Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 42
Page 27 of 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
Re: Dinamo Zagreb
Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
"To meni nije kazneni udarac i ne može biti. Odnosno, da ga sviraš može proć, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj. A ako ćemo mi ići tako da ćemo zadovoljiti Dinamo i navijački puk Dinamov, pa da onda oni ne bi mijaukali, onda je najbolje to ipak suditi kao penal. To mi je degutantno."
-Ivan Bebek
Guest- Guest
Ko je zabil gol iz penala? Bio na tribini i nisam vidio ... Al' vidio da smo zabili još 2 gola, ali tovarska sudačka mašinerija u VAR-sobi je odreagirala hajdučki ... Nemre ovo tovarsko đubre Strukan izdržati a da Dinamu nešto ne ukrade ... Bilo penal, bilo gol ...fridrih_niche wrote:Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
Zeko-
2015-08-26
Al' interesantno je kak se vi propinjete na zadnje noge nakon jednog li-la penala dosuđenog za Dinamo, a uzimate zdravo za gotovo ovih 10-ak, ne li-la, nego izmišljenih penala u zadnju sezonu i pol za Š.R.D. ... Na kraju krajeva, ako su vama izmislili 10-ak penala mogu i nama jednoga ...
Zeko-
2015-08-26
nego, koliko je puta istra puknula u okvir gola dinama?fridrih_niche wrote:Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
sitting_bull-
2015-09-28
Samo cvrsti penali...
Nego, di su nestali ciprani? Mozda nemaju bogznakakve talente, ali u ono malo sto su sudili si pokazali da su jebena LP za hr suce. Vidim da ih je HNS brzo prekrižio da ne nastave prikazivati jad i bijedu hr sudaca...
Btw. prosli tjedan je i onaj redikul koji je masakrira Hajduk u Koprivnici sudio smijesan penal za Hajduk, a zanimljivo je da je to napravio pred kraj utakmice kod 2:0 za protivnika.
Sudacku organizaciju skupa s svim sucima treba raspustiti i dovoditi Ciprane, bugare, rumunje da nam sude. Nece biti savršeno, ali ce biti puno bolje.
Od 10 klubova jedan jedini klub je za trazio smjenu sefa sudacke organizacije i to sve govori... O sucima mogu samo Hajduk i hajdukovci, a svi ostali zacepite labrnje...
Nego, di su nestali ciprani? Mozda nemaju bogznakakve talente, ali u ono malo sto su sudili si pokazali da su jebena LP za hr suce. Vidim da ih je HNS brzo prekrižio da ne nastave prikazivati jad i bijedu hr sudaca...
Btw. prosli tjedan je i onaj redikul koji je masakrira Hajduk u Koprivnici sudio smijesan penal za Hajduk, a zanimljivo je da je to napravio pred kraj utakmice kod 2:0 za protivnika.
Sudacku organizaciju skupa s svim sucima treba raspustiti i dovoditi Ciprane, bugare, rumunje da nam sude. Nece biti savršeno, ali ce biti puno bolje.
Od 10 klubova jedan jedini klub je za trazio smjenu sefa sudacke organizacije i to sve govori... O sucima mogu samo Hajduk i hajdukovci, a svi ostali zacepite labrnje...
Guest- Guest
Pita sam te samo za penal i odgovorija si, hvala ti!sitting_bull wrote:nego, koliko je puta istra puknula u okvir gola dinama?fridrih_niche wrote:Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
<3
2021-02-25
pitao sam te za istrine udarce u okvir dinamova gola.fridrih_niche wrote:Pita sam te samo za penal i odgovorija si, hvala ti!sitting_bull wrote:nego, koliko je puta istra puknula u okvir gola dinama?fridrih_niche wrote:Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
<3
nisi odgovorio.
sektaški kodeks, ili kućni odgoj, što je presudilo?
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:Zekane?
Jel Mamić opalija Kolindu ili nije?
Ovaj jedan me uvjerava da je pa me bas zanima…
:D
Samo ako ju je bija pita...
darth_vader-
2014-04-17
E, tu se u potpunosti slažem s tobom ... O sucima mogu samo Š.R.D. i Š.R.D.-ovci ... Prvo zato, jer se drugi ni ne opterećuju s time, a drugo zato, jer sve svoje katastrofalne poteze u zadnjih 20-ak godina prebacujete na suce što je notorna glupost pogotovo u zadnju sezonu i pol kad vam izmišljaju penale i ostavljaju vam igrače u igri koji su davno trebali biti isključeni ... Tko o čemu, a kurva o poštenju ...Andreas Goldberger wrote:Samo cvrsti penali...
Zeko-
2015-08-26
SAT 2 likes this post
Andreas Goldberger wrote:Bebek samo cvrste penale sudi...fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
I Bebek voli čvrsto...u dupe...ka i Linda...
darth_vader-
2014-04-17
Ne znam koliko puta, jer nakon onog penala vise nisam ni gleda utakmicu…sitting_bull wrote:pitao sam te za istrine udarce u okvir dinamova gola.fridrih_niche wrote:Pita sam te samo za penal i odgovorija si, hvala ti!sitting_bull wrote:nego, koliko je puta istra puknula u okvir gola dinama?fridrih_niche wrote:Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
<3
nisi odgovorio.
Nije imalo smisla…
;)
2021-02-25
zašto?fridrih_niche wrote:Ne znam koliko puta, jer nakon onog penala vise nisam ni gleda utakmicu…sitting_bull wrote:pitao sam te za istrine udarce u okvir dinamova gola.fridrih_niche wrote:Pita sam te samo za penal i odgovorija si, hvala ti!sitting_bull wrote:nego, koliko je puta istra puknula u okvir gola dinama?fridrih_niche wrote:Hvala na odgovoru…sitting_bull wrote:bebek ga je svirao i poslije gledanja var-a ostao pri svome.fridrih_niche wrote:Bulle, jel bija penal za Dinamo?
;)
službeno je, dakle, bio.
<3
<3
nisi odgovorio.
Nije imalo smisla…
;)
drmić nije zabio.
nije ni melnjak zabio u varaždinu, ali je sudac svirao da je gol pa je hajduk poveo.
ajde, crveni je karton bio k'o kuća pa ste u završnici to iskoristili i na livaju uzeli bodove.
krovinović sve lošiji.
sitting_bull-
2015-09-28
Kako Melnjak nije zabija gol?
Pa sudac je svira i prizna gol, znaci da je bija gol, zar ne?
;)
Pa sudac je svira i prizna gol, znaci da je bija gol, zar ne?
;)
2021-02-25
Doslo je do toga da je osudeni kriminalac u bijegu poceo kupovati cak i clanove za GNK Prciju...
Jebote, koji kriminalci...
Guest- Guest
vide napaćenog sektaša, opet ništa niste naučili iz još jedne lekcije koju smo vam očitali
End- Posts : 21177
2015-08-25
SAT 2 likes this post
Kic, može li se obrisat ova tema jer je leglo zla, korupcije i nemorala?
;)
;)
2021-02-25
Navali narode... Nekad besplatne kobasice, pivo i sal, danas clanska iskaznica...
Guest- Guest
dobro je gluperdo, vidjeli smo i jučer tvoju objavu
čekaj da ponovimo zajedno još jednom pošto si preglup da shvatiš vlastiti post
mamić svima plaća članarinu
čekaj da ponovimo zajedno još jednom pošto si preglup da shvatiš vlastiti post
mamić svima plaća članarinu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 27 of 42 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 42