Ruska invazija na Ukrajinu
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Do 2030. završeno.cassanowa wrote:Jebo te globalizam.red wolf wrote:Ne. Oni su ključni za 2030. godinu i stvaranje Novog svjetskog poretka.RayMabus wrote:Kina je u igri da bude broj jedan i izbaci Ameriku s trona.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ne. Kina je ovisna o Zapadu.RayMabus wrote:Sad kad je cijeli Zapad Rusiji dao sankcije Kina će dobit ruske energente i resurse po diskontnoj cijeni pa će Kina biti još više velika a Amerika i njeni sateliti još više mali.
Sviđa mi se to tako postavljeno.
red wolf-
2016-02-10
Hoću. Taj se san sanja 500 i više godina i sada je tu.cassanowa wrote:Izdrži do tad.red wolf wrote:
Do 2030. završeno.
red wolf-
2016-02-10
Eto ti ga. Meni ne odgovara.red wolf wrote:Hoću. Taj se san sanja 500 i više godina i sada je tu.cassanowa wrote:Izdrži do tad.red wolf wrote:
Do 2030. završeno.
Guest- Guest
Nitko te neće pitati ništa.cassanowa wrote:Eto ti ga. Meni ne odgovara.red wolf wrote:Hoću. Taj se san sanja 500 i više godina i sada je tu.cassanowa wrote:Izdrži do tad.red wolf wrote:
Do 2030. završeno.
red wolf-
2016-02-10
Ja mislim da je Kina ovisna o energentima jer miljarda i 400 miljona ljudi a zemlja u razvoj s visokim stopama rasta brzo troši SVOJE resurse.red wolf wrote:Ne. Kina je ovisna o Zapadu.RayMabus wrote:Sad kad je cijeli Zapad Rusiji dao sankcije Kina će dobit ruske energente i resurse po diskontnoj cijeni pa će Kina biti još više velika a Amerika i njeni sateliti još više mali.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Znam.red wolf wrote:Nitko te neće pitati ništa.cassanowa wrote:Eto ti ga. Meni ne odgovara.red wolf wrote:Hoću. Taj se san sanja 500 i više godina i sada je tu.cassanowa wrote:Izdrži do tad.red wolf wrote:
Do 2030. završeno.
Guest- Guest
Sve na Zemlji je povezano. U toj povezanosti se krije tajna. Moglo je biti drugačije, ali nije. Sada će biti Novi svjetski poredak.RayMabus wrote:Ja mislim da je Kina ovisna o energentima jer miljarda i 400 miljona ljudi a zemlja u razvoj s visokim stopama rasta brzo troši SVOJE resurse.red wolf wrote:Ne. Kina je ovisna o Zapadu.RayMabus wrote:Sad kad je cijeli Zapad Rusiji dao sankcije Kina će dobit ruske energente i resurse po diskontnoj cijeni pa će Kina biti još više velika a Amerika i njeni sateliti još više mali.
red wolf-
2016-02-10
Drago mi je da znaš.cassanowa wrote:Znam.red wolf wrote:Nitko te neće pitati ništa.cassanowa wrote:Eto ti ga. Meni ne odgovara.red wolf wrote:Hoću. Taj se san sanja 500 i više godina i sada je tu.cassanowa wrote:Izdrži do tad.red wolf wrote:
Do 2030. završeno.
red wolf-
2016-02-10
Sudeći po tome kakvo je danas stanje u svijetu tvoj san će pobijediti.red wolf wrote:Drago mi je da znaš.cassanowa wrote:Znam.red wolf wrote:Nitko te neće pitati ništa.cassanowa wrote:Eto ti ga. Meni ne odgovara.red wolf wrote:Hoću. Taj se san sanja 500 i više godina i sada je tu.cassanowa wrote:Izdrži do tad.red wolf wrote:
Do 2030. završeno.
Guest- Guest
Od 6. do 10. juna Los Angeles će biti domaćin „Samita Amerika“ s osnovnim ciljem jačanja hemisferne solidarnosti. U vrijeme kada je Washington sve više uključen u podržavanje rata u Ukrajini, i odvraćanje kineskog strateškog i komercijalnog napretka na globalnom jugu, snažan prikaz podrške u Amerikama bio bi od pomoći za opkoljenu Bidenovu administraciju.
---
Samit Amerika 2022: Sramota za Bidena
---
Samit Amerika 2022: Sramota za Bidena
2014-04-11
Vojno industrijski kompleks trlja ruke a svi ostali jedu govna zbog velike inflacije.
Malo in ide na kurac Biden koji di god dođe otvoreno priča kako Putina triba skinuti s vlasti a Kinu i Rusiju slomiti odnosno koji otvoreno izaziva rat.
