Poljska ce nestati, Ukrajina ce biti Slobodna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Poljska ce nestati, Ukrajina ce biti Slobodna
Šandor Winnetou wrote:a što je bilo kad si se probudio?mentalitet wrote:Ringo10 wrote:A ti mentalni uhvati pa poderi te Poljakinje. Sta cekas.
Znash shto je interesantno,kada sam doshao u USA znao sam engleski samo iz filmova i pjesamaa u shkoli uchio glupi i odvratni njemachk shto mi je malo kasnije pomoglo jer su to ipak germanski jezici.Radio u jednom hotelu sa 5 zvjezdica i puno je schwaba dolazilo ovdje na odmor pa kada sam sa njima spikao njemachki schwapske pichke se raznjeze i daju mi vishe tipa,inache bez obzira shto jr u Meniu bilo naglasheno da je prosjecni tip koji se daje konobaru 18% od iiznosa koji se naplacuje schwabe su se pravile blesavi i to precutkivali kao fol da ne znaju engleski.Elem u tom hotelu je radio samnom taj Poljak Alexandar i Rus istog imena.Njih dvojica su bili dobar tandem ii dobre kolege ali ga Poljak nikad nije zvao kod sebe kuci dok je mene zvao .Taj Poljak je bio lud lp struja jer se uvalio u velike kredite da shkoluje te dvije kcerke na prestiznim koledzima u Kaliforniiji.Jedna je zavrhila nehto poput Obeonogrije a druga praavo pa je stazirala u jednom pravnichkom uredu za odvjetnika a druga se bavila nauchnim radom ,On je jadan radio dva posla i bio je vrijedan chovjek dok mu je zena viishe luftala onu stvar kod kuce inache profesurica klavira u Poljskoj a on je bio neki direktor tamo.Nikad mi nije bilo jasno zashto su zgibali iz Poljske mada sam pretpostavljao da je bio cnlan KPP paa kao takav nije vishe bio podoban;Kada ovdje dodjesh ne jebu te 5% nego te maksimalno koriste kao konja,i sve na finjaka ti trpaju vishe i viishe posla.Ja cutao i trpio u sebi dok mi nije pukao film pa kazem menadzeru.Hej chovjeche u EUROPI kada imash dobrog konja onda ga chuvash i timarish a on meni ,nismo mi u Eropi nego u USA i mi konja koristimo maximalno .Pa rekoh ,shta cete ako vam krepe?Kaze mi hladno,zamijenimo ga sa drugim dobrim konjem.Tada sam shvatio zashto su crnci umjrtnici za izbjegavanja posla,rade tek toliko da im ne mozesh reci da ne rade ali se i ne trude da pokazu shto znaju mada zbaju minimalno koliko im treba da ne popushe otkaz,Taj Poljak mi je objasnio kasnije kako stoje stvari pa mi je znao uletiti kada je bila frka naravno ako je mogo.Dakle dobar chovjek iako ja vuchem iz Zagreba neka druga iskustva sa poljacima uglavnom shwercerlma.Tako da mi je kroz njega njegova obitelj postala svetinja i nije dolazilo u obzir bilo kakva svinjarija sa moje strane.Jednostavno sam ga cijenio o dobro judsko bice ii tako se odnosio prema cijeloj obitelji a kada mu kcerke malo popiju i pozele da pleshu ja sam se uvijek vadio na to da ne znam plesati mada to njiima i nije bilo primarno nego je bilo vazno da je mushko bilo uz njih.Veoma zajebana situacija josh kada te stisnu uz sebe mora ti se dignuti iako necesh tako da sam sve redje odlazio na rodjendane i neke njihove zabave izmishljajuci razne razloge tako da me je prestao zvati i nismo se vidjeli zadnje tri godine kako je korona pochela.Eto vashta sam nadrobiio ali jebiga ja sam takav ,kad se sjetim neih dogadjaja nema shanse da ih ne ubacim u prichu.
