ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 26 of 50 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 07:47

MDMiridije wrote:

I sad...ko ce se komu ispricati?
zašto se ispričati?

prvo vidio sam sve ja te slike što je on stavio. lik je zafollowvao svaki moj twiter profil koji sam stavio i onda spama po 30puta dnevno, a kada mu je dosadno stavlja stvari koji su stavljene čak i koje je on stavio i quota sebe , pa kada mu je i to dosadno spama stavari koje su su se desile prije 3mjeseca. vi vidite samo dio toga, jer mu pobrišem 50% spama a neda mi se više niti to.

e da, ja stavim twiter profil link, pola ure kasnije on sa istoga spama sve to. sve 5.
prije par tjedana je na raspravi o koroni prijetio streljanjem pola forumu, neke osobe sa kojima je bio u kontaktu je napao i ovdje javno na forumu, kao da ja i ti sada ne pričamo a onda krenemo jednom drugom iznositi neke privatne stvari, toliko da ga je pola foruma htjelo fizički likvidirati.. i da rugao se kada bi netko od nas stavio neki link sa twitera, a on je lijepo sa indexa gluposti. aj ohladili smo se oko toga.

meni je simpatično kako naglašava za sebe da je stručnjak, a recimo ne zna gdje je Berdijansk pa kada je explodirao onaj brod, as je spamao kako ukrainci gađaju Ruse duboko u Rusiji i takve lik pizdarije spama, ma nije niti to problem, ako si već u komadu po 40h na forumu(da imao je i takvih situacija) onda bi znao svako selo gdje se ratuju..
, ili ovo što što ti misliš da bi se ja trebao ispričati, nisi pročitao sve, lik je stavio to vozilo(koje postoji) i još za koje piše da je MLRS, (i da gledao sam videa kako Ukri gađaju sa tim Ruse ,nema baš nekog efekta), i da sa time obaraju krstareće rakete i ruske avione :D .. i onda sebe prozvao stručnjakom za rat

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 08:07

a da se vratimo na rat.
Ukrainci vratili 50-90% sjeverno donjecka(ovisno o izvoru) . ubacili ne znam par stotina stranih legioniara uletili juriš i istjerali ruse iz više od pola grada. rusi su doslovno ostali bez ljudstva gore nego JNA krajem 1991 kada su vidjeli da se masovno gine.. (a onda je srpsku pobunu održali idućih godina dobrovoljci njih na tisuće te dio jadnih lokalnih pobunjenika). kod rusa tih dobrovoljaca nema, a lokalci su izginuli još žešće nego vojska RF i također su loše motivirani, kladim se da bi 90% LNR/DNR Rusa prihvatilo Zelenskog za vlast samo da ne moraju se ratovati.

jer nemogu drugačjie objasniti , da im ovi izvedu kontra napada u za UKR najgore dijelu fronte(gdje su rusima logističke linije kratke a ukurancima najduže na cijeloj fronti, plus rusi imaju lokalnu totalnu nadmoć u teškom oružuju) i vrate pola bitnog grada u svoje ruke i to sa pješadiom(jer navodno i teška tehnika i ne može preko oštećenih mostova).

ako je to naznaka ičega, pod uvjetom da su Ukrainci zaistali na zapadu mobilizirali par stotina tisuća mlađih motiviranih vojnika, onda ovaj rat i neće predugo trajati.. Rusi će bez totalne mobilizacije(a i ona je upitna da bi promjenila značajno tijek a trebala je biti napravljena još prije rata). to vam je ne znam kao da mi ciljamo osvojiti Knin, tipa 7gbr uđe u grad, i odjedanput vojska Krajine koja je navodno skršena dva dana kasnije ulazi nazad u Knin

što se tiče navodne UKR ofenzive u Herson, nešto je "zapelo", ne znamo koliko su UKR angažirali vojnika, tehnike, Rusi se pokušavaju braniti, očito dole nisu toliko "potrošeni" kao na istoku

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/6/2022, 08:25

Ukrajinci su iznenadnim kontranapadom koji traje posljednjih nekoliko dana oslobodili velik dio Severodonjecka, grada koji je prošle sedmice bio pred padom.
Podsjetimo, prošle sedmice dolazile su informacije, čak iz ukrajinskih izvora, kako Rusi kontroliraju 80 posto grada. 