Malo in ide na kurac Biden koji di god dođe otvoreno priča kako Putina triba skinuti s vlasti a Kinu i Rusiju slomiti odnosno koji otvoreno izaziva rat.
2014-04-11
Zamisli da ja dođe i kažem da Ameriku treba slomiti dok ne vrati Meksiku ono šta su im uzeli u američko meksičkom ratu.
Propeli bi se na sve četiri koliko su dugi i široki a tako nešto oni rade okolo pod razno raznim izlikama samo kako bi širili svoje interese, imperiju i kako bi vojno industrijski kompleks zgrtao ogromno bogastvo.
Propeli bi se na sve četiri koliko su dugi i široki a tako nešto oni rade okolo pod razno raznim izlikama samo kako bi širili svoje interese, imperiju i kako bi vojno industrijski kompleks zgrtao ogromno bogastvo.
2014-04-11
Moguće da je već bilo, ali ništa za to, vrijedi pogledati prije spavanja...
Eroo- Posts : 78855
2016-07-22
Ja spavam po danu jer je postalo prevruće a noć je baš ugodna. Eno i mačak po danu na ladnim pločicama spava a po noći na teraci i to se popne na ogradu pa se ispruži cili tako da ga povjetarac hladi. Pametna beštija šta jest jest.
Noć mi je smišljanje nepodopština i kako će netko dobit po pički radi silovanja mene u zdrav mozak.
Analitički um analizira podatke. Moj radi to i onda traži procjep ( čitaj Ahilova peta ) i onda tu upadne i radi dar mar.
Eto im tamo Kina na Pacifiku koja pretendira da bude broj jedan dakle skne Ameriku s trona pa neka si natežu kurac jedno drugima.
Noć mi je smišljanje nepodopština i kako će netko dobit po pički radi silovanja mene u zdrav mozak.
Analitički um analizira podatke. Moj radi to i onda traži procjep ( čitaj Ahilova peta ) i onda tu upadne i radi dar mar.
Eto im tamo Kina na Pacifiku koja pretendira da bude broj jedan dakle skne Ameriku s trona pa neka si natežu kurac jedno drugima.
2014-04-11
MAĐARSKA reprezentacija zbog rasističkog ponašanja njenih navijača dobila je kaznu od tri domaće utakmice bez prisustva gledatelja, ali ta zabrana ne vrijedi za djecu pa je tako na susret Lige nacija protiv Engleske na Puškaš Arenu stiglo oko 30 tisuća djece do 14 godina.
Ipak, ni to nije pomoglo da sve prođe u najboljem redu. I dok je atmosfera uoči meča te tijekom intoniranja himni bila za svaku pohvalu, prije nego što je izveden početni udarac, Englezi su, standardno, kleknuli, a djeca su im zbog toga počela hukati i zviždati.
-
https://www.index.hr/sport/clanak/kaznjeni-madjari-pustili-30000-djece-na-stadion-ona-hukala-englezima-zbog-klecanja/2369669.aspx
-
Mali bijeli mađarski supernacisti ne vole te Bajdenove komunjare i crnčuge koje mu čine veći dio biračkog tijela a žele i bijelu Europu uništit multikulturizmom jer normalno da njima čista bijela nacija smeta jer su oni crnci i multikulti.
Ipak, ni to nije pomoglo da sve prođe u najboljem redu. I dok je atmosfera uoči meča te tijekom intoniranja himni bila za svaku pohvalu, prije nego što je izveden početni udarac, Englezi su, standardno, kleknuli, a djeca su im zbog toga počela hukati i zviždati.
-
https://www.index.hr/sport/clanak/kaznjeni-madjari-pustili-30000-djece-na-stadion-ona-hukala-englezima-zbog-klecanja/2369669.aspx
-
Mali bijeli mađarski supernacisti ne vole te Bajdenove komunjare i crnčuge koje mu čine veći dio biračkog tijela a žele i bijelu Europu uništit multikulturizmom jer normalno da njima čista bijela nacija smeta jer su oni crnci i multikulti.
2014-04-11
Onda ti tako dođe u Bosnu pa ti priča kako to mora biti nekakva građanska BiH i multikulti i uvik neke njihove šeme di će oni slabit nacije i stvarat neke svoje šeme kako njima odgovara.
Onda se netko čudi šta su oni Libijci onome američkome ambasadoru zabili štap u guzicu.
Onda se netko čudi šta su oni Libijci onome američkome ambasadoru zabili štap u guzicu.
2014-04-11
Doša u Mađarsku igrat i onda kleči po onoj šemi crni životi su važni.
Šta ima Mađar s tim crncima ? Kleči doma materi a ne njemu. Doša prodavat pamet i svoje ideologije.
Šta ima Mađar s tim crncima ? Kleči doma materi a ne njemu. Doša prodavat pamet i svoje ideologije.
2014-04-11
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu