Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 42
Page 15 of 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
Re: Dinamo Zagreb
Haha Koliko si ti jadan i zadojen mrznjom to je nevjerojatno.End wrote:https://net.hr/danas/hrvatska/krvava-sezona-splitski-ugostitelji-muku-muce-s-domacim-radnicima-0af69fba-10dc-11ed-b1d2-8e19cfbaf23b
I to su sve Dalmatinci!
Dogodine ću uzeti Nepalce, briga me, neću više Splićane!
Zapanjuje me ta vrsta neprofesionalizma i nepristojnosti.
sta bi dalmosi da im nije dalmacije, ne bi se mogli vise izlezavati i morali bi raditi...
Ovaj clanak je teski isprdak i jad s jednim jedinim ciljem. A nigdje se ne navodi koji su to ugostitelji.
Btw. poslodavci godinama nisu znali cijeniti pravog radnika (pricam o cijeloj Hrvatskoj) , kad su se otvorila vrata EU i kad je vecina onih koji vrijede otisla raditi negdje gdje ce ih cijeniti, e sad ovi kmece kako nemaju radnika i kako ne mogu naci dobrog radnika. Pa ono, ko vas jebe...
I da, kazu da ce dovesti Nepalce, ne zagorce...
Guest- Guest
kad se pokaze realna slika dalmacije onda ti ne pase
cim cilj nije uzdizanje sekte i svega tovarskoga
ne kaze se bzvz nit je riba meso nit je damos covjek, a ovaj clanak to potvrduje
ne kaze se bzvz nit je riba meso nit je damos covjek, a ovaj clanak to potvrduje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Onda si ti pola covik pola gnjus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedino sto se potvrduje da si ti zadojen mrznjom, nista drugo.End wrote:kad se pokaze realna slika dalmacije onda ti ne pase
Ja sam upozna neke odlicne ljude iz svih krajeva Hrvatske i nikad nisam generalizirao kao ti. Budala, neradnika i idiota ima svugdje kao i onih koji su suprotno od toga.
To sto tebi dalmatinac nije covjek nego ne znam sto podosta govori o tebi, nista drugo...
Guest- Guest
prvi uvjet koji ispunjava svaki sektas je "zadojenost mrznjom" pa je malo licemjerno od tebe da nekoga prozivas zbog toga
tebi su momci na desincu zrtve i heroji, stali su samo da uberu kitu cvijeca i da sire ljubav i mir
bolje bi ti bilo da ponovis tablicu mnozenja od pisanja nebuloza po forumu
tebi su momci na desincu zrtve i heroji, stali su samo da uberu kitu cvijeca i da sire ljubav i mir
bolje bi ti bilo da ponovis tablicu mnozenja od pisanja nebuloza po forumu
2015-08-25
idem na plazu, u dalmaciji sam, jedem ribe pomfrit i ljuti kecap, jednostavno uzivam
2015-08-25
Tko je zrtva, a tko to nije nek sud kaze svoje.
Dobro Endicu-mrzitelju, nadam se da si s pricom o Dalmatincima jednako hrabar kad se nalazis u Dalmaciji a ne samo na forumu...
Dobro Endicu-mrzitelju, nadam se da si s pricom o Dalmatincima jednako hrabar kad se nalazis u Dalmaciji a ne samo na forumu...
Guest- Guest
Normalno je da si u Dalmaciji kad si Dalmatinac, picko jedna...End wrote:idem na plazu, u dalmaciji sam, jedem ribe pomfrit i ljuti kecap, jednostavno uzivam
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Nakon 2 katastrofalno odigrane utakmice protiv Shupka, mi pobijedimo Ludogorec, a odigramo još gore ... Jedva sam na kraju povjerovao da piše 1-2 ... A onaj Livaković je priča za sebe, on je iz utakmice u utakmicu sve gori, a svom neznanju u igranju nogom sad je dodao da više ni na liniji ne zna braniti ... On je totalno dezorijentiran, onakav gol primiti iz mrtvog kuta u svoj kut ni kod pionira ne možeš vidjeti, a još mu je jedna prošla kroz ruke i srećom udarila u stativu pa se šetala po gol liniji ... On ovakav ne da ne može braniti za reprezentaciju na SP-u, on uopće ne treba ni biti u Kataru ...
Zeko-
2015-08-26
cestitke momcima, sad je vrijeme da se galvaniziraju i posloze dosta je bilo zajebancije
2015-08-25
pretjeruješ.Zeko wrote:Nakon 2 katastrofalno odigrane utakmice protiv Shupka, mi pobijedimo Ludogorec, a odigramo još gore ... Jedva sam na kraju povjerovao da piše 1-2 ... A onaj Livaković je priča za sebe, on je iz utakmice u utakmicu sve gori, a svom neznanju u igranju nogom sad je dodao da više ni na liniji ne zna braniti ... On je totalno dezorijentiran, onakav gol primiti iz mrtvog kuta u svoj kut ni kod pionira ne možeš vidjeti, a još mu je jedna prošla kroz ruke i srećom udarila u stativu pa se šetala po gol liniji ... On ovakav ne da ne može braniti za reprezentaciju na SP-u, on uopće ne treba ni biti u Kataru ...
točno je kako mu igra nogom nije najjača strana, ali realno gledajući livaković obrani sve što je obranjivo, a vrlo često i naizgled neobranjivo. ovo mu je tek drugi gol za koji ga se može izravno okriviti.
više bi se moglo govoriti o problemu s užom obranom obzirom koliko su golova u zadnje vrijeme izravno skrivili, ili ostavljali livakovića na streljani.
ovakav je gol primio i eduardo kontra grka, a smiješne obranjive golove su primali ladić, pletikosa i subašić pa i lovre kontra mađara.
ova hajka na livakovića je počela kad se lovre vratio u hajduk pa su dabogda sve izgubili piskarala to pokrenula ne bi li se lovre vratio u repku.
isto kao i hajka na bočkaja, samo im je pero uz čačićevu podršku začepio usta.
inače, kontra ovakvih ekipa koje imaju brzance na desnom krilu ja bih privremeno na taj bok premjestio moharramija jer cijenim kako je moha bolji bek od ljubičića i kad igra na lijevoj strani.
sitting_bull-
2015-09-28
Dalmatinci su izgradili Njemacku Austriju Ameriku.End wrote:kad se pokaze realna slika dalmacije onda ti ne pase
Otac costa rice je covik sa kvarnera.
Glup si ko kurac marofski idiote.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Livakovic fetivi zagrebcanec nema sta.sitting_bull wrote:pretjeruješ.Zeko wrote:Nakon 2 katastrofalno odigrane utakmice protiv Shupka, mi pobijedimo Ludogorec, a odigramo još gore ... Jedva sam na kraju povjerovao da piše 1-2 ... A onaj Livaković je priča za sebe, on je iz utakmice u utakmicu sve gori, a svom neznanju u igranju nogom sad je dodao da više ni na liniji ne zna braniti ... On je totalno dezorijentiran, onakav gol primiti iz mrtvog kuta u svoj kut ni kod pionira ne možeš vidjeti, a još mu je jedna prošla kroz ruke i srećom udarila u stativu pa se šetala po gol liniji ... On ovakav ne da ne može braniti za reprezentaciju na SP-u, on uopće ne treba ni biti u Kataru ...
točno je kako mu igra nogom nije najjača strana, ali realno gledajući livaković obrani sve što je obranjivo, a vrlo često i naizgled neobranjivo. ovo mu je tek drugi gol za koji ga se može izravno okriviti.
više bi se moglo govoriti o problemu s užom obranom obzirom koliko su golova u zadnje vrijeme izravno skrivili, ili ostavljali livakovića na streljani.
ovakav je gol primio i eduardo kontra grka, a smiješne obranjive golove su primali ladić, pletikosa i subašić pa i lovre kontra mađara.
ova hajka na livakovića je počela kad se lovre vratio u hajduk pa su dabogda sve izgubili piskarala to pokrenula ne bi li se lovre vratio u repku.
inače, kontra ovakvih ekipa koje imaju brzance na desnom krilu ja bih privremeno na taj bok premjestio moharramija jer cijenim kako je moha bolji bek od ljubičića i kad igra na lijevoj strani.
Jel te to materin svodnik ucio.
Kurvin sine
Dogodine u ova doba mater cu ti prcit
Plakat ces
2015-09-13
15 godina sa radio na najuglednijoj cruise company.
Bio maitre'd
Celebrity Cruises
Ali ti zagrebcaneci su me uvik smatrali nizom vrstom.
Oni su se uglavnom druzili sa beogradskim ciganima.
A na balkan partyima su lepo pevali breninu Jugoslovenka.
Mi dalmosi smo hvala Bogu od toga bili postedjeni
Bio maitre'd
Celebrity Cruises
Ali ti zagrebcaneci su me uvik smatrali nizom vrstom.
Oni su se uglavnom druzili sa beogradskim ciganima.
A na balkan partyima su lepo pevali breninu Jugoslovenka.
Mi dalmosi smo hvala Bogu od toga bili postedjeni
2015-09-13
Zagrecanci i Beogradjani su braca jedini otpor tom nakaradnom bratstvu su old school bbb.
A i to su vecinom hercegovci i dalmatinci iz zagore
A i to su vecinom hercegovci i dalmatinci iz zagore
2015-09-13
Kakav je to grad u kojemu josipovic nosi 70 posto glasova.
Inace pravo partizansko kopile iz dalmacije
Inace pravo partizansko kopile iz dalmacije
2015-09-13
udbaški sin postao nekrofil.FRANK wrote:Livakovic fetivi zagrebcanec nema sta.sitting_bull wrote:pretjeruješ.Zeko wrote:Nakon 2 katastrofalno odigrane utakmice protiv Shupka, mi pobijedimo Ludogorec, a odigramo još gore ... Jedva sam na kraju povjerovao da piše 1-2 ... A onaj Livaković je priča za sebe, on je iz utakmice u utakmicu sve gori, a svom neznanju u igranju nogom sad je dodao da više ni na liniji ne zna braniti ... On je totalno dezorijentiran, onakav gol primiti iz mrtvog kuta u svoj kut ni kod pionira ne možeš vidjeti, a još mu je jedna prošla kroz ruke i srećom udarila u stativu pa se šetala po gol liniji ... On ovakav ne da ne može braniti za reprezentaciju na SP-u, on uopće ne treba ni biti u Kataru ...