--

Čečenima nešto ne ide. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/6/2022, 09:05

To tvrde Ukrajinci da drze pola grada ali potvrda nema
Malo je to cudno ali hajde...
Zadnji put je bilo da jos drze neku industrijska zonu...poput Azovstalja.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 09:22

Ringo10 wrote:To tvrde Ukrajinci da drze pola grada ali potvrda nema

evo igor strelkov je potvrdio. drže navodno prema nekim izvorima i 90% grada nazad.
zato sam stavio 50-90%

2018-06-14

Back to top Go down

Post by T. 6/6/2022, 10:13

AssadNaPodmornici wrote:

evo igor strelkov je potvrdio. drže navodno prema nekim izvorima i 90% grada nazad.
zato sam stavio 50-90%
drže oni svašta nešto po strelkovu, zelenskom i zapadnim medijima...
samo što je stvarnost drugačija...
ukrajinske snage su se povukle, a čečeni pretresaju urede sbu-a u gradu...
nema nikakvog protunapada, nema nikakvih borbi...

T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by T. 6/6/2022, 10:14

i dajte se više prestanite drogirati ili šta već radite sa sobom...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 10:17

Koliko su stari ti video zapisi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 10:59

Gledam par izvora pro RU pro Ukr uglavnom grad je podjeljen pola pola.. Ukri uletili maznuli par kvartova i to je to. Stabilizirali obranu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/6/2022, 11:45

Ma jebo vas Strelkov.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 12:37

Ukri su napravili kontra napad Legijom Stranaca ali efekti su preuvelicani radi dizanja morala,
Što je također jako važno, važnije nego dali ih Ukri kontroliraju 40% 60% ili 80% totalnog uništeno grada veličine Zadra
Evo jedan maper možda najbolji (pro rus je Btw) kaže da Ukr drži 60% grada

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 6/6/2022, 12:39

AssadNaPodmornici wrote:
MDMiridije wrote:

zašto se ispričati?

prvo vidio sam sve ja te slike što je on stavio. lik je zafollowvao svaki moj twiter profil koji sam stavio i onda spama po 30puta dnevno, a kada mu je dosadno stavlja stvari koji su stavljene čak i koje je on stavio i quota sebe , pa kada mu je i to dosadno spama stavari koje su su se desile prije 3mjeseca. vi vidite samo dio toga, jer mu pobrišem 50% spama a neda mi se više niti to.

e da, ja stavim twiter profil link, pola ure kasnije on sa istoga spama sve to. sve 5.  
prije par tjedana je na raspravi o koroni prijetio streljanjem pola forumu, neke osobe sa kojima je bio u kontaktu je napao i ovdje javno na forumu, kao da ja i ti sada ne pričamo a onda krenemo jednom drugom iznositi neke privatne stvari, toliko da ga je pola foruma htjelo fizički likvidirati.. i da rugao se kada bi netko od nas stavio neki link sa twitera, a on je lijepo sa indexa gluposti. aj ohladili smo se oko toga.

meni je simpatično kako naglašava za sebe da je stručnjak, a recimo ne zna gdje je Berdijansk pa kada je explodirao onaj brod, as je spamao kako ukrainci gađaju Ruse duboko u Rusiji i takve lik pizdarije spama, ma nije niti to problem, ako si već u komadu po 40h na forumu(da imao je i takvih situacija) onda bi znao svako selo gdje se ratuju..
, ili ovo što što ti misliš da bi se ja trebao ispričati, nisi pročitao sve, lik je stavio to vozilo(koje postoji) i još za koje piše da je MLRS, (i da gledao sam videa kako Ukri gađaju sa tim Ruse ,nema baš nekog efekta), i da sa time obaraju krstareće rakete i ruske avione :D  .. i onda sebe prozvao stručnjakom za rat

Samo te kvotam, nemam komentara. jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/6/2022, 12:41

AssadNaPodmornici wrote:Gledam par izvora pro RU pro Ukr uglavnom grad je podjeljen pola pola.. Ukri uletili maznuli par kvartova i to je to. Stabilizirali obranu
Ništa ti ne vidiš ni kad gledaš. :)

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 26 Screenshot-3071
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/6/2022, 12:46

AssadNaPodmornici wrote:

zato sam stavio 50-90%
Ma šta, čak i Kijiv su prema istim izvorima već osvojili negdje  0-100%. jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/6/2022, 12:46

Da znaš pretraživati još par izvora sa strane osim tih nekoliko koje si uzeo od mene, znao bi da ta ti mapa nije točna, evo i Ukrainci govore da je protu napad kod Sj. donjecka bio u manjem obujmu nego što su tvrdili u početku i drugo znao bi da se improviziranim MLRSom sa prikolice ne mogu obrati krstareće rakete

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 6/6/2022, 12:50

Snjimak YPRova-765 i doniranih T-72

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Eroo 6/6/2022, 12:54

AssadNaPodmornici wrote:
MDMiridije wrote:

zašto se ispričati?
Ti jednostavno nisi sav svoj.
Ne očekujem od tebe nikakve isprike, niti mi trebaju.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/6/2022, 13:01

AssadNaPodmornici wrote:Da znaš pretraživati još par izvora sa strane osim tih nekoliko koje si uzeo od mene, znao bi da ta ti mapa nije točna, evo i Ukrainci govore da je protu napad kod Sj. donjecka bio u manjem obujmu nego što su tvrdili u početku i drugo znao bi da se improviziranim MLRSom sa prikolice ne mogu obrati krstareće rakete
Da si ti u stanju pročitati komentar onako kako je napisan onda ne bi blebetao neistine.
Moj komentar je ima 2 c.p komentara od onih koji su objavili foto od "čudnovatog kljunaša".
Komentar im je bio na "oznaku" obaranja rakete, a to "krstareće" si ti smislio (slagao).
MLRS je bio njihov naziv i ne moj.
Ajd sad, laži-maši po miloj volji, to i tako nitko ne doživljava.
I drži se "kanadskog volontera" kao najtočnijg i najrealnijeg izvora. :^0
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 6/6/2022, 13:09

Safete, budimo realni. Ne znaš razliku između MLRS-a i SAM-a. A sve jerbo nisi bija u stanju razlučiti dva različita liveuamap posta na slici koju si posta. Glup si ka i tre koji samo zna viriti iz prikrajka (iako mu je doktor reka da se kloni ex-iskona) i tu i tam opali mentaliteta sa "bojicama". :P
AlfaOmega
AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2022, 14:24

AssadNaPodmornici wrote:
MDMiridije wrote:

zašto se ispričati?

, ili ovo što što ti misliš da bi se ja trebao ispričati, nisi pročitao sve, lik je stavio to vozilo(koje postoji) i još za koje piše da je MLRS, (i da gledao sam videa kako Ukri gađaju sa tim Ruse ,nema baš nekog efekta), i da sa time obaraju krstareće rakete i ruske avione :D  .. i onda sebe prozvao stručnjakom za rat

Zato jer, to što nekoga mrziš/ ne podnosiš ne znači da si po defaultu u pravu.

Kad je stavio tu sliku napisao si tekst u kojem si napisao baš svega i svačega što objektivno ne bi napisao nikome drugome ovdje da je istu sliku objavio. Čisto to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2022, 14:25

Crk'o Kutuzov :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content