Jebo sam ti mamicu :::)))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
SSSR je spasio milijun i pol Zhidova koji su bjezali iz raznih zemlja pod Hitlerom
Kasnije su im Zhidovi lijepo zahvalili
A Poljaci su veliki antisemiti
A Poljaci su veliki antisemiti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:SSSR je spasio milijun i pol Zhidova koji su bjezali iz raznih zemlja pod Hitlerom
Nezahvalna gamad,gledao sam neki ruski film u svezi toga.Ja sam prije imao uvijek razumijevanje za njih i suosjecao sam shto su kao narod proshli u WWII dok nisam 2003 prisustvovao duznosti ne znam kojemu po redu zidovskom kongresu istochne obale i kada sam vidio 10 kongresmena kao njihovih gostiju ,bilo jebeno obezbjedjenje,a doveli neku muslimanku iz BiH pa pocheli srati kako su oni humani i pomazu im a ja se sjetim palestinaca i onda ih pochnem gledati drugachijim ochima pa su mi postajali sve odvratniji shto sam vishe doznavao o njima.
Last edited by mentalitet on 30/5/2022, 08:50; edited 1 time in total
...madjari isto imaju taj neki azijatsko europsko orjentalni mentalni sklop..no oni i jesu azijatskog porijekla kao i finci...madjari nisu bas za neke saveze sto se vidi danas ali i u proslosti..bili su dio austro ugarske i u duopolu ali su bili nezadovoljni i vjecno gundjali...i imali trzavice sa becom..bili su u varsavskom paktu ali isto tako u trzavicama sa sssr-om koji je znao cesto intervenirat u madjarskoj..pa su sad dio eu gdje su takodjer u vjecnim trzavicama...sad su izazvali i raskol u visegradskoj skupini....no oni su takvi buntovni huni....zato danas su ok sa rusijom jer im je taj mentalni sklop koji vuce i iz azijskog mentalnog sklopa najblizi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mađari su genetski narod sa velikim uplivom slavenskog gena.vuksadinare wrote:...madjari isto imaju taj neki azijatsko europsko orjentalni mentalni sklop..no oni i jesu azijatskog porijekla kao i finci...madjari nisu bas za neke saveze sto se vidi danas ali i u proslosti..bili su dio austro ugarske i u duopolu ali su bili nezadovoljni i vjecno gundjali...i imali trzavice sa becom..bili su u varsavskom paktu ali isto tako u trzavicama sa sssr-om koji je znao cesto intervenirat u madjarskoj..pa su sad dio eu gdje su takodjer u vjecnim trzavicama...sad su izazvali i raskol u visegradskoj skupini....no oni su takvi buntovni huni....zato danas su ok sa rusijom jer im je taj mentalni sklop koji vuce i iz azijskog mentalnog sklopa najblizi...
Najcesce mađarsko prezime je Horvat.
Mađari su katolici.
Dakle ovo sto govoriš- niđe veze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma nisi valjda išao na groblje?mentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:a što je bilo kad si se probudio?mentalitet wrote:Ringo10 wrote:A ti mentalni uhvati pa poderi te Poljakinje. Sta cekas.
Znash shto je interesantno,kada sam doshao u USA znao sam engleski samo iz filmova i pjesamaa u shkoli uchio glupi i odvratni njemachk shto mi je malo kasnije pomoglo jer su to ipak germanski jezici.Radio u jednom hotelu sa 5 zvjezdica i puno je schwaba dolazilo ovdje na odmor pa kada sam sa njima spikao njemachki schwapske pichke se raznjeze i daju mi vishe tipa,inache bez obzira shto jr u Meniu bilo naglasheno da je prosjecni tip koji se daje konobaru 18% od iiznosa koji se naplacuje schwabe su se pravile blesavi i to precutkivali kao fol da ne znaju engleski.Elem u tom hotelu je radio samnom taj Poljak Alexandar i Rus istog imena.Njih dvojica su bili dobar tandem ii dobre kolege ali ga Poljak nikad nije zvao kod sebe kuci dok je mene zvao .Taj Poljak je bio lud lp struja jer se uvalio u velike kredite da shkoluje te dvije kcerke na prestiznim koledzima u Kaliforniiji.Jedna je zavrhila nehto poput Obeonogrije a druga praavo pa je stazirala u jednom pravnichkom uredu za odvjetnika a druga se bavila nauchnim radom ,On je jadan radio dva posla i bio je vrijedan chovjek dok mu je zena viishe luftala onu stvar kod kuce inache profesurica klavira u Poljskoj a on je bio neki direktor tamo.Nikad mi nije bilo jasno zashto su zgibali iz Poljske mada sam pretpostavljao da je bio cnlan KPP paa kao takav nije vishe bio podoban;Kada ovdje dodjesh ne jebu te 5% nego te maksimalno koriste kao konja,i sve na finjaka ti trpaju vishe i viishe posla.Ja cutao i trpio u sebi dok mi nije pukao film pa kazem menadzeru.Hej chovjeche u EUROPI kada imash dobrog konja onda ga chuvash i timarish a on meni ,nismo mi u Eropi nego u USA i mi konja koristimo maximalno .Pa rekoh ,shta cete ako vam krepe?Kaze mi hladno,zamijenimo ga sa drugim dobrim konjem.Tada sam shvatio zashto su crnci umjrtnici za izbjegavanja posla,rade tek toliko da im ne mozesh reci da ne rade ali se i ne trude da pokazu shto znaju mada zbaju minimalno koliko im treba da ne popushe otkaz,Taj Poljak mi je objasnio kasnije kako stoje stvari pa mi je znao uletiti kada je bila frka naravno ako je mogo.Dakle dobar chovjek iako ja vuchem iz Zagreba neka druga iskustva sa poljacima uglavnom shwercerlma.Tako da mi je kroz njega njegova obitelj postala svetinja i nije dolazilo u obzir bilo kakva svinjarija sa moje strane.Jednostavno sam ga cijenio o dobro judsko bice ii tako se odnosio prema cijeloj obitelji a kada mu kcerke malo popiju i pozele da pleshu ja sam se uvijek vadio na to da ne znam plesati mada to njiima i nije bilo primarno nego je bilo vazno da je mushko bilo uz njih.Veoma zajebana situacija josh kada te stisnu uz sebe mora ti se dignuti iako necesh tako da sam sve redje odlazio na rodjendane i neke njihove zabave izmishljajuci razne razloge tako da me je prestao zvati i nismo se vidjeli zadnje tri godine kako je korona pochela.Eto vashta sam nadrobiio ali jebiga ja sam takav ,kad se sjetim neih dogadjaja nema shanse da ih ne ubacim u prichu.
Nego što se ljutiš odma? lažeš kao pas i onda pizdiš kad te se pričepi.
Pazi lika koju spiku ima, ode u ameriku bez znanja engleskog a tamo ga prime da radi u hotelu koji ima ni manje ni više nego 5 (PET) ZVJEZDICA
I onda nastavak, on skuži tko je njemica koja priča engleski i on joj kaže ih liebe dich i onda mu švabice daju pičke vjerojatno i pred impotentnim muževima
Jebiga pedesetpetico, više sreće u laganju drugi put
vuksadinare wrote:...madjari isto imaju taj neki azijatsko europsko orjentalni mentalni sklop..no oni i jesu azijatskog porijekla kao i finci...madjari nisu bas za neke saveze sto se vidi danas ali i u proslosti..bili su dio austro ugarske i u duopolu ali su bili nezadovoljni i vjecno gundjali...i imali trzavice sa becom..bili su u varsavskom paktu ali isto tako u trzavicama sa sssr-om koji je znao cesto intervenirat u madjarskoj..pa su sad dio eu gdje su takodjer u vjecnim trzavicama...sad su izazvali i raskol u visegradskoj skupini....no oni su takvi buntovni huni....zato danas su ok sa rusijom jer im je taj mentalni sklop koji vuce i iz azijskog mentalnog sklopa najblizi...
Madjarska je naseljena sa 60% slavenske populacije,dokazano DNK istrazivanjem
ima....imaju upliva i drugih gena sto je logicno kroz stoljeca ali korienski oni su azijatskog porijekla...hunskog...inace huni su bili neobuzdan i temperamentan narod...takvi su i danasnji madjari..ti ne znas kad oni komuniciraju medjusobno da li se svadjaju ili pricajujastreb wrote:Mađari su genetski narod sa velikim uplivom slavenskog gena.vuksadinare wrote:...madjari isto imaju taj neki azijatsko europsko orjentalni mentalni sklop..no oni i jesu azijatskog porijekla kao i finci...madjari nisu bas za neke saveze sto se vidi danas ali i u proslosti..bili su dio austro ugarske i u duopolu ali su bili nezadovoljni i vjecno gundjali...i imali trzavice sa becom..bili su u varsavskom paktu ali isto tako u trzavicama sa sssr-om koji je znao cesto intervenirat u madjarskoj..pa su sad dio eu gdje su takodjer u vjecnim trzavicama...sad su izazvali i raskol u visegradskoj skupini....no oni su takvi buntovni huni....zato danas su ok sa rusijom jer im je taj mentalni sklop koji vuce i iz azijskog mentalnog sklopa najblizi...
Mađari su katolici.
m
2015-09-08
prikazimentalitet wrote:vuksadinare wrote:...madjari isto imaju taj neki azijatsko europsko orjentalni mentalni sklop..no oni i jesu azijatskog porijekla kao i finci...madjari nisu bas za neke saveze sto se vidi danas ali i u proslosti..bili su dio austro ugarske i u duopolu ali su bili nezadovoljni i vjecno gundjali...i imali trzavice sa becom..bili su u varsavskom paktu ali isto tako u trzavicama sa sssr-om koji je znao cesto intervenirat u madjarskoj..pa su sad dio eu gdje su takodjer u vjecnim trzavicama...sad su izazvali i raskol u visegradskoj skupini....no oni su takvi buntovni huni....zato danas su ok sa rusijom jer im je taj mentalni sklop koji vuce i iz azijskog mentalnog sklopa najblizi...
Madjarska je naseljena sa 60% slavenske populacije,dokazano DNK istrazivanjem
2015-09-08
Mađari imaju najdebljeg a indijanci najdužeg, zato mene zovu šandor winnetoujastreb wrote:Mađari su genetski narod sa velikim uplivom slavenskog gena.vuksadinare wrote:...madjari isto imaju taj neki azijatsko europsko orjentalni mentalni sklop..no oni i jesu azijatskog porijekla kao i finci...madjari nisu bas za neke saveze sto se vidi danas ali i u proslosti..bili su dio austro ugarske i u duopolu ali su bili nezadovoljni i vjecno gundjali...i imali trzavice sa becom..bili su u varsavskom paktu ali isto tako u trzavicama sa sssr-om koji je znao cesto intervenirat u madjarskoj..pa su sad dio eu gdje su takodjer u vjecnim trzavicama...sad su izazvali i raskol u visegradskoj skupini....no oni su takvi buntovni huni....zato danas su ok sa rusijom jer im je taj mentalni sklop koji vuce i iz azijskog mentalnog sklopa najblizi...
Mađari su katolici.
Jebo sam ti mamicu :::)))[/quote]
Ma nisi valjda išao na groblje?
Pazi lika koju spiku ima, ode u ameriku bez znanja engleskog a tamo ga prime da radi u hotelu koji ima ni manje ni više nego 5 (PET) ZVJEZDICA
I onda nastavak, on skuži tko je njemica koja priča engleski i on joj kaže ih liebe dich i onda mu švabice daju pičke vjerojatno i pred impotentnim muževima
Jebiga pedesetpetico, više sreće u laganju drugi put [/quote]
Pa jebo sam ti mater seljachiino figurativno ako znash shto to znachi,idi mijeshaj malter za drugo i nisi jer tvoj skucheni mozak ne moze pojmiti da nisu svi ljudi isti kao ti seljachino da zakljuchuju po sebi.Ja ne mogu shvatiti da postoji neko tako glup i josh Hrvat,Da ti nisi mozda sebi umislio kako ovdje kazu Safete?Mrsh u sto piichki materinih pacovchino tamo u svoju rupu i shkilji kako su drugi zivjeli i kako zive.Ishto bi laga kretenchino ?Kazem ti ne prosudjuj ljude po sebi nego odi doktoru da ti da kakve ljekice.Chuj bolesnik se digao da bi me dochekao,Da mi necesh mozda kurac popushiti,jebem ti sjeme pokvareno i bolesno,
Evo pederchino glupa tu sam radio 4 godine istrazuj malo ako znash engleski.Nije ti to tvoja vukojebina mamlaze da nema hotela sa 5 zvjezdica ,mada kako su arapi kupili pao za dvije dole ali to je druga pricha
https://www.google.com/search?q=Vinoy&oq=Vinoy&aqs=chrome..69i57.17610j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ma nisi valjda išao na groblje?
Pa jebo sam ti mater seljachiino figurativno ako znash shto to znachi,idi mijeshaj malter za drugo i nisi jer tvoj skucheni mozak ne moze pojmiti da nisu svi ljudi isti kao ti seljachino da zakljuchuju po sebi.Ja ne mogu shvatiti da postoji neko tako glup i josh Hrvat,Da ti nisi mozda sebi umislio kako ovdje kazu Safete?Mrsh u sto piichki materinih pacovchino tamo u svoju rupu i shkilji kako su drugi zivjeli i kako zive.Ishto bi laga kretenchino ?Kazem ti ne prosudjuj ljude po sebi nego odi doktoru da ti da kakve ljekice.Chuj bolesnik se digao da bi me dochekao,Da mi necesh mozda kurac popushiti,jebem ti sjeme pokvareno i bolesno,
Evo pederchino glupa tu sam radio 4 godine istrazuj malo ako znash engleski.Nije ti to tvoja vukojebina mamlaze da nema hotela sa 5 zvjezdica ,mada kako su arapi kupili pao za dvije dole ali to je druga pricha
https://www.google.com/search?q=Vinoy&oq=Vinoy&aqs=chrome..69i57.17610j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Last edited by mentalitet on 30/5/2022, 09:14; edited 2 times in total
To ne znam. O tome bi možda znao nešto reći gospodičić Cigy.Šandor Winnetou wrote:
Mađari imaju najdebljeg a indijanci najdužeg, zato mene zovu šandor winnetou
2014-04-22
Inače u posljednje vrijeme upoznao sam dosta Ukrajinaca.
Simpatičan narod. sličan dosta nama.
Jako su otvoreni i kulturni. Vidi se da su školovani u dba socijalizma,kada je školstvo bilo na visokom nivou.
Upućeni u kulturu,povijet,književnost.
za razliku od glupih anglosasa sa kojima ne možeš pričati ni o čemu pametnom.
Simpatičan narod. sličan dosta nama.
Jako su otvoreni i kulturni. Vidi se da su školovani u dba socijalizma,kada je školstvo bilo na visokom nivou.
Upućeni u kulturu,povijet,književnost.
za razliku od glupih anglosasa sa kojima ne možeš pričati ni o čemu pametnom.
2014-04-22
Inače često na kiosku prelistavam ustaško glasilo Hrvatski tjednik.
I ono što sam pročitao u predzadnjem broju zapanjilo me i ostavilo "paf!".
naime urednik lista izvjesni Marijačić strijepi od doseljavanja Ukrajinaca u Hrvatsku,jer oni će,kako kaže,gdin Marijačić kroz 150 godina,kao pravoslavci,postati Srbi i sa njima ćemo imati problema.
gospodine Marijačiću,može li niže???
naime urednik lista izvjesni Marijačić strijepi od doseljavanja Ukrajinaca u Hrvatsku,jer oni će,kako kaže,gdin Marijačić kroz 150 godina,kao pravoslavci,postati Srbi i sa njima ćemo imati problema.
2014-04-22
Ma nisi valjda išao na groblje?mentalitet wrote:
Pa jebo sam ti mater seljachiino figurativno ako znash shto to znachi,idi mijeshaj malter za drugo i nisi jer tvoj skucheni mozak ne moze pojmiti da nisu svi ljudi isti kao ti seljachino da zakljuchuju po sebi.Ja ne mogu shvatiti da postoji neko tako glup i josh Hrvat,Da ti nisi mozda sebi umislio kako ovdje kazu Safete?Mrsh u sto piichki materinih pacovchino tamo u svoju rupu i shkilji kako su drugi zivjeli i kako zive.[/quote]
55ico ti u životu nisi pičku vidio, to jednostavno iz tebe pršti pa ideš lagati do iznemoglosti o tome. Da si ti išta pojebao u životu ne bi morao o tome pisati. U svakom slučaju vidi se iz aviona da si glupi čedo, samo njih je tako lako uloviti u lažima.
Nego oćeš da skupimo koji dolar da odeš do javne kuće nešto pojebati i vidjeti kako izgleda pica?
Cigi? Pa da krava nosi gaće taj p***u u životu ne bi vidio a kamoli išta znao o toj tematici :)jastreb wrote:To ne znam. O tome bi možda znao nešto reći gospodičić Cigy.Šandor Winnetou wrote:
Sad znaš zašto to malo tko poprati, držim da osobe poput tebe daleko više čitaju takve tiskovine nego zdrava desnica ili konzervativci.jastreb wrote:Inače često na kiosku prelistavam ustaško glasilo Hrvatski tjednik.
Neven Ciganović. Njega pice i ne zanimaju.Šandor Winnetou wrote:Cigi? Pa da krava nosi gaće taj p***u u životu ne bi vidio a kamoli išta znao o toj tematici :)jastreb wrote:To ne znam. O tome bi možda znao nešto reći gospodičić Cigy.Šandor Winnetou wrote:
Osim onoga što nose na sebi. Torbice,suknjice,štikle i šljokice.
2014-04-22
Šandor Winnetou wrote:Cigi? Pa da krava nosi gaće taj p***u u životu ne bi vidio a kamoli išta znao o toj tematici :)jastreb wrote:To ne znam. O tome bi možda znao nešto reći gospodičić Cigy.Šandor Winnetou wrote:
Jebo mater svoju da netko moze biti toliko glup ne mogu vjerovati.On meni kaze da nisam vidio golo zensko ,O bog te jebo koliko imash godina sunce ti jebem zareno.Konju pravi mushkarac ne gleda u pichku nego gura u nju alat kojim ga je bog nadario i trpa a samo strashljivci ko mishevi stanu i gledaju u to bojeci se valjda da muu pichka ne odgrize ono malo sramote shto ima,Mrsh gnjido glupa::::)))))))Pazi molim te pjesnika,njemu je pichka tematika o pismenosti gdje si..
ja pomislio na našeg forumskog cigija mentalnu 55ticu, to je onaj što radi u hotelu sa 5 zvjezdica bez znanja engleskog a posao mu je komunikacija sa strancima, ili možda da kažem onaj što ne razaznaje što je ukrofob a što ukrofil ili onaj što tvrdi da su rusi razbili njemce u ww2 sa T55 tenkom.jastreb wrote:Neven Ciganović. Njega pice i ne zanimaju.Šandor Winnetou wrote:Cigi? Pa da krava nosi gaće taj p***u u životu ne bi vidio a kamoli išta znao o toj tematici :)jastreb wrote:To ne znam. O tome bi možda znao nešto reći gospodičić Cigy.Šandor Winnetou wrote:
Osim onoga što nose na sebi. Torbice,suknjice,štikle i šljokice.
Dečko je načitan i pametan i nije čudo što sam pomislio na njega :)))
Znači nisi je vidio nikada kako sam i misliomentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:Cigi? Pa da krava nosi gaće taj p***u u životu ne bi vidio a kamoli išta znao o toj tematici :)jastreb wrote:To ne znam. O tome bi možda znao nešto reći gospodičić Cigy.Šandor Winnetou wrote:
Jebo mater svoju da netko moze biti toliko glup ne mogu vjerovati.On meni kaze da nisam vidio golo zensko ,O bog te jebo koliko imash godina sunce ti jebem zareno.Konju pravi mushkarac ne gleda u pichku nego gura u nju alat kojim ga je bog nadario i trpa a samo strashljivci ko mishevi stanu i gledaju u to bojeci se valjda da muu pichka ne odgrize ono malo sramote shto ima,Mrsh gnjido glupa::::)))))))Pazi molim te pjesnika,njemu je pichka tematika o pismenosti gdje si..
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Poljska i Ukrajina pregovaraju o zajedničkoj proizvodnji vojnih helikoptera
» Kijev: Ukrajina, Poljska i Ujedinjeno Kraljevstvo rade na stvaranju trojnog saveza
» "Ukrajina će na kraju biti na strani Rusije i započeti zajedničku borbu protiv američke vlade” ...Nadežda Savčenko
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Pitanje je samo kada ce nestati struje u EU...
» Kijev: Ukrajina, Poljska i Ujedinjeno Kraljevstvo rade na stvaranju trojnog saveza
» "Ukrajina će na kraju biti na strani Rusije i započeti zajedničku borbu protiv američke vlade” ...Nadežda Savčenko
» UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
» Pitanje je samo kada ce nestati struje u EU...
Page 3 of 3