Jel te to materin svodnik ucio.
Kurvin sine
Dogodine u ova doba mater cu ti prcit
Plakat ces
reci svojoj materi, ako smiješ, što drugima pričaš o njihovim majkama, udbaški sine.
jadna bi žena svisnula od srama.
sitting_bull-
2015-09-28
Moja je casna katolkinja hrvatica za razliku od srpske drolje koja te okotila
2015-09-13
Ne bi rekao da pretjerujem ... Dinamo je ove sezone u Europi igrao 3 utakmice i primio 3 gola od kojih je za 2 izravno kriv Livaković, a kod trećeg (prvi makedonaca u Zagrebu) njegova krivnja je 50% ... S time da u te 3 utakmice nije obranio ništa, a još je umalo jučer skrivio i drugi gol bugara kad mu je lopta prošla kroz ruke, udarila u stativu i plesala po gol liniji ... Pa sad, ako je to pretjerivanje ...sitting_bull wrote:pretjeruješ.Zeko wrote:Nakon 2 katastrofalno odigrane utakmice protiv Shupka, mi pobijedimo Ludogorec, a odigramo još gore ... Jedva sam na kraju povjerovao da piše 1-2 ... A onaj Livaković je priča za sebe, on je iz utakmice u utakmicu sve gori, a svom neznanju u igranju nogom sad je dodao da više ni na liniji ne zna braniti ... On je totalno dezorijentiran, onakav gol primiti iz mrtvog kuta u svoj kut ni kod pionira ne možeš vidjeti, a još mu je jedna prošla kroz ruke i srećom udarila u stativu pa se šetala po gol liniji ... On ovakav ne da ne može braniti za reprezentaciju na SP-u, on uopće ne treba ni biti u Kataru ...
Zeko-
2015-08-26
tvojoj materi svaka čast.FRANK wrote:Moja je casna katolkinja hrvatica za razliku od srpske drolje koja te okotila
nije ona kriva što je u ustaškoj familiji rodila udbaškog izroda.
tvoj je izbor da od ustaše postaneš udbaš. nema sirota žena s time ništa.
da ne pričam koliko jadna žena pati što joj je sin govno od udbaša i nula od čovika.
no, rodila te i trpi te i voli.
to što ti moju pokojnu mater neprekidno spominješ samo je znak koliki si ljudski gnoj i kako misliš da tvoje nizanje onoga što ti smatraš uvredama stvarno i jesu uvrede.
ja znam tko je i odakle je moja mati, moj je djed još u kraljevini jugoslaviji robijao za hrvatsku, a titovi komunisti su ga trpjeli samo zato jer je bio obrazovan i bio im je potreban.
tvoje udbaško-četničke konstrukcije možda tebi imponiraju, ali tvoj izbor riječi u komunikaciji može biti na ponos i diku samo zadnjem ljudskom ološu i udbaškom izrodu.
sitting_bull-
2015-09-28
Dinamu se traži dlaka u jajetu i kad pobjeđuje, pa čak i oni koji nisu zločesti, već više dobronamjerni, nakon svakog će plavog uspjeha dodati: "Da, ali..." Uvijek taj "ali". I kad zabiju pet komada stižu pitanja zašto nisu zabili deset, kako su promašili sve te šanse... Kad na gostovanju pobijede taj bugarski Ludogorec, jaku momčad koja je posljednjih deset godina sedam puta igrala u europskim skupinama Lige prvaka ili Europske lige, onda stižu kritike: "Bugari su bili bolji, pa koliko su šansi promašili". I tako to... Niti jedna Dinamova pobjeda nije dovoljno dobra. Priznaju se samo one nad Tottenhamom, Arsenalom, Sevillom, Atalantom, West Hamom... Trijumfi u domaćem prvenstvu i u pretkolima europskih natjecanja kao da se više uopće ne računaju, u njima se traži isključivo negativa.
U Maksimiru će s time morati naučiti živjeti. Sami su si krivi kad su postali klasa iznad ostalih klubova u Hrvata. Uostalom, iza dobrog konja se praši. Iza magaraca ne. Mi bi, pak, uvijek potpisali ovakav miks igre i rezultata kao što je bio u Razgradu...
U Maksimiru će s time morati naučiti živjeti. Sami su si krivi kad su postali klasa iznad ostalih klubova u Hrvata. Uostalom, iza dobrog konja se praši. Iza magaraca ne. Mi bi, pak, uvijek potpisali ovakav miks igre i rezultata kao što je bio u Razgradu...
Zeko-
2015-08-26
Page 15 of 42 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 42