Milanović: Ja sam moderan, komunisti su i dalje u HDZ-u
Page 1 of 1
Svima bi vjerojatno odgovaralo da je na čelu SDP-a netko tko šuti. Ja sam im opasan. Htjeli su se riješiti ljevice. SDP nije komunistička ljevica. Komunisti su i dalje u HDZ-u. Ja nisam komunist, ja sam moderan socijal-demokrat- zaključio je Milanović.
http://www.24sata.hr/politika/milanovic-ja-sam-moderan-komunisti-su-i-dalje-u-hdz-u-455892
Guest- Guest
Re: Milanović: Ja sam moderan, komunisti su i dalje u HDZ-u
Ne bih se složio s ovim da su komunisti u HDZ-u...Što su to komunisti danas? Pregazilo ih je vrijeme. Danas postoji moderna socijaldemokracija i moderan demokratski socijalizam.
Guest- Guest
Danas postoji sranje lijevog i desnog tipa.....a raja između kmeći....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
budi optimističan...v_vlado wrote:Danas postoji sranje lijevog i desnog tipa.....a raja između kmeći....
Guest- Guest
Similar topics
» Milanović dobio priznanje Saveza antifašista, protiv ZLA će se boriti i dalje
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Nova anketa: Milanović ima sve manju potporu. mucka djubrad prevaranti & prodavaci price vode, SDP i dalje pada
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
Page 1 of 1