počima žetva pšenice a nemaju je di skladištit.
2014-04-11
Industrijske ekonomske sile nemaju vagona dovoljno
E jebo ja njih
E jebo ja njih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Industrijske ekonomske sile nemaju vagona dovoljno
E jebo ja njih
Šira im je pruga nego u Europi, pa moraju pretovarati. A tko će pretovariti 2 miljuna tona žita?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije 2 miljona žita nego oko 70 miljona žitarica sve skupa te više od 20 miljona krumpira.
E da je 2 miljona tona, više je više, puno više.
E da je 2 miljona tona, više je više, puno više.
2014-04-11
U silosima na teritoriju pod kontrolom ukrajinskih snaga nalazi se trenutno oko 30 milijuna tona žitarica, a njihov je kapacitet oko 55 milijuna tona.
Skladišni kapaciteti na teritoriju koji je okupirala ruska vojska iznose 13 do 15 milijuna tona.
Bez pristupa svojim lukama na Crnom moru, Ukrajina će sljedeće godine u najboljem slučaju moći izvesti 20 milijuna tona žitarica, vjerojatno većim dijelom suncokretovih sjemenki, a manje kukuruza i pšenice, rekao je čelnik udruge ukrajinskih ratara.
U sezoni 2020/2021. Ukrajina je izvezla 44,7 milijuna tona žitarica.
Trenutno ih pokušavaju izvesti kopnenim i riječnim putem, ali logističke poteškoće ograničavaju izvoz na najviše oko dva milijuna tona mjesečno.
Sve je manje vremena: ‘Neispražnjeni silosi mogli bi dovesti u pitanje žetvu u Ukrajini‘
Skladišni kapaciteti na teritoriju koji je okupirala ruska vojska iznose 13 do 15 milijuna tona.
Bez pristupa svojim lukama na Crnom moru, Ukrajina će sljedeće godine u najboljem slučaju moći izvesti 20 milijuna tona žitarica, vjerojatno većim dijelom suncokretovih sjemenki, a manje kukuruza i pšenice, rekao je čelnik udruge ukrajinskih ratara.
U sezoni 2020/2021. Ukrajina je izvezla 44,7 milijuna tona žitarica.
Trenutno ih pokušavaju izvesti kopnenim i riječnim putem, ali logističke poteškoće ograničavaju izvoz na najviše oko dva milijuna tona mjesečno.
Sve je manje vremena: ‘Neispražnjeni silosi mogli bi dovesti u pitanje žetvu u Ukrajini‘
2014-04-11
Može se to i drukčije pretovarat, nema veze šine samo šta to ove godine ne mogu ni da oće jer nemaju toliko vagona za prijevoz toga općenito pošto ovo nitko nije očekiva.
Ima tehničkih riješenja da se to brže pretovara a jedno ti je da prvi vlak s vagonima negdje di je pruga malo uzvišenija ispustio žito u neku cijev ispod a iz nje opet u kamione koji priko granice to voze na pretovar pa opet tako u vagone.
Kasnije možeš i dodat jednu šinu pa na samoj granici mogu oba vlaka vozit pa onda isto to samo ovaj put direktno iz vagona u vagon, dakle ovaj na većoj nadmorskoj visini sipa kroz cijev u ovaj drugi vagon.
Znači staviš 20 vagona i ispustiš i svi se automatski prazne tj pune.
Generalno ove godine najpametnije im je da odu kod Putina, popuše mu kurac a onda popiju kavu da isperu gorak okus u ustima.
Ima tehničkih riješenja da se to brže pretovara a jedno ti je da prvi vlak s vagonima negdje di je pruga malo uzvišenija ispustio žito u neku cijev ispod a iz nje opet u kamione koji priko granice to voze na pretovar pa opet tako u vagone.
Kasnije možeš i dodat jednu šinu pa na samoj granici mogu oba vlaka vozit pa onda isto to samo ovaj put direktno iz vagona u vagon, dakle ovaj na većoj nadmorskoj visini sipa kroz cijev u ovaj drugi vagon.
Znači staviš 20 vagona i ispustiš i svi se automatski prazne tj pune.
Generalno ove godine najpametnije im je da odu kod Putina, popuše mu kurac a onda popiju kavu da isperu gorak okus u ustima.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zvuči kao mudra poslovna odluka: Hrvatska diže kredit da bi izgradila brod za koji uopće nemamo kupca
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» '' SUSRETI IZNAD PACIFIKA AMERIKANCI POTVRDILI AUTENTIČNOST 'Da, snimke NLO-a koje su napravili naši piloti su prave i nemamo pojma što je to na njima' ''
» Dekroatizacijom Bunjevaca u Vojvodini želi se zatrijeti postojanje Hrvata kao naroda uopće!
» Selmo Cikotic:Nemamo turista ali imamo migrante koji trose novac
» brošura o transseksualnosti za djecu o konju koji želi da bude pas i njegovom vlasniku koji želi da bude žena
» '' SUSRETI IZNAD PACIFIKA AMERIKANCI POTVRDILI AUTENTIČNOST 'Da, snimke NLO-a koje su napravili naši piloti su prave i nemamo pojma što je to na njima' ''
» Dekroatizacijom Bunjevaca u Vojvodini želi se zatrijeti postojanje Hrvata kao naroda uopće!
» Selmo Cikotic:Nemamo turista ali imamo migrante koji trose novac
Page 3 of 3